Yanlış inançlar geliştirmişsiniz. Yarı yolda bırakılmış hissetmenizi anlıyorum ama şöyle düşünün, hayat bir yolculuk ve bu yolculukta birileriyle yollarımız kesişiyor, sonrasında da ayrılabiliyor yollarımız. Sizin yolunuz devam ediyor. Yani yarı yolda bırakılmış olmuyorsunuz aslında. Zihinsel olarak o noktada tıkanmışsınız sadece. Yola devam ettiğinizi fark ettiğinizde bu hissiniz geçecek.
2 kere nişanlandım. 1 kere de evlendim. Şu an yalnızım. Ve ben bile günün birinde tekrar evlenebileceğimi düşünüyorum. Dünyada bir sürü insan ve sınırsız olasılık var. Hayalkırıklığına uğramışsınız, hevesleriniz kırılmış evet, ama dediğim gibi yol devam ediyor ve daha ne kesişimler yaşayacaksınız.
Birinin sizi seveceğine inanmıyorsanız kendinizi "sevilmeye değer" hissetmiyorsunuz demektir. Değersizlik hissiniz üzerine çalışmalısınız. Kendinizi sevmenin yolların bulmalısınız, gerisi öyle kolay geliyor ki. Sabun köpüğü gibi dağılıyor tüm sorunlar. Öz şefkat çok önemli. Gerekirse somut olarak elinizi yüzünüzü saçınızı okşayarak ve kendinizi affederek başlayabilirsiniz.
Senelerdir günlük tutarım, inanılmaz faydasını gördüm. Kendinizle bağ kurmalısınız. Kendinizle derin bir bağ kurarsanız çarpık ilişkiler, dış olaylar pek de etkileyemez sizi.