Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ah şu aksilikler ya canım nişanlın neden g.Afrikaya gitti iş için falanmı bu arada banada hep öyle olur sözlüm aramaz aramaz teli şarza takarım arar sinir oluyorum ama sizin durum farklı tabi başka bir ülkeye gitmiş adamcağız arar seni yine teli yanından ayırma canım yine aksilik olmasın...şu satıcıları oldum olası anlamıyorum düzgün iş yapmıyorlar farklı farklı şeyler yolluyorlar sonrada vay efendim öyle vay efendim böyle diye kafa tutuyorlar birde demekki bir şey satın alırken evraklara göz atacacağız ki böyle aksilikler olmasın zaten düğün dernek = aksilik allah beterinden saklasın

kalplerarası canım sen benden 1 hafta sonra evlenecektin sanırım yanlış hatırlamıyorsam 29 hazirandı dimi heyecan varmı ??? hazırlıklarda yavaştan halloluyor sanırım

yuppi dosun paşam nete girdi :) günün en güzel haberi.......oh be kendime geldim ...hazırlıklar yolunda gibi beyaz eşyacı canımısıktı ben normal 5 programlı bulaşıkmakinesi almıştım adamlar bana ankastre bulaşık makinesi getirmişler benim beğendiğim hangi modeldi bilmiyoru...hep işim çift dikiş bi defada bi işim hallolmadı gitti ama buda allahtan sabır göstermem lazım ama bende çok hassaslaştığımdan en ufak bişi üzüyor beni bu doğum kontrol hapları ciddi anlamda psikolojimi bozdu ben çok etkileniyorum daha öncede bazı nedenlerden kullanmıştım o sırada aşırı duygusal olmuştum napcam ben böyle bilmiyorum .....

ama ben görmedim yaaaçok merak ediyorumm

Ekliyorum tekrar şimdi tatlım. Burda mısın?:26:
Hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun.

Eklerim şimdi tatlım bakarsınn.

Ben de o olayı çözemedim bi kuyumcuya girdik özel yapım falan dedi başka kuyumcuda gördüm sinirlenip vazgeçtim.
Sonra sözlümün arkadaşına desen verip özel yaptırdık yüzüğümüzü 1300 lira+ arkadaş indirimi benimkiydi biraz değiştirdik vs diye.
Altın sonradan çıkmış mı hiç bilmiyorum. Tek gitmeseydin keşke.

bende bunaldım yaniherşeyim 2 defa elden geçti gelinbuketi yaptırdım adam bana çiçekçeşidi gösterdi anlaştım tamam dedim eve bi çiçek geldi yerde görsem eğilip almam öyle üzüldümki elim titredi resmen şimdi birdaha çiçeğialacam taaa bilmem nereye götürcem bir sürü işim var zaten ektralar boğdu beni imdat dicem nerdeyse neyse halimize şükredelim allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inşallah

Canım sen üzülme burası herkesin topiği sen yaz derdini rahatla cvp atan sağolsun atmayan da ilgilenmeyen de kendi bilir..
Kimse kimseyi sevmek zorunda tabii ki değil bunun için kimse sinirini bozmasın değmez yani..
Boşver sen şu düğünü alnının akıyla atlat cnm daha doğrusu hepimiz atlatalım
Bu arada kalplerasi canım hangi doğum kontrol hapını kullanıyosun?
Ben yasmin kullanıyorum ve hiç iyi hissetmiyorum ya şişkinim ve iştahım açıldı sanki

doğum kontrol haplarıda etkiliyordur cnm zaten stresti bünyeyi sarsıyor canım ama kullanmak lazım...hepimiz duygusalız bende ota b...ka ağlıyorum bu aralar allah beterinden saklasın dediğin gibi canım...gözün aydın canım nişanlın nete girmiş...

tatlım evet altın çıkmış çok fenaa tek gitmedim tatlım kuyumcuya annemde vardı çok acaip fiyatlar ya özel yaptırman iyi olmuş canım mutlulukla tak alyansını canım albümüne bakıyorum hemen...

çiçek olayına üzüldüm canım inşallah yenisi daha güzel olur sende bu beğenmediğin buketi bekarlara atarsın elinde kalmaz amin canım inaşşahhhh...

Yaa sağol cnm yaa hatırlanmak güzeel
Sen adanaya geliceksin ama ben gidicem
İnşallah gelin olup gittiğimiz yerlede mutlu oluruz sevdiceğimizle

prenses canım evet ya adanaya gelicem ama sen erzuruma gidiceksin olsun adanaya gelirsin illaki o zaman misafirim olursun olmazmıııııı demokraside çareler tükenmez

Son düzenleme:
Tuticim valla güzel ürünler ama çok kötü müdür ki kalitesi sonuçta az da olsa para veriyoruz iki günde dökülmezse eğer çok iyi fiyatları
Ben bunu nişanlıma bi gösteriym bakım ne diycek

Bu arada ben ankaraya gidiyorum kıss nişanlımın tayini belli olduu

Son düzenleme:
ben daha önce yasmin kullanmıştım 6-7 ay başka sıkıntılardan hiç yan etkisi olmamıştı şimdi doğum kontrol için başladım ben 15 gün boyunca her gece yarısı uyanıp saatlerce istifra ettim fena çarptı bi paket bitince yaz diye bi ilaç var yan etkisi en az olan doğum kontrol hapıymış ama bu defada ilaç değiştirdiğimden yasmin bittiğinin ertesi günü ilaca başlamam gerekti buda demek oluyorki 2 ay adet göremiycem ve işin pisi yaz daki tabletler düğünümden 1 gün sonra bitiyor yani balayımın 3. günü regl olacam çok moralim bozuldu bütün dengem gitti olur olmaz ağlıyorum burda arkadaşlar birşey dese nerdeyse onada gözüden yaş süzülüyor zaten normaldede duygusalım walla mahvoldum bendede dert sıkıntı bitmez arızalarım eksik olmaz napalım taqu raq hayat devam ediyor şükür.....

evet canım nişanlım geldi sabahtan aklım ondaydı çok uzağa gitti ulaşamayıncada ne yapacağımı bilemedinm ama şükür yaaa iyi ya bunu öğrenmekte yetti....gelin bukeyim içinde çiçekçiyi aradım amca dedim bana gösterdiğin çiçek böyle değildi ben bu çiçeği elimde bile tutmam dedim herneyse götürcem bakıcas bi çaresini inşallah güzel bişi bulurum şu saatten sonra gelinlik çiçekçilerinde yaptıramam çünkü çok yoğunluk var kaç yere gittim en erken 10 güne teslim demişlerdi o kadar vaktim yok ki ...

Tuticim valla güzel ürünler ama çok kötü müdür ki kalitesi sonuçta az da olsa para veriyoruz iki günde dökülmezse eğer çok iyi fiyatları
Ben bunu nişanlıma bi gösteriym bakım ne diycek

canım benim bazı arkadaşlarım evgörden aldı çokta memnunlar ben senin içinde araştırırım arkadaşlarımdan istersen ama alıcı yorumlarını hep inceledim hepsi memnun kalmış bende koltuk takımını ordan almayı düşünüyorum allah izin verirse...bir konuş bakaım nişanlınla canım allah rast getirsin canım...

allah kavuştursun canım nişanlınla sağ sağlim gelir inşallah...buketçi amcaya git beğendiğini al olmadı paranı geri al başka yerlere bak canım ... çare bulunur hayırlısı ile canım...

Son düzenleme:
aaa demek benim yamacıma geliyon ne güzel....

Son düzenleme:
prenses canım sana tavsiye ankaraya geliyorsan sitelerden yaptır mobilyanı istediğin gibi ama tanıdık varsa sitelerde yaptır acaip kazıklyıorlar :)yada çok iyi pazarlık eden biriyle git... bunlardan biri yoksa çevrende hazr mobilya bak derim çoğunda kampanyalar oluyor hele ki kiracı olacaksan çok ağır takım almana gerek yok ( hoş bende kiracı olacam ama nedense gittim avangarde koltuk takımı aldım ne gerek vardıysa kendi evim olduğunda ona görede alabilirdim ) istanbul yolu üzeri outlet mağazalar var mobilyacı uygun oluyorlar genelde ankarada alşverişle alakalı soracağn şeyler olursa bana danışabilirsin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…