- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.661
Canım erişteyi suda bi kaç dakika haşlıyosun
Sonra azıcık sıvıyağda şöyle bi çeviriyosun
Bi yayvan tabağa döküp üstüne sarmısaklı yoğurt yayıyosun..
Onun da üstüne tereyağla işte pul biberli naneli sos döküyosun
MMM enfes oluyo
arkadŞlar benim dosun paşam güney afrikaya gitti dün gece ve beni daha aramadı çok merak ediyorum onu öğlendendir kalbim sıkışıyo resmenonunda telefonu çekmiyordum imkanı yoktur falan ve elim kolum bağlı bekliyorum
bende bugün taze fasulye , makarna, cacık yapacam
Canım erişteyi suda bi kaç dakika haşlıyosun
Sonra azıcık sıvıyağda şöyle bi çeviriyosun
Bi yayvan tabağa döküp üstüne sarmısaklı yoğurt yayıyosun..
Onun da üstüne tereyağla işte pul biberli naneli sos döküyosun
MMM enfes oluyo
arkadŞlar benim dosun paşam güney afrikaya gitti dün gece ve beni daha aramadı çok merak ediyorum onu öğlendendir kalbim sıkışıyo resmenonunda telefonu çekmiyordum imkanı yoktur falan ve elim kolum bağlı bekliyorum
Merhaba 2012 gelincikleri. :123:
kusura bakmayın öyle sık sık gelemiyorum. ama yardım istediğiniz anda çekinmeden istediğinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz hemen gelirim konunuza
Gelinlikle seçilmeye başlamış kınalar yapılmış maşallahnice güzel günleriniz olur inşallah.
gelinlik insanın içine sindi mi tamamdır dünyanın en güzeli oluyor sanki :123:
canlar baya yoğundum bakamadım sizlere.
akşam mesaideym bakıcam yazdıklerınıza
Kalbini ferah tut canım fırsatı olmamıştır.
Dua et cnm.
inş. haber verir en kısa zamanda
acıktımmmm...annem ne yaptı acaba bekarlığın en güzel yanı eve git hazır mis gibi anne yemeği
ohh ellerine sağlıkkkk
canım sıkma canını muhakkak arayacaktır seni
hoşgeldin canım
bende arada sizin topiğe bakıyorum
kuzum msj atacaktın :126::126::126::126:
inşallah tatlımmmmm benim dua et hemi zaten kınaya 3 gün kala gelecek kafayı yiyom bi sıkıntı olcak die şeytan vesvesesi
çok merak ettim canım ya zaten evhamlıyım böle şeylerde birde taaa nereye gitti istesemde ulaşamıyorumaklım onda yurt içi hasret bi yna bu bi yana yaaa amannnnnn
baaşımmm ağrıyorrr
yarın kuzenimin sözü var
akşam da yardıma gitcem
ama kendimi iyi hissetmiyorum
şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım::::) bısey kalmamıs 2 haftacıkkk
facebboktan havanın elişleri sayfası var
oradan mutfagım auygun
onluk
tutacak
poşetlik
damacana kılıfı
masa ortusu runner
sıpariş edecegım
onlukte gulayın mutfagı yazacak
kadına ulasamadım cebı vardı
tam takım 200 tl ıdı ben pecete ve perdesını ıstemıyorum cıcılı bıcılı bıseyler ben mumkun oldugunca sade yaptırıcam
ben evlendim hala aynıyım
eve gidiyorum taze taze mis gibi yemek
şuanda annemler tatildeler ondan ben yapıyorum eşimde yardım ediyoo
kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcakçok merak ettim canım ya zaten evhamlıyım böle şeylerde birde taaa nereye gitti istesemde ulaşamıyorumaklım onda yurt içi hasret bi yna bu bi yana yaaa amannnnnn
inşallah tatlımmmmm benim dua et hemi zaten kınaya 3 gün kala gelecek kafayı yiyom bi sıkıntı olcak die şeytan vesvesesi
canlar baya yoğundum bakamadım sizlere.
akşam mesaideym bakıcam yazdıklerınıza
hoşgeldin canım
bende arada sizin topiğe bakıyorum
kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın
şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım
Ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim
Kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak
Neden yazmıyorsun o zaman
Tatlım arayı dahada soğutmdan mümkünse hemen yüz yüze görüşün...o zaman herşey çözümleniyorkıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle:18::18:
:18::18::18::18:bende çok tırsıyorummm..temizlik, ütü, yemek :18::18::18::18::18::18::18:1 hafta boyunca kendim yaptım inan çok zor hem iş hem yemek yap hem temizlik zormuş valla:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?