Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
arkadŞlar benim dosun paşam güney afrikaya gitti dün gece ve beni daha aramadı çok merak ediyorum onu öğlendendir kalbim sıkışıyo resmen onunda telefonu çekmiyordum imkanı yoktur falan ve elim kolum bağlı bekliyorum

Merhaba 2012 gelincikleri. :123:
kusura bakmayın öyle sık sık gelemiyorum. ama yardım istediğiniz anda çekinmeden istediğinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz hemen gelirim konunuza

Gelinlikle seçilmeye başlamış kınalar yapılmış maşallah nice güzel günleriniz olur inşallah.
gelinlik insanın içine sindi mi tamamdır dünyanın en güzeli oluyor sanki :123:

Kalbini ferah tut canım fırsatı olmamıştır.

Dua et cnm.

inş. haber verir en kısa zamanda

ohh ellerine sağlıkkkk

canım sıkma canını muhakkak arayacaktır seni

hoşgeldin canım
bende arada sizin topiğe bakıyorum

canlar baya yoğundum bakamadım sizlere.

akşam mesaideym bakıcam yazdıklerınıza

kuzum msj atacaktın :126::126::126::126:

ohh ellerine sağlıkkkk

canım sıkma canını muhakkak arayacaktır seni

hoşgeldin canım
bende arada sizin topiğe bakıyorum

kuzum msj atacaktın :126::126::126::126:

inşallah tatlımmmmm benim dua et hemi zaten kınaya 3 gün kala gelecek kafayı yiyom bi sıkıntı olcak die şeytan vesvesesi

baaşımmm ağrıyorrr
yarın kuzenimin sözü var
akşam da yardıma gitcem
ama kendimi iyi hissetmiyorum

Kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın

şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım

ben evlendim hala aynıyım
eve gidiyorum taze taze mis gibi yemek
şuanda annemler tatildeler ondan ben yapıyorum eşimde yardım ediyoo

ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim

çok merak ettim canım ya zaten evhamlıyım böle şeylerde birde taaa nereye gitti istesemde ulaşamıyorum aklım onda yurt içi hasret bi yna bu bi yana yaaa amannnnnn
kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak

kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle :18::18:

1 hafta boyunca kendim yaptım inan çok zor hem iş hem yemek yap hem temizlik zormuş valla:18::18::18::18:

kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle :18::18:
Tatlım arayı dahada soğutmdan mümkünse hemen yüz yüze görüşün...o zaman herşey çözümleniyor
1 hafta boyunca kendim yaptım inan çok zor hem iş hem yemek yap hem temizlik zormuş valla:18::18::18::18:
:18::18::18::18:bende çok tırsıyorummm..temizlik, ütü, yemek :18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…