• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..:14:
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...:6:
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....:19:

haklısın canım topikte gruplaşma söz konusu:44:

Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..:14:
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...:6:
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....:19:

haklısın canım topikte gruplaşma söz konusu:44:

Kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın :31::31:

şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım :16::16:

ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim:34::34::34:

kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak :34::34:

Kim yapıyodukı yemeklerı anlamadım ben
ama bende ayrı bı duzenım olsun ısterım

:20::20::20::20::20::20: öyle şey düşünmek yok:20::20::20:
kınan harika geçecekkk:16::16::16::16:

ben çok acaip oldum 2 gündür 10 gün sonra evleniyorum annemlerle içim hüzünleniyo ama ne onlar bana bişey belli ediyo ne ben onlara içimde herşeyi yaşamak çok yordu birr sürü sıkıntı var tek başıma çırpınıp duruyorum değer verdiğim kimseye sıkıntımı belli edememe huyum var ve içim acıyor birde evliliğin ağırlığı ve ben hala nişanlımla bir bütün hissedemiyorum an geliyo çok farklı olduğumuzu düşünüyorum çok zorlanıyorum kendimi an geliyor kimsesiz yapayalnız hissediyorum şimdi annemler yılda 5 ay yanımdaydı ben evlenince yılda 15 20 gün en fazla onları görecem hiç iyi değilim çok hassas duygusalım çok canım acıyor anneme sarılıp saatlerce ağlamak istiyorum sonra onu üzmemek için vazgeçiyorum yada an geliyor annem üzgün gözükmüyo die ona sataşıyom evlencem hiçmi üzülmüon die napıyorum bende farkında deilim bütün dengem bozuldu ...

Tatlım arayı dahada soğutmdan mümkünse hemen yüz yüze görüşün...o zaman herşey çözümleniyor :34::34:

:18::18::18::18:bende çok tırsıyorummm..temizlik, ütü, yemek :18::18::18::18::18::18::18:

iyi akşamlar şekerler :3::3:

kuzum aslında korkulacak bişi yok:1::1::1::1:
çok basit
toz alıyorsun
süpürüyorsun
sonra bi güzel siliyorsun
hepsi bu:1::1::1::1:
hee bide ütü var onlarıda biriktirmiyorsun bakıyorsun eşin tv izliyo hemen kaçıyosun ütü başına 2 ütü yapıp gidiyorsun azıcık ilgilenip tekrar devam ediyorsun:1::1::1::9::9::9::9:

Son düzenleme:
ben çok acaip oldum 2 gündür 10 gün sonra evleniyorum annemlerle içim hüzünleniyo ama ne onlar bana bişey belli ediyo ne ben onlara içimde herşeyi yaşamak çok yordu birr sürü sıkıntı var tek başıma çırpınıp duruyorum değer verdiğim kimseye sıkıntımı belli edememe huyum var ve içim acıyor birde evliliğin ağırlığı ve ben hala nişanlımla bir bütün hissedemiyorum an geliyo çok farklı olduğumuzu düşünüyorum çok zorlanıyorum kendimi an geliyor kimsesiz yapayalnız hissediyorum şimdi annemler yılda 5 ay yanımdaydı ben evlenince yılda 15 20 gün en fazla onları görecem hiç iyi değilim çok hassas duygusalım çok canım acıyor anneme sarılıp saatlerce ağlamak istiyorum sonra onu üzmemek için vazgeçiyorum yada an geliyor annem üzgün gözükmüyo die ona sataşıyom evlencem hiçmi üzülmüon die napıyorum bende farkında deilim bütün dengem bozuldu ...

Allah sabır versin.

Ne güzel anlatmışsın bende aynı duyguları yaşıyorum ki daha 3,5 ay var nerdeyse ne yaşanacak bilmiyorum ama içimdeki hislerimi dile getirmişsin

bende gördüm...maşallahh gelinlik gibi olmuş nişanlığın tatlım...gelinliğini şimdiden merak ettim doğrusu :46::46:

Çok uğraştım hala tam istediğim gibi olmadı ama Allah'a şükür begenildi..
1 ay kumaşı için gezdim sadece.
Gelinliği düşünemiyorum bile şaşırtmam zor olucak. :9:
Teşekkür ederim. :54:

son anda yakaladım ne güzel olmuşsun gülüm sen öle gelingigibi

:17:
İnşAllah hepiniz çok daha güzel olursunuz gününüzde. :54:

Son düzenleme:
kuzucuğum bunu sednin söylemene üzüldüm açıkcası:19::19::19::19::19::26::26:

öyle ama tatlım...
uzun zamandır bende aynısını düşünüyorum...
Mesela günaydın filan yazıyorum yaşadıklarımı paylaşıyorum topikte birkaç kişi dışında kimse sallamıyor
Hee bu arada böyle düşünen tek prenses ve ben değilim sadece dile getirmiyorlar:50:

Son düzenleme:
good herartım geldimnmm cnm işim ancak bitti kalpler asi merak etme arıcaktır cnmm valla bende senin gibiyim huylarım değişti prensescim aa nie öle yapıyon gülşüm senide sveiyoyoruz bursa hepimiz arkadaşız işlerim yoğun ancak geldişmmm kaynancım cumartesi gelirken eşimin eşylarını geitrmiş bizede kavonozlara bulgur pirinç mercimek fasulye nohut şeker erişte koymuşşşş :1::1::1::1::1::1:ooo iyi dedimmmm saolsun getirmiş kadıncağızz acıktımben ya yemekten bahsetmişisiz zil çalıyo karnımmm uykum geldi yorgunluktan gelinliğimin bolerosunu alcmmm sonra kocişimle evimize gitcezzz sonraaaaaa markete ev alışverişineeeeeeeeeeee:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: sanki evlendimmm ha baya herveste ettimmm

Çok uğraştım hala tam istediğim gibi olmadı ama Allah'a şükür begenildi..
1 ay kumaşı için gezdim sadece.
Gelinliği düşünemiyorum bile şaşırtmam zor olucak. :9:
Teşekkür ederim. :54:

:17:
İnşAllah hepiniz çok daha güzel olursunuz gününüzde. :54:

inş. cnm eminim düğününde de güzel olursun cnm benmm:16::16::16::16:

good herartım geldimnmm cnm işim ancak bitti kalpler asi merak etme arıcaktır cnmm valla bende senin gibiyim huylarım değişti prensescim aa nie öle yapıyon gülşüm senide sveiyoyoruz bursa hepimiz arkadaşız işlerim yoğun ancak geldişmmm kaynancım cumartesi gelirken eşimin eşylarını geitrmiş bizede kavonozlara bulgur pirinç mercimek fasulye nohut şeker erişte koymuşşşş :1::1::1::1::1::1:ooo iyi dedimmmm saolsun getirmiş kadıncağızz acıktımben ya yemekten bahsetmişisiz zil çalıyo karnımmm uykum geldi yorgunluktan gelinliğimin bolerosunu alcmmm sonra kocişimle evimize gitcezzz sonraaaaaa markete ev alışverişineeeeeeeeeeee:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: sanki evlendimmm ha baya herveste ettimmm

Okudukca heycanlandım :9:

Back