- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.681
kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle:18::18:
Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....
Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....
Kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın
şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım
ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim
kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak
canım çok güzel olmuşsun rabbim utandırmasın inş
masatakvimi bunlardagecer isyan cilt nerelerdesinizzzz
çok hoş olmuşsun canım maşallah :)
baglacolanki ; Çok güzel olmuşsun maşallah.
bende gördüm...maşallahh gelinlik gibi olmuş nişanlığın tatlım...gelinliğini şimdiden merak ettim doğrusuTeşekkür ederim kızlar.
Görmeyen kaldı mı?Ona göre silicem.
öyle şey düşünmek yok
kınan harika geçecekkk
Teşekkür ederim kızlar.
Görmeyen kaldı mı?Ona göre silicem.
Tatlım arayı dahada soğutmdan mümkünse hemen yüz yüze görüşün...o zaman herşey çözümleniyor
:18::18::18::18:bende çok tırsıyorummm..temizlik, ütü, yemek :18::18::18::18::18::18::18:
iyi akşamlar şekerler
haklısın canım topikte gruplaşma söz konusu:44:
ben çok acaip oldum 2 gündür 10 gün sonra evleniyorum annemlerle içim hüzünleniyo ama ne onlar bana bişey belli ediyo ne ben onlara içimde herşeyi yaşamak çok yordu birr sürü sıkıntı var tek başıma çırpınıp duruyorum değer verdiğim kimseye sıkıntımı belli edememe huyum var ve içim acıyor birde evliliğin ağırlığı ve ben hala nişanlımla bir bütün hissedemiyorum an geliyo çok farklı olduğumuzu düşünüyorum çok zorlanıyorum kendimi an geliyor kimsesiz yapayalnız hissediyorum şimdi annemler yılda 5 ay yanımdaydı ben evlenince yılda 15 20 gün en fazla onları görecem hiç iyi değilim çok hassas duygusalım çok canım acıyor anneme sarılıp saatlerce ağlamak istiyorum sonra onu üzmemek için vazgeçiyorum yada an geliyor annem üzgün gözükmüyo die ona sataşıyom evlencem hiçmi üzülmüon die napıyorum bende farkında deilim bütün dengem bozuldu ...
bende gördüm...maşallahh gelinlik gibi olmuş nişanlığın tatlım...gelinliğini şimdiden merak ettim doğrusu
son anda yakaladım ne güzel olmuşsun gülüm sen öle gelingigibi
kuzucuğum bunu sednin söylemene üzüldüm açıkcası:26::26:
Çok uğraştım hala tam istediğim gibi olmadı ama Allah'a şükür begenildi..
1 ay kumaşı için gezdim sadece.
Gelinliği düşünemiyorum bile şaşırtmam zor olucak.
Teşekkür ederim.
İnşAllah hepiniz çok daha güzel olursunuz gününüzde.
good herartım geldimnmm cnm işim ancak bitti kalpler asi merak etme arıcaktır cnmm valla bende senin gibiyim huylarım değişti prensescim aa nie öle yapıyon gülşüm senide sveiyoyoruz bursa hepimiz arkadaşız işlerim yoğun ancak geldişmmm kaynancım cumartesi gelirken eşimin eşylarını geitrmiş bizede kavonozlara bulgur pirinç mercimek fasulye nohut şeker erişte koymuşşşşooo iyi dedimmmm saolsun getirmiş kadıncağızz acıktımben ya yemekten bahsetmişisiz zil çalıyo karnımmm uykum geldi yorgunluktan gelinliğimin bolerosunu alcmmm sonra kocişimle evimize gitcezzz sonraaaaaa markete ev alışverişineeeeeeeeeeee sanki evlendimmm ha baya herveste ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?