• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
baglacolanki çok güzel çok romantik çok beğendim...
Allah'ım tamamına erdirsin inşallah

ben gordummm 3 tane duvaklııı nısanlıkk cok degısıkk nısanlıgınde dantellı oda cok degısıkk
tarıfı bulamadım harıka olmussun nasıl gelın olacaksın cok merak ettım bende :12:
cok guzzelsınız masallah

Teşekkür ederim güzeller:17:

Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..:14:
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...:6:
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....:19:

baaşımmm ağrıyorrr
yarın kuzenimin sözü var
akşam da yardıma gitcem
ama kendimi iyi hissetmiyorum:31:
hangıı kuzenınn bu ayakkabıları guzel olanmııı?

ılac al canım gıt yardıma olmaz oyle

Yani var ya şu topikte kaç zaman oldu bi ay girmesem bu prenses de nerde diyen olmayacak heralde..:14:
Şu an elimde taze fasulye bi yandan ayıklıyorum bi yandan topik kovalıyorum ayol...:6:
Bazen düşünüyorum da milena , wewonthelove ​darılmakta hep haklılar gibime geliyor kimse kusura bakmasın....:19:

ÖYLE DEME yahu herkez arkadaslık ettıgını soruyor sorguluyor olabılır canım

sen yemekmı yapcaksın :8:

offf fena yoğunum kızlarrrrr...:52::52::52:
albümler ekleniş oraya yorum yazdım güzellerim :16::16: eviniz, nişanlıklarınız maşallah süper yani süper...yarın daha ayrınıtılı yazarım inş..:44::44:
mesai bitsin artık gideyim :4::4::4::4:

baaşımmm ağrıyorrr
yarın kuzenimin sözü var
akşam da yardıma gitcem
ama kendimi iyi hissetmiyorum:31:

geçmiş olsun canım ağrı kesici içtinmi biraz gözlerinide dinlendir:31:

Aşkolsun bizi beğenmiyor musun ama:50:

canım kusurumuza bakma
genelde onlar daha çok aktifler yoksa ayrımcılık yok:20::20::20::20:
menüde taze fasulye var:56: bu akşam bende yapacaktım:1::1::1:

Back