• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
arkadŞlar benim dosun paşam güney afrikaya gitti dün gece ve beni daha aramadı çok merak ediyorum onu öğlendendir kalbim sıkışıyo resmen :( onunda telefonu çekmiyordum imkanı yoktur falan ve elim kolum bağlı bekliyorum :(

Merhaba 2012 gelincikleri. :123:
kusura bakmayın öyle sık sık gelemiyorum. ama yardım istediğiniz anda çekinmeden istediğinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz hemen gelirim konunuza :ssz:

Gelinlikle seçilmeye başlamış kınalar yapılmış maşallah :nazar::nazar: nice güzel günleriniz olur inşallah.
gelinlik insanın içine sindi mi tamamdır dünyanın en güzeli oluyor sanki :123:

arkadŞlar benim dosun paşam güney afrikaya gitti dün gece ve beni daha aramadı çok merak ediyorum onu öğlendendir kalbim sıkışıyo resmen :( onunda telefonu çekmiyordum imkanı yoktur falan ve elim kolum bağlı bekliyorum :(

Kalbini ferah tut canım fırsatı olmamıştır.

Dua et cnm.

inş. haber verir en kısa zamanda:34:

Canım erişteyi suda bi kaç dakika haşlıyosun
Sonra azıcık sıvıyağda şöyle bi çeviriyosun
Bi yayvan tabağa döküp üstüne sarmısaklı yoğurt yayıyosun..
Onun da üstüne tereyağla işte pul biberli naneli sos döküyosun
MMM enfes oluyo:34:

:52::52::52::52::52: ohh ellerine sağlıkkkk:16:

canım sıkma canını muhakkak arayacaktır seni:34:

Merhaba 2012 gelincikleri. :123:
kusura bakmayın öyle sık sık gelemiyorum. ama yardım istediğiniz anda çekinmeden istediğinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz hemen gelirim konunuza :ssz:

Gelinlikle seçilmeye başlamış kınalar yapılmış maşallah :nazar::nazar: nice güzel günleriniz olur inşallah.
gelinlik insanın içine sindi mi tamamdır dünyanın en güzeli oluyor sanki :123:

hoşgeldin canım :3:
bende arada sizin topiğe bakıyorum:1::1:

canlar baya yoğundum bakamadım sizlere.

akşam mesaideym bakıcam yazdıklerınıza

kuzum msj atacaktın :126::126::126::126:

baaşımmm ağrıyorrr
yarın kuzenimin sözü var
akşam da yardıma gitcem
ama kendimi iyi hissetmiyorum:31:

Kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın :31::31:

::::) bısey kalmamıs 2 haftacıkkk
facebboktan havanın elişleri sayfası var
oradan mutfagım auygun
onluk
tutacak
poşetlik
damacana kılıfı
masa ortusu runner
sıpariş edecegım
onlukte gulayın mutfagı yazacak :D
kadına ulasamadım cebı vardı
tam takım 200 tl ıdı ben pecete ve perdesını ıstemıyorum cıcılı bıcılı bıseyler ben mumkun oldugunca sade yaptırıcam:54::55:
şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım :16::16:

:1::1::1::1: ben evlendim hala aynıyım:9::9:
eve gidiyorum taze taze mis gibi yemek
şuanda annemler tatildeler ondan ben yapıyorum eşimde yardım ediyoo:16::16::16::16::16:

ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim:34::34::34:

çok merak ettim canım ya zaten evhamlıyım böle şeylerde birde taaa nereye gitti istesemde ulaşamıyorum :( aklım onda yurt içi hasret bi yna bu bi yana yaaa amannnnnn
kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak :34::34:

kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle :50::50::18::18::14:

kuzucum bir ilaç içseydin akşamda yorulcaksın..daha kötü olma sakın :31::31:

şükürki annem bana zamanında yaptırmış bunları...çok hanım hanımcık bir takım :16::16:

Ohhh seninkide ayrı bir keyif ama ben yinede evlendiğimde ayrı bir düzenim olsun isterim şekerim:34::34::34:

Kuzum gelir haber merak etme..fırsatı olmamıştır tel açıcak :34::34:

1 hafta boyunca kendim yaptım inan çok zor hem iş hem yemek yap hem temizlik zormuş valla:18::18::18::18:

kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle :50::50::18::18::14:
Tatlım arayı dahada soğutmdan mümkünse hemen yüz yüze görüşün...o zaman herşey çözümleniyor :34::34:
1 hafta boyunca kendim yaptım inan çok zor hem iş hem yemek yap hem temizlik zormuş valla:18::18::18::18:
:18::18::18::18:bende çok tırsıyorummm..temizlik, ütü, yemek :18::18::18::18::18::18::18:

Back