• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
CANIM BEN SABAHTAN YOĞUNDUM BANKAYA FELAN GİTTİM NASIL GEÇTİ İSTANBUL GEZİN:34::34::34:
afiyet olsun bidenemmm:16::16:

ohh bişi kalmmış kuzummm:32::32::32::32:

VALLA BİŞİ KALMADI DA ŞU İKİ GÜNDÜR ÇİLEDEN ÇIKTIMMM YAA OCAKÇI YİNE GELMİŞŞ BU SEFER TAMAM DEDMİŞ ADAMMMMMMMMM BIKTIMMM YAAA AMAN VALLA EV KURLMAYA BAŞLANDI PERDELERİM SÜPER OLMUŞ BENİM MĞÜKLELFİMDİ ADAMLA HİÇ EL SÜRDÜRMEDİLER BANA BEN TAKARIM ABLA DEDİ ŞAK ŞAK TAKTII İKİ DAKKADA BAZAMDA GELDİ YUMUŞACIKKK HALII KOLTUK KALDIII:16::16::16::16::16::16: AŞKIM BUGÜN EVİNE GELİYO ŞÜKÜRRR:1::1::1::1: TEK BEN EKSİĞİMM

:12::12::12::12: OHH NE GÜZEL MAŞŞALAH:nazar:
SENDE OLACAKSN YUVANDA:16::16::16:KUZUMM

Yenidendogdum hayir malesef yarin aksam laptopu kaldiricam.
Ertesi sabah araba yerlesecek cünkü.
Türkiye de ordan oraya kosturucaz.
Net baglantim olmayacak malesef.

Bu arada evini cok begendim :nazar:
Mutfagin ve banyon hairka.
Güle güle oturun insaAllah.

BİTER BİTER İŞTE TELAŞE OLMASAA BEN ÇOK YORULDUM BİZDE ÖEYİZ SERME OLUR ÇEYİZİM SERİLCEK EVE YARIN ANNEMGİLİN EVİNEEE BEN İSTEMEMİŞTİM AMA YAPACAKLARRRMIŞ YAPSINLARR PERŞEMBE KUAFÖRÜME GİTCEM SAÇ PROVAM VAR DÜĞÜNE İNŞ... :8::8::8::8::8::8::8:Sİ,NİR KÜPÜ OLDUM BEN YA NİŞANLANALKI İNŞ. EVLENNİNCE DEĞİŞİRRRRRRRRR

Gelincikler selaam hepinize güzel bir hafta diliyorum:16:
Ben bi geçmişi okuyup gelicem ama önce bi soru sormuştum kaçıranlar için tekrarlayayım:26:
Ankaradan yatak odası bamaya gidicem nişanlımla..
Ama çok pahalı bişey almıycaz yani 1500 - 2000 liralık bişey düşünüyoruz..
Nereden buluruz 1 yada 2 gün içinde bana akıl vercek olan var mıııı:26:

canım modalife diye mobilyacı var hemen hemen her şehirde şubeleri var ankara da da var sanırım bir araştır istersen düğün paketi yapıyorlar uygun fiyatları da bilgin olsun

yok gülüm kira evim yaaa ocakta set üstü kendi evim değilya kendi evim olsa ankestre alcmm inş. Herşey ters giidyo gelinliktede böle olduuu
dur cnaım hallederler aldıgın magazayı sık sık ara tacız et
eylülüm kınası benim düğün günümde yanlış değilsem 29 hazirandaydı tatlım benimki 26 haziranda ...istanbula GİTTİM 1 günlük tatil:) yüzdüm sauna hamam deniz kenarında kahve keyfi ve tekrardan ankara :)
hadı oradan yaa :D ne havuzu denızı sen basbaya havaalanında haps oldun :) kımı kandırıyosunnn yaaa :9:
afiyet olsun bidenemmm:16::16:

ohh bişi kalmmış kuzummm:32::32::32::32:

VALLA BİŞİ KALMADI DA ŞU İKİ GÜNDÜR ÇİLEDEN ÇIKTIMMM YAA OCAKÇI YİNE GELMİŞŞ BU SEFER TAMAM DEDMİŞ ADAMMMMMMMMM BIKTIMMM YAAA AMAN VALLA EV KURLMAYA BAŞLANDI PERDELERİM SÜPER OLMUŞ BENİM MĞÜKLELFİMDİ ADAMLA HİÇ EL SÜRDÜRMEDİLER BANA BEN TAKARIM ABLA DEDİ ŞAK ŞAK TAKTII İKİ DAKKADA BAZAMDA GELDİ YUMUŞACIKKK HALII KOLTUK KALDIII:16::16::16::16::16::16: AŞKIM BUGÜN EVİNE GELİYO ŞÜKÜRRR:1::1::1::1: TEK BEN EKSİĞİMM
artık damat evdemı kalacakk :D
Yenidendogdum hayir malesef yarin aksam laptopu kaldiricam.
Ertesi sabah araba yerlesecek cünkü.
Türkiye de ordan oraya kosturucaz.
Net baglantim olmayacak malesef.

Bu arada evini cok begendim :nazar:
Mutfagin ve banyon hairka.
Güle güle oturun insaAllah.

goodheart Rabbim razi olsun.
Coook tesekkür ederim.
InsaAllah hepimiz yuvalarimizda cok mutlu oluruz.

Anladıgım kadarıyla bır daha aramızda olmayacaksın
ınsallah evlılıgın hersyeın cok guzel olur
gelınlıgınle ılgılı butun sıkıntıları halledersınız hersey gonlunce olsun yolun bahtın acık olsun
Mutluluklar

arkadaşlar bu arada dün salonumun fotosunu çektim daha halım gelmedi ama durun sizinle paylaşiim :D

hadııı :D
bende salonumun olcusunu alcam koltuklarımı degıscemmı napcam bende kararsızlıktan olcem yaw :D
hehehe

eylulu bende merak etmıstım naptı dıye acıkcası

canım modalife diye mobilyacı var hemen hemen her şehirde şubeleri var ankara da da var sanırım bir araştır istersen düğün paketi yapıyorlar uygun fiyatları da bilgin olsun

cnm öle mobilyada kötü oluyo hiç tavsiye etmiyolar eniştem mobilyacı eğer ankaradaysan ben ankaradayım sitelere gel siteler gibi bi yer var iken ankarada mobilya başkent sonuçta gel bu taraftan alll yaniii tavsiyem

::::) bısey kalmamıs 2 haftacıkkk
facebboktan havanın elişleri sayfası var
oradan mutfagım auygun
onluk
tutacak
poşetlik
damacana kılıfı
masa ortusu runner
sıpariş edecegım
onlukte gulayın mutfagı yazacak :D
kadına ulasamadım cebı vardı
tam takım 200 tl ıdı ben pecete ve perdesını ıstemıyorum cıcılı bıcılı bıseyler ben mumkun oldugunca sade yaptırıcam:54::55:

::::) bısey kalmamıs 2 haftacıkkk
facebboktan havanın elişleri sayfası var
oradan mutfagım auygun
onluk
tutacak
poşetlik
damacana kılıfı
masa ortusu runner
sıpariş edecegım
onlukte gulayın mutfagı yazacak :D
kadına ulasamadım cebı vardı
tam takım 200 tl ıdı ben pecete ve perdesını ıstemıyorum cıcılı bıcılı bıseyler ben mumkun oldugunca sade yaptırıcam:54::55:

Onları biliyorum ama tavsiyem
çıktı al kumaşını al git terziye
daha uyguna ve daha güzel oluyor
ayrıca kumaş seçimide sana ait olduğu için kumaş kalitesinide riske atmıyorusn

canım benim aynı günün gelinleriyiz, inşallah kazasız belasız çok güzel bir gün olur bizim için :nazar: çok az kaldı büyük günümüze mutluluklar diliyorum :71:

amin canım hepimize Rabbim geçim versin inşallah

yenidendoğdum canım bende gördüm bir ara eylülü ama çıktı hemen.

pakizem ben bilmiyordum kınasının baya önce olacağını.yada unutmuşum :17:

haydin eylüle kına yapalım o zaman , peşimden gelin:8::8::8:

Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney

Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney

Havada var Ceferler
Havada car Ceferler
Cefere su serperler
Cefere su serperler

Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler...

video:Alişan - Kınayı Getir Aney - aykut.me - YouTube
Geldik kuzu.....

Herkese merhaba kizlar.

Bugün beyaz esyamizda kuruldu.
Artik bir tek ben ve kocam eksigiz yuvamizda :)

2 gün sonra yolcuyum.
Sonrasinda uzun süre giremiycem buraya.

Bu yüzden ben yokken nisani olanlara dügünü olanlara Allahtan ömür boyu mutluluk diliyorum simdiden.
InsaAllah hersey gönlünüzce gelip gecer.

Dügünüm oldugu gün bilecegim ki kk de beni düsününen gelin/kader arkadaslarim var.

Ailemle son 2 günüm.
Sonrasinda ülkeler bizi bir birimizden ayriacak.
Ama gönüllerimiz hep el ele olacak insaAllah.

:72:

inşallah canım...
Allah sizi/bizi bir yastıkta kocatsın inşallah....
hayırlı geçim versin inşallah

Canım o markaya çok iyi demiyorlar bi taşınmada mahvoluyormuş tekrar kurulmuyormuş diye duydum yalan da olmasın şimdi doğru mu blmyorum bu söylentiler ama:44:

Back