- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.581
aynı gün evleniyoruz demek
Afiyet olsun cnm
olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alır
atanacakmıyım ust kadroya acabaaa
eylül bı arana online olmustu kızlar
canım benim hoşbuldum, annemle çarşıya pazara falan gittik alınacaklar varmış beynime güneş geçti çooook sıcak ayyyy annecimle daha 25 gün bilikteyiz sonra 9 saatlik mesafe olucak aramızda böyle düşününce çok üzülüyorum :26: canım düğün tarihim 14 temmuz listeye eklersen beni de çok sevinirim
Kimse yok muuu
eylül ü sormuşsunuz düğün ile kına arasında zaman dilimi var kızlar....
Kınası çok güzel geçmiş
Gelincikler selaam hepinize güzel bir hafta diliyorum
Ben bi geçmişi okuyup gelicem ama önce bi soru sormuştum kaçıranlar için tekrarlayayım:26:
Ankaradan yatak odası bamaya gidicem nişanlımla..
Ama çok pahalı bişey almıycaz yani 1500 - 2000 liralık bişey düşünüyoruz..
Nereden buluruz 1 yada 2 gün içinde bana akıl vercek olan var mıııı:26:
kızlar napıyodunuz yaaa valla yine sinirlenmeye başladımmm y sinirden ölcem ben ya aldığımız ocak bozyuk çıktı kaç gündür cumartesiden beri onla uğraş kaç gübdrü gaz kaçırıyomuş doğalagazda adamlar geldi yine iade etmezlerse ocağı almazsa gitcemm tam firmayaaallahım herşey bernimi buluyo aksiliklerr offffffffffffffff
Herkese merhaba kizlar.
Bugün beyaz esyamizda kuruldu.
Artik bir tek ben ve kocam eksigiz yuvamizda :)
2 gün sonra yolcuyum.
Sonrasinda uzun süre giremiycem buraya.
Bu yüzden ben yokken nisani olanlara dügünü olanlara Allahtan ömür boyu mutluluk diliyorum simdiden.
InsaAllah hersey gönlünüzce gelip gecer.
Dügünüm oldugu gün bilecegim ki kk de beni düsününen gelin/kader arkadaslarim var.
Ailemle son 2 günüm.
Sonrasinda ülkeler bizi bir birimizden ayriacak.
Ama gönüllerimiz hep el ele olacak insaAllah.
canım her şey gönlünce olsun inşallah, hepimizin yuvasından sağlık, mutluluk, aşk, huzur eksik olmasınhepimiz baba evimize hoşçakal diyeceğiz ama yeni hayatımızda bir çok şeye de hoşgeldin diyeceğiz, mutluluklar diliyorum
[sıze=2]canım sizin gibi bizide aksilikler bırakmıyor, mobilyalarımızı çok beğenerek içimize sinerek aldık fakat oradaki görevli eleman oturma odasına aldığımız köşe koltuğun kodunu siparişte yanlış girmiş evimize mobilyalar geldi aman allahım oda ne hiç alakasız bir koltuk takımıAman efendim düzeltilir efendim büyük patronların haberi olmasın efendim diye diye tam 6 hafta oyaladı eleman bizi en sonunda bu hafta sonu çıldırdım mağazaya gidip mağaza müdürüyle konuştuk geldiler yanlış koltukları aldılar ayın 30 unda bizim istediklerimiz gönderilecekmiş, oluyor böyle aksilikler ama zaten sinirli stresli günlere birde bunlar eklenince hiç hoş olmuyor şöyle herşeyi atlatsakta kocaman bir ohhhh çeksek [/sıze]
BUSTIYER FILAN YOK destek yapacaklar galba ıcınesen demekkş gşymeyeceksin
bazıları büstiyer üstü çalışıyor
valla canım bende hıc bılmıyorum ama o fıyatlarda bulamazsınız gıbı gelıyor banaGelincikler selaam hepinize güzel bir hafta diliyorum
Ben bi geçmişi okuyup gelicem ama önce bi soru sormuştum kaçıranlar için tekrarlayayım:26:
Ankaradan yatak odası bamaya gidicem nişanlımla..
Ama çok pahalı bişey almıycaz yani 1500 - 2000 liralık bişey düşünüyoruz..
Nereden buluruz 1 yada 2 gün içinde bana akıl vercek olan var mıııı:26:
Kınayı Getir Aneyyenidendoğdum canım bende gördüm bir ara eylülü ama çıktı hemen.
pakizem ben bilmiyordum kınasının baya önce olacağını.yada unutmuşum
haydin eylüle kına yapalım o zaman , peşimden gelin
Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Havada var Ceferler
Havada car Ceferler
Cefere su serperler
Cefere su serperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler...
video:Alişan - Kınayı Getir Aney - aykut.me - YouTube
vayyy uyuz oldum suanda sanabunlardagecer şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane
benımde ıslerım cok orumceklı bılıyormusun hep tekrar tekrar ugrasmam gerekıyorkızlar napıyodunuz yaaa valla yine sinirlenmeye başladımmm y sinirden ölcem ben ya aldığımız ocak bozyuk çıktı kaç gündür cumartesiden beri onla uğraş kaç gübdrü gaz kaçırıyomuş doğalagazda adamlar geldi yine iade etmezlerse ocağı almazsa gitcemm tam firmayaaallahım herşey bernimi buluyo aksiliklerr offffffffffffffff
Herkese merhaba kizlar.
2 gün sonra yolcuyum.
Sonrasinda uzun süre giremiycem buraya.
Bu yüzden ben yokken nisani olanlara dügünü olanlara Allahtan ömür boyu mutluluk diliyorum simdiden.
InsaAllah hersey gönlünüzce gelip gecer.
Dügünüm oldugu gün bilecegim ki kk de beni düsününen gelin/kader arkadaslarim var.
Ailemle son 2 günüm.
Sonrasinda ülkeler bizi bir birimizden ayriacak.
Ama gönüllerimiz hep el ele olacak insaAllah.
valla deli oldum i,kigündür servis geliyo be adam gaz kokuyo evdee kör müsünnnn yaaaaaaa iste ahhh valla herşeyde sorun gelinliktede öle olmuştuu valla evliliğimizde hayırmı olmayacak nebilim allah korusunda hep aksilik çıkıyooo
citl sana ev hayırlamıstı bı arkadas evmı aldınız yenımı tuttunuz ısler baya cabuk ılerlemıs oyle dıyon örumceklı gıbı ama :d
ocak gommemı nasıl aldın
yemeğe gidiyorum kızlar...öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz... Hepinize afiyetler olsun
kızlar geldim gidiyporum kızlar bveyaz eşyalaırm yerşelti perdem bazam geldi mobilya koltuk halı kaldı inş. Kuaöfrümü arıycm prova yapcaktıkkkkk görüşürüz işim çokk canlarım az kaldı çünküü
baglacolanki canım mutlululuğun yazışmalarından belli.allah daim etsin mutluluğunuzu canım,
düğün tarihiniz belli mi
kardelenim teslim almana az kalmış gelinliğini, içine sinen gibi olmuştur inşallah
kızlar yoğun olan herkese kolaylıklar diliyorum
good_heartım evlenip ,yemek yapıp anlatan sensin kuzum, örnek alıyoruz senden
başka aşçı azam gibi böyle eğlenceli rütbeler isteyen olursa söyleyin kızlar. Ana sayfaya yazalım böyle konuştukça aklımıza geliyor her, daha eğlenceli hale gelir konumuz
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm uzun bir aradan sonra işe gelmek öyle zordu ki sabahtandır burda davetiye dağıtıyorum hiç çalışasım yok ben yokken bizim daire başkanlığında diğer şube müdürlüğünde 3 tane elektrik mühendisi var benim tek başıma baktığım dosyaları üçüne dağıtmışlar yoğunluktan tartışma çıkmış daire başkanına kadar gitmişler düşünün artık halimi benim kıymetimi bilmeyi bırak birde sürekli şikayet edip baskı yapsınlar bakalım :)
evet kuzum
baglacolanki canım bende çok merak ediyorum,istediğin nişanlığı hatırladım şimdi çok güzeldi, ekleyebilirsen resimleri bekliyoruz
canım kuzum afiyet olsun sana
hoşgeldin canım, kolaylıklar diliyorum
o zaman seni baş aşçı yardımcısı adayı yapalım, ama baş aşçı yardımcısı kim olcek kızlarVarmı isteyen.
good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :d 8 gün sonra kınam....
evet yaaa baya yoğun herkes , bende öyleyim başım ağrıdı valla şimdiden.
sen nasılsın canım?
canım çok şükür iyiyim bende, güzel bir haftasonundan sonra işe iyi başladım
Afiyet olsun canım benim.
good_heart canım sana özelden atıcam atamıyorum posta kutun doldu galiba.
bende yemekteyim kızlar
[sıze=3]bunlardagecer[/sıze] [sıze=2]şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane[/sıze]
[sıze=3]herkese merhaba kizlar.
2 gün sonra yolcuyum.
sonrasinda uzun süre giremiycem buraya.
bu yüzden ben yokken nisani olanlara dügünü olanlara allahtan ömür boyu mutluluk diliyorum simdiden.
ınsaallah hersey gönlünüzce gelip gecer.
dügünüm oldugu gün bilecegim ki kk de beni düsününen gelin/kader arkadaslarim var.
ailemle son 2 günüm.
sonrasinda ülkeler bizi bir birimizden ayriacak.
ama gönüllerimiz hep el ele olacak insaallah.
[/sıze]
hoşgeldin canım...nasılsın bakalım sen nereye gittin yaaa ben okudum ama kaçırdım arada yoğunluktanIyi yolculuklar falan yazmıştı kızlar.:44:
Canım eylülün kınası var dedi yenidendogdum ama ben hatırlayamadım yaaa:44:ama yapıcaz canım .
Senin kini de ne zaman istersen yapalım ama hatırlat bize yine
afiyet olsun bidenemmm
ohh bişi kalmmış kuzummm
VALLA BİŞİ KALMADI DA ŞU İKİ GÜNDÜR ÇİLEDEN ÇIKTIMMM YAA OCAKÇI YİNE GELMİŞŞ BU SEFER TAMAM DEDMİŞ ADAMMMMMMMMM BIKTIMMM YAAA AMAN VALLA EV KURLMAYA BAŞLANDI PERDELERİM SÜPER OLMUŞ BENİM MĞÜKLELFİMDİ ADAMLA HİÇ EL SÜRDÜRMEDİLER BANA BEN TAKARIM ABLA DEDİ ŞAK ŞAK TAKTII İKİ DAKKADA BAZAMDA GELDİ YUMUŞACIKKK HALII KOLTUK KALDIIIAŞKIM BUGÜN EVİNE GELİYO ŞÜKÜRRR TEK BEN EKSİĞİMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?