Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Gelincikler selaam hepinize güzel bir hafta diliyorum
Ben bi geçmişi okuyup gelicem ama önce bi soru sormuştum kaçıranlar için tekrarlayayım:26:
Ankaradan yatak odası bamaya gidicem nişanlımla..
Ama çok pahalı bişey almıycaz yani 1500 - 2000 liralık bişey düşünüyoruz..
Nereden buluruz 1 yada 2 gün içinde bana akıl vercek olan var mıııı:26:

Afiyet olsun cnm

sağol canım yedim geldim :)

olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alır
atanacakmıyım ust kadroya acabaaa
eylül bı arana online olmustu kızlar

atanırsın canım 3 seneye kadar kıdemli anne bile oluruz, gerçi sen annesin ama yine anne olursun

ekledim canım seni de alışverişler yapıldı ohh ne güzel..
ailemizden uzaklaşıcaz hepimiz , ama kendi yuvamızı kurmak çok daha güzel

ben geldim canım, yemekteydim, napıosun bakalım ev tadilatı ne alemde.

eylül ü sormuşsunuz düğün ile kına arasında zaman dilimi var kızlar....
Kınası çok güzel geçmiş

yenidendoğdum canım bende gördüm bir ara eylülü ama çıktı hemen.

pakizem ben bilmiyordum kınasının baya önce olacağını.yada unutmuşum

haydin eylüle kına yapalım o zaman , peşimden gelin

Kinayi getir Aney
Kinayi getir Aney
Parmagin Batir Aney
Parmagin Batir Aney

Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney
Bu gece Misafirem
Bu gece Misafirem
Yaninda Yatir Aney
Koynunda Yatir Aney

Havada var Ceferler
Havada car Ceferler
Cefere su serperler
Cefere su serperler

Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler
Uzak yoldan geleni
Irak yoldan geleni
Terli Terli Öperler
Terli terli Öperler...

video:Alişan - Kınayı Getir Aney - aykut.me - YouTube

Son düzenleme:

hoşgeldin canım Ankarayı hiç bilmiyorum ben. cilt falan vardı ankarada o bilir, gelsin cevaplar sorunu.

bunlardagecer şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane

kızlar napıyodunuz yaaa valla yine sinirlenmeye başladımmm y sinirden ölcem ben ya aldığımız ocak bozyuk çıktı kaç gündür cumartesiden beri onla uğraş kaç gübdrü gaz kaçırıyomuş doğalagazda adamlar geldi yine iade etmezlerse ocağı almazsa gitcemm tam firmayaa allahım herşey bernimi buluyo aksiliklerr offffffffffffffff

Herkese merhaba kizlar.

Bugün beyaz esyamizda kuruldu.
Artik bir tek ben ve kocam eksigiz yuvamizda :)

2 gün sonra yolcuyum.
Sonrasinda uzun süre giremiycem buraya.

Bu yüzden ben yokken nisani olanlara dügünü olanlara Allahtan ömür boyu mutluluk diliyorum simdiden.
InsaAllah hersey gönlünüzce gelip gecer.

Dügünüm oldugu gün bilecegim ki kk de beni düsününen gelin/kader arkadaslarim var.

Ailemle son 2 günüm.
Sonrasinda ülkeler bizi bir birimizden ayriacak.
Ama gönüllerimiz hep el ele olacak insaAllah.

canım sizin gibi bizide aksilikler bırakmıyor, mobilyalarımızı çok beğenerek içimize sinerek aldık fakat oradaki görevli eleman oturma odasına aldığımız köşe koltuğun kodunu siparişte yanlış girmiş evimize mobilyalar geldi aman Allahım oda ne hiç alakasız bir koltuk takımı aman efendim düzeltilir efendim büyük patronların haberi olmasın efendim diye diye tam 6 hafta oyaladı eleman bizi en sonunda bu hafta sonu çıldırdım mağazaya gidip mağaza müdürüyle konuştuk geldiler yanlış koltukları aldılar ayın 30 unda bizim istediklerimiz gönderilecekmiş, oluyor böyle aksilikler ama zaten sinirli stresli günlere birde bunlar eklenince hiç hoş olmuyor şöyle herşeyi atlatsakta kocaman bir ohhhh çeksek

canım her şey gönlünce olsun inşallah, hepimizin yuvasından sağlık, mutluluk, aşk, huzur eksik olmasın hepimiz baba evimize hoşçakal diyeceğiz ama yeni hayatımızda bir çok şeye de hoşgeldin diyeceğiz, mutluluklar diliyorum

Allah razi olsun canim. Sende ailenden 9 saat uzaga gidecekmissin diye okudum. Allah yardimcimiz olsun insaAllah bunlarin üstesinden gelecegiz ve insaAllah yuvalarimizda coooook mutlu olacagiz

valla deli oldum i,kigündür servis geliyo be adam gaz kokuyo evdee kör müsünnnn yaaaaaaa iste ahhh valla herşeyde sorun gelinliktede öle olmuştuu valla evliliğimizde hayırmı olmayacak nebilim allah korusunda hep aksilik çıkıyooo

sen demekkş gşymeyeceksin
bazıları büstiyer üstü çalışıyor
BUSTIYER FILAN YOK destek yapacaklar galba ıcıne
guvenemıyorum su gogus meselesıne

valla canım bende hıc bılmıyorum ama o fıyatlarda bulamazsınız gıbı gelıyor bana
Kınayı Getir Aney
Parmağın Batır Aney
Bu Gece Misafirem
Koynunda Yatır Aney

Tarlada Var Çeperler
Çepere Su Seperler
Irak Yoldan Geleni
Terli Terli Öperler

Sivik Uci Kuş Burni
Oldum Yarin Düşküni
Baş Açık Yalın Ayak
Yola Düştüm Kış Güni
bunlardagecer şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane

vayyy uyuz oldum suanda sana
benımde ıslerım cok orumceklı bılıyormusun hep tekrar tekrar ugrasmam gerekıyor

gelinim sen daha nete gıremıcekmısın ?

citl sana ev hayırlamıstı bı arkadas evmı aldınız yenımı tuttunuz ısler baya cabuk ılerlemıs oyle dıyon örumceklı gıbı ama
ocak gommemı nasıl aldın

citl sana ev hayırlamıstı bı arkadas evmı aldınız yenımı tuttunuz ısler baya cabuk ılerlemıs oyle dıyon örumceklı gıbı ama :d
ocak gommemı nasıl aldın

yok gülüm kira evim yaaa ocakta set üstü kendi evim değilya kendi evim olsa ankestre alcmm inş. Herşey ters giidyo gelinliktede böle olduuu

yemeğe gidiyorum kızlar...öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz... Hepinize afiyetler olsun

afiyet olsun bidenemmm

ohh bişi kalmmış kuzummm

evet kim ayrdımcım olmak ister

ohh kıymetini anlasınlar artık

good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :d 8 gün sonra kınam....

hemencik bakacam kuzum

bende yemekteyim kızlar

afiyet olsun balımm

Hayırlı olsun baç aşçı yardımcım benimm

hayırlı olsun yine evinde çok mutlu ol inşşşş

eylülüm kınası benim düğün günümde yanlış değilsem 29 hazirandaydı tatlım benimki 26 haziranda ...istanbula GİTTİM 1 günlük tatil:) yüzdüm sauna hamam deniz kenarında kahve keyfi ve tekrardan ankara :)

Yenidendogdum hayir malesef yarin aksam laptopu kaldiricam.
Ertesi sabah araba yerlesecek cünkü.
Türkiye de ordan oraya kosturucaz.
Net baglantim olmayacak malesef.

Bu arada evini cok begendim
Mutfagin ve banyon hairka.
Güle güle oturun insaAllah.

goodheart Rabbim razi olsun.
Coook tesekkür ederim.
InsaAllah hepimiz yuvalarimizda cok mutlu oluruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…