Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
O ZAMAN ılk prova sıkıntılı olmuyor yanıı ?
gogus kısmını ıyı dolgu yaparlar ınsallah kucuk bıraz kamufle ederlerse ıyı olacak :5:
goog mercımek corbası ver sehrıye ver ver bıseyler amaa :D

ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :D
cırak adayıyım ben :40:

aynen canım
ilk provada ama iç çamaşırınla gitmen lazım

:1::1::1::1::1: Benmi baş aşçıyım:1::1::1:
Hep başı ben çekyorum
baş azam
baş aşçı
:1::1::1::1:

evet kuzum:1:

eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resim :1: Merk ederim ben amaa. Türbanını merak ediyorummm

baglacolanki canım bende çok merak ediyorum,istediğin nişanlığı hatırladım şimdi çok güzeldi, ekleyebilirsen resimleri bekliyoruz:16:

yemeğe gidiyorum kızlar...:56::56:öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz...:3::3: Hepinize afiyetler olsun :16::16:

canım kuzum afiyet olsun sana:56:

kızlar geldim gidiyporum kızlar bveyaz eşyalaırm yerşelti perdem bazam geldi mobilya koltuk halı kaldı inş. Kuaöfrümü arıycm prova yapcaktıkkkkk görüşürüz işim çokk canlarım az kaldı çünküü

hoşgeldin canım, kolaylıklar diliyorum:16:

ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :d
cırak adayıyım ben :40:

o zaman seni baş aşçı yardımcısı adayı yapalım, ama baş aşçı yardımcısı kim olcek kızlar :32: Varmı isteyen.

good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :D 8 gün sonra kınam....

bunlardageçer nasılsın cnm yazdıklarınızı okuyorum ama katılamadım yoğunluktan...birazdan yemeğe gidicem görüşürüz güzellerrr:56::56::56:

good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :d 8 gün sonra kınam....

hoşgeldin canım...nasılsın bakalım sen nereye gittin yaaa ben okudum ama kaçırdım arada yoğunluktan:50: Iyi yolculuklar falan yazmıştı kızlar.:44:

Canım eylülün kınası var dedi yenidendogdum ama ben hatırlayamadım yaaa:44:ama yapıcaz canım .
Senin kini de ne zaman istersen yapalım ama hatırlat bize yine :34:

eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resim :1: merk ederim ben amaa. türbanını merak ediyorummm

güzel geçmesine çok sevindim canım rabbim herzaman yüzünü güldürsün inşş resimleri bekliyoruz:34::34:
Aminn.
Dış çekim fotograflarımı almadım ama kuaförde bi kaç fotografım var eklerim birazdan. :54:

baglacolanki canım mutlululuğun yazışmalarından belli.allah daim etsin mutluluğunuzu canım,
düğün tarihiniz belli mi?

Amin kuzum hepimizin inşAllah ..
Eylül sonu olmazsa ekimin başında diyoruz ama tam tarih henüz belli değil.:26:

P.ertesi yoğunluğu, düğün telaşı ve öğle arası derken kimse kalmadı sanırım :9:

EVET YAAA BAYA yoğun herkes , bende öyleyim başım ağrıdı valla şimdiden.:31:
sen nasılsın canım?

bunlardageçer nasılsın cnm yazdıklarınızı okuyorum ama katılamadım yoğunluktan...birazdan yemeğe gidicem görüşürüz güzellerrr:56::56::56:

canım çok şükür iyiyim bende, güzel bir haftasonundan sonra işe iyi başladım:34:
afiyet olsun canım benim.:56:

good_heart canım sana özelden atıcam atamıyorum posta kutun doldu galiba.

Son düzenleme:
EVET YAAA BAYA yoğun herkes , bende öyleyim başım ağrıdı valla şimdiden.:31:
sen nasılsın canım?

Bende pek yoğunluk yok cnm.

Şükür bugünüme cnm. Takmazsam kafaya birşey iyiyim takmamaya çalışıyorum :34:

Güzel bir hafta sonu geçirmeyeli uzun zaman oldu ki sıcaklar başladı evde yatmakdan başka bişi yapamaz haldeyim :9:

aynen canım
ilk provada ama iç çamaşırınla gitmen lazım
Ama ıc camasır gıymıceksın dedıler :S

evet kuzum:1:

baglacolanki canım bende çok merak ediyorum,istediğin nişanlığı hatırladım şimdi çok güzeldi, ekleyebilirsen resimleri bekliyoruz:16:

canım kuzum afiyet olsun sana:56:

bende dugun tarıhını merak edıyordum eylul sonu ekım basıymıs :D

hoşgeldin canım, kolaylıklar diliyorum:16:

o zaman seni baş aşçı yardımcısı adayı yapalım, ama baş aşçı yardımcısı kim olcek kızlar :32: Varmı isteyen.
olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alır
atanacakmıyım ust kadroya acabaaa
Aminn.
Dış çekim fotograflarımı almadım ama kuaförde bi kaç fotografım var eklerim birazdan. :54:

bende gorcemmm ama yemeghe gıdıyorummmmm

Amin kuzum hepimizin inşAllah ..
Eylül sonu olmazsa ekimin başında diyoruz ama tam tarih henüz belli değil.:26:

eylül bı arana online olmustu kızlar

:56:

canım hoşgeldin, seninde çok az kaldı yaaaaa, çok heyecanlı:46: ne zamandı tarihin ekleyelim seni de ana listeye
canım benim hoşbuldum :71: , annemle çarşıya pazara falan gittik alınacaklar varmış beynime güneş geçti çooook sıcak :36: :52: annecimle daha 25 gün birlikteyiz sonra 9 saatlik mesafe olucak aramızda :25: böyle düşününce çok üzülüyorum :26: canım düğün tarihim 14 temmuz listeye eklersen beni de çok sevinirim :16:

Son düzenleme:
canım benim hoşbuldum :71: , annemle çarşıya pazara falan gittik alınacaklar varmış beynime güneş geçti çooook sıcak :36: :52: ayyyy annecimle daha 25 gün bilikteyiz sonra 9 saatlik mesafe olucak aramızda :25: böyle düşününce çok üzülüyorum :26: canım düğün tarihim 14 temmuz listeye eklersen beni de çok sevinirim :16:

aynı gün evleniyoruz demek :17:

Back