Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
CANIM BEN SABAHTAN YOĞUNDUM BANKAYA FELAN GİTTİM NASIL GEÇTİ İSTANBUL GEZİN

canım modalife diye mobilyacı var hemen hemen her şehirde şubeleri var ankara da da var sanırım bir araştır istersen düğün paketi yapıyorlar uygun fiyatları da bilgin olsun

yok gülüm kira evim yaaa ocakta set üstü kendi evim değilya kendi evim olsa ankestre alcmm inş. Herşey ters giidyo gelinliktede böle olduuu
dur cnaım hallederler aldıgın magazayı sık sık ara tacız et
hadı oradan yaa ne havuzu denızı sen basbaya havaalanında haps oldun :) kımı kandırıyosunnn yaaa

arkadaşlar bu arada dün salonumun fotosunu çektim daha halım gelmedi ama durun sizinle paylaşiim

hadııı
bende salonumun olcusunu alcam koltuklarımı degıscemmı napcam bende kararsızlıktan olcem yaw
hehehe

eylulu bende merak etmıstım naptı dıye acıkcası

canım modalife diye mobilyacı var hemen hemen her şehirde şubeleri var ankara da da var sanırım bir araştır istersen düğün paketi yapıyorlar uygun fiyatları da bilgin olsun

cnm öle mobilyada kötü oluyo hiç tavsiye etmiyolar eniştem mobilyacı eğer ankaradaysan ben ankaradayım sitelere gel siteler gibi bi yer var iken ankarada mobilya başkent sonuçta gel bu taraftan alll yaniii tavsiyem

::::) bısey kalmamıs 2 haftacıkkk
facebboktan havanın elişleri sayfası var
oradan mutfagım auygun
onluk
tutacak
poşetlik
damacana kılıfı
masa ortusu runner
sıpariş edecegım
onlukte gulayın mutfagı yazacak
kadına ulasamadım cebı vardı
tam takım 200 tl ıdı ben pecete ve perdesını ıstemıyorum cıcılı bıcılı bıseyler ben mumkun oldugunca sade yaptırıcam

Onları biliyorum ama tavsiyem
çıktı al kumaşını al git terziye
daha uyguna ve daha güzel oluyor
ayrıca kumaş seçimide sana ait olduğu için kumaş kalitesinide riske atmıyorusn

kalplerarası bızı merakta bıraktın gıttın
sıgara ıcmeye gıdıcem bende

canım benim aynı günün gelinleriyiz, inşallah kazasız belasız çok güzel bir gün olur bizim için çok az kaldı büyük günümüze mutluluklar diliyorum

amin canım hepimize Rabbim geçim versin inşallah

Geldik kuzu.....

inşallah canım...
Allah sizi/bizi bir yastıkta kocatsın inşallah....
hayırlı geçim versin inşallah

Canım o markaya çok iyi demiyorlar bi taşınmada mahvoluyormuş tekrar kurulmuyormuş diye duydum yalan da olmasın şimdi doğru mu blmyorum bu söylentiler ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…