Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne kadar tatlım bu takım?
ben takın olarak almadım..fondoten hiç kullanmam mesela..düğünde kullanıcam mecburen...onun içince max-factör'den aldım güzel dediler valla bilmiyorum artık :1::1:

Yaa kullan kullanma
olmaıs gerekir böyle bir setinin
özel günlerde kulanırsın
450 civarı kuzummm parfümde var

isyan123 canım kuzenim kullanıyor çok memnun ama o da 2 rimel kullanıyor önce başka sürüyor. ben avonun süper shock u kullnıyorum çok memnunum tam istediğim gibi oluyor
bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları :34::34:

teşekkür ederim bayanlar cevaplarınız için dikkate alacağım hepsini...

bu arada ,
yenidendoğdum evin çok güzel döşenmiş çok beğendim eşyalarınla daha güzel olucaktır hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah...
masatakvimim aldığın aksesuarlar harika şu lavabolara bayılıyorum bende evime istiyorum ondan :9:güle güle kullanın inşallah...
mucizem canım dans müziğim mariah carey-without you (aşkımla benim şarkımız çok severiz bu şarkıyı)

benim nişanımda brian adams everything ı do idi. seninkini düğün müziği olarak değerlendirebilirim:8:. Aslında daha çok yabancı düet şarkı olsun istiyorum

bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları :34::34:

evet canım malesef çabuk kuruyor bende alıştığım şeyi değiştirememe gibi sorun var her ne kadar memnun olmadığım yönleri olsada bırakamıyorum

aynen ya süper shock çok güzel ama hemencecik kuruyor avon maskaraları...

her defasında surmeden evvel ıkı elınızın avuc ıcıyle tutun rımelı dondurun ısındırın oyle surun
benım her turlu cabuk kuruyor maskaralarım
max factor mor olanda guzel ama cok pahalı ya 50 lıra

$maybelline-volum-express-curved-brush-kivrik-firca-rimel.jpg
bunu kullanıyorum ben
çok da memnunum
5 yıldır hiç dğeiştirmedim:1::1:

ohh kuzuma bak sen afiyet bal şeker olsun. sarmalar da yaparmışşş:56: kıss gece fazla yeme kilo alcan:53:

canım benim stres yapma artık bak herşey yoluna gireek zamanla, sabırla hepimiz için.
benim ki de öyle ne kadar inatlaş o kadar almak istediğim bir şeyi. ama sakin sakin iste bak nasıl alıyorr. boşuna demiyorum size aslında biz kadınlar taktik yapmalıyız da alışkın olmadığımız için yapamıyoruz fazla işte.:1:
zamanla öğrencez.
:1:

günaydın canım hoşgeldin.
bende güzel bir hafta sonu geçirdim,:16:
bu hafta herkes güzel başladı, çok güzel mutluluğumuz daim olsun kızlar:16:

inşş almam kuzumm ilk defa gece yedim :1::1::1:

Eylülün kınasını da mı unuttuk

milena tekrar gelmedi evet:31::31:

hadi yaa ama daha vardı düğüne hemen yapalım kızlarrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118:

Kızlar ben makyaj yapmayan biriyim öyle set felan almasan olurmu?

Siz ne düşünüyorsunuz?

Alsam kullanırmıyım onu da bilmiyorum ama :31:

Birde sandığı yaptırıcam ben üzerinde böyle damatlık olacak yine kk da görmüştüm çok güzel oluyor.

ben aldırmadım canım ama yine sen bilirsin özel günlerde yapmak istersen aldır bi köşede dursun yani:34::34:

bornoz askım
Eki Görüntüle 446662
yüz havlusu askısı
Eki Görüntüle 446668

Mutfak avizem benziyor aynısını bulamadım
Eki Görüntüle 446670
Mutfak içi n duvara monteli metal aksesuar aldık
havluk-stec film alüminyum folya askılığı ve baharatlığı ve mutfak havlusu asmak için
metal kancası var
Eki Görüntüle 446669
Eki Görüntüle 446664
Eki Görüntüle 446667
Lavabo
Eki Görüntüle 446666
banyo bataryası
Eki Görüntüle 446665
Eki Görüntüle 446663
Banyo duşakabin içine asmak için
sabun şampuan koymak için askı
Eki Görüntüle 446671

canım çok güzeller güle güle kullan:16::16::16::16:

masatakvimim sende baya işlerini kolaylamışsın canım. bu alışverişler güzel oluyor valla. :16:

canım ben sanki 23 haziranda falan diye hatırlıyorum onun kınasını yaaa...çünkü 30 haziran düğünü.
bişeyde yazmadı giderken galiba..olsun biz yapalım bence

milenamda gelir gelir küsmez bize..hepimiz stresli dönemdeyiz olur öyle şeyler.

yaa kimin kınası var anlayamadım milenanınmı yoksa eylülünmü:44::44::44::44::44:

amma konuşuosunuz cadılar yetişemedim size... :1:

kızlar yaaa..rımel alıcam yeni bir tercih yapıcam..bu rımeli kullanan varmı aranızda:44::44:

Eki Görüntüle 446677

canım benim kardeşimde kullandı bundan kullanan arkadaşlarımda var , baya memnunlar :34:

canım özellikle bu avizene bayıldım.:16: bende mutfakta metal askılıkarı severim, hepsini ağız tadıyla kullan inşallah:16:

amma konuşuosunuz cadılar yetişemedim size... :1:

canım benim kardeşimde kullandı bundan kullanan arkadaşlarımda var , baya memnunlar :34:

canım özellikle bu avizene bayıldım.:16: bende mutfakta metal askılıkarı severim, hepsini ağız tadıyla kullan inşallah:16:

Kolay gelsin canımmm

kızlar good_heart gibi bende yoğunum valla, anca yetiştim bi baktım 4 sayfa geçmiş abovvvv:53:
yazamassam kısmayın olur mu
:17::17:
Sana kızmak mı mümkünmüüü
kolay gelsinnn

saol canım nasılsın
ben özellikle lavabona bayıldımm:16::16::16::16::16:
çok şeker bişi yaa:32::32:

iyiyim kuzucum sen nasılsın??
teşekkür ederim
Evimin son halini çoookk merak ediyorum yaa

Back