Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım aldığın şeye göre değişir
valla ben sadce iç çamaşarı
terlik
2 tane sütyen kilot seti
1 tane atlet seti
1 ayrı gecelik
terlik 850 Tuttu
ayrıca makyaj temizleme ürünlerim 200 civarı tutmuştu
makyaj setimde 450 Tl almıştık

kıyafetler ve ayakkabılarda 600-700 civarı tutar

yani ama bu kişiye göre değişir

yani ortalama hesap düşünmek istedimde :1: anladığım kadarıyla da ortalama 1000 veya 1 500 a kadar tutar gibi sanırım :1:

hoşgelidn kardelenim, bizde çıkmadık daha.bilen varmı kızlarrr,
gelinliğin bittimi senin?

ohhh süper , dinlenmiş oldun arada böyle yapmak gerekiyor valla

Allah kolaylık versin kuzum.. damlasakızı rengini bende çok seviyorum, ya damlasakızı yada ayçiçeği istiyorum bende ..

evini paylaşmak istersin bence bizimle dimi merak ediyoruz çünkü.:16:

gelinliğim bu hafta sonu tekrar gidicem tatlım. iç kısmını bitirdiler şimdi işleme bölümüne geldi hafta sonu gidip sadece güpürlü halini giyicem. gübürlerin potlukları olmaması için tekrar bir üzerimde deneyeceğiz. sonra kadın onu işlemeye göndericek tatlım bu şekilde olucak :1: ramazan sonu gibide bitmiş haliyle alıcam cnm inş güzel olur yaa

gelınlık demısken
ben ılk provaya gıdıcem neler yaparlar
sipariş vedıgımızde olculerım alınmıstı?
neler oluyor ılkınde agustos 30da teslım edılcek

Günaydın kızlarrr.
Size dünü anlatmak istiyorumm.
Biraz sinir bozucu olsada çok eğlendim.
Sabah 8de kuaföre gidip 11de çıktım orda baya asabileştim sinirim bozuldu.
Gelin hanımlar çok gergindi ama yanındaki hatunlar gelinleri değil kendilerini süslemek derdindeydiler. Ağlayan kızlar oldu baya baya etkilendim. :19:
Daha sonra tema vakfına gidip fotograf çektirdik. Giriş 100 liraymış. (fotograf çekimiyse) bunu da ögrenmiş oldukk. :ssz:
Kuaförde işim çok uzadığı için çekime 1 buçuk saat ayırabildik. Sayamadığım kadar çok gelin vardı. :52:
Salona girdim arkadaşlarımla görüştüm direk gelin odasına kaçtık. heyecandan çıkmak istemedim. :9:
Çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum ama takı takılırken bitmesi için dua ettim. Çok zormuş. Hatta en zoruymuş.
Sonra erkek tarafından yakın akrabalar ve bizimkilerle eve geldik. Yemek yendi biraz sohbet.
Elbisemi değiştirdim yemeğe çıktık..
Bana göre herşey mükemmeldi. :16:
Kuaförde makyaj konusunda sıkıntı yaşarım sanmıştım ama istediğim gibi belli belirsiz bi makyaj oldu.
Türbanım, duvağım hepsini çok beğendiler.
Düğünde nasıl bundan güzel olucaksın çok merak ediyoruz dediler.
Dün utanç ve heyecandan kıpkırmızı oldum.:17:
:nazar:

Canım hayırlı olsun sevindim yaa sonunda nişanlılar kervanına sen de katıldın :64:
Eee asıl telaşenin içine şimdi düşeceksin hoşgelddiiin:46:

canım benim Allah ömür boyu mutlululuğunuzu sürdürsün inşallah, Hayırlı olsun:16:

:46::46::46::46::46: hayırlı uğurlu olsun inşşş :16::16:

tebrikler şekerimmm...:46::46::46:Allah tamamına erdirsin inş :26::26::26::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı düğün şafağına olsun inşallah....mutluluklar dilerim,tebriklerrrrrr...
:16:

hayırlısı olsunn canm

Teşekkür ederim kızlar. Alyansıma bakıp bakıp duruyorum. :1:
Tuticim darısı başına. Herşeyin harika albümüne baktımm.
İnşAllah senin nişanın daha iyi geçer.:54:

kızlar size bişey sorucam şimdi bizim nişan salonda olucak ya nişan günü konukların huzuruna çıkıcaz giriş müziğiyle sonra ilk dans müziği başlayacak dans bittikten sonramı yüzükler takılıcak yoksa aradan biraz zaman geçtikten sonramı yüzükler takılıcak :26:
Aradan biraz zaman geçtikten sonra takıldı bizde. Çok değil ama 10 dakika bekledik yani. :31:

kızlar yaaa..rımel alıcam yeni bir tercih yapıcam..bu rımeli kullanan varmı aranızda:44::44:

Eki Görüntüle 446677

Maybelline rimellerinin aşığıyım ben. Birde colossal ve define var onlarda harika ama sürekli kullandığım bi rimel falsies. :21:

kolay gelsin canımmm

sana kızmak mı mümkünmüüü
kolay gelsinnn

iyiyim kuzucum sen nasılsın??
Teşekkür ederim
evimin son halini çoookk merak ediyorum yaa

inşş bir ömür mutlu mesut yaşarsınız evinizden huzurunuz hiç eksik olmasın:16::16::16:
Pazartesi sendromu balım:53::53:

musaıt oldugunda bıze bır corba tarıfı verebılırmısın canım

:1::1::1: Vereyim dicem kuzum ama tek yapabildiğim
şehriye çorbası
mercimek yaptım ilk kez:1:
Ve tarhana çorbası:16::16::16:

kuzularım bende yoğunum...öpüyorum sizleri :3::3:

:54: Kolay gelsin bacım:16:

gelınlık demısken
Neler oluyor ılkınde agustos 30da teslım edılcek

kalıp var senin bedenine göre iğneleyip duruyolar :1::1::1::1::1::1::1:
O kadar heyecanlanıyosun yapılan işlem 5 dk bukadarcıkmı diyosun vee sonra:9::9::9::9: :9:
Yani ben böyle oldum:1:

Günaydın kızlarrr.
Gelin hanımlar çok gergindi ama yanındaki hatunlar gelinleri değil kendilerini süslemek derdindeydiler. Ağlayan kızlar oldu baya baya etkilendim. :19:
Daha sonra tema vakfına gidip fotograf çektirdik. Giriş 100 liraymış. (fotograf çekimiyse) bunu da ögrenmiş oldukk. :ssz:
Kuaförde işim çok uzadığı için çekime 1 buçuk saat ayırabildik. Sayamadığım kadar çok gelin vardı. :52:
Salona girdim arkadaşlarımla görüştüm direk gelin odasına kaçtık. heyecandan çıkmak istemedim. :9:
Çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum ama takı takılırken bitmesi için dua ettim. Çok zormuş. Hatta en zoruymuş.
Sonra erkek tarafından yakın akrabalar ve bizimkilerle eve geldik. Yemek yendi biraz sohbet.
Kuaförde makyaj konusunda sıkıntı yaşarım sanmıştım ama istediğim gibi belli belirsiz bi makyaj oldu.

Teşekkür ederim kızlar. Alyansıma bakıp bakıp duruyorum. :1:
İnşAllah senin nişanın daha iyi geçer.:54:

Aradan biraz zaman geçtikten sonra takıldı bizde. Çok değil ama 10 dakika bekledik yani. :31:

Maybelline rimellerinin aşığıyım ben. Birde colossal ve define var onlarda harika ama sürekli kullandığım bi rimel falsies. :21:

eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resim :1: merk ederim ben amaa. türbanını merak ediyorummm

[sıze=3]günaydın kızlarrr.
Salona girdim arkadaşlarımla görüştüm direk gelin odasına kaçtık. Heyecandan çıkmak istemedim. :9:
çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum ama takı takılırken bitmesi için dua ettim. çok zormuş. Hatta en zoruymuş.
[/sıze]

[sıze=3]teşekkür ederim kızlar. Alyansıma bakıp bakıp duruyorum. :1:
Inşallah senin nişanın daha iyi geçer.:54:[/sıze]

[sıze=3]aradan biraz zaman geçtikten sonra takıldı bizde. çok değil ama 10 dakika bekledik yani. :31:[/sıze]

[sıze=3]maybelline rimellerinin aşığıyım ben. Birde colossal ve define var onlarda harika ama sürekli kullandığım bi rimel falsies. :21:[/sıze]

güzel geçmesine çok sevindim canım rabbim herzaman yüzünü güldürsün inşş resimleri bekliyoruz:34::34:

kısss good_heartı baş aşçı senide aşçı yardımcısı yapalım :56:
Yemekte üstünüze yok:1:

:1::1::1::1::1: Benmi baş aşçıyım:1::1::1:
Hep başı ben çekyorum
baş azam
baş aşçı
:1::1::1::1:

yemeğe gidiyorum kızlar...:56::56:öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz...:3::3: hepinize afiyetler olsun :16::16:

kızlar geldim gidiyporum kızlar bveyaz eşyalaırm yerşelti perdem bazam geldi mobilya koltuk halı kaldı inş. kuaöfrümü arıycm prova yapcaktıkkkkk görüşürüz işim çokk canlarım az kaldı çünküü

gelınlık demısken
neler oluyor ılkınde agustos 30da teslım edılcek

astar sadce
bu benim gelinliğim mi yani oluyorsunnn

yemeğe gidiyorum kızlar...:56::56:öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz...:3::3: hepinize afiyetler olsun :16::16:

afiyet olsun kzucuummm

astar sadce

afiyet olsun kzucuummm

O ZAMAN ılk prova sıkıntılı olmuyor yanıı ?
gogus kısmını ıyı dolgu yaparlar ınsallah kucuk bıraz kamufle ederlerse ıyı olacak :5:
goog mercımek corbası ver sehrıye ver ver bıseyler amaa :D

ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :D
cırak adayıyım ben :40:

Sanada afiyet olsun cnm. P.ertesi yoğunluğu var herkezde :34:

kızlar geldim gidiyporum kızlar bveyaz eşyalaırm yerşelti perdem bazam geldi mobilya koltuk halı kaldı inş. kuaöfrümü arıycm prova yapcaktıkkkkk görüşürüz işim çokk canlarım az kaldı çünküü

oooo maşallah cnm işler hızlanmış baya Allah kolaylık versin:34:

astar sadce

afiyet olsun kzucuummm

O ZAMAN ılk prova sıkıntılı olmuyor yanıı ?
gogus kısmını ıyı dolgu yaparlar ınsallah kucuk bıraz kamufle ederlerse ıyı olacak :5:
goog mercımek corbası ver sehrıye ver ver bıseyler amaa :D

ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :D
cırak adayıyım ben :40:

baglacolanki canım mutlululuğun yazışmalarından belli.allah daim etsin mutluluğunuzu canım,
düğün tarihiniz belli mi?
kardelenim teslim almana az kalmış gelinliğini, içine sinen gibi olmuştur inşallah:16:

kızlar yoğun olan herkese kolaylıklar diliyorum:16:

good_heartım
evlenip ,yemek yapıp anlatan sensin kuzum, örnek alıyoruz senden
:56:

başka aşçı azam gibi böyle eğlenceli rütbeler isteyen olursa söyleyin kızlar. Ana sayfaya yazalım böyle konuştukça aklımıza geliyor her, daha eğlenceli hale gelir konumuz:16:

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm uzun bir aradan sonra işe gelmek öyle zordu ki sabahtandır burda davetiye dağıtıyorum hiç çalışasım yok ben yokken bizim daire başkanlığında diğer şube müdürlüğünde 3 tane elektrik mühendisi var benim tek başıma baktığım dosyaları üçüne dağıtmışlar yoğunluktan tartışma çıkmış daire başkanına kadar gitmişler düşünün artık halimi benim kıymetimi bilmeyi bırak birde sürekli şikayet edip baskı yapsınlar bakalım :)

isyanım lancome set bu

çok güzel tercih konunun vveliyatını bilmiyorumda bu seti aldıysan memnun kalırsın lancome ürünleri kaliteli cilde en az zarar verenlerdendir.. aman kızlar kozmetik malzemelerinize dikkat edin far ve rujda hadi neysede pudra , göz altı konsülü , fondoten bunlarda iyisini almaya özen gösterin ....

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm uzun bir aradan sonra işe gelmek öyle zordu ki sabahtandır burda davetiye dağıtıyorum hiç çalışasım yok ben yokken bizim daire başkanlığında diğer şube müdürlüğünde 3 tane elektrik mühendisi var benim tek başıma baktığım dosyaları üçüne dağıtmışlar yoğunluktan tartışma çıkmış daire başkanına kadar gitmişler düşünün artık halimi benim kıymetimi bilmeyi bırak birde sürekli şikayet edip baskı yapsınlar bakalım :)

Hoşgeldin cnm.

Allah kolaylık versin.

:34:

Kıymetini anlasınlar işte

Back