- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.341
günaydın cnmmm benmmm sehkes good herart napıyosunuz kız konusmuyosunuzda:13::13::13::13:
damatlık beğenemedik bir türlü karar veremedik zaten hava çok sıcaktı güzel bir yemek yedik oturduk öyle, akşamda ailemle birlikte dışarı çıktık, güzel geçti,
kimliğimi de değiştirdim ohhh
kıslar amma konuşmuşsunuz ya birde yoğunum anca okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi beğenilerimden anlamışsınızdır. Görebildiklerime yorum yapıcam,
wewonthelove hoşgeldin canım, çok güzel olmuşsun maşallah gelinliğine bayıldım tam benim istediğim gibi pelerinli..
isyanım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
good_heartım albümlerine baktım yine çok beğendim allah mesut etsingüzellik, maşallah
ebrumm gelinliğini paylaştınmı kıss çok merak ettim..
masatakvimim evinizdeki tadilatlar hızla yapılıyor , allah kolaylık verisn kuzum bir an önce bitin. Kına kıyafetine tekrar bayıldığımı söylemeden geçemicem, çok ta yakışmış
sehker, cilt,cgdm balbocegi, krizantem,milena, tuti, ismini şu an hatırlayamadığım herkese sesleniyorum kızlar nasılsınız?????
Selam Canim ben valizimi hazırladım evdeyim kimse konuşmuyor bende bı Sey yazmadım siz neler yapıyorsunuz
sehker canımm
kayınvalidenle aran nasıl?
yeni kimliğin hayırlı olsunnnn
En olması gerektiği gibi kocişim icin katlancam bı süre zaten her hafta sonu bize gidiyoruz bu hafta belki ailemin yanında kalcam itiraf ediyorum cok zorlanıyorum
sağol canım benim:) çok garip yaaaa, alışamadım yeni kimliğime:26:
sehkerim ben iyiyim,sen nasılsın bittimi balayın?
ciltim gelinliğinde boleronla ilgili bir problem mi oldu ben pek anlayamadım konuyu..:44:
good_heart canım ben göremedim nişanlığını ama
Kıyamam yaa
eşin ne kadar anlayışlı
her hafta sonu götürüyor valla
Gecen hafta pazar gunu döndük kocişim Pazartesi is bası yaptısağol canım benim:) çok garip yaaaa, alışamadım yeni kimliğime:26:
sehkerim ben iyiyim,sen nasılsın bittimi balayın?
ciltim gelinliğinde boleronla ilgili bir problem mi oldu ben pek anlayamadım konuyu..:44:
good_heart canım ben göremedim nişanlığını ama
Esmersirine, trianka ,good_heart ,emyay_8990 ,duckling,HayatımM,Pink_love,SehKer WeWonTheLove,lovelylady,bal_bocegi,my_everything,egumus,ebrummM ,Tuti,kalplerasi ,cgdm16 ,eylul. ,miska ,citl,SssMmm ,GeLiNiM,pakizee ,krizantem,yclozl,CifteStandart,prenses_84 ,butterfly_01 ,masatakvimi ,elfmmmm,lebisk,guase13,turkuaz5538,yenidendogdum,isyan123,kardelen3434 ,mmousee,karamel0741 ,zuzu88,moonlight_night,mimare,Troubledoll357357
,Esmer,Sibelim84,_milenam_ebrumm,lebisk,sermisk,guase13,nryhrn,EsraaKadir,_mucizem_ ,baglacolanki,loadedgun,moonlight_night
bir sürü gelinimiz varrrrrrrrr herkes nerede bakalım?????? ismini gören gelsin göreyen de ekletsin
esmersirine, trianka, emyay, ducklig,pink_love nerdesiniz evlendiniz ama yoksunuz
good_heart ,esmersirine ve sehker ,wewonthelove buradalar
kızlar bu arada konumuzun gece bekçileri yok eylül, pakize,miska,milena, tuti,baglacolanki de gece giriyordu genelde yanlış hatırlamadıysam, başka kim vardı gece giren? hatunlar neredesiniz bakalım siz...
tünaydın kızlarr...ben geldim...
canımmmm dün gece giremedim nete ateşlendim yine8 günüm kaldı nişana ve ben çok kötüyüm gripten boğazım ağrıyor,kulaklarım tıkalı,başım zonkluyor aksilikler son dk ya geldi sıcak beni bunaltıyor ama herşeye rağmen çok şükür...geçmişi bile okuyamadım tatlım ya netimdede sorun var kesilip duruyor... dip boyamı yapan çocuk ayrılmış dip boyamı nereye yaptırcam stediğim renk olmaz korkusu var solaryuma girdim biliyorsunuz çıktıktan sonra sokaklarda güneşin altında gezdim t shirt izim çıkmış amele gibi oldum ilaçla açıldı rengi biraz bende haberler böyle güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?