Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ben İyiyim tatlim sen nasılsın herkes nerede

yeni kimliğin hayırlı olsunnnn

sağol canım benim:) çok garip yaaaa, alışamadım yeni kimliğime:26:

sehkerim
ben iyiyim,sen nasılsın bittimi balayın?

ciltim gelinliğinde boleronla ilgili bir problem mi oldu ben pek anlayamadım konuyu..:44:

good_heart canım ben göremedim nişanlığını ama

hemen ekleyeyim çok işim var ekleyip kaldıracam kuzumm

Kıyamam yaa
eşin ne kadar anlayışlı
her hafta sonu götürüyor valla

Ne kadar mutsuz olduğumun farkında çünkü burda hic keyfin yok hayatım yok onun icinde öyle ben mutsuz olunca kocisimde mutsuz oluyo her hafta sonu gidiyoruz ben hafta icinde 1 günlüğüne gittim geldim dengelemeye çalışıyoruz durumu

Gecen hafta pazar gunu döndük kocişim Pazartesi is bası yaptı

canımmmm dün gece giremedim nete ateşlendim yine 8 günüm kaldı nişana ve ben çok kötüyüm gripten boğazım ağrıyor,kulaklarım tıkalı,başım zonkluyor aksilikler son dk ya geldi sıcak beni bunaltıyor ama herşeye rağmen çok şükür...geçmişi bile okuyamadım tatlım ya netimdede sorun var kesilip duruyor... dip boyamı yapan çocuk ayrılmış dip boyamı nereye yaptırcam stediğim renk olmaz korkusu var solaryuma girdim biliyorsunuz çıktıktan sonra sokaklarda güneşin altında gezdim t shirt izim çıkmış amele gibi oldum ilaçla açıldı rengi biraz bende haberler böyle güzeller

mastakvimim kuzum Alah kolaylık versin şekerimmm
bunlardageçer hoşgeldin şekerim...dün güzel bir gün olmuş senin için
kalplerarası iyi yolculuklar şekerim
sehker kuzum evet zor bir durumdasın ama kocan çok anlayışlı..şanslı hatunsun o yüzden

canım çok geçmiş olsun.stresten olmuşsundur. aman güneşte fazla gezmeyin yaaa çok zararlı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…