Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu kaynanam beni sinir etti iyice yaa bunun kadar yalancı palavracı bi kadın görmedim delirtti beni iyice dayanamıyorum artık sinirimden ağlıyorum artık

bu kaynanam beni sinir etti iyice yaa bunun kadar yalancı palavracı bi kadın görmedim delirtti beni iyice dayanamıyorum artık sinirimden ağlıyorum artık

Üzülme tatlim seni cok iyi anlıyorum sabırlı ol biraz hep üzülüp kendimize zarar veriyoruz cok zor sakın olmak biliyorum ama yapcak bişeyin yok onlarla ve yarattığı sorunlarla yasamayı bas etmeyi öğrenmemiz gerek bunuda zamanla ogrenicez umarım

böyle yalancı palavracı olan tek kaynana benimki değilmiş kanlarında var galiba ama benim annem gelinine hiç böyle yapmadı hatta bana hayatım boyunca dökmediği dilleri ona döktü. ya ben anlamıyorum bu kadın beni istemeyerek almış değil sevine sevine aldı her istediğini yaparım bir dediğini iki etmem dedi ama şimdi bir dediğimi on iki ediyo bir de gereksiz yere yalan söylüyo artı patavatsızzz geçen onun yüzünden gelinin sütü kesildi normal kilodaki bebeğe zayıf dedi geline de senin sütün yaramıyo dedi 1 aylık bebeğe inek sütü içir dedi yeni anneye senin sütün yaramıyo denir mi kendini yetersiz hisseder tabi sütü kesilir sonra bizim geline bunları dediyse bana neler yapar allah bilir diyorum çocuk bile istemiyorum evlendikten sonra ki bunlar hiçbişey değil bana ne yalanlar söyledi daha bir gün kadının sesini telefona cekicem annesine toz kondurmayan oğlu dinlesin o zaman ne olacak bakım nefret ediyorum şu yalandan yaa

afiyet bal şeker olsun kuzummmmm
bende okudum yanlışlıkla yazmadan cvpladım 10 sonra ancak ama çıkmış olurum zaman kuzumm:26::26::26: gmail at
çıktım ben kızlar bu arada canımmmm çok tatlısınnnnnnnnn

canım okudum mesajını cevap attım, bak gmailine. iyi hafta sonları kuzum.

canım neler oldu ben bilmiyorum.yazmışsan da görmememişimdir yoğunluktan,
sakin ol bakalım sinirlenme canım benim...

Tamam modeller kesin aynı okurken bunu ben mı yaZdim acaba dedim
Benim kocişim Allahtan benim yanında karsı tarafı biliyor
Ne dicen tatlim böyleler yapacağımız bı Sey yok seviyorsak katlancaz bana herkes bunu diyor bu aralar oğlunu sevmeseydin kocasizmi kalmıştın böyle olduğu en bastan belliydi tarzında kelimeler duyuyorum
Cok kötüler ben bu yasta kadinlar bu kadar kötü nasıl olabiliyor diye şaşkınlıkla bakıyorum sabretcez umarım sonunda kazananlar biz gelinler oluruz

ayyy canım benim yaaaa ;

neden böyle yapıyorki anlamadım ben, yalana dolana benze kızarım valla. o ne yaaa, heleki patavatsız isanlarada. azcık ölçüp tartsınlar dediklerini.

sakin olcanım, mesafe koy koyabildiğin kadar, eviniz ayrı olacak değilmi?

aynen bana da böyle diyolar canım hatta babam diyo bu kadına ben araştırdığım zaman herkes böyle demişti zaten ama sen istedin kaşındın diyo oğlunu istemesem çoktan bitmişti zaten ama bazen seviyo olsam bile bitsin diye aklımdan geçmiyo değil nasıl olsa hep basımda bu kadın aramızı bile bozabilir bozuluyo da zaten az önce kavga ettik telefonu kapattım uzun bi süre arama beni dedim ya annesinin huyunu öğrenir artık ona göre davranır ya da bu iş yürümez ne kadar seviyo olsam da yalanın olduğu hiçbir yerde yürümez. bu on senedir dışarda tabi üniversiteye başladığından beri bilmiyo annesinin huyunu iki tarafı birden idare etmeye çalışıyo ya bu kadar yalan söyleyen kadın hacca gitmiş gelmiş biri üstelik bana gelinliğin kolları olsun askılı olmasın diye tutturan biri kendisi her yerini kapatmış ama yalanın haddi hesabı yok öyle kapalı olacağıma böyle başı açık olurum daha iyi pis yalancııı

destek olacaklarına köstek durumları yani. millet kendi işine baksın yaaa herkesin yaşamı çok mu dört dörtlük sanki.

birde şekerler herkese herşey anlatılmıyor gerçekten , güveneceğin anlatabileceğin birkaç kişi olacak.onlara anlatacaksın. diğerleri boş laf kalabalığından başka birşey yapmıyor.

evet öyle yapmaya çalışıyorum zaten evet evim ayrı onlar maraşta ben izmirde olcam aslında bikaç yıl durup maraşa yerleşmek istiyodum annemsiz çok zor olacak ama bu kadının korkusundan çakılıp kalcam galiba keşke annem gelebilse

Ahhh tatlim Yaaa cok zor biliyorum kararını kendin ver katlanmak cok zor sinir oluyorsun aynılarını yasadım hala yasıyorum ve seni gercekten cok cok iyi anlıyorum suan seni teselli edicek sakinleştirecek soz yok biliyorum o yüzden öfkeni doyasıya yasa öfken icinde kalırsa hic unutmuyor öfkeni yasayinca azda olsa acısı geciyor
Bu olaylarda nişanlının duruşu cok önemli Canim senin yanında olması cok önemli
Bide bı ben evlenmeden 1 gece önce babama eniştem "abi benim 10 tane kızım olsa bu anneye babaya 1 kızımı vermem nasıl kıyıyorsun kızına söyle evlenmesin " dedi o an yaşadığımı anlatamam cok utandım ailemi böyle insanlarla muhattap ettim diye yasama ihtimalin olan her durumu goz önünü al tatlim bu kadinlar böyle zehir saçıyorlar bize hayal kırıklıklarına hazır ol ve en önemli sen kendin güçlü ol ki bu durumları aşabil.

canım nasolsa eviniz ayrı en azından başın ağrımayacak. biraz daha sabret , üzme kendini.eee maraşa yerleşmeyin o zman olmaz mı? canım olsun annesiz zor olur ilk başlarda ama alışırsın, öyle olumsuz düşünme.

zaten bu kadının yalanlarıyla patavatsızlıklarıyla uğraşacağıma annesizliğe alışırım artık haklısın hepiniz haklısınız bu cadıları değiştirmek imkansız insanı her yerde rezil ederler ama nişanlımın da annesinin huyunu anlaması çok sürmeyecek en kötü ihtimalle sesini çekcem telefona belki inanmaz arada görüntü de olsun:)

Hepinize selam yeniden kızlaaaarr
Yav bu geçmişi okumak öldürüyor beni bi yazamadım yahu

kızlar albüm hazırrr
Ama
good heart ben görmedim resimlerini yaaaaaa

tüh ya sabah gelseymişim keşke masatakvimim, sehkerim, good-heartımı kaçırmışım
Canım biz varız bizi beğenmiyor musun

Üzülmemeye çalış diycem ama insan ister istemez sinir oluyor valla anlıyorum seni inşallah eşin senin tarafında olur cnm:26:

canım çok geçmiş olsun.stresten olmuşsundur. aman güneşte fazla gezmeyin yaaa çok zararlı artık...

haklısın canımmmm teşekkür ederim...

konu kayınvalideler sanırım benimki çok iyi aslında ama bazen bende çok şaşırıyorum kendisine bir problemim olmadı ama ben zaten mesafeliyim çok sıkı fıkı olmaya gerek yok çok yüz verirsem tepemden inmez o yüzden böyle iyiyim çok fazla kayınvalidemle başbaşa kalmamaya çalışıyorum birde benimki sosyete aman allahım muhabbet bile etmemişimdir adam gibi zaten anne demek için çok zorlandım napıcaksınız işte sevdiğinizin anneleri işte katlanacağız...

Bugün MİRAÇ kandili,herkesin kandili mübarek olsun el açıp ettiğiniz tüm duaları rabbim kabul etsin inşallah duanız ve duacınız bol olsun hayırlı kandiller müslüman kardeşlerim..

kızlar bende albüm yapacağım nişan için yaptığım hazırlıkları görmeniz açısından..yanlız elbisemi daha teslim almadım aldığımda eklerim...birazdan albümüme koyacağım

zor durumlar kızlar gerçekten.
sehker eniştennde öyle dememesi gerekti ama tam mutlu gününde kızıyorum bu insanlar ama neyse geçtti bittii kayınvalidenlere mesafeli olursun olur biter.

semiks eşinle mutlu ol da canım gerisi boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…