- 10 Aralık 2010
- 6.566
- 9.469
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.321
baktım senden hayır yok aynı ilde senibigöremicem bari istanbula gidimde good heartımı görimdedim1 günlük tatile geldim canım istaqnbuldayım veeeee sonunda1.5 saatlik rötarla ablamın uçağıda inmiş bulunuyo :)
Hadi gözünaydın cnm
sağol canım şuan bagajını beklio geldiğinde bende hemen çıkarım:)
kuzucum ya a sendemi amacaım inanki yetişemiyorummmm allahtan ankaradsınnn düğünden sonra olmazsa görüşürz anacaımmm ya inan yetişemiyorum burda sen gibi işim çokkkkkkk kıskandımmm şimdi sizi
walla resmen kaçtımbende o yoğunluktan annemin bütün müdahalelerine rağmen bütün hevesimi kaçırmalarına rağmen ablamın ıosrarlarını geri çeviremedim geldim 1 günlük kaçamak inşallah iyi gelir ... evet canımbelkimdüğünsonrası bi çay kahve içeris bellimiolur
anlamadım tatlım
bide buralarda takılıyosunnn yaaaa gezmeye gittin bırakamıyosunnnnnnnnn
walla göründüğü gibi değil :) ben sabah 6 da vardım ablamınuçağı yeniindi 4 saattir onu bekliyorumoturduğumkoltukta çukur oluştuhavaalanı içinde bi simit sarayı var 2-3 çay içtim midemde bulandı başka bişide içemedim adamların yüzüne bakamıom artık 3 saattir oturuyorum kazığı çaktım resmern ablam yanıma gelemedibile bagajını bekliyo ve ben hala oturuyorum
günaydınnnnn
günaydınnnnn
damatlık beğenemedik bir türlü karar veremedik zaten hava çok sıcaktı güzel bir yemek yedik oturduk öyle, akşamda ailemle birlikte dışarı çıktık, güzel geçti,
kimliğimi de değiştirdim ohhh
kıslar amma konuşmuşsunuz ya birde yoğunum anca okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi beğenilerimden anlamışsınızdır. Görebildiklerime yorum yapıcam,
wewonthelove hoşgeldin canım, çok güzel olmuşsun maşallah gelinliğine bayıldım tam benim istediğim gibi pelerinli..
isyanım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
good_heartım albümlerine baktım yine çok beğendim allah mesut etsingüzellik, maşallah
ebrumm gelinliğini paylaştınmı kıss çok merak ettim..
masatakvimim evinizdeki tadilatlar hızla yapılıyor , allah kolaylık verisn kuzum bir an önce bitin. Kına kıyafetine tekrar bayıldığımı söylemeden geçemicem, çok ta yakışmış
sehker, cilt,cgdm balbocegi, krizantem,milena, tuti, ismini şu an hatırlayamadığım herkese sesleniyorum kızlar nasılsınız?????
Gecmisi okuyayım dedim 40 sayfadan fazla ilerlemiş naptiniz siz
Geri yazmamda uzun sürdü o yüzden
Herkese günaydın sekerler
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabahın köründe ilk günaydın benden olsun bügün.
hoşbuldum canım sende hoşgeldin :))) ne çok konuşmuş hatunlar yaaaaa , az geçmişi okuyup geliyom.
günaydın canlar ciğerlerrrr
ohh tatil hee tadını çıkar kuzummmm
bende senin resimlerini göremedim kuzumhadi ekle bikaç resim
günaydın balımmmm nasılsın nasıl geçti alışveriş
günaydın canımmmmm
kızlar bunlardagecer nerde göremiyorum:26::26::26::26:
geçmişi okurken kayboldu
cancazım nerelerdesinnnn
teşekkürler canımmmm
damatlık beğenemedik bir türlü karar veremedik zaten hava çok sıcaktı güzel bir yemek yedik oturduk öyle, akşamda ailemle birlikte dışarı çıktık, güzel geçti,
kimliğimi de değiştirdim ohhh
kıslar amma konuşmuşsunuz ya birde yoğunum anca okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi beğenilerimden anlamışsınızdır. Görebildiklerime yorum yapıcam,
wewonthelove hoşgeldin canım, çok güzel olmuşsun maşallah gelinliğine bayıldım tam benim istediğim gibi pelerinli..
isyanım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
good_heartım albümlerine baktım yine çok beğendim allah mesut etsingüzellik, maşallah
ebrumm gelinliğini paylaştınmı kıss çok merak ettim..
masatakvimim evinizdeki tadilatlar hızla yapılıyor , allah kolaylık verisn kuzum bir an önce bitin. Kına kıyafetine tekrar bayıldığımı söylemeden geçemicem, çok ta yakışmış
sehker, cilt,cgdm balbocegi, krizantem,milena, tuti, ismini şu an hatırlayamadığım herkese sesleniyorum kızlar nasılsınız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?