Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzucum ya a sendemi amacaım inanki yetişemiyorummmm allahtan ankaradsınnn düğünden sonra olmazsa görüşürz anacaımmm ya inan yetişemiyorum burda sen gibi işim çokkkkkkk kıskandımmm şimdi sizi

kuzucum ya a sendemi amacaım inanki yetişemiyorummmm allahtan ankaradsınnn düğünden sonra olmazsa görüşürz anacaımmm ya inan yetişemiyorum burda sen gibi işim çokkkkkkk kıskandımmm şimdi sizi

walla resmen kaçtımbende o yoğunluktan annemin bütün müdahalelerine rağmen bütün hevesimi kaçırmalarına rağmen ablamın ıosrarlarını geri çeviremedim geldim 1 günlük kaçamak inşallah iyi gelir ... evet canımbelkimdüğünsonrası bi çay kahve içeris bellimiolur

olur olur buluşuruz cnm benmde bugün baza perde beyaz eşyaların bağlanacak iyi olmuş snein için ah peşine takılıp bende gtseydimm senleeeeeee

bide buralarda takılıyosunnn yaaaa gezmeye gittin bırakamıyosunnnnnnnnn

walla göründüğü gibi değil :) ben sabah 6 da vardım ablamınuçağı yeniindi 4 saattir onu bekliyorumoturduğumkoltukta çukur oluştu havaalanı içinde bi simit sarayı var 2-3 çay içtim midemde bulandı başka bişide içemedim adamların yüzüne bakamıom artık 3 saattir oturuyorum kazığı çaktım resmern ablam yanıma gelemedibile bagajını bekliyo ve ben hala oturuyorum

koltuğuda götür anacımmm eve adam demiştir akşamlayacak herhaldeeeeeeeeee

damatlık beğenemedik bir türlü karar veremedik zaten hava çok sıcaktı güzel bir yemek yedik oturduk öyle, akşamda ailemle birlikte dışarı çıktık, güzel geçti,
kimliğimi de değiştirdim ohhh

kıslar amma konuşmuşsunuz ya birde yoğunum anca okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi beğenilerimden anlamışsınızdır. Görebildiklerime yorum yapıcam,

wewonthelove hoşgeldin canım, çok güzel olmuşsun maşallah gelinliğine bayıldım tam benim istediğim gibi pelerinli..

isyanım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
good_heartım albümlerine baktım yine çok beğendim allah mesut etsingüzellik, maşallah

ebrumm gelinliğini paylaştınmı kıss çok merak ettim..

masatakvimim evinizdeki tadilatlar hızla yapılıyor , allah kolaylık verisn kuzum bir an önce bitin. Kına kıyafetine tekrar bayıldığımı söylemeden geçemicem, çok ta yakışmış

sehker, cilt,cgdm balbocegi, krizantem,milena, tuti, ismini şu an hatırlayamadığım herkese sesleniyorum kızlar nasılsınız?????

canımmm ds damatta vardır belki babalar gününe özel indirim baktınmıı

Gecmisi okuyayım dedim 40 sayfadan fazla ilerlemiş naptiniz siz
Geri yazmamda uzun sürdü o yüzden

mujhabettimiz bol biiziiimmm

Herkese günaydın sekerler
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabahın köründe ilk günaydın benden olsun bügün.

günaydınn
bende sabah nişanlımı gönderdim
sonra girdim yatağa geri uyudummm

hoşbuldum canım sende hoşgeldin :))) ne çok konuşmuş hatunlar yaaaaa , az geçmişi okuyup geliyom.

günaydın canmmm
naptınız dğn??

günaydın canmmmm

teşekkürler canımmmm

Esmersirine, trianka ,good_heart ,emyay_8990 ,duckling,HayatımM,Pink_love,SehKer WeWonTheLove,lovelylady,bal_bocegi,my_everything,egumus,ebrummM ,Tuti,kalplerasi ,cgdm16 ,eylul. ,miska ,citl,SssMmm ,GeLiNiM,pakizee ,krizantem,yclozl,CifteStandart,prenses_84 ,butterfly_01 ,masatakvimi ,elfmmmm,lebisk,guase13,turkuaz5538,yenidendogdum,isyan123,kardelen3434 ,mmousee,karamel0741 ,zuzu88,moonlight_night,mimare,Troubledoll357357
,Esmer,Sibelim84,_
milenam_ebrumm,lebisk,sermisk,guase13,nryhrn,EsraaKadir,_mucizem_ ,baglacolanki,loadedgun,moonlight_night

bir sürü gelinimiz varrrrrrrrr herkes nerede bakalım?????? ismini gören gelsin göreyen de ekletsin

esmersirine, trianka, emyay, ducklig,pink_love nerdesiniz evlendiniz ama yoksunuz

good_heart ,esmersirine ve sehker ,wewonthelove buradalar

kızlar bu arada konumuzun gece bekçileri yok eylül, pakize,miska,milena, tuti,baglacolanki de gece giriyordu genelde yanlış hatırlamadıysam, başka kim vardı gece giren? hatunlar neredesiniz bakalım siz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…