Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım hoşgeldin. nerdesin sen yahuu:34: rahatsızlanmışsın dün nasıl oldun bakalım.

sehkerim durumunu yeni okuyabildim. eşin sana destekçi ya gerisi boş. herşey düzene girer canım inşallah:16:

iyiyim kuzum stresten midem asit üretmiş...şimdi turp gibiyim ama..:16::16::16::16:
sende baya dün güzel bir gün geçirmişin şekerim çok svindim senin adına...
dün akşam babamın kuzenleride akşam bizi dışarıda bir yere götürdüler ben gelin olmadan diye..bir nevi veda partisi oldu çok eğlenceliydi...ama gece rahatsızlandım..hastaneye gittik..korktuğum doktora zorla götürüldüm:1::1::1: tahlil yaptılar midemde asit çıktı..ilaç verdiler içicekmişim..pazarteside kontrol etcekler:1::1::1:korkulacak bişi yok ama dotoru görünce elim ayağım titriyor:1::1::1:

merhaba kızlar nasılsınız
dün iş çıkışı kuaförüme gittim ama müşterileri olduğu için saçımı boyatamadım pazartesi ya da salı ya inş.
çıkmışken nikah kıyafeti bakayım dedim hiç güzel modeller yok :50:
bir yerde beğendim 2 model tam istediğim gibi ve tam da üstüme göre oldu fakat biri 300 diğeri 210 liraydı :53:
çok beğendim aklım kaldı ama düğün üstü 300 lira vermek hiç mantıklı değil
nişanlıma söyledim o da çok pahalı dedi ona vereceğimiz parayla evimizin eksiğini kapatırız.

dün iş çıkışı kuaförüme gittim ama müşterileri olduğu için saçımı boyatamadım pazartesi ya da salı ya inş.
bir yerde beğendim 2 model tam istediğim gibi ve tam da üstüme göre oldu fakat biri 300 diğeri 210 liraydı :53:
nişanlıma söyledim o da çok pahalı dedi ona vereceğimiz parayla evimizin eksiğini kapatırız.

kesinlikle şekerim doğru düşünüyorsun...daha sade günlük giyeibileceğin beyaz bir elbisede olabilir...:34::34:

kesinlikle şekerim doğru düşünüyorsun...daha sade günlük giyeibileceğin beyaz bir elbisede olabilir...:34::34:

canım arda da beğendim bi tane beyaz dantelli bel kısmı lastikli çok hoş 55 liraydı ama o da çok basit geldi gözüme aslında bi elbisem var saten siyahlı beyazlı tek omuz ve omuzunda da kumaştan gül yapılmış taşlı çok şık kıyafetim ve 1 kere giydim. Onu giymeyi düşünüyorum zaten sadece aile arasında olcak nikah kimseyi çağırmıcam çok para veremem

Kahvaltımı yaptımmmm

Şimdi çıkıyorum
Hazırlanmam lazım
koşturmacalı bir gün beni bekilyor
Öptüm sizi lokumlarımmmm

canım Kolaylık versin Allah işlerinde.:16:
günaydın canımmmmm:3::3::3::3::3:

kızlar bunlardagecer nerde göremiyorum:26::26::26::26:
geçmişi okurken kayboldu:1::1::1::1:

cancazım nerelerdesinnnn:10::10:

şeker anca okuyabildim , kayboldum geçmişte ,yorum yazamadıklarmda var hala gözlerim ağrıdı okuyamıyorm artık , çokta yoğunum iş yerinde. yaaa

canımmm ds damatta vardır belki babalar gününe özel indirim baktınmıı

canım anca cevap yazabildim. daha bakmadık ama bakıcaz.

iyiyim kuzum stresten midem asit üretmiş...şimdi turp gibiyim ama..:16::16::16::16:
sende baya dün güzel bir gün geçirmişin şekerim çok svindim senin adına...
dün akşam babamın kuzenleride akşam bizi dışarıda bir yere götürdüler ben gelin olmadan diye..bir nevi veda partisi oldu çok eğlenceliydi...ama gece rahatsızlandım..hastaneye gittik..korktuğum doktora zorla götürüldüm:1::1::1: tahlil yaptılar midemde asit çıktı..ilaç verdiler içicekmişim..pazarteside kontrol etcekler:1::1::1:korkulacak bişi yok ama dotoru görünce elim ayağım titriyor:1::1::1:

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine demekki çok eğlence yaramamış sana.:34: veda partinide yapmışlar ohh ne güzel..:8:
evet güzel bir gün geçirdim, nüfus cüzdanımda değişti :32::32::32:

good_heartım baktım canım resimlerine anca yorum yazabiliyorum. güzellik seni nişanında nikahında kınanda hepsinde çok güzelsin , maşallah :nazar::nazar:

canım arda da beğendim bi tane beyaz dantelli bel kısmı lastikli çok hoş 55 liraydı ama o da çok basit geldi gözüme aslında bi elbisem var saten siyahlı beyazlı tek omuz ve omuzunda da kumaştan gül yapılmış taşlı çok şık kıyafetim ve 1 kere giydim. Onu giymeyi düşünüyorum zaten sadece aile arasında olcak nikah kimseyi çağırmıcam çok para veremem

gerçekten çok pahalıymış 300 tl,50-100 lik uygun birşeyler bulabilirisin bence. yada dediğin gibi o kıyafetini giyersn. kimseyi çağırmayacaksan gerek yok :34:bizim gibi yap sende, kimseyi çağırmayın bir nikah şahitleriniz olsun birde siz.:1:
tüh ya sabah gelseymişim keşke masatakvimim, sehkerim, good-heartımı kaçırmışım :50::50::50:

evet canım hep burdalardı, bu gün herkes çalışıyor galibaaaaa:34:

çok mantıklı canım daha sade bişey alabilirsin bak bakalım daha :16::16::16::16:

tüh ya sabah gelseymişim keşke masatakvimim, sehkerim, good-heartımı kaçırmışım :50::50::50:

ben geldimmmmm bitmedi işlerim ama dayanamadım geldimmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10:

canım Kolaylık versin Allah işlerinde.:16:

şeker anca okuyabildim , kayboldum geçmişte ,yorum yazamadıklarmda var hala gözlerim ağrıdı okuyamıyorm artık , çokta yoğunum iş yerinde. yaaa

canım anca cevap yazabildim. daha bakmadık ama bakıcaz.

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine demekki çok eğlence yaramamış sana.:34: veda partinide yapmışlar ohh ne güzel..:8:
evet güzel bir gün geçirdim, nüfus cüzdanımda değişti :32::32::32:

good_heartım baktım canım resimlerine anca yorum yazabiliyorum. güzellik seni nişanında nikahında kınanda hepsinde çok güzelsin , maşallah :nazar::nazar:

saol canımmmm allah razı olsun bakan gözlerdendir güzellik:34::16::16::16::16::16:

gerçekten çok pahalıymış 300 tl,50-100 lik uygun birşeyler bulabilirisin bence. yada dediğin gibi o kıyafetini giyersn. kimseyi çağırmayacaksan gerek yok :34:bizim gibi yap sende, kimseyi çağırmayın bir nikah şahitleriniz olsun birde siz.:1:

bizim aileyle nişanlımın ailesi olcak sadece canım şahitlerde tabi =) düğün zaten olacak nikahta da abartmaya gerek yok diye düşündük hem hafta içi olacak nikahım herkes çalışıyor 50 100 arası anca verebilirim zaten ama o kadara da güzel bişeyler elimdeki giyeceğim artık napalım güzelce saçlarımı yaptırırım hafif makyaj yeterlidir. :9:
3 haftam kaldı zaman geçsin çabuukk :52:
senin ailen yok muydu canım nikahında

Bende geldim Canim :3:

Herkes nereye gitmiş :44::30:

bewn burdayım kuzucuklarım hem size yazmaya çalışıyorum hemde işe bakıyorum:1::1::1::30::30::30:

bizim aileyle nişanlımın ailesi olcak sadece canım şahitlerde tabi =) düğün zaten olacak nikahta da abartmaya gerek yok diye düşündük hem hafta içi olacak nikahım herkes çalışıyor 50 100 arası anca verebilirim zaten ama o kadara da güzel bişeyler elimdeki giyeceğim artık napalım güzelce saçlarımı yaptırırım hafif makyaj yeterlidir. :9:
senin ailen yok muydu canım nikahında

çok güzel karar boşver alma gerek yok ona vereceğin parayı eksiğini alırsın canım:16::16::16::16:

Senin ailen yok muydu canım nikahında

en iyisini yapmışsınız daha iyi böyle. Bizde kimseyi çağırmadık çünkü düğün içinde de nikahımız olacak öyle anlaştık, şimdi işten erken ayrılayım diye yaptık. Herkes gelinlikle görsün beni daha iyi.:34:

iyi haftasonları fıstıklar....öpüyrorum siziiiii:32::32::32::32::52:

canım sana da iyi hafta sonları..:34:
ne var ne yok bakalım?

anem kızdı benle ilgilen diye..:1::1:çıkıyorum kızlar öpüldünüz:54::54::54:

anneler kızar tabi:1::1:
Ilgilen canım tabi , kendine iyi bak iyi hafta sonlarııı:16:

15 dk sonra inşş bende çıkacam canlarımm:16::16::16::16::16:
Bunlardagecerim sana msj attım bi bak kuzum 10 dk işim var gelince bakarım cvpna:34::34:

canım kolaylık versin allah işlerinde, baktım kuzum, cevap yazdım:16:

Back