Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
amin inşallah :) walla kınama 10 günkaldı benim kafambimilyon çok hassaslaşmışım herşey ağır gerliyoçok alınganım duygusalım fenayım ya .....2.5 saattir havaalanındayım 40 tane uçak indi ablam hala ortada yok :D avrupa yakası olsa 10 tane akraba var yolumu bulurumda anadolu yakasında hiçbir yeride bilmem hapsoldumhavaalanına :) sanki chat yapmaya geldimistanbula halime gülüyom çay içmekten midemkalktı :)

:9:

Aksiliğe bak. Neyse ne yapıcan artık oralarda oyalanıcam cnm

amin inşallah :) walla kınama 10 günkaldı benim kafambimilyon çok hassaslaşmışım herşey ağır gerliyoçok alınganım duygusalım fenayım ya .....2.5 saattir havaalanındayım 40 tane uçak indi ablam hala ortada yok :D avrupa yakası olsa 10 tane akraba var yolumu bulurumda anadolu yakasında hiçbir yeride bilmem hapsoldumhavaalanına :) sanki chat yapmaya geldimistanbula halime gülüyom çay içmekten midemkalktı :)

ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm :16::16::16::16::16:

yaaaaaaaaaaaaa ben görmedimmm bebegimmm yaaaaaaaaaaaaa ben geldim bu arada canlarımmmmmmmmmmmmmmm kulaklarım cınladı koyda bende bakım

hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha :16::16::16:

Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...:16::16::16::16::nazar:

amin inşşşş:16::16:

kızlar dün gelinlikçiye gittik kaç gündür boleroyu arıyolarmışşşşşş bide ispanyıol kol yapmışlar benmmedim dedim tmm yaptırcak dediler paartesi alcmmm

Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...:16::16::16::16::nazar:

Amin cnm hepimizin inş. :16:

öyle yapıom canım napim neyse ki pc nin şarjı 5 saat dayanıyo :D ama ben otele gitmek istiyorummmm hamam sauna :) sahilde yüriim aboooooooooooo yanıma terlik almadımiyimi :D tabi akşam 5 dk da çanta hazırlayınca :D

cnm sen İst. mı gelin gidiyorsun?

ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm :16::16::16::16::16:

hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha :16::16::16:

amin inşşşş:16::16:

insan daha erken söylemezmi be tatlım walla patladım yapışıp kaldım koltuğa neredesin :P çok yol bilirim ya uçarak geliim :)bu tarafta sadece kadıköy sahil fener kalamış ve bağdat caddesini biliyom marinalar vardı falan oda 2-3 defa tek gitmişimdir başka yeride hiçbilmem .... ablam acaba uykuda kaldı uçağımı kaçırdı hala yatıyoolabilirmi ki telefon kapalı 2.5 saattir uçak yok ortada 1 saatlik mesafe

insan daha erken söylemezmi be tatlım walla patladım yapışıp kaldım koltuğa neredesin :P çok yol bilirim ya uçarak geliim :)bu tarafta sadece kadıköy sahil fener kalamış ve bağdat caddesini biliyom marinalar vardı falan oda 2-3 defa tek gitmişimdir başka yeride hiçbilmem .... ablam acaba uykuda kaldı uçağımı kaçırdı hala yatıyoolabilirmi ki telefon kapalı 2.5 saattir uçak yok ortada 1 saatlik mesafe

Çok ilginç .

CNm hangi firmaysa gidip sorsana uçak kalkmış mı kalkmamış mı bende merak ettim:31:

kalpler asiii cm napıyosunnnn nerelerdesin sen bakımmmmmmmmmmmmm

baktım senden hayır yok aynı ilde senibigöremicem bari istanbula gidimde good heartımı görimdedim :D 1 günlük tatile geldim canım istaqnbuldayım veeeee sonunda1.5 saatlik rötarla ablamın uçağıda inmiş bulunuyo :)

Back