Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

damatlık beğenemedik bir türlü karar veremedik zaten hava çok sıcaktı güzel bir yemek yedik oturduk öyle, akşamda ailemle birlikte dışarı çıktık, güzel geçti,
kimliğimi de değiştirdim ohhh
:16:
kıslar amma konuşmuşsunuz ya birde yoğunum anca okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi beğenilerimden anlamışsınızdır. Görebildiklerime yorum yapıcam,

wewonthelove hoşgeldin canım, çok güzel olmuşsun maşallah gelinliğine bayıldım tam benim istediğim gibi pelerinli..

isyanım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
good_heartım albümlerine baktım yine çok beğendim allah mesut etsin:16:güzellik, maşallah:16:

ebrumm gelinliğini paylaştınmı kıss çok merak ettim..

masatakvimim evinizdeki tadilatlar hızla yapılıyor , allah kolaylık verisn kuzum bir an önce bitin. Kına kıyafetine tekrar bayıldığımı söylemeden geçemicem, çok ta yakışmış

sehker, cilt,cgdm balbocegi, krizantem,milena, tuti, ismini şu an hatırlayamadığım herkese sesleniyorum kızlar nasılsınız?????

Ben İyiyim tatlim sen nasılsın herkes nerede :30:

yeni kimliğin hayırlı olsunnnn:16::16::16::16:

sağol canım benim:) çok garip yaaaa, alışamadım yeni kimliğime:26:

sehkerim
ben iyiyim,sen nasılsın bittimi balayın?

ciltim gelinliğinde boleronla ilgili bir problem mi oldu ben pek anlayamadım konuyu..:44:

good_heart canım ben göremedim nişanlığını ama:53:

sehkerim

ciltim gelinliğinde boleronla ilgili bir problem mi oldu ben pek anlayamadım konuyu..:44:

hemen ekleyeyim çok işim var ekleyip kaldıracam kuzumm:34::34::34::34:

Kıyamam yaa
eşin ne kadar anlayışlı
her hafta sonu götürüyor valla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ne kadar mutsuz olduğumun farkında çünkü burda hic keyfin yok hayatım yok onun icinde öyle ben mutsuz olunca kocisimde mutsuz oluyo her hafta sonu gidiyoruz ben hafta icinde 1 günlüğüne gittim geldim dengelemeye çalışıyoruz durumu :34:

sehkerim

Gecen hafta pazar gunu döndük kocişim Pazartesi is bası yaptı :46::24:

Esmersirine, trianka ,good_heart ,emyay_8990 ,duckling,HayatımM,Pink_love,SehKer WeWonTheLove,lovelylady,bal_bocegi,my_everything,egumus,ebrummM ,Tuti,kalplerasi ,cgdm16 ,eylul. ,miska ,citl,SssMmm ,GeLiNiM,pakizee ,krizantem,yclozl,CifteStandart,prenses_84 ,butterfly_01 ,masatakvimi ,elfmmmm,lebisk,guase13,turkuaz5538,yenidendogdum,isyan123,kardelen3434 ,mmousee,karamel0741 ,zuzu88,moonlight_night,mimare,Troubledoll357357
,Esmer,Sibelim84,_
milenam_ebrumm,lebisk,sermisk,guase13,nryhrn,EsraaKadir,_mucizem_ ,baglacolanki,loadedgun,moonlight_night

bir sürü gelinimiz varrrrrrrrr herkes nerede bakalım?????? ismini gören gelsin göreyen de ekletsin
:32:

esmersirine, trianka, emyay, ducklig,pink_love nerdesiniz evlendiniz ama yoksunuz
:50:

good_heart ,esmersirine ve sehker ,wewonthelove buradalar
:12:

kızlar bu arada konumuzun gece bekçileri yok eylül, pakize,miska,milena, tuti,baglacolanki de gece giriyordu genelde yanlış hatırlamadıysam, başka kim vardı gece giren? hatunlar neredesiniz bakalım siz...:52::52:

canımmmm dün gece giremedim nete ateşlendim yine :14:8 günüm kaldı nişana ve ben çok kötüyüm gripten boğazım ağrıyor,kulaklarım tıkalı,başım zonkluyor aksilikler son dk ya geldi :14::14: sıcak beni bunaltıyor ama herşeye rağmen çok şükür...geçmişi bile okuyamadım tatlım ya netimdede sorun var kesilip duruyor...:14: dip boyamı yapan çocuk ayrılmış dip boyamı nereye yaptırcam stediğim renk olmaz korkusu var solaryuma girdim biliyorsunuz çıktıktan sonra sokaklarda güneşin altında gezdim t shirt izim çıkmış amele gibi oldum ilaçla açıldı rengi biraz bende haberler böyle güzeller

mastakvimim kuzum Alah kolaylık versin şekerimmm:16::16::16:
bunlardageçer hoşgeldin şekerim...dün güzel bir gün olmuş senin için:46::46::46:
kalplerarası iyi yolculuklar şekerim:3::3::3:
sehker kuzum evet zor bir durumdasın ama kocan çok anlayışlı..şanslı hatunsun o yüzden:46::46:

canımmmm dün gece giremedim nete ateşlendim yine :14:8 günüm kaldı nişana ve ben çok kötüyüm gripten boğazım ağrıyor,kulaklarım tıkalı,başım zonkluyor aksilikler son dk ya geldi :14::14: sıcak beni bunaltıyor ama herşeye rağmen çok şükür...geçmişi bile okuyamadım tatlım ya netimdede sorun var kesilip duruyor...:14: dip boyamı yapan çocuk ayrılmış dip boyamı nereye yaptırcam stediğim renk olmaz korkusu var solaryuma girdim biliyorsunuz çıktıktan sonra sokaklarda güneşin altında gezdim t shirt izim çıkmış amele gibi oldum ilaçla açıldı rengi biraz bende haberler böyle güzeller

canım çok geçmiş olsun.stresten olmuşsundur. aman güneşte fazla gezmeyin yaaa çok zararlı artık...:31:

Back