Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hatunlar bu arada dövcemsizi ya ben hiçbirinizim fotosunu görmedimkoyuyonuz sonrada kaldırıyonuz albüm yapın albüm gizli olsun orda kalsın zaten sadece arkadaşlarınız görüyo ben albüm yaptım kaldırmıyorum...

Beni dövemezsin msn de bütün resimlerimi gördün hatta ilk sen gördün :9:

hatunlar bu arada dövcemsizi ya ben hiçbirinizim fotosunu görmedimkoyuyonuz sonrada kaldırıyonuz albüm yapın albüm gizli olsun orda kalsın zaten sadece arkadaşlarınız görüyo ben albüm yaptım kaldırmıyorum...

Tamam Canim herkes burdayken koyarım resimleri mutlaka :34:
Gördüm ama kina resmini gördüm bı yavruagri rengi bı abiye resmini gördüm düğün resmini koyduysan görmedim :26:

hemen ekleyeyim albüme:34::34::34:

:P banane banane düğünü görmedim ( kına fotolarını ilk gördüm burda bide hava attım :P ) aramızda kalsın canım

Düğün resimlerini almadikki daha bizde merakla bekliyoruz resimleri haber yok daha :ssz:
Kınada birsuru resim çekildik dış cekim oldu fotoğrafçı bizden olunca hepsinin cd si var 5 cd resim var :17::1:

günaydın canım seninde kandilin mübarekolsun inş gecemizi güzel geçiririz bu arada 1 saat sonra kardeşimde sınava girecek kasıldımresmen kaç yıllık emeği inşallah güzel geçer....

Saol cnm.

İnş. emeğinin karşılığını alır Allah yardımcısı olsun bu mübarek günde kardeşine.

İlk ben baktım sanırım :17:
Cok beğendim harika olmuşsun Canim hep mutlu olun cok beğendim seni :16:

canımmmm ya ne kadar güzel olmuşsun ya maşallah 2012 gelinleri birbirinden güzel :nazar:

hepinize çok çok çok çok çok teşekkür ederim rabbim herkese hayırlı bir eş hayırlı bir evlat hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin:16::16::16::16::16:
bunlar sadece teferruat:13::13:

saol canım allah razı olsun darısı sizlere inşş:16::16::16::16:

amin inşallah :) walla kınama 10 günkaldı benim kafambimilyon çok hassaslaşmışım herşey ağır gerliyoçok alınganım duygusalım fenayım ya .....2.5 saattir havaalanındayım 40 tane uçak indi ablam hala ortada yok :D avrupa yakası olsa 10 tane akraba var yolumu bulurumda anadolu yakasında hiçbir yeride bilmem hapsoldumhavaalanına :) sanki chat yapmaya geldimistanbula halime gülüyom çay içmekten midemkalktı :)

Back