Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Herkese günaydın sekerler :16:
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabahın köründe ilk günaydın benden olsun bügün. :9:

ben izmire gelin gidiyorum canım ve orda kimsem yok inşallah gittiğim yerde de izmirliler burdaki kadar sıcak karşılarlar beni kimseyi tanımıyorum birdenbire bunalıma girmem yalnızlıktan inşallah

Selam canimmm bende izmir e gelin geldim tabi uzaktan degil 1 saat mesafe istediğim zaman gidip geliyorum ailemin yanına :16:
Mesafe ne olursa olsun başka bı yere gelmek cok zor bunu yaşayan biri olara söylüyorum gidicek gezecek yerinde olsa yeni evli olunca psikoloji cok değişik oluyor gidemiyorsun evde oturuyorsun öyle farkı bı durum ben bı Sey olmazgezerim sıkılmam diyordum öyle olmuyor iste biraz garipsiyorsun durumunu :34: yeni bir hayata basıyorsun onunda şaşkınlığı oluyor tabi biraz :34:
Alışmak icin zaman gerekiyor ben 3 günden fazla duramadım gittim ailemin yanına zamanla alışıcaz :1:

hu huuuu gelinciklerim istanbul sabşha gökçenden bir mrhaba diyesim geldi off ankaramın havasını sevmişim yahu nemden saç baş havaya dikildiyine sabah 6 dandır ortalardayım ablamın uçağının inmesini bekliyorum :)

İyi tatiller tatlim tatilin tadını çıkar :34:

sağol tatlım 1 günde olsa uzaklaşmak iyigelirinşallah bu arada sen neler yapıyorsun ben kimseciklerle görüşemez oldum koptum resmen burayla akşamları 10 dk giriyorum onda da 50-60 sayfa yazılmışoluyo hepsine bakamıyorum umarım herkesin keyfi huzuru yerindedir sizleri özledim ya....

sağol tatlım 1 günde olsa uzaklaşmak iyigelirinşallah bu arada sen neler yapıyorsun ben kimseciklerle görüşemez oldum koptum resmen burayla akşamları 10 dk giriyorum onda da 50-60 sayfa yazılmışoluyo hepsine bakamıyorum umarım herkesin keyfi huzuru yerindedir sizleri özledim ya....

İyiyim tatlim bende 1 günlük kaçamak yaptım ailemin yanına gittim evliliğe alışmaya çalışıyorum iste :16:
Sana super gelcek o tatil geri döndüğünde farketceksin düğünden önce harika oluyo mini tatiller :16:

İyiyim tatlim bende 1 günlük kaçamak yaptım ailemin yanına gittim evliliğe alışmaya çalışıyorum iste :16:
Sana super gelcek o tatil geri döndüğünde farketceksin düğünden önce harika oluyo mini tatiller :16:

inşallah canım benim öyle umut ediyorumson birhafta sabahtan akşamatemizlikten koşturmaktan mahvoldum :) ya kafam bozuk ben yasmin kullandımgeçen ay yan etkisi çok oldu bulantı aşırı oldu yaz diye bir ilaç var yan etkisi en az bu ay onunla devam ettim direk bu defada adetim 4-5 gün gecikti düğünde yaklaşıyor ne zaman olcam ya :( of offfffffffffffffffff

günaydın canlar ciğerlerrrr:16::16::16::16::16::16:

tatlım ya özledim bende hepinizi sen istan masatakvimi bunlardageçer citl eylül ve adını sayamadıklarım :P walla sizle konuşmayı muhabbeti çok çok özledim ama haftaya pazartesi mesai başlıyor sabahtan aranızda olurum bakıyorumda az kaldı karnıma kramplar girmeye başladı 11 gün sonra kınam var :D ve beeen bu gece istanbula gidiyorumm 2 gün tatil kendime gelim deniz kokusu çekiim içime dimi ............

ohh tatil hee tadını çıkar kuzummmm:8::8::8::8::8::8:

Herkese günaydın sekerler :16:
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sabahın köründe ilk günaydın benden olsun bügün. :9:

bende senin resimlerini göremedim kuzum:31::31::31: hadi ekle bikaç resim:16::16:

günaydın kıslar:3:

günaydın balımmmm nasılsın nasıl geçti alışveriş:16::16::16:

inşallah canım benim öyle umut ediyorumson birhafta sabahtan akşamatemizlikten koşturmaktan mahvoldum :) ya kafam bozuk ben yasmin kullandımgeçen ay yan etkisi çok oldu bulantı aşırı oldu yaz diye bir ilaç var yan etkisi en az bu ay onunla devam ettim direk bu defada adetim 4-5 gün gecikti düğünde yaklaşıyor ne zaman olcam ya :( of offfffffffffffffffff

Burda cok konuştuk dogum kontrol hapı icin herkes bı seyler dedi ilaç hakkında yan etkisi cok fazla iyi cesaret ermişsin kullanmaya Canim :1:
Ben kullanmadım geciktirici kullandın çünkü doktor reng oldugun gün başla dedi başlamadım unuttum :17:

Burda cok konuştuk dogum kontrol hapı icin herkes bı seyler dedi ilaç hakkında yan etkisi cok fazla iyi cesaret ermişsin kullanmaya Canim :1:
Ben kullanmadım geciktirici kullandın çünkü doktor reng oldugun gün başla dedi başlamadım unuttum :17:

tatlım benimdoğumkontrolüiçin ama adetim kaydı bu defada olmadım olacammı onuda bilmiyomdüğünüme denk gelse çok canımsıkılacak :( sen nasıl korunuyorsun ilaç almadıysan ay ablamın uçağıda inmedi :) arkadaşlar kardeşim birazdan üni sınavına girecek ona dua edebilirmisiniz...

ama ben göremedim yetişemedim bi ara eklemişsin:26::26:
resimleri aldığınde eklersen bende burda olayımmm:16::16::16::16:
sen görmüşmüydün benim resimleri:17::17::34:

hatunlar bu arada dövcemsizi ya ben hiçbirinizim fotosunu görmedimkoyuyonuz sonrada kaldırıyonuz albüm yapın albüm gizli olsun orda kalsın zaten sadece arkadaşlarınız görüyo ben albüm yaptım kaldırmıyorum...

ama ben göremedim yetişemedim bi ara eklemişsin:26::26:
resimleri aldığınde eklersen bende burda olayımmm:16::16::16::16:
sen görmüşmüydün benim resimleri:17::17::34:

Tamam Canim herkes burdayken koyarım resimleri mutlaka :34:
Gördüm ama kina resmini gördüm bı yavruagri rengi bı abiye resmini gördüm düğün resmini koyduysan görmedim :26:

Back