Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Gerçekden kötü bir zaman geçiriyoruz kırılganlık var baya.

Ama ilerleyen saatlerde geçecek cnm :34:

kızlar herşeyi kafanıza takarsanız olmaz benim sorunlarımı anlarsam size benimde nişanlımla birbirimi yemem gerektğini anlarsınız ama ben başkaları için aramızn açılmaması için tutuyorum kendimi. ilgisiz alakasız bir ailenin içine düştüm babası sadece söylenmeyi bilen bırakın maddiyatı manevi olarakta yardımcı olmayan hatta köstek olan, bir kere bile kızım nasılsın dünürüm nasılsın diye aramayan insanların içine düştüm. ama nişanlımla aramı bu yüzden bozmuyorum bozmam o benim canım gerisini sallamışım gitmiş..
kızlar sizde üzmeyin kendinizi valla değmez..

hoş geldin dadlummmmmmm

hoşbulduk canım nasılsın?

kızlar herşeyi kafanıza takarsanız olmaz benim sorunlarımı anlarsam size benimde nişanlımla birbirimi yemem gerektğini anlarsınız ama ben başkaları için aramızn açılmaması için tutuyorum kendimi. ilgisiz alakasız bir ailenin içine düştüm babası sadece söylenmeyi bilen bırakın maddiyatı manevi olarakta yardımcı olmayan hatta köstek olan, bir kere bile kızım nasılsın dünürüm nasılsın diye aramayan insanların içine düştüm. ama nişanlımla aramı bu yüzden bozmuyorum bozmam o benim canım gerisini sallamışım gitmiş..

Allah yardımcın olsun canım ama çok güzel düşünüyorsun hep böyle sarıl nişanlına:16:

günaydın canım canım hoşgeldin:3::3::3::3:

hoşbulduk gelin hanım nasılsın? kilolar almışsın bakıyorum:1:

hoşgeldin canım.. evet 9, güzel onu yaptırsın kuzenin. masraff olucak ama kendi teklif etmiş, Allah razı olsun:34:

hoşbulduk canım ne kadarmış o kurabiyeler?

Cnm çok çokçok haklısın ama bnde şöle bişi var ailesiyle aram iyi çok şükür nişanlımla da iyiydi aslında 1 haftar soğuk tuahaf davranıyor dünde konuşmalarından evliliğe artık soğuk baktığını anladım bu yüzden yıkıldım.

Belki geçer belki devam eder bilmiyorum ama dediğim gibi oalcaksa olur o yüzden bıraktım gitti.

hoşbulduk canım nasılsın?

Allah yardımcın olsun canım ama çok güzel düşünüyorsun hep böyle sarıl nişanlına:16:

hoşbulduk gelin hanım nasılsın? kilolar almışsın bakıyorum:1:

hoşbulduk canım ne kadarmış o kurabiyeler?

iyidir valla ne olsun tatlım benim konusuyoruz öle biraz stresler basladı falan stresimi atıyoprum nasıl nasılsın tatlım

Suya muhtaçtır her yonca
Anlarsın yalnız kalınca
Tatsızlıklar atlatılır
Bir taraf alttan alınca

:9:

Bu kadar olur ya sakız çiğnemek için aldım falımı elime bir baktım falımda ne çıkmış die aynn bunlar yazıyordu

AMin inş. cnm.

Cüneyt Ergün cnm- Bilinmeyen saat uygulaması birde dinle bak çok hoş müziği

akşama dinlicem :16:

günaydın kızlar bi yandan geçmişi okuyayım dedim ama hem işe bakıp hem okurken ilerleyemedim yetişemiyorum çünkü size kaldığınız yerden katılayım bari bende:1:

hoşgeldin canım , biz çok gevezeyiz galiba yaaaa,
2 günde 60 sayfa ilerleyen tek topik bizim ki bence:1:

moousse kuzum boşver sende aldırma onlara.önemli olan sizin anlaşmanız eşinle.bu devirde herkes kendine derdine düşmüş bu çocuklar evleniyor zor şartlarda ,yardım edelim diyen yok:19:

moousse kuzum boşver sende aldırma onlara.önemli olan sizin anlaşmanız eşinle.bu devirde herkes kendine derdine düşmüş bu çocuklar evleniyor zor şartlarda ,yardım edelim diyen yok:19:

aynen öle yardım etmek bir yana birde celme takıyolar yada aralarını bozmaya calısıyolar nişanlım bir yere gitmeden önce benden izin alır yada söler hemen bak bak bak kılıbıga bak yok karı köylü falan nişanlımla bu yüzden bizim aramız bir acıldı ne laf dinler ne söz dinler hale geldi aramazdı sormazdı sonradan anladı

:17::17::17: evet yaa birazcık aldım:18::18::18:

yakışır kuzuma. ama daha fazla alma:34:
şeker mesajların dolmuş, sana özelden atamıyorum

Suya muhtaçtır her yonca
Anlarsın yalnız kalınca
Tatsızlıklar atlatılır
Bir taraf alttan alınca

Bu kadar olur ya sakız çiğnemek için aldım falımı elime bir baktım falımda ne çıkmış die aynn bunlar yazıyordu

eheheh süper tam bugüne uyan bir fal olmuş buu. o zaman bu fal herkese gelsin:12::12:

Son düzenleme:
Suya muhtaçtır her yonca
Anlarsın yalnız kalınca
Tatsızlıklar atlatılır
Bir taraf alttan alınca

:1::1::1::1::9::9::9::9: güzelmişş:9::9::9:

yakışır kuzuma. ama daha fazla alma:34:
şeker mesajların dolmuş, sana özelden atamıyorum

eheheh süper tam bugüne uyan bir fal olmuş buu. o zaman bu fal herkese gelsin:12::12:

:17::17::17:hemen bakıyorum kuzummm:126: azıcık aldığımda iyim ama fazla almamam lazım belim için yoksa zorlanırım:31::31::31:

aynen öle yardım etmek bir yana birde celme takıyolar yada aralarını bozmaya calısıyolar nişanlım bir yere gitmeden önce benden izin alır yada söler hemen bak bak bak kılıbıga bak yok karı köylü falan nişanlımla bu yüzden bizim aramız bir acıldı ne laf dinler ne söz dinler hale geldi aramazdı sormazdı sonradan anladı

ay bizimkilerde öle diyodu amcasının oğlanları filan bende dedim ben onun sözünü dinliyorum oda benişm sözümü dinliyo bu kılıbıklık değil iki insanın anlaşmasııı çatlayın dedimmm umrumda değil kimse dedim bişi deyemediler:52::52:

aynen öyle canım düşünmüyorum düşünürsem sararım çünkü onlara nişanlıma dedim geçen gün insanın içinde kalıyo kızlar yaa valla dedi ki boşver biz birbirimize yeteriz aynen öyle. bi ilişkiyi yürütmek özveri istiyo tabi karşılıklı olmak üzere. son günler kızlar üzmeyin kendinizi bunlarda biticek düğün gecesi kapınızı kapatıcaksınız ya işte o zaman herşey biticek sizin hayatınız başlıcak :34:

Back