Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
masatakvımı bende 9.olanı begenmıstım cok guzel olacak degısık bısey yapabılecekmı sankı aynısını acaba canım cok zor onları yapmak
yada yaptıracakmı?

Kendi kınası için yaptırmış
o modelleri yollayacak
seçim bana kalmış
şimdide üstüne gitmeyim o beğensin kendi hediye etmek istedi sonuçta:12:

telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim :41::41::41:

Canım bir süre üstüne gitme istersen
Biraz arama sorma
ikinizde sakinleşin

isyan123

canım her konuda da tartışılmaz... ozaman haksız konuma düşersim... Can alıcı konullarda tartışılır.. ;) O senin için çalışıyor unutma! Ona yüklenme her dakka...:26: Sakin biraz

YEMEĞE GİDİYORUM ORDAN SOSYETE PAZARINA... NİŞANLIMIN ANNANESİNE HEDİYE ALAYIM HOŞGELDİN HEDİYESİ...

pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba

Yok cnm zaten düğün olayını nişanlıma biz yapıcaz tek başımıza.

Ailelerimizn arası iyidir ki zaten farklı şehirdeler.

Bende buna anlam veremiyorum ki :( eşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.
[/QUOTE]

tek başıma evlenmyorum de sende cnm ne öyle ya çok bunaldı borçtan sıkıntısını anla mesela benmki canım sıkkın demez hiççç ama konsuma tarzından anlarım sölettirene kadr uğraşırım sölemez oda zorla söler öle biir benmkideee yaniiii düğün sıkıntısı zor vallahii

aynen öle yardım etmek bir yana birde celme takıyolar yada aralarını bozmaya calısıyolar nişanlım bir yere gitmeden önce benden izin alır yada söler hemen bak bak bak kılıbıga bak yok karı köylü falan nişanlımla bu yüzden bizim aramız bir acıldı ne laf dinler ne söz dinler hale geldi aramazdı sormazdı sonradan anladı
aynen öyle canım düşünmüyorum düşünürsem sararım çünkü onlara nişanlıma dedim geçen gün insanın içinde kalıyo kızlar yaa valla dedi ki boşver biz birbirimize yeteriz aynen öyle. bi ilişkiyi yürütmek özveri istiyo tabi karşılıklı olmak üzere. son günler kızlar üzmeyin kendinizi bunlarda biticek düğün gecesi kapınızı kapatıcaksınız ya işte o zaman herşey biticek sizin hayatınız başlıcak :34:

o nasıl laf yaaa kılıbık falan , sinir olurum öyle sözlere.
birde işin en garibi nedir biliymusunuz kızlar etrafınıza bakın bilmiyorum farkettiniz mi
şunu şöyle yapın bu böyle olmaz diyen insanların çoğu hep size söylediklerini değil eşiyle anlaştıklarını yapmışlardır,eeee muhalefet olacak yaaaa nasıl olursa olsun , mesela kılıbık diyen çoğu kişinin eşini dinlediğini gördüm ben:41:insanların ağzı torba değil büzemiyoruz maalesef
:41::41::41: herkes kendine baksın yaff, biz böyle anlaşıyoruz eşimizle millete neee

:17::17::17:hemen bakıyorum kuzummm:126: azıcık aldığımda iyim ama fazla almamam lazım belim için yoksa zorlanırım:31::31::31:

kuzum belinden mi rahatsızsın hayırdır.

GUNAYDIN KIZLARRRR
of anca yazabıvlıyorum
bunlardagecer , ben 2.sac modelını begendımm

buarada nısanlımla aramızda bı sorun oldugund a ben 5 dk sonra unutan kın tutmayan uzatmayan tarafım
altan da alırım susarımda
ama benımkı uzatır kuser bılmem ne yapar
bu benı cok yoruyor , ınat yapmıyorum ama cok ınatcı :D
bıde roller degısık
yarın evımıze gıdıcez ınsallah bakalım neler yaptırıcazz
yarın gelınlık provasına cagırdılar benı daha gelınlık ayakkabım bıle alınmadı :ssz:
of allahım yarabbım ya

nısanlısıyla arası bozulan arkadasa uzuldum ınsallah sınırden nısanlısı oyle demıstır

evıne akrabaların gelmeısnı ıstemeyen arkadasta yanlıs dusunuyor onu soylıyeyım
bende cok hevslıyımdır bısey aldıgımda kuzenleırmı yengemlerı cagrıp gostermek ısterım

eve gelmelerını problem etmesı gereksız bence onu soylemek ıstedım

kaynanada bır anahtar muhabbetıne notrum ısterse gelsın temızlık yapsın oyle kuru kuruya tutmasın elınde allah alalahh

canım çoğunluk 2 dedi bende 2 de karar verdim.:46:

benimkide inatçıdır, ben daha sakin , artık gitmiyorum üstüne tamam deyip geçiyorum sonra düzeliyor.
ayakkabını diğer provada götürsen olmaz mı acaba. evin tekrar hayırlı olsun canım süpriz yaptı demek sennki çok güzel oldu:46:

heeyy bu arada ıslatılacaklarda 1. sıradayımmmm :32::32:

yaşasın bizim için ıslatma , senin için ıslanma zamanı:66::66::66:

Sen davetiyeleri ne yaptın cnm?

Bittimi davetiye olayı

kuzucum akşam dürdümmm :4::4::4::4::4::4::4: tek başımaaaaaa $davetiyem.jpg bak davetiyemde bu görmediysennn ya akşam annemle tartıştımm dedim herşeyi kendimn yapmaya çalışıyorus koştur koştur kendimiz koşturuyoruz dedim ya birazda siz yardım edin dedimm ben ne yapacam alsınlar diyo biyandan onlar almıyo biyandan nişanlımın ailesi ölesine bakalım ne yapacaklar ikimizde çok bunaldık işten çık koştur akşam ikimizde valla çok yoruldum kendim halletmektennnnnnnnnnn

Bende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
Yoksa ortak planınız söylersin böyle böyle şuraya gidiyorum haberin olsun diye
Sıkamyın böyle kocalarınızı
Allahtan öyle bir sıkıntım yok
Özgürlüğüme düşkün biri olarak kimsenin özgürlüğünede karışmam
sorgulanmaktan ve hesap vermekten nefret ediyorum:47::47:

Bende buna anlam veremiyorum ki :( eşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.

tek başıma evlenmyorum de sende cnm ne öyle ya çok bunaldı borçtan sıkıntısını anla mesela benmki canım sıkkın demez hiççç ama konsuma tarzından anlarım sölettirene kadr uğraşırım sölemez oda zorla söler öle biir benmkideee yaniiii düğün sıkıntısı zor vallahii[/QUOTE]

Bnmkide demez bende ses tonundan anlarım sonra anlatır bana.

Ama bu maddi sıkıntıdan ayrı bişiydi canım.

Bende borca giricem ama hiçbirzaman bu yüzden hiç kararımdan vazgeçmedim.

Hayırlısı cnm Rabbim büyük ne oalcak ne yaşıycaz Allah kısmet ederse yaşayıp görücez.

kuzucum akşam dürdümmm :4::4::4::4::4::4::4: tek başımaaaaaaEki Görüntüle 444164 bak davetiyemde bu görmediysennn ya akşam annemle tartıştımm dedim herşeyi kendimn yapmaya çalışıyorus koştur koştur kendimiz koşturuyoruz dedim ya birazda siz yardım edin dedimm ben ne yapacam alsınlar diyo biyandan onlar almıyo biyandan nişanlımın ailesi ölesine bakalım ne yapacaklar ikimizde çok bunaldık işten çık koştur akşam ikimizde valla çok yoruldum kendim halletmektennnnnnnnnnn

:( Allah kolaylık versin cnm ozaman bütün iş sana kalıyorsa tez zamanda yap bitir tek başına yapmak çok zor ya.

Allah güç kuvvet versin.

Ama sonu güzel olsun cnm :34:

o nasıl laf yaaa kılıbık falan , sinir olurum öyle sözlere.
birde işin en garibi nedir biliymusunuz kızlar etrafınıza bakın bilmiyorum farkettiniz mi
şunu şöyle yapın bu böyle olmaz diyen insanların çoğu hep size söylediklerini değil eşiyle anlaştıklarını yapmışlardır,eeee muhalefet olacak yaaaa nasıl olursa olsun , mesela kılıbık diyen çoğu kişinin eşini dinlediğini gördüm ben:41:insanların ağzı torba değil büzemiyoruz maalesef
:41::41::41: herkes kendine baksın yaff, biz böyle anlaşıyoruz eşimizle millete neee

kuzum belinden mi rahatsızsın hayırdır.

canım çoğunluk 2 dedi bende 2 de karar verdim.:46:

benimkide inatçıdır, ben daha sakin , artık gitmiyorum üstüne tamam deyip geçiyorum sonra düzeliyor.
ayakkabını diğer provada götürsen olmaz mı acaba. evin tekrar hayırlı olsun canım süpriz yaptı demek sennki çok güzel oldu:46:

yaşasın bizim için ıslatma , senin için ıslanma zamanı:66::66::66:

evet kuzum bel kemeğim yamuk:14::14::14::14:

:( Allah kolaylık versin cnm ozaman bütün iş sana kalıyorsa tez zamanda yap bitir tek başına yapmak çok zor ya.

Allah güç kuvvet versin.

Ama sonu güzel olsun cnm :34:

ewt cnm çok zor inanki dün anneme dedimki ocağa gaz borusu alıncak anne dedim herşeyi senmi alacan bilmem ne ya ben daha nasıl yükleniyim nişanlım moıbilya beyaz eşya aldııı daha ne alsın çocuk cebinde parası kalmıyooo yaaaaaaa valla kızlar çalışmasam zor bunada şükür 700 lira bana yetiyo dermanımı alıyo akşama kadar çalışsamda bzen kızsamda buna da şükürrr

pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba

[/QUOTE]

benım nısanlım cok bunalan bırı
onunda boyle dedıgı oluyor
ama hemen sonra cark edıyor dun dedım evı kacırdık kapora verılmedı ıcın o kadar
bıraz uzuldugumu dıle getırdım
2 saat sonra ben adamı ıkna ettım evı tuttum dedı
bıseylere zorlamamak gerekır kendı halıne kalınca yapar bence

belkı suanda bır buhran gecırıyor canım
ınsallah kolaylıkla atlatırsınız canım
sen bısey alıncak su bu deme hıc
kendı bıseylerın sorumlulugunu alsın
provam var dedım benımkıne
ayakkabı olması gerektıgını bılır
bısey demezse ne yapıcam gıtcem yarın alcam
ama bu erkegın problemı degıl arkadakı erkek aılesının cabasına baglı bence
maddı olarak degıl manevı olarakta ılgılenılmesı gerekıyor
yarın bıze gelıyolar
bı cok sey acıga cıkar bızım netlesır

cıtl bende 3 bın lıraya ıhtıyacım vardı 5 bın kredı cekıyorum ıhtoyaclarımızı alalım dıye ıncık cıncık avıze falan fılan

Bende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
şükürki benimde öle bir problmemim yok :34::34::34: bugüne kadar hep haber vermişizdir ama izin alma durumu olmamıştır aramızda :34::34:
çok yoğunum şekerlerim...öğle sonu uğrayamayabilirim :52::52::52: öpüm sizleri çok kaynatmayın :34::34:

İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??

bizdede aksamları gezmeye gider belki biraz içmek ister sorar senin için sakıncası varmı bazı seylerde sorması iyidir ama herseyde sorarsa o bence kölelikten baska bişey değil bende herseye hesap vermekten hoşlanmam gidiyorum derim giderim bazen sölemem bile o aradında öle öğrenir sonradan belki sölerim

telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim :41::41::41:

kısss sakin ol azcık öyle birbirinize habire küsmeyin. sakin sakin anlaşın.
masatakvimi yoğun heralde bugün pakizede yok kalplerası nerdesiniz kızlarrr:10::10:

evet herkes nerde yaaaa

kızlar takvimime bakın heleee :77::77::77::77: 1 ay 1 hafta 1 gün :16::16::16::16::16::81::81::81::81::81:

ayyy sen şimdi 1 ay 1 hafta 1 günlük gelinsin kuzuma bak taze gelin seni

my_everything+ elin nasıl oldu cnm çeyizleri naptın bakımmm ya çiğdemcim de görükmüyoo onuda özledik ev, yerleştirdimi acaba:24::24::24::24:

evet canım cgdm bayadır yok. topiğide görmemiştir o.
my_everything sormayı unuttum canım bende elin asıl oldu

İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??

Ben misal kıskanc bırıyım
ben aksam arkadaslarımla dısarı cıkmam
nısanlımda cok kıskanc gıtmemı ıstemez zaten
arkadaslarımızla ortak gorusuruz
host bız cok zamandır cıkmıyoruz dısarı
ıkımzıde aynı arkadaslarladada aynı
anca bı arkadasımın saygısı fılan olursa dogumu dgunu nısanı mevludu fılan

evlendıkten sonrada erkek arkadaslarıyla cıkması benım hosuma gıtmez :26:

benım nısanlım cok bunalan bırı
onunda boyle dedıgı oluyor
ama hemen sonra cark edıyor dun dedım evı kacırdık kapora verılmedı ıcın o kadar
bıraz uzuldugumu dıle getırdım
2 saat sonra ben adamı ıkna ettım evı tuttum dedı
bıseylere zorlamamak gerekır kendı halıne kalınca yapar bence

belkı suanda bır buhran gecırıyor canım
ınsallah kolaylıkla atlatırsınız canım
sen bısey alıncak su bu deme hıc
kendı bıseylerın sorumlulugunu alsın
provam var dedım benımkıne
ayakkabı olması gerektıgını bılır
bısey demezse ne yapıcam gıtcem yarın alcam
ama bu erkegın problemı degıl arkadakı erkek aılesının cabasına baglı bence
maddı olarak degıl manevı olarakta ılgılenılmesı gerekıyor
yarın bıze gelıyolar
bı cok sey acıga cıkar bızım netlesır

cıtl bende 3 bın lıraya ıhtıyacım vardı 5 bın kredı cekıyorum ıhtoyaclarımızı alalım dıye ıncık cıncık avıze falan fılan[/QUOTE]

kuuzm herşeyi alamabilirim ama huzurum olsun napımm yaaa bazı şeyleri alıyorum nişanlım aldı diyorum napım o yzüden kavgamı edimmm yaaa onada yazııkkkk su değilki aksın para bazı şeylerde sonra olsunnnn allah huzur versin evime yuvama bereket versin rabbimmmm :29:

ağlama güzelim doktora gittinmi

senelerdir gidiyorum kuzum:31::31:

kısss sakin ol azcık öyle birbirinize habire küsmeyin. sakin sakin anlaşın.

evet herkes nerde yaaaa

ayyy sen şimdi 1 ay 1 hafta 1 günlük gelinsin kuzuma bak taze gelin seni

evet canım cgdm bayadır yok. topiğide görmemiştir o.
my_everything sormayı unuttum canım bende elin asıl oldu

:17::17::17::17::16::16::16::16: ayy evett çok değişik bişi beeeee:52::52::52:

Back