Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Günaydın kızlar.......
Kızlar dün nişanlımın ananesi gelmiş... Bana kayın valide pamuk yorgan yaptırmış başka şeyler de varmış, akşam eve götüreceğiz dedi nişanlım... Bana soran olmadı.. Ben de "iyi keyfinize bakın dedim" Nişanlım da " öyle denirmi sana gelen hediyeler" dedi... Benim evime ben olmadan neden gidiliyor.. Zaten nişanlımın ailesinden görmeyen kalmadı evimi :( sinirliyim öyle böyle değil... Eve tuvalet kağıdı alsak göstereceksin ailene dedim en sonunda o da gösteririrm benim evim değilmi dedi.. Senin evinse sen otur ben hiç gelmeyim dedim...

Ben yokken benim yatak odama evime neden girecekler ya !!!!! Ki ben pamuk yada yün yorgan falan istemiyorum... Yıkanmaz etmez... Mayt üretir ben napıyım ya !!!

Acaba hayatımın hatasınımı yapıyorum.. Hayatımızın her noktasında onun ailesiylemi olucam ben :'(

$526782_444565178895386_1664955683_n.jpg

Ne kadar güzel söylenmiş..

BU ŞARKI HEPİMİZE GELSİN KIZLAR :32::32::32:

Birine aşık oldum düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü birden gözüme
Annem sakın yapma dedi güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim karışma bize

Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime

Cicim ayları geçince geldim kendime
Söyleyemedim kimselere kaldım dertlere

Yarin huysuzluğundan bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından döndüm iğne ipliğe

Bulamadım çaresini yandım kaderime

Bu halim ibret olsun tüm sevenlere
Herkes muradına ersin çıkalım kerevetine
Davullar vurulsun düğün dernek kurulsun dengi dengine

Bulamadım çaresini yandım kaderime :62::66:

masatakvimim neredeee

haydi yarim evlenelim evlenelim

aşkın ya yandım aman kaoşarım ben ardından
en büyük aşkım sensin kalbime can verensin

bu senede bekar gezmeyelim
gizlide gizlide sevenler
koşup yare sevdigini söyleyelim

gizlide gizlide sevenler
gidip yare sevdigini söyleyelim

hayatımın tadı oldun gecelerime doldun
senden asla ayrılmamam seni asla ağlatmam

gizlide gizlide sevenler

Eda&Harun Haydi Yarim Evlenelim Evlenelim - YouTube

senden korkulur vallaa:1::1::9::9:
Korkutamamışım kuzum baksana beyfendiye ne rahatttt :41::41::41:

kızlar bu evlenme stresi beni yiyip bitirecek ankaradaki düğünü saymazsak nikayla kınama kaldı 23 gün mü ne ayhhhhhhh bi tuhaf oldum be
sen stresten kendine ye bitir ben sinirdennnn:9::9:

hayırdır canım yaa üzme kendini ama bu zamanda stresten falan olur evlenmek istemese neden bunca sıkıntıya katlansın ki :1:

onların psikolojileri daha stres görmemiş ama kıyamıyoruz işte adam gibi üstlerine gelssek anlarlar o zaman psikoloji bozulmasını. bir sokucaksın br daha çıkamıcaklar

Valla ben sokucam onu bunalıma yakındır yaniii:1::1:
Belkide cnm zaten saldım gitti bakalım nasıl davranacak.

Seninle aynı moddayız :9:

bende öyle düşünüyorum ama ne biliyim cnm ya işte hiç ummadığı için insan şaşırıyor :31:

Üstlerine gitmediğimiz için böyle rahatlar aslında bir silkelememiz lazım :47: :41:
ben bu moda girdiysem onuda sokarım..hiç umrumda değil artık :41:

geçsin geçsinnn:1::1::1::1::1::8::8::8::8::8: kurtlarımzı dökcezzz:52::52::52:
bendeki kurtlar sinirden, stresten öldüler döküldüler:1::1:

Günaydın kızlar.......
Kızlar dün nişanlımın ananesi gelmiş... Bana kayın valide pamuk yorgan yaptırmış başka şeyler de varmış, akşam eve götüreceğiz dedi nişanlım... Bana soran olmadı.. Ben de "iyi keyfinize bakın dedim" Nişanlım da " öyle denirmi sana gelen hediyeler" dedi... Benim evime ben olmadan neden gidiliyor.. Zaten nişanlımın ailesinden görmeyen kalmadı evimi :( sinirliyim öyle böyle değil... Eve tuvalet kağıdı alsak göstereceksin ailene dedim en sonunda o da gösteririrm benim evim değilmi dedi.. Senin evinse sen otur ben hiç gelmeyim dedim...

Ben yokken benim yatak odama evime neden girecekler ya !!!!! Ki ben pamuk yada yün yorgan falan istemiyorum... Yıkanmaz etmez... Mayt üretir ben napıyım ya !!!

Acaba hayatımın hatasınımı yapıyorum.. Hayatımızın her noktasında onun ailesiylemi olucam ben :'(

canım bence boyle şeyleri pek takma. oncelikle şunu düşün bak yorgan yaptırıyo bişeyler alıyo yani. benimde kayınvalidem yun yorganlar yaptırıyo vs vs bende kullanmam ama bunu düşünüp yaptırması onemli bence. zaten oğlan evinin boyle şeyler hazırlaması gerekirmiş aslında.
ama eğer nişanlın herkesi dayısını,yengesini tektek evinize çağırıyorsa göstermek için burda sorun var derim.

Günaydın kızlar.......

Neler oluyor böyle hepimize ya:(

Evlendiğimize sevinemiyoruz bile.

Bende istemem ben yokken evime girilmesini ama işte bazen bizim isteğimiz dışı oluyor herşey.

Sıkma canını o eve girdikten sonra inş. karışamazlar sabır cnm az daha sabır :34:

Aynn cnm bende snin gibi düşünüyorum :47:

canım bence boyle şeyleri pek takma. oncelikle şunu düşün bak yorgan yaptırıyo bişeyler alıyo yani. benimde kayınvalidem yun yorganlar yaptırıyo vs vs bende kullanmam ama bunu düşünüp yaptırması onemli bence. zaten oğlan evinin boyle şeyler hazırlaması gerekirmiş aslında.
ama eğer nişanlın herkesi dayısını,yengesini tektek evinize çağırıyorsa göstermek için burda sorun var derim.

Biz çeğiz yerleştirirken teyzesi teyzesinin komşusu geldi düşünebiliyormusunuz... Evimizin 1 anahtarı da kayınvalidede var... Bizim evimiz ise bu 2 kişiye ait demek... Biz demek onun ailesi ve ben demek değil.... kayınvalidenin almasına bişey demiyorum ama 1 sorsaydı kullanırmısınız diye.. Düşünmüş sağolsun ama evime hemen hergün gelmelerinden yoruldum... 1 gun mobilyalar için, 1 gün kompatk duşsistemi için 1 gün mutfaga aldığımız basit 1 masa için bile geldiler :'(

aşkın ya yandım aman kaoşarım ben ardından
en büyük aşkım sensin kalbime can verensin

gizlide gizlide sevenler

gizlide gizlide sevenler
gidip yare sevdigini söyleyelim

hayatımın tadı oldun gecelerime doldun
senden asla ayrılmamam seni asla ağlatmam

gizlide gizlide sevenler

Eda&Harun Haydi Yarim Evlenelim Evlenelim - YouTube

:21::21::21::21::21::21::21:

çok güzellll:46::46::46:

günaydınnnn canlarımmm benmmmmm

canımmm hoşgeldin hadi sende katıl aramıza kına yapıyoruz :8::8::8::8::8::8:

:1::1::1::1::1: hayy allahım çok güldüm yaa:9::9::9:

Rabbimden sabır diliyorum.. ama evlendikten sonra da böyle olacaksa hayatımın hatası olucak diyorum.. Şimdi konuşmuyoruz nişanlımla... :(

Günaydın kızlar.......

günaydın canım , kayınvalidenin birşeyler yaptırması iyi bişey. bunun için sıkma canını.ama senin evine izinsiz girmeleri iyi olmamış. eşyaları yerleştirisiniz siz sonra herkesi çağırırsın olur biter. güzel güzel anlat nişanlına bazı şeyleri erkekler gerçekten bilmiyorlar,anneleri ne derse onu yapıyorlar.

güzel söz:34:

günaydınnnn canlarımmm benmmmmm

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın bakalım?

Son düzenleme:
günaydın canım , kayınvalidenin birşeyler yaptırması iyi bişey. bunun için sıkma canını.ama senin evine izinsiz girmeleri iyi olmamış. eşyaları yerleştirisiniz siz sonra herkesi çağırırsın olur biter. güzel güzel anlat nişanlına bazı şeyleri erkekler gerçekten bilmiyorlar,anneleri ne derse onu yapıyorlar.

güzel söz:34:

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın bakalım?

günaydın gelinler nasılsınız bakalım yeni topik açmışsınız:46::46::46: kimsenin haberi yok bizde diyoruz ner de bu kızlar neden kimse yazmamız birşey

birde 9 eylül gelinleri diye mi açsak napsak malum çok falza 9 eylül gelinleri var :52::52::52::52::34::34:

kayınvalidede anahtarın ne işi var bak bende buna çok kızarım ya. inşallah bizde oyle birşey olmaz görcez bakalım bir ay sonra bizde
bu son dönemlerimiz amma stresli geçiyo gerçekten bazı şeylerin guzelliğini göremiyo bile insan

günaydın gelinler nasılsınız bakalım yeni topik açmışsınız:46::46::46: kimsenin haberi yok bizde diyoruz ner de bu kızlar neden kimse yazmamız birşey

birde 9 eylül gelinleri diye mi açsak napsak malum çok falza 9 eylül gelinleri var :52::52::52::52::34::34:

günaydın canım hoşgeldin.

2012 gelinleri topiğine yazdım ben ama eylül topiğine yazmadım:17: gelmek isteyen herkesi bekliyoruzz
:34:

Günaydın kızlar.......

canım günaydın emkinim kayınvaliden kötü niyetle yaptırmamıştır her yerde vardır bu adet sen sevmiyosundur ama bende sevmiyorum banada 3 tane yaptırmışlar misafir geldiğinde rahat yatsın die koltuğun üstüne seriyorum:34::34: kızma bence bu yüzden eşine evet evine girmesi iyi olmamış ama olsun kötü niyetli değildir:34::34:

Back