Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kayınvalidede anahtarın ne işi var bak bende buna çok kızarım ya. inşallah bizde oyle birşey olmaz görcez bakalım bir ay sonra bizde
bu son dönemlerimiz amma stresli geçiyo gerçekten bazı şeylerin guzelliğini göremiyo bile insan

aynen ya stresten güzel şeyleri göremiyoruz aslında streste yapmaya gerek yok ama olmuyor işte :19::19:

Destekleriniz için teşekkür ederim... biraz sakinleştim..İyiki kadınlar kulübü var :) Hep alttan alıyorum, yoruldum inanın...

kayınvalidede anahtarın ne işi var bak bende buna çok kızarım ya. inşallah bizde oyle birşey olmaz görcez bakalım bir ay sonra bizde
bu son dönemlerimiz amma stresli geçiyo gerçekten bazı şeylerin guzelliğini göremiyo bile insan

Aynen cnm bütün güzellikler silindi bende artık kapkaranlık yaşıyorum :43:

Destekleriniz için teşekkür ederim... biraz sakinleştim..İyiki kadınlar kulübü var :) Hep alttan alıyorum, yoruldum inanın...

Eewt cnm demekki biz kadınlar hep aynıyız hep alttan alan bizler oluyoruz ama yinede erkekler kıymetimzi bilmiyorlar.

Sakinleştiğine sevindim darısı bizim başımıza :34:

Aynen cnm bütün güzellikler silindi bende artık kapkaranlık yaşıyorum :43:

canımya ne oyle kapkaranlık yaşamak felan yapmayın bukadar. hepimizin stresli olduğu dönem sinirleirimiz yıpranıyo biliyorum ama elbet geçecek bugunler ya. hele bi yuvamızı kuralım.
umarım onumuzdeki ayda bu olumlu duşunceler içerisinde olurum bizim düğün alışverirşi ev tutulması felan temmuzdada:54:

Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini
Sevmek de yok artık,
Sevmek yok artık
Hiç kimseyi!
Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati
Ortak bi takvimimiz bile olmadı!
Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri
Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?

Bilemem
Aklın kimde kalır?
Bilemem
Hatrın kimde kalır?
Bilemem
Kimler sensiz kalır?
Bilemem.
Hangi yol düz gider?
(Hangi yol güze gider?)
Bilemem aşklar ne için biter!

kızlar bize noluyor yaaa, en mutlu günlerimiz bunlar:16:

fazla o şöyle bu böyle diye takmayıp keyfini çıkaralım yoksa zehir olacak düğün üstü herşey. bazen ufak şeyleri büyütebiliyoruz stresten ister istemez.

gelin daha sakin olalım, ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hepimiz kadın olarak sinirlenmeden , sakin sakin yapamayacağımız , anlatamayacağımız , kabul ettiremeyeceğimiz hiçbirşey yok aslında ama bunu çoğu zaman göremiyoruz stresten.

fazla o şöyle bu böyle diye takmayıp keyfini çıkaralım yoksa zehir olacak düğün üstü herşey. bazen ufak şeyleri büyütebiliyoruz stresten ister istemez.

gelin daha sakin olalım, ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hepimiz kadın olarak sinirlenmeden , sakin sakin yapamayacağımız , anlatamayacağımız , kabul ettiremeyeceğimiz hiçbirşey yok aslında ama bunu çoğu zaman göremiyoruz stresten.

Ne güzel anlattın... Sabır versin rabbim hepimize... herkes mutlu olsun mutlu yuva kursun...

Kimse için kendimizi üzmeyelim.. stres insanı hasta ediyor... Sağlığımızdan oluruz...

Haklısın cnm da işte olanlar karşısında tepkisiz kalamıyoruz aman hadi boşver sallamayım olacaksa bişi zaten oluyor.
Eğlenmemize bakalım :34:

Ewt cnm.
Düğün stresi derlerdi de inanmazdım varya başıma gelince anladım ama bunu da atlatırız sonuç ne olursa olsun :55:

ah işte ben onu yapamıyorum tum evli arkadaşlarım akıl verir erkeği tatlı dille yola getir derler. ben beceremiyorum galiba onu. inatlaşma yoluna gidiyorum:ssz: ikna kabiliyetim mi yok nedir:ssz:

Bende 9. yaptırmayı düşünüyorum
Kuzene söyleyeceğim bugün
5 yıl saklanabiliyormuş
Kıza da masraf olcak ama napayım kendi yaptırmak isityor :1:

ahh bu erkekler ahhh...nişanlımda son zamanlarda hiç beklemediğim hareketler yapıyor...bende soğudum evlilikten falan:50::50:
özel değilse anlat şekerim...:31::31:

Düzelin artık yaa:26:

bence kına konseptine en uygun olan 9. model şekerimmmmm:46::46::46: mastakvimim bak kurabiyelere...insan bunu nasıl yer yaaa:8::8:
evet :1::1:
masatakvimim nerde , yoğun galibaaaa:44:

geldimmmmmm :3:

canımya ne oyle kapkaranlık yaşamak felan yapmayın bukadar. hepimizin stresli olduğu dönem sinirleirimiz yıpranıyo biliyorum ama elbet geçecek bugunler ya. hele bi yuvamızı kuralım.
umarım onumuzdeki ayda bu olumlu duşunceler içerisinde olurum bizim düğün alışverirşi ev tutulması felan temmuzdada:54:

inş. cnm şimdi boşluk zamanımız nişanlımla son zamanlara kalıp tutuşunca belki böyle olmayız.

Dediğin gibi ev, eşya vs derken belki daha sıkı bağ olur aramızda yaşayıp görcez bakalım.

Bnm 07.10'da düğün ancak ramazandan sonra başlar telaş Allah kısmet ederse

Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini
Sevmek de yok artık,
Sevmek yok artık
Hiç kimseyi!
Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati
Ortak bi takvimimiz bile olmadı!
Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri
Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?

Bilemem
Aklın kimde kalır?
Bilemem
Hatrın kimde kalır?
Bilemem
Kimler sensiz kalır?
Bilemem.
Hangi yol düz gider?
(Hangi yol güze gider?)
Bilemem aşklar ne için biter!

kıss bu güzel şarkıymış kmin şarkısı bu????

Ne güzel anlattın... Sabır versin rabbim hepimize... herkes mutlu olsun mutlu yuva kursun...

Haklısın cnm da işte olanlar karşısında tepkisiz kalamıyoruz aman hadi boşver sallamayım olacaksa bişi zaten oluyor.
Eğlenmemize bakalım :34:

Ewt cnm.
Düğün stresi derlerdi de inanmazdım varya başıma gelince anladım ama bunu da atlatırız sonuç ne olursa olsun :55:

canlar Allahım hayırlısıyla hepimize bu zorlu sureci tamamlamayı nasip etsin.bir bakıcaz geçicek biticek:16: ne kadar gergin olursak o kadar geçmez bu günler

ah işte ben onu yapamıyorum tum evli arkadaşlarım akıl verir erkeği tatlı dille yola getir derler. ben beceremiyorum galiba onu. inatlaşma yoluna gidiyorum:ssz: ikna kabiliyetim mi yok nedir:ssz:

canım bana da dediler hep bak şöyle anlat böyle anlat falan diye. önceleri beceremiyordum pek , birde böyle şeyler tarzım değil zaten. ama baktım anlaşamıyoruz adamla bu sefer. en iyisi dedim inatlaşmıyım da böyle yapayım.bir kaç kere çok sıkılarak yaptım. baktım sonra sonra benimde işime geldi , dediğimi dinliyor,sonuçta el değil ya eşim olacak, kendi arkadaşlarımıza bile yapıyoruz bazen ikna yolu.
onlara niye yapmayalım ki...:1: asıl önemli olan eşlerimiz:34:

kıss bu güzel şarkıymış kmin şarkısı bu????

canlar Allahım hayırlısıyla hepimize bu zorlu sureci tamamlamayı nasip etsin.bir bakıcaz geçicek biticek:16: ne kadar gergin olursak o kadar geçmez bu günler

AMin inş. cnm.

Cüneyt Ergün cnm- Bilinmeyen saat uygulaması birde dinle bak çok hoş müziği

bende genellikle inatlasırım konusurum konusurum yok en sonunda ölemi tmm derim bi inat ederim düzelene kadar yada soguk davranırım ama zamanla oda cok değişti huyu suyu bende birbirimizi ister istemez etkiliyoruz

günaydın kızlar bi yandan geçmişi okuyayım dedim ama hem işe bakıp hem okurken ilerleyemedim yetişemiyorum çünkü size kaldığınız yerden katılayım bari bende:1:

Back