- 10 Aralık 2010
- 6.563
- 9.457
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.381
anladım canım haklısın
anam kızlar su nasıl 20 tl gelıyo ya.bana en az 50 gelıyo.ama ben cok camaşır bulaşık makınesı çalıştırıyom.cadı önlük takmıyo çok yıkıyom.bulaşığıda eld eyıkamaya vaktım olmuyo.elektırık genelde 100 termal 130 su 50-60 kıra 880aidat 10 eşim telefonu ve benım 65 ...ve bunları tek maaşla yapıyoruz.kredıde var ama şükür 4000 ıkramıye aldık ağuztosa kadar yatırdık kredıyı.ıkramıyeler olmasa sıkısırız çok
ısyancım maşallah erkekıne ALLAH nazardan saklasın
Buyuk derken yaslarimiz 11 , 7, 4 bucuk carsiya pazara bile cikmak zor ikisi okula gidiyor oglen yemegi fasli var, kizida buytmussun
bende bulaşığı elde yıkamıyorum çünkü durmuyo bazende elde yıkıyorum herunde çalışır bulaşık makinesi çamaşır makineside ayrı gece çalıştıryorum genelde yatarken bulaşık makinesini açıyorum akşam otururkende çamaşır makinesini açıyorum bizde ikramiye filan yok keşke olsaydıı
elfilam beş kurusun yolu yok en aşağı 50 tl harcıyosunnn ben mantıyı kendim yapıyorum fiyatını bilmyom valla oh ne guzel 2 kere pişirisinnn bendemi yapsammmmm yarına
Evet 3 cocuk bazen daglara dogru yardirasim geliyoanam kız 3 tane ALLAH klaylık versın..... bız bı cadıyla bas edemıyoz
ıkramıyeler olmasa zor cnm....düşün bu sene aldıgımız ıkramıye onbını gectı ama elde var sıfır.hep borca gıttı.olsun bunada sukur napalım....
ben gece çamaşır yıkayamıyom zaten 23.00 ten sonrası ındırımlıymış uykum gelıyo benim o saatte....
sen mantıda acıyon hımmm hamarat hatun....ben kim mantı kimm
Allah yardımcınız olsun canım biran önce iyileşir inşşkızlar ben ablamdayım dün geldim
ablam ameliyat oldu bel fıtığından
şu an yatıyor çok ağrısı var
dua edin ne olur
rabbim tüm hastalara yardım etsin.amin
kızlar ben ablamdayım dün geldim
dua edin ne olur
Allah yardımcınız olsun canım biran önce iyileşir inşş
gecmiş olsun cnm allah yardımcısı olsun
Oyyy kuzum cok zor bir durum yaaa oookıxlsr bu arada nbanada dua edin ne olur
artık kusmanktan bıktım
yemek yed,kten sonra ne zaman çıkarıcam diye beklemekten bktım
içim acıyor artık
ne zaman geçer acaba bu durum
oy yazık sanaa :) isyanda senin gibiydi hatırlasana 3 ay sonnda bitmişti sanırım..kıxlsr bu arada nbanada dua edin ne olur
artık kusmanktan bıktım
içim acıyor artık
oy yazık sanaa :) isyanda senin gibiydi hatırlasana 3 ay sonnda bitmişti sanırım..
ammmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnmausem inş geçer ya
boğazlarım çok acıyor
istifra ettikten sonra resmen soyuluyor
darısı tez zamanda sana ve diğe isteyen kadınlarımıza
canım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşşş....kızlar dua edim
2 li test sonuçlarını almaya gidicem
çıkmış sonuçlar heyecan bastı
canım çok geçmiş olsun kötü olmuşKizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
Gecen hafta çarşamba asi vardi.asidan sonra mustinin ateşi yükseldi.öksürük başladı ertesi gün dr a gittik.mikrop kapmis asi ile birleşince agir gelmiş öksürük artarsa gelin dedi..dediği gibi artti ce c.tesi gittik.cigerkerine hafif inmiş iğne verdi 5 tane..hala öksürüyo bugün aksam.kontrol vat..bende grip oldum annem geldi bizde kalio berbatiz
.bir dua edin nolur
kızlar ben ablamdayım dün geldim
dua edin ne olur
kıxlsr bu arada nbanada dua edin ne olur
artık kusmanktan bıktım
içim acıyor artık
kızlar dua edim
2 li test sonuçlarını almaya gidicem
çıkmış sonuçlar heyecan bastı
Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
Gecen hafta çarşamba asi vardi.asidan sonra mustinin ateşi yükseldi.öksürük başladı ertesi gün dr a gittik.mikrop kapmis asi ile birleşince agir gelmiş öksürük artarsa gelin dedi..dediği gibi artti ce c.tesi gittik.cigerkerine hafif inmiş iğne verdi 5 tane..hala öksürüyo bugün aksam.kontrol vat..bende grip oldum annem geldi bizde kalio berbatiz
.bir dua edin nolur
Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
.bir dua edin nolur
eflinam benim 6. Haftada baslamisti ama benim.hic gecmiodu hep.kusuodun 7 hafyada 4 kilo vermistim..13. Haftada kesilmisti ins gecer seninde..
İkili yest sonucunuda yaz korkma sorun yoktut
çok gecmiş olsun ablana canım.benım hiç bulantım olmadı ama genelde 3 ayda gecıyor dıyorlar
korkma temiz çıkmıştır cnm haber et
ısyan gecmiş olsun.aşıya gitmeden herhengi bi huzursuzluğu yoktu dimi.hafif hasta bile olsa aşıyı ertelet cnm.tekrar gecmiş olsun
Ay canim benim yaaa o nasil bir igneymis olee sagli olsun diye vuruyolar coxgun sagliguni bozuyolarKizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
.bir dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?