- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizede 125 dogalgaz
85 elektrik(anlamıyorum nasıl geliyor haftada 1 çamaşır 2 bulaşık mak çalıştırıyorum üstümdeki hergün çalıştırıyor 70 gelmiş anlamaıyorum ben ya)
75 su gelmiş(sanki hamam işletiyoruz anacım valla şaşkınım)
100 d smart ve internet(bana kalas istemiyırum ama maçlar inçi açık işte)
100 ikimizin cep teli geliyor
40 apartman aidatı
550 tl suırf faturalar tutuyor
ben anlamıyorum faturalara çalışıyoruz resmen vallahi
Eki Görüntüle 1373341 Eki Görüntüle 1373343 işte teyzeleri bu benim büyümüş mustimmm..maşallah demeyi unutmayın
odfffff kızz 75 su ne Allah aşkına..
bize su 20 gelio üstelik artık hergün çamaşır mak çalışıo mustinin kıyafetler yüzünden..o uçuk fiyat neden acaba..
sorma kuzum bir anlasam
ist diye mi bilmyırum
yeminlen çok dikkat ederim suya hem barajlar için hemde faturalar için ama bilemiyorum birisi bizim vanaya mı giriyır nedir
mmousee kuzum aynı düşünüyoruz seninle canım..hadi bakalım güzel şeyler duy inş doktordan..bizede haber ver..
maaşallah annesi kocaman olmuş paşa ya
adam gibi resmen
oy yerim ben onu eşek kocaman olmuş adam adam bakıyo Allah uzun ömürler versin maşallahhEki Görüntüle 1373341 Eki Görüntüle 1373343 işte teyzeleri bu benim büyümüş mustimmm..maşallah demeyi unutmayın
Eki Görüntüle 1373341 Eki Görüntüle 1373343 işte teyzeleri bu benim büyümüş mustimmm..maşallah demeyi unutmayın
ya arkadaş bu kadar az nasıl geliyo size anlamadm gitti. bize doğalgaz 315 elektrik 90 su 40 geldi dsmart 60 internet 45 benim tel 45 sadece bunları toplasak 600 tl sadece bnlar 600 kira 130 aidat birimizin maaşı gitti bile.maşallah oğluşuna isyan çok tatlı eşinin bedelli yapması ıyı çocuukla kalacaksın ev kirası daha birsürü şey yanı hem sende çalışacaksın zaten maaşıda 13000 filan ediyoo 8000 de birikmişiniz varsa 10 milyara az ödersiniz maşallah ıyıde bırıktırmısın kız sende az kirli çıkı değilsinnnn isyannn
elfilam sende ne çok gelmiş yaaaa benimde hergun çalışır makine 60 geliyo eletrik
gun :100 bu ay bitecek
market :200
su:20
tel+internet:65
kira:430
doğalgaz:150
kredi kartı eşim kazagı filan yoktu onları aldı:100
500 kaldı geriye bakalım bu ay yeter geri kalanıda birikime koycm inş..
Ben bebeğinin6 ay vbabasından uzak kalmasini istemiyorum... Bunun yerine borç oderim daha iyi..o kadar sikonti atlattik bunu da oderiz inş..bebekle eskisi gibi olmuyor annende bike 2 günden fazla rahat edemiyirsun..tek basimada evi gecindiremem canim
kızlar bizede 125 dogalgaz
85 elektrik(anlamıyorum nasıl geliyor haftada 1 çamaşır 2 bulaşık mak çalıştırıyorum üstümdeki hergün çalıştırıyor 70 gelmiş anlamaıyorum ben ya)
75 su gelmiş(sanki hamam işletiyoruz anacım valla şaşkınım)
100 d smart ve internet(bana kalas istemiyırum ama maçlar inçi açık işte)
100 ikimizin cep teli geliyor
40 apartman aidatı
550 tl suırf faturalar tutuyor
ben anlamıyorum faturalara çalışıyoruz resmen vallahi
maşallah oğluşuna isyan çok tatlı eşinin bedelli yapması ıyı çocuukla kalacaksın ev kirası daha birsürü şey yanı hem sende çalışacaksın zaten maaşıda 13000 filan ediyoo 8000 de birikmişiniz varsa 10 milyara az ödersiniz maşallah ıyıde bırıktırmısın kız sende az kirli çıkı değilsinnnn isyannn
elfilam sende ne çok gelmiş yaaaa benimde hergun çalışır makine 60 geliyo eletrik
gun :100 bu ay bitecek
market :200
su:20
tel+internet:65
kira:430
doğalgaz:150
kredi kartı eşim kazagı filan yoktu onları aldı:100
500 kaldı geriye bakalım bu ay yeter geri kalanıda birikime koycm inş..
Allahm hepimize yarfim etsin vallahi
Bugun disari ciktik ark kahvaltiya gittik sahile
Hava cok guzeldi degerlendirelim dedik
Kahvalti ve yol 20 tl tuttu
1 kg ev mantisi aldim 3 e boldum esim seviyor 16 tl o tuttu
Kasimi ve biyigimi aldirdim 13 tl o tuttu
Geceleri uyurken kulaklik ptakiyorum ben seslerden dolayi 8 tk de o tuttu 60 tl para gitti ve ben sok oldum
Hicbisdi yok ortada
Rabbim yardimcimiz olsun
Merhabalar kizlar beni hatilarsiniz insallah , ben sizi hic unutmadim arada bakiyorum ama tanimazsiniz diye yazmadim neyse cok opuyorum hepinizi
Iyiyim o meshur eve tasindim sikintidan oluyorum sen nasilsindışarı bı cıkmammız en az 100 tl cnm luyo yanı.bende barı agustusa kadar harcıyayım dıyoeum sonra gene kredı oducez sıkışcaz.varken yıyeyyım barı dun tozludan sıpariş ettıgım tunıkler geldı.hanı esıme kızıp alışverıs yapmıştımya....çok guzel malları gercekten.ama belleri bol geldi aldırcam.bundan sonra esıme ne zaman kızsam para harcıcam valla cok zevklıymış
cnm arada gırıyodun zaten hatırlıyorum ben.nasılsın neler yapıyosun
Iyiyim o meshur eve tasindim sikintidan oluyorum sen nasilsin
Senin umudun var bende oda yok, altimda kv ustude elti oturuyo hic mutlu digilimbende butun gun kızımlayım baharda ıse baslıcam nasıpse.bunaldım çok
Senin umudun var bende oda yok, altimda kv ustude elti oturuyo hic mutlu digilim
3 cocugum var calismam imkansiz , senin kiz ne kadarlik ben ilk yazmaya basladigimda yoktu sanirim hepiniz yeni evli veya nisanliydizbencede tam çıldırmalık durum.çalışmıyordun sen degıl mı? çalışsana kafan dagılır hıç olmazsa
3 cocugum var calismam imkansiz , senin kiz ne kadarlik ben ilk yazmaya basladigimda yoktu sanirim hepiniz yeni evli veya nisanliydiz
Buyuk derken yaslarimiz 11 , 7, 4 bucuk carsiya pazara bile cikmak zor ikisi okula gidiyor oglen yemegi fasli var, kizida buytmussunsenınkıler buyuktu sanırım sende haklısın.benım cadı 16,5 aylık oldu teyzesi....