• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yanı ustelık esı daha yenı dogum yapmıs bebegı bırakıp ıse gıdecek
ay bılmıyorum sanırım cok sınır olurdum ustelık 18 bın tl
6 ay ıse gıtmese kaybedecegı rakamadan fazla

Cutem.o istemiyor ben.istedim.askere gitmesi bizi sahada zorlar.. Şükür borçlar bitti.kartlar sufirlandi çok rahattik.ama yapacak birşey yok.onun 6 ay gitmesi daha kotu.olacak
isyan valal soke oldum
esın nasıl askere gıtmezde bunu parayla halleder ustelıkd urum cok parlak degılken

Kozlar Esim 2250 aliyor..6 ayda 12 bin eder..evkirasi var birde bizim 6 ay duzsnimiz bozulacak..18 bin ddeğil cute 10 bin çekeceğiz 8 bin TL miz var

Cutem.o istemiyor ben.istedim.askere gitmesi bizi sahada zorlar.. Şükür borçlar bitti.kartlar sufirlandi çok rahattik.ama yapacak birşey yok.onun 6 ay gitmesi daha kotu.olacak

ben olsam 6 ay ucretsız ızın alırım canım zaten rahatsanız bırak gıtsın boşuna borca gırmeyın hemde bebiş emerken ayrılma

Canim.okul bitti biz evlendik askerlik.kaldi.öyle. olunca..6 ay az bir zaman değil üstelik ionun maasida gidecek daha kotu.olacak oturdum hesap yaptim ona kalsa yüksek.lisans tan sonra giderim.diyor ben kabul.etmiyorum

gecen yazdım görmedın esın daha once yapmadımı cnm nıye bu kadar bekledınız? unıversıte mezunuysa bence bedlellıye hıç gerek yok ne mezunu esın

Sibelim bak 6 ayda eşimin 12 bini gecgin maadi gidip ev kirasi var..birde bebisle annemlerde kalcaz düzen bozulacak..üstelik askerde onda harclik.lazim daha fazla yük.oluyor..birde hasretlik var..mecburuz yani... Zaten 1 yasina kadar saat 1.5 ta cikicam.isten öyle anlastik is arkadasim ve seçimle..
Zaten.sutum çok yok yari.mama ile besleniyor tatlim

ben olsam 6 ay ucretsız ızın alırım canım zaten rahatsanız bırak gıtsın boşuna borca gırmeyın hemde bebiş emerken ayrılma

Valla kardeşim 6 aydir yok yil oldu gibi..birde eşimin gittiğini düşünemiyorum.. Çocuğuna annem bakmasa 1 yaşına kadar erken.çikmayacak.olsam sanirim.bende süz gibi düşünürdüm

Sibelim bak 6 ayda eşimin 12 bini gecgin maadi gidip ev kirasi var..birde bebisle annemlerde kalcaz düzen bozulacak..üstelik askerde onda harclik.lazim daha fazla yük.oluyor..birde hasretlik var..mecburuz yani... Zaten 1 yasina kadar saat 1.5 ta cikicam.isten öyle anlastik is arkadasim ve seçimle..

1,5 da çıkcaksan super canım.sen bilirsin ne diyim.hasretlık zor tabı....bırde kendını bebegıne bakarken yalnız hıssetmende zor olur orası ayrı tabı.

Ben bebeğinin6 ay vbabasından uzak kalmasini istemiyorum... Bunun yerine borç oderim daha iyi..o kadar sikonti atlattik bunu da oderiz inş..bebekle eskisi gibi olmuyor annende bike 2 günden fazla rahat edemiyirsun..tek basimada evi gecindiremem canim

1,5 da çıkcaksan super canım.sen bilirsin ne diyim.hasretlık zor tabı....bırde kendını bebegıne bakarken yalnız hıssetmende zor olur orası ayrı tabı.

ANLADIM dogru dıyorsun kenarda bırıkım yoksa kıra nasıl olacak faturalar vs var ona harclık var varda var
neyse canım hayırlısı olsun sız en ıyısını dusunmussunuz bu durumda
8 bın tl dogum paranımı aldın canım
bnormalde emzıren annelere 1.5 saat dımı cıkıs canım sen nasıl 1.30 ayarladın pekı?
belkı bende oyle yaparım yanı yemek ve mola saatlerımı cıkarım 1 saat 3.30 cıkmam gerek 1.5 saate gore onuda anca 2.30 cekerım gerı 3.30 evde olurum

Ben bebeğinin6 ay vbabasından uzak kalmasini istemiyorum... Bunun yerine borç oderim daha iyi..o kadar sikonti atlattik bunu da oderiz inş..bebekle eskisi gibi olmuyor annende bike 2 günden fazla rahat edemiyirsun..tek basimada evi gecindiremem canim
hanı ben sey gıbı dusunmustum askere gıtse esın sende calısmazsın o gelene kadar dıye ama dedıgım gıbı kıra faturlar gıderler bunları dusunmemıstım

CuteMom CuteMom canim yemeğe cikmayavagim.yarim saat bur saatte arkafadlarim idare edecek..
Hesap çok yaptik canim en mantukkisi bu..
Parami aylik.alıyorum canim..muhasebe aylik.onaylama yapio SGK.aylik.oduo.kuzum

isyan123 isyan123 canım 2. dr randevum ctesi günü gidicem bakalım ne dicek. sizin olaya gelince bence en mantıklısını yapmısşın bende hiç düşünmeden kredi çekmesini isterdim. 6 ay boyunca el kadar çocukla tek başına hiç kolay değil. sizde kendinizi anca toparladınız bak hiçbişeycik olmaz. ben eşimden 6 ay ayrı kalmak istemezdim açıkçası sende benle aynı düşüncedesin sanırım.
mustafanın resmini atsana arada yaa büyümüşmü bakalım (:

günaydın kızlar
bize bu ay 185 tl dogalgaz 110 tl elektrık geldı sanırım klımayada fazla yuklendık
rahım fılmı , vajınal muayne ve smear testı yaptırdım yenı bı doktor buldum mecburen tup bebekcı ve rısklı gebelıkler uzmanı
herhangı bır sıkıntın yok gecen sene yasadıgın seyde plesanta previa tanısı konamaz 16 hafatda kaybedılmıs 20 haftaya kadar bu tanı koyulamaz talıhsızlık dıorum ben buna dedı ben senın hamıle kalıp doguracagını dusunuyorum dedı. nısan ayında yapılmak uzere bır suru test verdı v e folık asıte basla hazıranda korunmayı bırak gebe kaldıgında gel dedı
ıcım oyle bır rahatladıkı kızlar sozle tarıf edemem bunu sıze.

egeye gelınce dun dr gıttık norlojıye ondada bısı cıkmadı cok sukur

çok sevindim kuzum
sende tez zamanda göbekli giller ailesine katılırsın inş
floilk asit bebek oluşumunu hızlandırıyormuş
doktorum sölemişti benimde
egeyede çok sevindim
birşey çıkmamasına

gunaydin kizlar bizim daha elektrik faturamiz gelmedi ama bu ay yuklu gelincenden eminim klimayla isiniyoruz ve hic kapanmadi bakalim
Is aramaya basladim esim kis zamani evi cok donduremedinden is ariyorum ins en kisa zamanda bulurum artik kendim icin calisirim

en güzeli canım
bu saatten sonra kendin çaış kendin ye
akıllanmış gibi eşin inş
oda degerini anlar biraz
inş en kısa zamanda bir iş bulursun

Kozlar Esim 2250 aliyor..6 ayda 12 bin eder..evkirasi var birde bizim 6 ay duzsnimiz bozulacak..18 bin ddeğil cute 10 bin çekeceğiz 8 bin TL miz var

kuzum en mantıklısı banada bu geldi
6 ay senden ve bebekten uzaklaşmak çok zor olur
hem senin için hem eşin için
borçlarda bitmiş
biraz daha sıakrsınız eşin yanında olur
sende işe başlayınca daharahat atlatırsınız

kızlar bizede 125 dogalgaz
85 elektrik(anlamıyorum nasıl geliyor haftada 1 çamaşır 2 bulaşık mak çalıştırıyorum üstümdeki hergün çalıştırıyor 70 gelmiş anlamaıyorum ben ya)
75 su gelmiş(sanki hamam işletiyoruz anacım valla şaşkınım)
100 d smart ve internet(bana kalas istemiyırum ama maçlar inçi açık işte)
100 ikimizin cep teli geliyor
40 apartman aidatı

550 tl suırf faturalar tutuyor
ben anlamıyorum faturalara çalışıyoruz resmen vallahi

Back