• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam herkese

Nasilsiniz kizlar iyisinizdir hepiniz inşallah

Uzunca bir süredir internetimiz yoktu yeni baglandi şükür yahu
Beni soran olduysa eger söyleyeyim,, kurslara gidiyorum tam gaz,, ingilizce kursuna başladim iki akşam gidicem,, dün ve bugün de finalleer vardi açikögretimin,,böyle yogun şekilde ilerliyor zaman,,spora bil vaktim yok o derece
Geçmişi okumadim herşey yolundadir inş
Öptüm herkesi,, artik yazabilirim nasilsa görüşürüz :)

Selam herkese

Nasilsiniz kizlar iyisinizdir hepiniz inşallah

Uzunca bir süredir internetimiz yoktu yeni baglandi şükür yahu
Beni soran olduysa eger söyleyeyim,, kurslara gidiyorum tam gaz,, ingilizce kursuna başladim iki akşam gidicem,, dün ve bugün de finalleer vardi açikögretimin,,böyle yogun şekilde ilerliyor zaman,,spora bil vaktim yok o derece
Geçmişi okumadim herşey yolundadir inş
Öptüm herkesi,, artik yazabilirim nasilsa görüşürüz :)

Bi geçmişi okudum da kimse bu kiz nerelerde nasil iyi mi diye sormamiş
Neyse yine de sagolun ne diyim...

kuzum topik artık eskisi gibi değil
yani eski heyecan yok
isyan malüm bebek bakıyor
mause yoğun çalışıyor
diğer kızlar citl ve sibelimde bebekleri ile meşgul
bende giriyorum bakıyorum kimse bişi yazmamış çıkıyorum
efulimde yok girmiyor artık
yoksa herkes aklımızda ama konu olmayınca tatda olmuyor

kuzum topik artık eskisi gibi değil
yani eski heyecan yok
isyan malüm bebek bakıyor
mause yoğun çalışıyor
diğer kızlar citl ve sibelimde bebekleri ile meşgul
bende giriyorum bakıyorum kimse bişi yazmamış çıkıyorum
efulimde yok girmiyor artık
yoksa herkes aklımızda ama konu olmayınca tatda olmuyor
canım nasılsın mide bulantıların ne alemde. göbüşün şiştimi (:

canım nasılsın mide bulantıların ne alemde. göbüşün şiştimi :-)

kuzum bulantılarım şöyle
eğer ağır birsey yersem istifra ediyorum
ama hafif yersem birey oolmuyor
oda az sık yemem lazım

göbiş şişmedi kilo almadım hiç ama alırım herhalde
zaten ben biraz göbekli idim
yani çok fark edilmiyıru
kotlarımı vs giyiyorum hala
4.aya gidiyoruz ama eskileri giyiyorum
5.ayda falan almaya başlarım herhalde

sende var mı dr sonuçların nasıl
ben kaçırıdm sanırım

kuzum bulantılarım şöyle
eğer ağır birsey yersem istifra ediyorum
ama hafif yersem birey oolmuyor
oda az sık yemem lazım

göbiş şişmedi kilo almadım hiç ama alırım herhalde
zaten ben biraz göbekli idim
yani çok fark edilmiyıru
kotlarımı vs giyiyorum hala
4.aya gidiyoruz ama eskileri giyiyorum
5.ayda falan almaya başlarım herhalde

sende var mı dr sonuçların nasıl
ben kaçırıdm sanırım
oh sevindim sen isyan gibi olmadın.
iyi canım ne olsun dr bi sıkıntı görmedi rahimde kayma var dedi ama önemli değil dedi bilmiyorum. bi 3 ay daha beklicez o zamanda olmazsa bi daha gel dedi herhalde yumurta takibi yapıcak o zamanda.
düşünmüyorum artık eskisi gibi sende dua et benim için olurmu rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşş..

oh sevindim sen isyan gibi olmadın.
iyi canım ne olsun dr bi sıkıntı görmedi rahimde kayma var dedi ama önemli değil dedi bilmiyorum. bi 3 ay daha beklicez o zamanda olmazsa bi daha gel dedi herhalde yumurta takibi yapıcak o zamanda.
düşünmüyorum artık eskisi gibi sende dua et benim için olurmu rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin inşş..

Canim cok iyi demek ki zamanini bekliyor
Dr iyi dedi ise sen takibi birakma
İns tez zamanda rabbim guzel haberler almayi nasip etdin
Nerede varsa isteyen

Kizlar yeni yilda esime zam olacak
Merakla bekliyoruz ins
Kurumsal holdfing oldugu icin kedinlikle soylemiyorlar
Dort gozle bekliyoruz
İns guzel bisiler yaparlada rahatlariz
Araba olayi bizi cok sarsti maddi olarak
1 haftaya belli olurmus
Dua edfin ne olur

Merakla bekliyoruz ins
Dort gozle bekliyoruz
1 haftaya belli olurmus
Dua edfin ne olur
Günaydın canım bizimkide daha belli değil bekliyoruz bizde ama şubat maaşında belli olur diyedüşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Gunaydin şekerler...
Çok kotu bir hafta geçirdim.mustafa bronşit olmuştu gecemiz gunduzumuz karisti..şükür artik iyiyiz..

eflinam eflinam bebek.erkekmis hayirli olsun çok sevindim...esinde inş iyi bir zam amir..ayni telaş bizdede var eşimin zam zamanki bekliyoruz..

Sibelim84 Sibelim84 kardesin geldi gözün aydın.. Yarin akşamda benim.kardeşim geliyor çok heyecanliyiz..

Prensesim kuzumben cok giremiyirim cocuk.firsat verniyir..martta ise baalayacagim yine girerim.o zmn..

Mmousemm kuzum sen nasilsin..

Hepiniz opuldunuZ

Gunaydin şekerler...
Çok kotu bir hafta geçirdim.mustafa bronşit olmuştu gecemiz gunduzumuz karisti..şükür artik iyiyiz..

eflinam eflinam bebek.erkekmis hayirli olsun çok sevindim...esinde inş iyi bir zam amir..ayni telaş bizdede var eşimin zam zamanki bekliyoruz..

Sibelim84 Sibelim84 kardesin geldi gözün aydın.. Yarin akşamda benim.kardeşim geliyor çok heyecanliyiz..

Prensesim kuzumben cok giremiyirim cocuk.firsat verniyir..martta ise baalayacagim yine girerim.o zmn..

Hepiniz opuldunuZ
ben iyiyim kuzum iş güç gezmek dışında yaptığım bişey yok.eflinamın oğlumu olucakmış çok sevindimmm (:
sen nasılsın musti iyidir artık herhalde çok öptüm seni

Günaydın canım bizimkide daha belli değil bekliyoruz bizde ama şubat maaşında belli olur diyedüşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Sorma kuzum subat 5 te belli olur
Vallahi bekliyoruz dort gozle
İns guzel bisiler yaparlar
Ama insafsizlar ne yapcaklar bilinmez
Esim diyor ki 2010 da zamlari kenfimiz belirlerdik
Listeye ne istiyorsak onu yazardik diyor
Kriz oldu boyle oldu

Gunaydin şekerler...

Kuzum gecmis olsun
Gececek ins az kaldi
2 ayi atlatin bak daha iyi olacak
Evet canim dr teyzemiz erkek dedi
Cuma gunu tekrar gidicez dr
Dahada belli olur bekli

Hepiniz opuldunuZ

Bugun erkenciyim
Namazdan sonra uyuyamadim
Kalktim bende
Kahvaltimi yaptim vitaminimi ictyim
Simdi netteyim
Bugun disari cikmicam hava soguk baya

Bi geçmişi okudum da kimse bu kiz nerelerde nasil iyi mi diye sormamiş
Neyse yine de sagolun ne diyim...

cnm sen sık girmiyorsun zaten.bende sadece kızım uyudugunda gırebılıyorum gunde 1 saat malesef

Merakla bekliyoruz ins
Dort gozle bekliyoruz
1 haftaya belli olurmus
Dua edfin ne olur

ınş ı guzel bı zam alırsınız cnm bizimde Martta

Gunaydin şekerler...

Hepiniz opuldunuZ

kardesım geldı ıkı gün hep çarsı gezdık kısmetse kızı veriyoruz:KK23: oğlan şehırdısından olcagı ıcın telaşlıyız bıde zaman kısıtlı.sanırım haftaya ıstemeye gelcekler.dun akşam evıme geldim cunku ev badana olcak annemın evı.kızımla kalmak ıstemedım boya dokunur dıye.hersey yolundaydı ama bıraz once kardesım aradı ayagına televızyon düşmüş çok kotu olmuş anem zeytın dövmüş bende acıle gıt rontgen ceksınler dedım.ınş bı sıkıntı olmaz çatlak olmasında ALLAH korusun

cnm sen sık girmiyorsun zaten.bende sadece kızım uyudugunda gırebılıyorum gunde 1 saat malesef

ınş ı guzel bı zam alırsınız cnm bizimde Martta

kardesım geldı ıkı gün hep çarsı gezdık kısmetse kızı veriyoruz:KK23: oğlan şehırdısından olcagı ıcın telaşlıyız bıde zaman kısıtlı.sanırım haftaya ıstemeye gelcekler.dun akşam evıme geldim cunku ev badana olcak annemın evı.kızımla kalmak ıstemedım boya dokunur dıye.hersey yolundaydı ama bıraz once kardesım aradı ayagına televızyon düşmüş çok kotu olmuş anem zeytın dövmüş bende acıle gıt rontgen ceksınler dedım.ınş bı sıkıntı olmaz çatlak olmasında ALLAH korusun

Canim hayirlisi olsun ins
Allah utandirmasin
Kardesin ogretmenfi degil mi
Oglan ne is yapiyor

Cok gecmis olsun
Dr gitsin bence

Back