• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anladım canım haklısın

anam kızlar su nasıl 20 tl gelıyo ya.bana en az 50 gelıyo.ama ben cok camaşır bulaşık makınesı çalıştırıyom.cadı önlük takmıyo çok yıkıyom.bulaşığıda eld eyıkamaya vaktım olmuyo.elektırık genelde 100 termal 130 su 50-60 kıra 880:KK62: aidat 10 eşim telefonu ve benım 65 ...ve bunları tek maaşla yapıyoruz.kredıde var ama şükür 4000 ıkramıye aldık ağuztosa kadar yatırdık kredıyı.ıkramıyeler olmasa sıkısırız çok
ısyancım maşallah erkekıne ALLAH nazardan saklasın

bende bulaşığı elde yıkamıyorum çünkü durmuyo bazende elde yıkıyorum herunde çalışır bulaşık makinesi çamaşır makineside ayrı gece çalıştıryorum genelde yatarken bulaşık makinesini açıyorum akşam otururkende çamaşır makinesini açıyorum bizde ikramiye filan yok keşke olsaydıı

elfilam beş kurusun yolu yok en aşağı 50 tl harcıyosunnn ben mantıyı kendim yapıyorum fiyatını bilmyom valla oh ne guzel 2 kere pişirisinnn bendemi yapsammmmm yarına

Buyuk derken yaslarimiz 11 , 7, 4 bucuk carsiya pazara bile cikmak zor ikisi okula gidiyor oglen yemegi fasli var, kizida buytmussun :nazar:

anam kız 3 tane ALLAH klaylık versın..... bız bı cadıyla bas edemıyoz

bende bulaşığı elde yıkamıyorum çünkü durmuyo bazende elde yıkıyorum herunde çalışır bulaşık makinesi çamaşır makineside ayrı gece çalıştıryorum genelde yatarken bulaşık makinesini açıyorum akşam otururkende çamaşır makinesini açıyorum bizde ikramiye filan yok keşke olsaydıı

elfilam beş kurusun yolu yok en aşağı 50 tl harcıyosunnn ben mantıyı kendim yapıyorum fiyatını bilmyom valla oh ne guzel 2 kere pişirisinnn bendemi yapsammmmm yarına

ıkramıyeler olmasa zor cnm....düşün bu sene aldıgımız ıkramıye onbını gectı ama elde var sıfır.hep borca gıttı.olsun bunada sukur napalım....
ben gece çamaşır yıkayamıyom zaten 23.00 ten sonrası ındırımlıymış uykum gelıyo benim o saatte....
sen mantıda acıyon hımmm hamarat hatun....ben kim mantı kimm:KK51:

anam kız 3 tane ALLAH klaylık versın..... bız bı cadıyla bas edemıyoz

ıkramıyeler olmasa zor cnm....düşün bu sene aldıgımız ıkramıye onbını gectı ama elde var sıfır.hep borca gıttı.olsun bunada sukur napalım....
ben gece çamaşır yıkayamıyom zaten 23.00 ten sonrası ındırımlıymış uykum gelıyo benim o saatte....
sen mantıda acıyon hımmm hamarat hatun....ben kim mantı kimm:KK51:
Evet 3 cocuk bazen daglara dogru yardirasim geliyo

kızlar ben ablamdayım dün geldim
ablam ameliyat oldu bel fıtığından
şu an yatıyor çok ağrısı var
dua edin ne olur
rabbim tüm hastalara yardım etsin.amin

kıxlsr bu arada nbanada dua edin ne olur
artık kusmanktan bıktım
yemek yed,kten sonra ne zaman çıkarıcam diye beklemekten bktım
içim acıyor artık
ne zaman geçer acaba bu durum

artık kusmanktan bıktım
içim acıyor artık
Oyyy kuzum cok zor bir durum yaaa ooo
Benim yengemden biliyorum icidisina cikiyordu zavallinin
Tuzku kraker denesen migde bula inca onun biraz yardimi oluyormus

Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
Gecen hafta çarşamba asi vardi.asidan sonra mustinin ateşi yükseldi.öksürük başladı ertesi gün dr a gittik.mikrop kapmis asi ile birleşince agir gelmiş öksürük artarsa gelin dedi..dediği gibi artti ce c.tesi gittik.cigerkerine hafif inmiş iğne verdi 5 tane..hala öksürüyo bugün aksam.kontrol vat..bende grip oldum annem geldi bizde kalio berbatiz
.bir dua edin nolur

eflinam eflinam benim 6. Haftada baslamisti ama benim.hic gecmiodu hep.kusuodun 7 hafyada 4 kilo vermistim..13. Haftada kesilmisti ins gecer seninde..
İkili yest sonucunuda yaz korkma sorun yoktut

mausem inş geçer ya
boğazlarım çok acıyor
istifra ettikten sonra resmen soyuluyor
darısı tez zamanda sana ve diğe isteyen kadınlarımıza
ammmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn (:
kızlar dua edim
2 li test sonuçlarını almaya gidicem
çıkmış sonuçlar heyecan bastı
canım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşşş....
Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
Gecen hafta çarşamba asi vardi.asidan sonra mustinin ateşi yükseldi.öksürük başladı ertesi gün dr a gittik.mikrop kapmis asi ile birleşince agir gelmiş öksürük artarsa gelin dedi..dediği gibi artti ce c.tesi gittik.cigerkerine hafif inmiş iğne verdi 5 tane..hala öksürüyo bugün aksam.kontrol vat..bende grip oldum annem geldi bizde kalio berbatiz
.bir dua edin nolur
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş :( bende ctesi gittim dr a bütün testlerim temiz çıktı dr dedi ki senin rahmin genetik olarak sola doğru biraz eğri dedi ama operasyona falan gerek yok çalışmalara devam edin dedi. sağ taraftan germe yyaptığı için ağrım olabilirmiş. rabbim tez zamanda hayırlısıyla versin inşşş

kızlar ben ablamdayım dün geldim
ablam ameliyat oldu bel fıtığından
şu an yatıyor çok ağrısı var
dua edin ne olur
rabbim tüm hastalara yardım etsin.amin

artık kusmanktan bıktım
içim acıyor artık

çok gecmiş olsun ablana canım.benım hiç bulantım olmadı ama genelde 3 ayda gecıyor dıyorlar

kızlar dua edim
2 li test sonuçlarını almaya gidicem
çıkmış sonuçlar heyecan bastı

korkma temiz çıkmıştır cnm haber et

Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
.bir dua edin nolur

ısyan gecmiş olsun.aşıya gitmeden herhengi bi huzursuzluğu yoktu dimi.hafif hasta bile olsa aşıyı ertelet cnm.tekrar gecmiş olsun

Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
.bir dua edin nolur

çok geçmiş olsun canım
demekki aşı agır geldi
benim yiğenimdede olmuştu hatırlıyorum
ama geçmişti
üzme kendini çok dicem ama sen yinede sürece bak
bazı aşılar ağır geliyor diye duymultum bende
kıyamam rabbim acil şifalar versin

eflinam eflinam benim 6. Haftada baslamisti ama benim.hic gecmiodu hep.kusuodun 7 hafyada 4 kilo vermistim..13. Haftada kesilmisti ins gecer seninde..
İkili yest sonucunuda yaz korkma sorun yoktut

kuzum 1 bardak süt ile 5-6 tane bisküvi yedim
inan olsun içimde volkan olmş şu an
çıkarmasam kesinlikle duramam
benimde 12.hafta bu hafta inş
haftaya geçer yoksa artık aklım çıkıyor bişi yicemde dokuncak diye

2 li testim çok şükür temiz çıktı kızlar
eve geldim şükür namazı kıldım elh.
10.000 de 1 çıktı
doktorumuzu temiz dedi
perşembe günüde kontrol için gidicez inş

çok gecmiş olsun ablana canım.benım hiç bulantım olmadı ama genelde 3 ayda gecıyor dıyorlar

korkma temiz çıkmıştır cnm haber et

ısyan gecmiş olsun.aşıya gitmeden herhengi bi huzursuzluğu yoktu dimi.hafif hasta bile olsa aşıyı ertelet cnm.tekrar gecmiş olsun

kuzum sağol ablamda kaldı aklım dün döndük ama
apğrısı çok var inş gececek bu günlerde
bana diyorki sakın sezertyan olma sakın

temiz çıktı canım şükürler olsun
insan tabiki stres yapiyor biraz
çocuks evindircem aldım çikolata ama halim kalmadı
eşimle çıakrız birazdan

Kizlar nasilsiniz..
Biz iyi değiliz..
.bir dua edin nolur
Ay canim benim yaaa o nasil bir igneymis olee sagli olsun diye vuruyolar coxgun sagliguni bozuyolar

Sibelim84 Sibelim84 canim asidan ökorkma...r rahatsizligi yyoktu..
Öksürük ve israhsizlik berbat ya emmiyor yeniyor kaldik.öyle.

eflinam eflinam sezeryansan hic korkma..ben spinal.oldum sidir agri çektim canim..sadece 2 gün kalkmak zor oluo.o kadar

Back