- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.301
aslinda uyumasu lazim cnm ya gece iyi uyuyomus benimki yasina girdi gece resmen gogsumde surekli nadil uyku uyuyomuyoyum bilmiyorum yaaa cocuk gercekten zor bizinki yiruyo hic durmuyo cildircm yakindaaa esimde aksam tutmuyoo is guc pert oluyorum aksama kadar ne isin var bak diyo yoruluyomus
erkek mılletı benımkıde az sıkışsa görumcemı cagırıyo akşam gelsene kıza sen bak sıbelın ısı var dıye..görumcem sagolsun hep yetısıyo o olmasa benım koca napcaktı acaba...
Sibellll semn neden sinirlisin esine kuzum
Hayirdir?
ufacık mevzudan gergınlık çıktı cnm .cunku esım ses tonunu ayarlayamadan konuşuyo..tartısmayı bılmıyo.bak çoçuk var bagırma dıyorum anam yok o sesını yukseltmemesı gerektıgını bı ogrenemedı.yok anacım yetıstırende kabahat valla çok şımartmışlar erkek dıye.ama oh canıma degsın bundan sonra her sıkıldıgımda alışverıs yapcam.ödesın banane
Gunaydin canlarim dun berbat bir gündü musti gece yarusins kadar uyumadi..şükür öyle ağlayan bit bebek değil ama cidddo anlamda gündüzuyku ssorunumuz var.. Gündüz WC ye bile zor gidiyorum dusunin artik gerisini..
bız tuvalete beraber gıdıyoruz ısyan senınkıde Durunun ızınde kanımca
citl canim.cidden çok zor bebek isi valla
Kizlr istanbul cok guzel
Heryer bembeyaz lapa lapa kar yagiyor burda
Dun aksam esimle disari ciktik 11 de
Kar oynadik cocuk gibi cok guzeldi
Simdide yatiyorum oylke
İzmirde hava buz ama kar yok soğuktan heryer buz tutmuş eşim düşmüş bugun...kuru soğuk yanı