• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aslinda uyumasu lazim cnm ya gece iyi uyuyomus benimki yasina girdi gece resmen gogsumde surekli nadil uyku uyuyomuyoyum bilmiyorum yaaa cocuk gercekten zor bizinki yiruyo hic durmuyo cildircm yakindaaa esimde aksam tutmuyoo is guc pert oluyorum aksama kadar ne isin var bak diyo yoruluyomus

erkek mılletı benımkıde az sıkışsa görumcemı cagırıyo akşam gelsene kıza sen bak sıbelın ısı var dıye..görumcem sagolsun hep yetısıyo o olmasa benım koca napcaktı acaba...

Sibellll semn neden sinirlisin esine kuzum
Hayirdir?

ufacık mevzudan gergınlık çıktı cnm .cunku esım ses tonunu ayarlayamadan konuşuyo..tartısmayı bılmıyo.bak çoçuk var bagırma dıyorum anam yok o sesını yukseltmemesı gerektıgını bı ogrenemedı.yok anacım yetıstırende kabahat valla çok şımartmışlar erkek dıye.ama oh canıma degsın bundan sonra her sıkıldıgımda alışverıs yapcam.ödesın banane

Gunaydin canlarim dun berbat bir gündü musti gece yarusins kadar uyumadi..şükür öyle ağlayan bit bebek değil ama cidddo anlamda gündüzuyku ssorunumuz var.. Gündüz WC ye bile zor gidiyorum dusunin artik gerisini..

bız tuvalete beraber gıdıyoruz ısyan senınkıde Durunun ızınde kanımcao_O

citl citl canim.cidden çok zor bebek isi valla

Kizlr istanbul cok guzel
Heryer bembeyaz lapa lapa kar yagiyor burda
Dun aksam esimle disari ciktik 11 de
Kar oynadik cocuk gibi cok guzeldi
Simdide yatiyorum oylke

İzmirde hava buz ama kar yok soğuktan heryer buz tutmuş eşim düşmüş bugun...kuru soğuk yanı

ankarada buz gıbıya bu sene çok yakacaz anlasılan yerler buz tuttu insanlar pat yerde kar yagsa belki soğuk azalır biraz yaaa

isyan napıo acaba mustıyle ısyan ıse ne zaman başlıycaksın

citl naber canım nasıl gdıuyor?
ankarayı tv goruyoruz valla cok soguk ama bu sene ıstanbulda cok soguk

isyan ufakken bızımkıde oleydi wc bile gıdemyodum bnde habıre aglardı ağlamaası guzel hala mız mız benımkı yaaa ev supur oda gelcek iş yapamıyorm yanı sibelin dedii gibi calışsam b kadar yorulmam hemen aksam luyo elfilam gunlerın kıymetını bil yanııııı sansına cocucgun uslu cıkarsa[/QUOTE]

cute ege nasıl oldu gecmiş olsun :eek:
ege ıyı canım dun gıdemedıkd oktora doktor kardan dolayı gelememıs pazartesı ınsallah gıdecegım .

ıstanbulda oyle ama cılt sız ne yakıyorsunuz?
dogalgaz bıze bu ay 185 tl gelmıs fena degıld ıye dusunuyorum

İstanbul cok soguk gercekten
Su an ayaklarim buz gibi zaten normakdede isinamam kolay kolay
Esimde tam tersi corapsiz ve yanar deli ediyoir beni

Herkese hayirli gunler olsun hatunlar
Aksamlari acayip bir sekilde uykum geliyor
Dun 9 da uykum geldi 11 de kalktim tekrar esimde yalniz kaliyoir ama gozumu acamiyorum
Sizdede oluyoir muydu biyle

citl citl canim.sukur aglamasi yok fazls..ise 11 subatta baslamsm.laz.ama marta kadar izin.kullancam ucretsiz izin alamiyorum.esime bedelli icin kredi cekiyoruz..cok zor olacak simdiden derdi basladi..

eflinam eflinam bol bol uyu canim..uyku halide çoknnormal ben aksam 9 gibi uyur kalirdim

İstanbul cok soguk gercekten
Su an ayaklarim buz gibi zaten normakdede isinamam kolay kolay
Esimde tam tersi corapsiz ve yanar deli ediyoir beni

Herkese hayirli gunler olsun hatunlar
Aksamlari acayip bir sekilde uykum geliyor
Dun 9 da uykum geldi 11 de kalktim tekrar esimde yalniz kaliyoir ama gozumu acamiyorum
Sizdede oluyoir muydu biyle
anam erkekler tutusuk anacım benımkıde oyle yatıyo ustunu bıle ortmuyo ben tırır tıtrıyorum yorgan altında

citl citl canim.sukur aglamasi yok fazls..ise 11 subatta baslamsm.laz.ama marta kadar izin.kullancam ucretsiz izin alamiyorum.esime bedelli icin kredi cekiyoruz..cok zor olacak simdiden derdi basladi..

ısyan senın kocan askerlık yapmamışmıydı daha canım...tuh kotu olmuş kredı cıktı sımdı basınıza

eflinam eflinam bol bol uyu canim..uyku halide çoknnormal ben aksam 9 gibi uyur kalirdim

eflnam aklın varsa uyu zaten canım bak 16 aylık olduk hala uykusuzum gece sınır ettı benı cadı ınsan saatte bır kalkarmı ya:KK43:

ege ıyı canım dun gıdemedıkd oktora doktor kardan dolayı gelememıs pazartesı ınsallah gıdecegım .

ıstanbulda oyle ama cılt sız ne yakıyorsunuz?
dogalgaz bıze bu ay 185 tl gelmıs fena degıld ıye dusunuyorum

doğalgaz cnm bizimki kartlı 150 tl yaktık yani dusukte ana artırdık bir haftdaır bayaa

isyan allah ödeme kolaylıgı versin bebeşede annen bakak değilmi keşke benm de bakan olsada çalışsam

citl citl canim Allahtan mani cikmazsa annem bakacak yoksa bende zor cslidirdim..

Sibelim84 Sibelim84 tatlım hayirdir vadinin bir sikintisimi vardi...

Uykusuzluk demeyin.bana ayy uyku ne güzel şeymiş ya

citl citl canim Allahtan mani cikmazsa annem bakacak yoksa bende zor cslidirdim..

Sibelim84 Sibelim84 tatlım hayirdir vadinin bir sikintisimi vardi...

Uykusuzluk demeyin.bana ayy uyku ne güzel şeymiş ya

he cadımama dıyon anca bastı....yok ya ısyan gece uykularımız hep sıkıntılı zaten syreklı kalkkıyo.bıde hasta olduk malesef.doktora göturmeden doğal yontemler denıyorum ınş götürmeye gerek kalmaz

he cadımama dıyon anca bastı....yok ya ısyan gece uykularımız hep sıkıntılı zaten syreklı kalkkıyo.bıde hasta olduk malesef.doktora göturmeden doğal yontemler denıyorum ınş götürmeye gerek kalmaz

hava çok soguk sıbelyaa kombi 50 de ynıyı banamısı demıyo pamuk eller cebe felakt kar yagıyo bu sene yaptıgım kışlıklrın arıdan çogu bıttı ne yapcam bılmıyorummmm

hava çok soguk sıbelyaa kombi 50 de ynıyı banamısı demıyo pamuk eller cebe felakt kar yagıyo bu sene yaptıgım kışlıklrın arıdan çogu bıttı ne yapcam bılmıyorummmm

İzmir bıle bu haldeyse zaten felaket soguk bugun ıyı ama kızım hasta oldu.dunden berı alternatıf tıp yontemlerı denıyorum ılaç almayalım dıye bugun ıyıyız sükürler olsun

Back