- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.321
canım biz her tarafı yakıyoruz bide gündüzleride kapamıyoruz. çünkü akşama kadar kapatınca yada kısınca ev buz gibi oluyo ısınmaya başladığında da yatma vakti oluyo o yüzden kapamıyoruz. bide yüksekte yakıyoruz ev 146 m2 ısınmıyo öyle banyo mutfak buz gibi hayatta yapamam ben. kastı bu ay biraz ama ısındık napalımCanim cok gelmius ya
Bize 125 geldi
Ama be salonu ve banyoyu yakmiyorum
Oturma odasinda oturuyoruz ve banyoda sicak oluyor
Bire ben 5 gun evde degildim esim sabahlari kapoamus aksamlari acmis
Suzinki cook gelkdi bana ya
bende merkezi sistemi çok seviyorum kv öyle evleri sıcacık oluyooBizim.merkezi isitma her yer yaniyor sicacik ve konya -15 lerdeydi bize 190 geldi ben.kombiyi sevmiyorum..
gunaydin kizlar bizim daha elektrik faturamiz gelmedi ama bu ay yuklu gelincenden eminim klimayla isiniyoruz ve hic kapanmadi bakalim
Is aramaya basladim esim kis zamani evi cok donduremedinden is ariyorum ins en kisa zamanda bulurum artik kendim icin calisirim
Aynen artik kendi ayaklarimin ustunde durma zamani geldi canim benim sen ne yapiyosun nasilsinCalis canim tabi değişiklik. Olur..
günaydın kızlar
bize bu ay 185 tl dogalgaz 110 tl elektrık geldı sanırım klımayada fazla yuklendık
rahım fılmı , vajınal muayne ve smear testı yaptırdım yenı bı doktor buldum mecburen tup bebekcı ve rısklı gebelıkler uzmanı
herhangı bır sıkıntın yok gecen sene yasadıgın seyde plesanta previa tanısı konamaz 16 hafatda kaybedılmıs 20 haftaya kadar bu tanı koyulamaz talıhsızlık dıorum ben buna dedı ben senın hamıle kalıp doguracagını dusunuyorum dedı. nısan ayında yapılmak uzere bır suru test verdı v e folık asıte basla hazıranda korunmayı bırak gebe kaldıgında gel dedı
ıcım oyle bır rahatladıkı kızlar sozle tarıf edemem bunu sıze.
egeye gelınce dun dr gıttık norlojıye ondada bısı cıkmadı cok sukur
gunaydin kizlar bizim daha elektrik faturamiz gelmedi ama bu ay yuklu gelincenden eminim klimayla isiniyoruz ve hic kapanmadi bakalim
Is aramaya basladim esim kis zamani evi cok donduremedinden is ariyorum ins en kisa zamanda bulurum artik kendim icin calisirim
benım abımlerınde kısın ıslerı cok durgun canımAynen artik kendi ayaklarimin ustunde durma zamani geldi canim benim sen ne yapiyosun nasilsin
hıc bısey anlamadım sıbelcım sanırım bı hortum gıbı bısı sokuyorlar bırde o hortumun ıcınden uzun bır cubuk benceyanı agrı hıssetmedım bakmamaya calıstım kı korkmım dıyesevındım canım ınş dogru duzgun bı doktordur ınş tez zamanda bebısne kavusursun.ya bu arada smear testı yaparken caının acıyomu...afedersın bazen kotu koku duyuyorum gıtmeye korkuyorum
cnm çalışmak guzl bırşey ama dıkkatlı ol gene hersey senın ustune kalmasın aman bak akıllan
Aynen artik kendi ayaklarimin ustunde durma zamani geldi canim benim sen ne yapiyosun nasilsin
Gecti o donem simdi oda her seyin farkinda ben calismak istiyorum ayri ise cikmak istiyorum artik dedim boyle olmaz dedim hemde katki yapicam hemde kendim icin calisicamsevındım canım ınş dogru duzgun bı doktordur ınş tez zamanda bebısne kavusursun.ya bu arada smear testı yaparken caının acıyomu...afedersın bazen kotu koku duyuyorum gıtmeye korkuyorum
cnm çalışmak guzl bırşey ama dıkkatlı ol gene herseygecti senın ustune kalmasın aman bak akıllan
kisin isler her zaman durgun olur zaten canim bu iste bizimde ole malesef durgunbenım abımlerınde kısın ıslerı cok durgun canım
esınle aran nasıl pekı?
Ayhh canim benim yaaa calisan anne omak daha zor kuzum benimGecem gunduzum musti oldu onunla ugrasiorum canim şükür iyiuiz... Martta ise baslicam annem bakacak bakalim.nasil olacak...
hıc bısey anlamadım sıbelcım sanırım bı hortum gıbı bısı sokuyorlar bırde o hortumun ıcınden uzun bır cubuk benceyanı agrı hıssetmedım bakmamaya calıstım kı korkmım dıye
Gecem gunduzum musti oldu onunla ugrasiorum canim şükür iyiuiz... Martta ise baslicam annem bakacak bakalim.nasil olacak...
Gecti o donem simdi oda her seyin farkinda ben calismak istiyorum ayri ise cikmak istiyorum artik dedim boyle olmaz dedim hemde katki yapicam hemde kendim icin calisicam
kisin isler her zaman durgun olur zaten canim bu iste bizimde ole malesef durgun
ben cok tırsıyorum ya....halbukı her sene artık kontrol şart ama ne bıleyım of hersey kadınlara zor
bencede basla sonra bırakması cok zor oluyo....şimdi daha cok kuçuk ama buyudukçe senınle ıletısım kurmaya basladıkça bırakmaya kıyamayacaksın.ben nısanda iş bakcam şimdiden nasıl dayancam dıyorum
ben senı uyarayımda canım calış ama eve katkın fazla olmasın kendıne harca valla.harcamıyozda yaranıyoz mu anasını satım.gecen esımle kavga ettık bende gıttım netten 150 tllık alışverış yaptım.ohh canıma degsın bundan sonra boyle....bende calışırken dogru durust harcamazdım o yuzden sana harca dıyorum
isyan valal soke oldumBende düşünüyorum ama başlamak.zorundayim.canim..esimr askerlik için kredi cekiyiruz 10 bin mecbur gitcem.ise..inş sende iyi bir is bulursun kuzum
Bende düşünüyorum ama başlamak.zorundayim.canim..esimr askerlik için kredi cekiyiruz 10 bin mecbur gitcem.ise..inş sende iyi bir is bulursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?