• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kizlar esim sabah aradi beni geliyorum bende bekle dedi
Cicek almis eline seni yalniuz birakir miyim bern dedi
Ama maalesef dr iceri almadi esimi

11+1 haftalik olmusuz
Ferrum demir hapi ve magnorm kramp hapi verfi
Yarinda kan vericem hemogramima bakicak

2 li test icin devlet hast randevu aldim haftaya pztesi ivin
Benim gittigim ozel hast 200 tl yapiyormus 55 tlde muayene ucreti cok geldi bana
Devket hadt egitim arastirmaya gondetiyotmus sonuckari hemde bedava ne vericem 255 tl hemde 5 dk suruyormus gunah yani

Ordan ark gittim kshve ictik
Sohbet muhabbet gekdim yemek koyfum ocaga esimi bekliyorum

11+1 haftalik olmusuz

Benim gittigim ozel hast 200 tl yapiyormus 55 tlde muayene ucreti cok geldi bana
Devket hadt egitim arastirmaya gondetiyotmus sonuckari hemde bedava ne vericem 255 tl hemde 5 dk suruyormus gunah yani

bak dedim sana eşin yalnız bırakmaz seni diye ama neden içeri almadı dr anlaamadım ben..

eflinam canım takma böle şeyleri eşin gelmese bile her anın tadını çıkar hamilelik cidden güzel bir süreç ama çokta zor tabi..
doğduktan sonrası çok daha zor..şimiden eşine alınmaya başlama asıl doğumdan sonra olan oluo benden sölemesi kuzum..

naber kızlar nasılsını...bu çocuk beni delirtecek sabah 7 den beri hiç uyumadı daha yaç

eflinam canım takma böle şeyleri eşin gelmese bile her anın tadını çıkar hamilelik cidden güzel bir süreç ama çokta zor tabi..
doğduktan sonrası çok daha zor..şimiden eşine alınmaya başlama asıl doğumdan sonra olan oluo benden sölemesi kuzum..

naber kızlar nasılsını...bu çocuk beni delirtecek sabah 7 den beri hiç uyumadı daha yaç
aksamları cokmu uzun uyuyor ısyan?
bızımde yarın doktor kontrolumuz var norolojı ege ıcın 1 aydır bızı epey ugrastırdı umarım sonuclarımız temız olur kızlar dua edın
emar sonuclarına bakacaklar bakalım

bızımde yarın doktor kontrolumuz var norolojı ege ıcın 1 aydır bızı epey ugrastırdı umarım sonuclarımız temız olur kızlar dua edın

hayırdır canım ne işiniz var nörologda..
canım akşam 11 de uyuyo saatbaşı emio uyanmadan sabah buçuk gibi kalkıoo

11+1 haftalik olmusuz

aferın esınede doktor ne oyle eflnamya.hıç esın gırmeden olurmu....bız her gıdışimizde birlikte gördük kızımızıçok güzel anılar kalıyo...her yerdede bu böyledir.eger eşin girmicekse ne anladım ben değiştiririm valla doktoru ben olsam.bu arada benim gittiğim hastane siyasi görüşü bana yakın olmayan hastane.doktorum tesettürlü bayandı ama ona rağmen her gidişimde aldılar eşimi.hani yanlış anlama onlamı alakalı diye yazdım

kız senin velette az değil ha...inş tez düzelir isyancım....

gecmiş olsun cute neyı var

bende esımle kavgalıyım kızlar.bugun ınternetten yüklü bir alışveriş yapıp kendime gelmem lazım.intikam alıcam böylece.kendimide rahatlatmış olcam.başka türlü geçmicek sinirim

konum vardı kız lar gormedınızmı
1 aydır egeyle ugrasıyoruz bas agrılarının sebebını bulmaya calısıyor doktorlar

görmedim canım cok gecmış olsun.kardesımede bır grup tetkıkler vs yapıldı onunda cok ağrıyodu.şükür temız cıktı sebep bulunamadı .ama malesef hala yaşıyo sıksık

şimdi okudum konunu cute.temız cıkmış canım kotu bırşey olsa cıkardı zaten.içini ferah tut.mıgren genetık bırşey benım bıldıgım.buyuk ıhtımalle oyledır.inş tez gecer...şifa bulur bır an once..kıyamam ben ona bızler dayanamıyoruz ufacık bedenler nasıl dayansın

ay cutem şükür temiz çıkmoş mr canım..bence çccuğu götüme nörologa erek yok..mr da ne olsa çıkardı tomografide çekilmiş zaten..geniz eti nefes almasına engel olduğu için baş ağırısı oluyordur bence

ısyancım ıste doktor demıs sıkayetı gecmese norolojıye goturun dıye bı arkadsa vasıtasıyla yarın randevu ayarlandı

hayırdır canım ne işiniz var nörologda..
canım akşam 11 de uyuyo saatbaşı emio uyanmadan sabah buçuk gibi kalkıoo

aslinda uyumasu lazim cnm ya gece iyi uyuyomus benimki yasina girdi gece resmen gogsumde surekli nadil uyku uyuyomuyoyum bilmiyorum yaaa cocuk gercekten zor bizinki yiruyo hic durmuyo cildircm yakindaaa esimde aksam tutmuyoo is guc pert oluyorum aksama kadar ne isin var bak diyo yoruluyomus

bak dedim sana eşin yalnız bırakmaz seni diye ama neden içeri almadı dr anlaamadım ben..

Evet canim bosuna uzmusum kendimi
Dun devlete gitmistim devlette almiyorlarmis yeni duydum bende

Valla isyan simdiden banada korkular gelmeye basladi
Cocuj cok buyuk sorumluluk
İns altindan kalkabilirim
Pasa neden uyumuyor kiyamam ya
Eabbim tum bebelere bol bol uyku versin

aferın esınede doktor ne oyle eflnamya.hıç esın gırmeden olurmu....bız her gıdışimizde birlikte gördük kızımızıçok güzel anılar kalıyo...her yerdede bu böyledir.eger eşin girmicekse ne anladım ben değiştiririm valla doktoru ben olsam.bu arada benim gittiğim hastane siyasi görüşü bana yakın olmayan hastane.doktorum tesettürlü bayandı ama ona rağmen her gidişimde aldılar eşimi.hani yanlış anlama onlamı alakalı diye yazdım

kız senin velette az değil ha...inş tez düzelir isyancım..

Canim dun devlete gittim
Devlette babayi almiyolarmis sanirim
Ozeldeki drum alir hep
Dr da erkekti zaten ama almadi iste

gecmiş olsun cute neyı var

bende esımle kavgalıyım kızlar.bugun ınternetten yüklü bir alışveriş yapıp kendime gelmem lazım.intikam alıcam böylece.kendimide rahatlatmış olcam.başka türlü geçmicek sinirim

aslinda uyumasu lazim cnm ya gece iyi uyuyomus benimki yasina girdi gece resmen gogsumde surekli nadil uyku uyuyomuyoyum bilmiyorum yaaa cocuk gercekten zor bizinki yiruyo hic durmuyo cildircm yakindaaa esimde aksam tutmuyoo is guc pert oluyorum aksama kadar ne isin var bak diyo yoruluyomus

Ah su erkeklerin okuzlugu yok mu
Sanki biz evde popo buyutuyortuzx
Ben calisirken bu kafdr yorulmuyordum vallahi
Evde iken aman sunu aman bunu yapayim diye takinti oldfu resmen
Bunlara en guzeli temizlik yapmican ortalik pislik goturcek yrmek olmucak o zaman anlarlar ama onuda biz yapamiyoruz
Geliyorlar ev tertmezi sicacuk yemek
Saniyorlar ki yan komsu gelip yapiyor tum isleri
Hepsi genelde boyle

Gunaydin canlarim dun berbat bir gündü musti gece yarusins kadar uyumadi..şükür öyle ağlayan bit bebek değil ama cidddo anlamda gündüzuyku ssorunumuz var.. Gündüz WC ye bile zor gidiyorum dusunin artik gerisini..

citl citl canim.cidden çok zor bebek isi valla

Gunaydin canlarim dun berbat bir gündü musti gece yarusins kadar uyumadi..şükür öyle ağlayan bit bebek değil ama cidddo anlamda gündüzuyku ssorunumuz var.. Gündüz WC ye bile zor gidiyorum dusunin artik gerisini..

citl citl canim.cidden çok zor bebek isi valla
günaydın canım musti senin canına okuyo valla. ama ağlamaması iyi bişey. eltimin oğlu 3 ayı bitirene kadar hem ağladı hem uyumadı fön makinasının havalandırmanın başında uyutuyolardı. Allah yardımcın olsun..

Kizlr istanbul cok guzel
Heryer bembeyaz lapa lapa kar yagiyor burda
Dun aksam esimle disari ciktik 11 de
Kar oynadik cocuk gibi cok guzeldi
Simdide yatiyorum oylke

Back