- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.301
aslinda uyumasu lazim cnm ya gece iyi uyuyomus benimki yasina girdi gece resmen gogsumde surekli nadil uyku uyuyomuyoyum bilmiyorum yaaa cocuk gercekten zor bizinki yiruyo hic durmuyo cildircm yakindaaa esimde aksam tutmuyoo is guc pert oluyorum aksama kadar ne isin var bak diyo yoruluyomus
Sibellll semn neden sinirlisin esine kuzum
Hayirdir?
Gunaydin canlarim dun berbat bir gündü musti gece yarusins kadar uyumadi..şükür öyle ağlayan bit bebek değil ama cidddo anlamda gündüzuyku ssorunumuz var.. Gündüz WC ye bile zor gidiyorum dusunin artik gerisini..
bız tuvalete beraber gıdıyoruz ısyan senınkıde Durunun ızınde kanımca
citl canim.cidden çok zor bebek isi valla
Kizlr istanbul cok guzel
Heryer bembeyaz lapa lapa kar yagiyor burda
Dun aksam esimle disari ciktik 11 de
Kar oynadik cocuk gibi cok guzeldi
Simdide yatiyorum oylke
citl naber canım nasıl gdıuyor?
ankarayı tv goruyoruz valla cok soguk ama bu sene ıstanbulda cok soguk
ege ıyı canım dun gıdemedıkd oktora doktor kardan dolayı gelememıs pazartesı ınsallah gıdecegım .cute ege nasıl oldu gecmiş olsun
İstanbul cok soguk gercekten
Su an ayaklarim buz gibi zaten normakdede isinamam kolay kolay
Esimde tam tersi corapsiz ve yanar deli ediyoir beni
anam erkekler tutusuk anacım benımkıde oyle yatıyo ustunu bıle ortmuyo ben tırır tıtrıyorum yorgan altındaHerkese hayirli gunler olsun hatunlar
Aksamlari acayip bir sekilde uykum geliyor
Dun 9 da uykum geldi 11 de kalktim tekrar esimde yalniz kaliyoir ama gozumu acamiyorum
Sizdede oluyoir muydu biyle
citl canim.sukur aglamasi yok fazls..ise 11 subatta baslamsm.laz.ama marta kadar izin.kullancam ucretsiz izin alamiyorum.esime bedelli icin kredi cekiyoruz..cok zor olacak simdiden derdi basladi..
ısyan senın kocan askerlık yapmamışmıydı daha canım...tuh kotu olmuş kredı cıktı sımdı basınıza
eflinam bol bol uyu canim..uyku halide çoknnormal ben aksam 9 gibi uyur kalirdim
ege ıyı canım dun gıdemedıkd oktora doktor kardan dolayı gelememıs pazartesı ınsallah gıdecegım .
ıstanbulda oyle ama cılt sız ne yakıyorsunuz?
dogalgaz bıze bu ay 185 tl gelmıs fena degıld ıye dusunuyorum
he cadımama dıyon anca bastı....yok ya ısyan gece uykularımız hep sıkıntılı zaten syreklı kalkkıyo.bıde hasta olduk malesef.doktora göturmeden doğal yontemler denıyorum ınş götürmeye gerek kalmaz
hava çok soguk sıbelyaa kombi 50 de ynıyı banamısı demıyo pamuk eller cebe felakt kar yagıyo bu sene yaptıgım kışlıklrın arıdan çogu bıttı ne yapcam bılmıyorummmm
kızlar sizin doğalgazlar ne kadr iyi yaa bize bu ay 315 geldidoğalgaz cnm bizimki kartlı 150 tl yaktık yani dusukte ana artırdık bir haftdaır bayaa
isyan allah ödeme kolaylıgı versin bebeşede annen bakak değilmi keşke benm de bakan olsada çalışsam
kızlar sizin doğalgazlar ne kadr iyi yaa bize bu ay 315 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?