- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.261
naber canlarrr...
sibell bende çok özledim sizi..musti c.tesi günü 17 saat uyumadı..artık tırlatcaktım yeminlen..
bir düzen kuramadım daha yaa...
ama inanın aklım hep sizde..
çok seviom sizi bee anacımmm..
17 saat mı abowww canım bı sıkıntısı olmasın dr gıdıyon dımı rutın kontrole...
kötu olmuş sibelcimm ama insan da guune gidiyo her ay 880 az para değil inan ev nasıl gecinecek çok para ya eşinde benim kocanın aklında ttutturmuştu ilk evleneceğimiz vakit en öbür semtte buyudum vay efendim oturamam die sorduk 750 aşağı ev yok ustelik kayınvalidegilde arıyodu ordan eğer siz parasını verecekseniz eğerki dedim otururum yoksa 750 ne demek dedim ben o kadar maaş almıyodum ne vicdansızlık evsahiplerinde inş. evimiz olur yaaaa benmde canım çok sıkılıyooo
isyancan nerde kıslar bebekten vakit bulamıyo kıs galiba ev işi yemek te yapamaz ne gunlerdi kendimi hatırlıyorumdaa4
mouse uzulme inş. bişey olmaz
ıyı barı sen vazgecırmışsın anam ben beceremedım o konuda cok katı.tamam bende bu ılçeyı sevıyorum guzel yerde yasıyorum ama benım için farketmez kıra uygun olsun yeter.bu devırde asgarı usretten fazla kıra verıyoruz dusun.salagız bız.sankı onbın maaş alıyoda...
soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.
doktor fitil - antibiyotik - b12 - folik asit ve bebe aspiirini verdi bugün onlara başladım
mouse ısyana katılıyorum.soğan kuru çok ıyı bırşey.benım 6 cmlık kıstımı bıle erıtmıştı.bence dene.ama bıldıgım kadarıyla ıltıhap vs varsa temızlıyo rahmı.bu arada ben soğandan nefret eden bırıyım yemeklerde bıle ayıklardım ama mecbur kalınca o kuru yapmıştım ınan burnunu tıka iç okadar kotu degıl.