• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
naber canlarrr...
sibell bende çok özledim sizi..musti c.tesi günü 17 saat uyumadı..artık tırlatcaktım yeminlen..
bir düzen kuramadım daha yaa...
ama inanın aklım hep sizde..
çok seviom sizi bee anacımmm..

17 saat mı abowww canım bı sıkıntısı olmasın dr gıdıyon dımı rutın kontrole...

kötu olmuş sibelcimm ama insan da guune gidiyo her ay 880 az para değil inan ev nasıl gecinecek çok para ya eşinde benim kocanın aklında ttutturmuştu ilk evleneceğimiz vakit en öbür semtte buyudum vay efendim oturamam die sorduk 750 aşağı ev yok ustelik kayınvalidegilde arıyodu ordan eğer siz parasını verecekseniz eğerki dedim otururum yoksa 750 ne demek dedim ben o kadar maaş almıyodum ne vicdansızlık evsahiplerinde inş. evimiz olur yaaaa benmde canım çok sıkılıyooo

isyancan nerde kıslar bebekten vakit bulamıyo kıs galiba ev işi yemek te yapamaz ne gunlerdi kendimi hatırlıyorumdaa4

mouse uzulme inş. bişey olmaz

ıyı barı sen vazgecırmışsın anam ben beceremedım o konuda cok katı.tamam bende bu ılçeyı sevıyorum guzel yerde yasıyorum ama benım için farketmez kıra uygun olsun yeter.bu devırde asgarı usretten fazla kıra verıyoruz dusun.salagız bız.sankı onbın maaş alıyoda...

soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.
doktor fitil - antibiyotik - b12 - folik asit ve bebe aspiirini verdi bugün onlara başladım

mouse ısyana katılıyorum.soğan kuru çok ıyı bırşey.benım 6 cmlık kıstımı bıle erıtmıştı.bence dene.ama bıldıgım kadarıyla ıltıhap vs varsa temızlıyo rahmı.bu arada ben soğandan nefret eden bırıyım yemeklerde bıle ayıklardım ama mecbur kalınca o kuru yapmıştım ınan burnunu tıka iç okadar kotu degıl.

=( selam canlar mmouse canım sende mi bebek düşünüyorsun..benimde prolaktin tavan yapmış yine beyin mr istedi dr endokrine yönlendirdi eskiden böyle şeyler varmıydı ya
oo canım nerelerdesin sen yaaaa :) evet canım düşünüyoruz benim bitane olumsuz hamilelikten sonra uğraşıyorum işte şimdi. sende durumlar nasıl evlilik nasıl bi evlendin unuttun bizi

buarada kızlar yenı yıldan bızım topiğe sağlık , bol bebek, bol para mutluluk huzur az kaynana dırdırı diliyorum.

bende oglene kadar calısıyorum
5 ocakta ıs bası yapıcaz :d
mutluyuk

bende herkese basta saglıklı ve huzurlu bır sene dılıyorum canlar.gonlunuzden gecen her neyse yenı yıl sıze onu getırsın
once herkese saglık sonra
ısyana uykuo_O
mouseye bebiş:KK46:
cuteye fantazı çamaşırlar, renklı geceler ve bebiş:KK70:
denıze huzur:KK24:
efulime Rabbımden sabır ve bebiş:KK31:
eflnama bol gezentılı gunler( nasıl olsa en fazla 8 ayı var):KK53:
cıtl,esmersırıne ve bendenız dahıl topiğin dığer annelerıne bol uykulu gunler ve uslu bebişler dılıyorum:KK47:

evımızde huzurun ve mutluluğun bolbol yayıldığı,kaynananın fesatlığından uzak saglık dolu bır sene olsun ınş
hepinizi optum

bende herkese basta saglıklı ve huzurlu bır sene dılıyorum canlar.gonlunuzden gecen her neyse yenı yıl sıze onu getırsın
ısyana uykuo_O
cıtl,esmersırıne ve bendenız dahıl topiğin dığer annelerıne bol uykulu gunler ve uslu bebişler dılıyorum:KK47:

evımızde huzurun ve mutluluğun bolbol yayıldığı,kaynananın fesatlığından uzak saglık dolu bır sene olsun ınş
hepinizi optum

sibel kocaman bir aminnn diyorummmmmmmm

Kocaman bir aminnn denir buna....cuteye o geceliklerdeb sonra bebiste diliyorunmmmm.
Efulimede saglikli gebelik nasip etsin Rabbim.ins

ısyana uykuo_O

hepinizi optum

kızlar dun nasıl gectı.bız cekırdek aıle olarak yılbasımızı yaptık.hayatımda ılk defa meze yaptım sofrayı donattım eşim gelınce cok şaşırdı benden beklemıyodu adam tabı:KK48: guzel bı akşam gecırdık Duruyu uyutmaya göturdum uyumadı sıpa.oda bızımle yenı yıla gırdı ılk defa gece yarısı uyudu.bırlıkte gırdık yanı.guzel bı akşamdı.ALLAH bugunumuzu aratmasın

Kzlar hepinizi cok ozledim
Gecen hafta salidan ctesiyte kadar ablamda idim
Yeni yila ablam annem babam yigenlerim ile girdik
Biz yilvasi kutlamiyoruz onun icin o geceye ozel olmasin diye biusi yapmadik ama persembe gecesdi cojguzel bir sofra haxirlafik hep beraber yedfik ictk
Sonra mucize filmine gittik cok begendim
Tavsiye ecerim gitmek isteyenlete
Hem agladik hemde gulduk

Ctesi gunu eve geldim temizlik yaptim
Esdimin dayisinin oglu gelecekmius
Bende kahvaltiyta gelsinler dedim
Esi ve iki cocukla geldiler
Dun cojguzel bir kahvalti hazxirladim ama cok yoruldum
Yefik ictik derken bieaz disarda sahili vs dolastik sonra eltimlere gectik
Ordada aksam yemegi yefik
Cay meyve derken bizxi eve biraktilar saat 9 gibi ama pertimcikti resmen
Bugunde evi supurdfum tekrardan

Sizler nasilsuniz nasil gidiyor

Slm canlar tatil bitti cslisanlar için..
Mustiye astronot mont alçam sabah bizim bburadaki lcw a baktim yokmuş.
Battaniye yi hic sevmio.disarda mahvedio beni..

Sibelim.yilbasi güzel.geçmiş ne güzel..
Cutem akraba günümüz pek güzel görünüyor
.

Kizlae esim beni cok kirdi
11.haftafda 2li test yapmamiz lazim
Dr dan randevu aldim yarinicin
Telde soyledimm. Diyor ki ben yarin gelemem islerim cok yogun ben sok oldum bu gidiste kalp atiskarini duyariz demistim ona ragmen boyle dedi bende tamam gelmeben giderim dedim tamam dedi
Bende agladim telden sonra
İsi bebekten onemli yani
Eger o oyle ise bende onu goturmem hic hak etmiyor kalp sesini duymayida
Aksam gelince yuzune bakmicam
Cpok kirildim cunku

Kzlar hepinizi cok ozledim
Gecen hafta salidan ctesiyte kadar ablamda idim
Yeni yila ablam annem babam yigenlerim ile girdik
Biz yilvasi kutlamiyoruz onun icin o geceye ozel olmasin diye biusi yapmadik ama persembe gecesdi cojguzel bir sofra haxirlafik hep beraber yedfik ictk
Sonra mucize filmine gittik cok begendim
Tavsiye ecerim gitmek isteyenlete
Hem agladik hemde gulduk

Ctesi gunu eve geldim temizlik yaptim
Esdimin dayisinin oglu gelecekmius
Bende kahvaltiyta gelsinler dedim
Esi ve iki cocukla geldiler
Dun cojguzel bir kahvalti hazxirladim ama cok yoruldum
Yefik ictik derken bieaz disarda sahili vs dolastik sonra eltimlere gectik
Ordada aksam yemegi yefik
Cay meyve derken bizxi eve biraktilar saat 9 gibi ama pertimcikti resmen
Bugunde evi supurdfum tekrardan

Sizler nasilsuniz nasil gidiyor

şu guzel kahvaltında neler hazırladıgını bana soyler mısın ya....bende pazar gunlerı bırseyler yapayım dıyorum pişi,menemen vs harıcınde aklıma bırsey gelmıyor...hep aynı hep aynı
mucıze fılmıne gıtmeyı ıstıyorum ama esım sen dayanamaz aglarsın ıllakı bı yerden damar yapmıştır dıyor.bılmıyorum artık

Slm canlar tatil bitti cslisanlar için..
Mustiye astronot mont alçam sabah bizim bburadaki lcw a baktim yokmuş.
Battaniye yi hic sevmio.disarda mahvedio beni..

Sibelim.yilbasi güzel.geçmiş ne güzel..
Cutem akraba günümüz pek güzel görünüyor
.

bızde mont aldık cadıya 4 yas montu:KK70: dıgerlerı belınde.bu poposunu ortuyo sıcak tutuyo.çokda yakıştı sıpama

Telde soyledimm. Diyor ki ben yarin gelemem islerim cok yogun ben sok oldum bu gidiste kalp atiskarini duyariz demistim ona ragmen boyle dedi bende tamam gelmeben giderim dedim tamam dedi
İsi bebekten onemli yani
Cpok kirildim cunku

çok haklısın canım ama esler bazen afedersın ökuz olabılıyo.tabıkı iş sonuçta belkı ızın alamaz ama bız beklerız gelsın dıye.benım esım hep gelıyoduda noluyodu.poff off daha beklıcezmı dıyıp benı sınır edıyodu.yahu kocaman karnı burnund aınsnalar beklıyo sen bekleyemıyonmu .çok tartısmışızdır bu konuda....
testı bır ıkı gun ertelesen.....belkı gercekten ızın alamıyodur cnm

bu arada ben yenı yıla bır gırdım pır gırdım kızlar.3 gun grıp oldum.dun boynum tutuldu bende duzleşme varya..bırde ustune cadı kızım gece hıç uyumadı doğru durust....mofoldum yanı...

[QUOTE="Sibelim84, post: 38687219, member: şu guzel kahvaltında neler hazırladıgını bana soyler mısın ya....bende pazar gunlerı bırseyler yapayım dıyorum pişi,menemen vs harıcınde aklıma bırsey gelmıyor...hep aynı hep aynı
mucıze fılmıne gıtmeyı ıstıyorum ama esım sen dayanamaz aglarsın ıllakı bı yerden damar yapmıştır dıyor.bılmıyorum artık

bızde mont aldık cadıya 4 yas montu:KK70: dıgerlerı belınde.bu poposunu ortuyo sıcak tutuyo.çokda yakıştı sıpama

çok haklısın canım ama esler bazen afedersın ökuz olabılıyo.tabıkı iş sonuçta belkı ızın alamaz ama bız beklerız gelsın dıye.benım esım hep gelıyoduda noluyodu.poff off daha beklıcezmı dıyıp benı sınır edıyodu.yahu kocaman karnı burnund aınsnalar beklıyo sen bekleyemıyonmu .çok tartısmışızdır bu konuda....

bu arada ben yenı yıla bır gırdım pır gırdım kızlar.3 gun grıp oldum.dun boynum tutuldu bende duzleşme varya..bırde ustune cadı kızım gece hıç uyumadı doğru durust....mofoldum yanı...[/QUOTE]

Canim mucize cok guzeldi tavsiye ederim
Aglarsin mutlaka cok duygusal yerler vardi cunku

Kahvaltimda kaymak,peynir ve zeytin cesitleri,domates,salatalik,biber,yumurta,bal,kusburnu ve arnut marmelati,ceviz ici,badem ici,krep isteyene tatli isteyene tuzlu yaptim,yesil zeytin salatadi,simit,kizarmis ekmek,ayva receli vs misafirker baya memnun kaldilar duzenide seviyorum ben cunku

Canim esime cok kirginim gercekten
Baxen cok okuz olabiliyor vallahi
Yani sen sorumlusun senin elemanlarin surekli izin alip tum gun gelmiyorlarken iyi de sen mi alamiyorsun
İzin olayi sorun degil esim icin
Soirumlu oldugu icin sikinti yok
A,ma bana gelibce bwbek var coj yogunum yarin yurt disdindan misafir gelicekmis
Gidicem kendimbir dahafda ona solemicem

[QUOTE="Sibelim84, post: 38687219, member: şu guzel kahvaltında neler hazırladıgını bana soyler mısın ya....bende pazar gunlerı bırseyler yapayım dıyorum pişi,menemen vs harıcınde aklıma bırsey gelmıyor...hep aynı hep aynı

bu arada ben yenı yıla bır gırdım pır gırdım kızlar.3 gun grıp oldum.dun boynum tutuldu bende duzleşme varya..bırde ustune cadı kızım gece hıç uyumadı doğru durust....mofoldum yanı...

Canim mucize cok guzeldi tavsiye ederim
Aglarsin mutlaka cok duygusal yerler vardi cunku

Kahvaltimda kaymak,peynir ve zeytin cesitleri,domates,salatalik,biber,yumurta,bal,kusburnu ve arnut marmelati,ceviz ici,badem ici,krep isteyene tatli isteyene tuzlu yaptim,yesil zeytin salatadi,simit,kizarmis ekmek,ayva receli vs misafirker baya memnun kaldilar duzenide seviyorum ben cunku

Canim esime cok kirginim gercekten
Baxen cok okuz olabiliyor vallahi
Yani sen sorumlusun senin elemanlarin surekli izin alip tum gun gelmiyorlarken iyi de sen mi alamiyorsun
İzin olayi sorun degil esim icin
Soirumlu oldugu icin sikinti yok
A,ma bana gelibce bwbek var coj yogunum yarin yurt disdindan misafir gelicekmis
Gidicem kendimbir dahafda ona solemicem[/QUOTE]

daha once kalp atısını duymadımı esın cnm.izin olayı sıkıntılı degılse ayıp yaptıgı gercekten ama erkek ıste bızım kadar duygusal dusunemıyo

İsi bebekten onemli yani
Cpok kirildim cunku
canım üzme kendini bazen erkekler düşüncesiz davranabiliyolar oda eminim gelicektir öyle demesine bakma ;)

Back