- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.161
Bune ozguvennn sekerrrrkızlar selam bende ne zamandır yazılanları okuyorum ama yazamıyorum. işler çok yoğun gidiyor maalesef birde 5 haftadır hafta sonları kursum var halada bitmedi. 1 aydır dinlenme yüzü göremedim. bide kendime çok güveniyomusum gibi yılbaşında misafir kabul ettim hadi hayırlısı artık
kızlar selam bende ne zamandır yazılanları okuyorum ama yazamıyorum. işler çok yoğun gidiyor maalesef birde 5 haftadır hafta sonları kursum var halada bitmedi. 1 aydır dinlenme yüzü göremedim. bide kendime çok güveniyomusum gibi yılbaşında misafir kabul ettim hadi hayırlısı artık
efulimm ve denizim ne yaptılar acaba
efulim neden gelmiyor topiğe
denizden haber alan var mı
çok merak ediyorum ikisinide
efulımın bıze alındıgını dusunuyorum.kendnce haklı belkıde sonuçta bızım gbı dusunmesını bekleyemeyız
denızı bende merak edıyorum ses yok
folik asit kullanıyodum ama düzenli değildi aklıma geldikçe ama 1 haftadır düzenli almaya başladım eşimlede dikkat ediyorz günlere nasip herşey.kadın doğumamı gidicen canım
bak folik asit çocuk oluşumunu hızlandırıyormuş
sende başla bence
Efulim neden alindiki ayrica sana yazdim ama gormedin sanirim canimefulımın bıze alındıgını dusunuyorum.kendnce haklı belkıde sonuçta bızım gbı dusunmesını bekleyemeyız
denızı bende merak edıyorum ses yok
Bu sirada lohusa iken herkesin sorunu oldu..benim.Kv yapti yaoacagini...ben onu aramamiorum.diye kustu olay cikardi..detayli anlayicam size Misti iyi olsun..opuldunuz
Skm canlarim.moralin.çok bozuk....hafta sonu annemlerde kaldik...musti c.tesi gecesi hastalandı burnu tikandi...pazar acike gittik burnu tiksli damla damlatin dediler... Pazar aksam.öksürük başladı pazartesi dr umuza gittik grip olmuşyavrum sşükür cigerlerde yok..ilaç vermedi.. En iyi ilaç anne şutu bol.emzir dedi...birde sivil tuketsin su bitki csyi dedi..bugün biraz daha iyiyiz..
İSYAN GECMİŞ OLSUN BOL BOL EMZİR KUCUK DAHA YA KIYAMAM
canım tekrar çok geçmiş olsun. kv bak sen yaa uyuz oluyorm böyleleerine yaaaBu sirada lohusa iken herkesin sorunu oldu..benim.Kv yapti yaoacagini...ben onu aramamiorum.diye kustu olay cikardi..detayli anlayicam size Misti iyi olsun..opuldunuz
kuzum neden alınmış olabilri ki
ben oı sıra topiğe pek girmedim
inş döner ama
Efulim neden alindiki ayrica sana yazdim ama gormedin sanirim canim
Skm canlarim.moralin.çok bozuk....hafta sonu annemlerde kaldik...musti c.tesi gecesi hastalandı burnu tikandi...pazar acike gittik burnu tiksli damla damlatin dediler... Pazar aksam.öksürük başladı pazartesi dr umuza gittik grip olmuşyavrum sşükür cigerlerde yok..ilaç vermedi.. En iyi ilaç anne şutu bol.emzir dedi...birde sivil tuketsin su bitki csyi dedi..bugün biraz daha iyiyiz..
Denizden haberim var dava acilmis..deniz evinde yalniz yasio...yemeği annegilde yetip evine gelip durum bu
Bu sirada lohusa iken herkesin sorunu oldu..benim.Kv yapti yaoacagini...ben onu aramamiorum.diye kustu olay cikardi..detayli anlayicam size Misti iyi olsun..opuldunuz
hepsi manyak yapmayan varmı isyan ya sorma benimkide hastanede yattı filan eve çıktı habire arasın die dusunuyo ben dourduktan sonra kaç kere aradıysa naptın die pazar oradaydık kendini övuyo su bu hergun arıo dıyoo gecen hatta eşimle bu konu ustune kavga etti annemi arabilmem ne bende annenin elinden telefon dusmuyo beni kaç kere arıo dedim bide hastaneye gelmişler gecen bana haber vermden geliyo yatarım filan demio allahtan o sabah kalkmıştım
gittik yılbaşındada gelin diyo arabam yok bende gelemem ototbusten in dolmuşa bin 2 saate zor geliyortum buraya ço uk hasta olur dedim bide AYAGINA ÇAĞIRIYO DELİ OLUYORUM GİTTİK İŞTE PAZAR GUNU ÇOCUGUN BURNU TIKANTI BOĞAZI AĞRIYODU GELDİĞİNDE VARDI DİYO BENDE ÇOCUGUN BİŞEYI YOKTU NOLCK BURAYA GELİNCE OLDU DEDİM DELİ OLUYORUM YAA BİDE HERGİTTĞİMDE TEYZESİ OLUYO SİNİR OLUYORUM KIZI İLE HEP ORDALARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?