• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sıbelsım benım face yok malum
ınstagramın varsa ekleyelım
ben butun bebelerden mahrumum yaw
arada ısyan bebegın fotılerını atıyor telefondan oyle yaı
buaraad egedekı doktorum dun vefat ettı kızlar

sıbelsım benım face yok malum
ınstagramın varsa ekleyelım
ben butun bebelerden mahrumum yaw
arada ısyan bebegın fotılerını atıyor telefondan oyle yaı
buaraad egedekı doktorum dun vefat ettı kızlar

basın sağolsun cnm...egede dedıgın burda tıp fakultesınde mıydı....
benım ınstagramım yok hatta watsap mı ne her neyse obıle yok...teknolojıden baya gerı kaldım ben evde:KK15: sadece face var cnm
kızlar gene kmseler yok

Berbat 2 günden sonra din gece. İsyan bayragini çektim..eşimeddedim.kalk annemlrte gidiyoruz bu gece biraz uyumamiz lazim çünkü sutum kesildi uykuduzluktan Annemde kaldik ve 4 saat uyudum sukur sutum geri geldi

Berbat 2 günden sonra din gece. İsyan bayragini çektim..eşimeddedim.kalk annemlrte gidiyoruz bu gece biraz uyumamiz lazim çünkü sutum kesildi uykuduzluktan Annemde kaldik ve 4 saat uyudum sukur sutum geri geldi
ah canım yaaa seninki bayağı huzursuz çıktı halbuki hamileliliğinde saking geçti diye biliyoruz. ama hepsi geçicek merak etme sonsuza kadar uyumayan çocuk yok (:

Canim ya kiyamam
Gececek bu gunler ins
Sen cok sanslisin maasallah annen yakin
Benim cok uzak bisi oldugunda hemen gidip gelemem
Allahm yarfimcim olsun ins

Selam canlarim nasilsiniz
Eflinam gözün aydin canim hayirli olsun bebişin :)
Darisi efulim ve mouse a inşallah

Herkes iyidir inşallah ben çok yogunum pek
giremiyorum buraya,,
Hepinizi öptüm

Cok sagol canim
Darisi sanada olsun ins
Zamani geldi canim
İns mausem ve ufulimede tez zamanda nasip olsum

Kizlar ablamdan dun gece donduk
4 gece kaldim ctside esim geldi
Annem babamda varfi
Cok guzrl gecti
Kendime cok guzel bir canta aldim
Dun gece baya yorulduk ama tam 2 saat suruyor yol
Eve geldim jendimi top gibi attim resmen

Halilarim yikamadan gelmisler cok guzel olmuslar yenilenmisler resmen
Bogazim cok agriyor dr gidicem ins
Bebegim icin hatime baslicam ins

bende arada annemde kaldıgımda dınlenıyorum ısyan ıyı oluyo arada

Kizlar ablamdan dun gece donduk
4 gece kaldim ctside esim geldi
Annem babamda varfi
Cok guzrl gecti
Kendime cok guzel bir canta aldim
Dun gece baya yorulduk ama tam 2 saat suruyor yol
Eve geldim jendimi top gibi attim resmen

Halilarim yikamadan gelmisler cok guzel olmuslar yenilenmisler resmen
Bogazim cok agriyor dr gidicem ins
Bebegim icin hatime baslicam ins

bende bahar vercem ama bu sefer akıllandım usrune bırsey sercem yoksa kızım cok cabuk kırletıyo

slm kızlarr benim cadıda hic durmuyor kalkıyor ellerini bırakıp yurumeye çalışıyo hiç iş yapamayorum:KK76:

yuruyuncede iş yapamayacaksın cıtl butun gun bıyerlerı kurcalayaxcak:KK70:

bende dun arkadasıma gıttım kızlar akşamda esımle sınemaya gıttık delıhaya.basbasa bırseylşer yapmayı cok ozluyo ınsan bebek oluncva

yuruyuncede iş yapamayacaksın cıtl butun gun bıyerlerı kurcalayaxcak:KK70:

bende dun arkadasıma gıttım kızlar akşamda esımle sınemaya gıttık delıhaya.basbasa bırseylşer yapmayı cok ozluyo ınsan bebek oluncva[/QUOTE]

sibel ben biyere gidemiyorum öle tek ancak sınava gidiyorum biizmkiler öle keyfi gezme için bakmaz yanıı

buarada canım sıkkın eşim ilk işe girdiği vakit işte hata yapmış gecende bişey olmuş patronu diyomş biz bu işi bilmyosak bırakalım filan demiş eşim canım sıkıldı dio bende uzuluyorum ya ya işten çıkarırsa kılş gunu bide yaz olsa neyseee inş çıkarmaz ya kaç gundur canı sıkılıyooo sıkıntıdan beli arıyo bacağına vurdu ağrı dun akşamdaa gece hiç uyumayamdımm

citlcim üzülme canım
inşallah öyle bişey olmaz
kiradada oturuyorsunuz nasıl gecınıyorsnuz tek kısının maası ıle? citl citl
isyan123 isyan123 annene arada sende gtı gunduz 12 gıbı gıt 3 kadar fılan uyu canım sende

citlcim üzülme canım
inşallah öyle bişey olmaz
kiradada oturuyorsunuz nasıl gecınıyorsnuz tek kısının maası ıle? citl citl
isyan123 isyan123 annene arada sende gtı gunduz 12 gıbı gıt 3 kadar fılan uyu canım sende

valla bilmyorum cute ya eşim zaten 1600 alıo
400 kira 150 doğalgaz 100 faturalar 100 kıza gidiyo 100 eşimin yol masrafı geri kalanlaada idare ediyorum inş. çıkarmaz bide kıs gunu zor oluyooo ama ıdare ediyorum 2000 tl yetrmi diyolarya sasıyorum yaaa ben o parayla bir ay boyunaca geciniyorummm

valla bilmyorum cute ya eşim zaten 1600 alıo
400 kira 150 doğalgaz 100 faturalar 100 kıza gidiyo 100 eşimin yol masrafı geri kalanlaada idare ediyorum inş. çıkarmaz bide kıs gunu zor oluyooo ama ıdare ediyorum 2000 tl yetrmi diyolarya sasıyorum yaaa ben o parayla bir ay boyunaca geciniyorummm
ama kıranız cok dusuk cıdden mesela bız 2000 lıra ıle gecınemeyız cunkuz aten 800 lıra kredımız var arabanın
fatularda bızım 400 lıraya denk gelıyor kıs aylarında :D
sen cıdden cok tutumlusun

ama kıranız cok dusuk cıdden mesela bız 2000 lıra ıle gecınemeyız cunkuz aten 800 lıra kredımız var arabanın
fatularda bızım 400 lıraya denk gelıyor kıs aylarında :D
sen cıdden cok tutumlusun

bacım ev kira olmazsa eger ki ben o parayı kenara koyarım ne uzuyoruz nede kısalıyoruz yanı ımkan yok ev almaya ancak ben çalışırsam oda olmaz çocuga bakan yok annem hasta kayınvalide yı asla istemem zatennn aramızı açar

citl citl canım üzme kendini eşin daha dikkatli çalışsın çıkarıcaklarını zannetmiyorum. iş yerinde bnde çok daraldım bu aralar ama yapıcak bişey yok. 2000 e bizde geçinemeyiz gibime geliyo zaten borcları anca hafiflettik belki nisandan sonra falan eşimin maaşıyla geçinir benim maaşı kenara koyarız :KK51:

citl citl canım üzme kendini eşin daha dikkatli çalışsın çıkarıcaklarını zannetmiyorum. iş yerinde bnde çok daraldım bu aralar ama yapıcak bişey yok. 2000 e bizde geçinemeyiz gibime geliyo zaten borcları anca hafiflettik belki nisandan sonra falan eşimin maaşıyla geçinir benim maaşı kenara koyarız :KK51:

inş. cnm ya ilk işe girdiğinde yapmış htayı gecende şaf söyleyince kaldıramıyoo insan yaaaa inş. koyarsınız kenara çünkü çocuk olunca tek maaaşla zor oluyo

bacım ev kira olmazsa eger ki ben o parayı kenara koyarım ne uzuyoruz nede kısalıyoruz yanı ımkan yok ev almaya ancak ben çalışırsam oda olmaz çocuga bakan yok annem hasta kayınvalide yı asla istemem zatennn aramızı açar

Canim cikarmazlar ins
Valla indan imkanlari nasil ise ona alisiyor
Kimi aile2000 ile geconirken kimi ile 6000 ile zor geciniyor
İnsan maddi durumuna gore idare ediyor iste

Bizimde 2800 tl sirf ev krefisi ile dugun krefisdi var her ay
Dogalgaz 100
Elektirik +su ortalama 100
Aidat 40
İnternet ve dsmart 80
Cep tel fat ikimizin 60
Mutfak market 400
Mutfak pazar 200