- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.121
iyi olur canım ben de iade edicem çok üzüldüm ama
canım ekledım ....facede olmayan kızlar sızlerde bakabılırsınız prensesıme..............3 ay oncekı halımız.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olur canım ben de iade edicem çok üzüldüm ama
sıbelsım benım face yok malum
ınstagramın varsa ekleyelım
ben butun bebelerden mahrumum yaw
arada ısyan bebegın fotılerını atıyor telefondan oyle yaı
buaraad egedekı doktorum dun vefat ettı kızlar
ah canım yaaa seninki bayağı huzursuz çıktı halbuki hamileliliğinde saking geçti diye biliyoruz. ama hepsi geçicek merak etme sonsuza kadar uyumayan çocuk yokBerbat 2 günden sonra din gece. İsyan bayragini çektim..eşimeddedim.kalk annemlrte gidiyoruz bu gece biraz uyumamiz lazim çünkü sutum kesildi uykuduzluktan Annemde kaldik ve 4 saat uyudum sukur sutum geri geldi
Berbat 2 günden sonra din gece. İsyan bayragini çektim..eşimeddedim.kalk annemlrte gidiyoruz bu gece biraz uyumamiz lazim çünkü sutum kesildi uykuduzluktan Annemde kaldik ve 4 saat uyudum sukur sutum geri geldi
Selam canlarim nasilsiniz
Eflinam gözün aydin canim hayirli olsun bebişin :)
Darisi efulim ve mouse a inşallah
Herkes iyidir inşallah ben çok yogunum pek
giremiyorum buraya,,
Hepinizi öptüm
Berbat 2 günden sonra din gece. İsyan bayragini çektim..eşimeddedim.kalk annemlrte gidiyoruz bu gece biraz uyumamiz lazim çünkü sutum kesildi uykuduzluktan Annemde kaldik ve 4 saat uyudum sukur sutum geri geldi
Kizlar ablamdan dun gece donduk
4 gece kaldim ctside esim geldi
Annem babamda varfi
Cok guzrl gecti
Kendime cok guzel bir canta aldim
Dun gece baya yorulduk ama tam 2 saat suruyor yol
Eve geldim jendimi top gibi attim resmen
Halilarim yikamadan gelmisler cok guzel olmuslar yenilenmisler resmen
Bogazim cok agriyor dr gidicem ins
Bebegim icin hatime baslicam ins
slm kızlarr benim cadıda hic durmuyor kalkıyor ellerini bırakıp yurumeye çalışıyo hiç iş yapamayorum
ama kıranız cok dusuk cıdden mesela bız 2000 lıra ıle gecınemeyız cunkuz aten 800 lıra kredımız var arabanınvalla bilmyorum cute ya eşim zaten 1600 alıo
400 kira 150 doğalgaz 100 faturalar 100 kıza gidiyo 100 eşimin yol masrafı geri kalanlaada idare ediyorum inş. çıkarmaz bide kıs gunu zor oluyooo ama ıdare ediyorum 2000 tl yetrmi diyolarya sasıyorum yaaa ben o parayla bir ay boyunaca geciniyorummm
ama kıranız cok dusuk cıdden mesela bız 2000 lıra ıle gecınemeyız cunkuz aten 800 lıra kredımız var arabanın
fatularda bızım 400 lıraya denk gelıyor kıs aylarında
sen cıdden cok tutumlusun
citl canım üzme kendini eşin daha dikkatli çalışsın çıkarıcaklarını zannetmiyorum. iş yerinde bnde çok daraldım bu aralar ama yapıcak bişey yok. 2000 e bizde geçinemeyiz gibime geliyo zaten borcları anca hafiflettik belki nisandan sonra falan eşimin maaşıyla geçinir benim maaşı kenara koyarız
bacım ev kira olmazsa eger ki ben o parayı kenara koyarım ne uzuyoruz nede kısalıyoruz yanı ımkan yok ev almaya ancak ben çalışırsam oda olmaz çocuga bakan yok annem hasta kayınvalide yı asla istemem zatennn aramızı açar