• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canim sibelim unuturmuyum hic birdaki dostlugu ben baska nerden bulucamki hepinizi cok cok ozledim malum olaydan sonra sanirim biraz kafa mi kensimi dinlemek iatedim ofise pc alinmadi ama sizi cok ozledim he,de acayip pzledim tabletten yaziyorum simdi bu kadinlar kulubune nw omua yaaa hic bir seyi bu
Amiyorum

kızlar selam bende ne zamandır yazılanları okuyorum ama yazamıyorum. işler çok yoğun gidiyor maalesef birde 5 haftadır hafta sonları kursum var halada bitmedi. 1 aydır dinlenme yüzü göremedim. bide kendime çok güveniyomusum gibi yılbaşında misafir kabul ettim hadi hayırlısı artık (:

kızlar selam bende ne zamandır yazılanları okuyorum ama yazamıyorum. işler çok yoğun gidiyor maalesef birde 5 haftadır hafta sonları kursum var halada bitmedi. 1 aydır dinlenme yüzü göremedim. bide kendime çok güveniyomusum gibi yılbaşında misafir kabul ettim hadi hayırlısı artık (:
Bune ozguvennn sekerrrr
Allah yardimcin olsunnn tatlim benimm burasi cok sessizlesmis

kızlar selam bende ne zamandır yazılanları okuyorum ama yazamıyorum. işler çok yoğun gidiyor maalesef birde 5 haftadır hafta sonları kursum var halada bitmedi. 1 aydır dinlenme yüzü göremedim. bide kendime çok güveniyomusum gibi yılbaşında misafir kabul ettim hadi hayırlısı artık :-)

masusem senin hızına yetişilmiyor vallahi
maaşallah kuzum
allah sağlık versin
ben eğer bu ahlimle çalışıyor olsa idim işe gidemesdim herhalde
acayip halsizlik ve yorgunluk var
kan degerlerim normal çıktı ama ibş gecer

günaydın kızlarrrr :KK76:
nasılsınız bakalımm
krizantem krizantem canım durumlar nasıl gidiyo hiç bahsetmemşsin.
eflinam eflinam canım değerlerinin normal çıkmasına sevindim. bende cuma günü dr gidicem bi kontrole :KK69:

kadın doğumamı gidicen canım
bak folik asit çocuk oluşumunu hızlandırıyormuş
sende başla bence

kadın doğumamı gidicen canım
bak folik asit çocuk oluşumunu hızlandırıyormuş
sende başla bence
folik asit kullanıyodum ama düzenli değildi aklıma geldikçe ama 1 haftadır düzenli almaya başladım eşimlede dikkat ediyorz günlere nasip herşey.
canım ben operasyondan sonra hiç gitmedim dr a ama sol kasığımda sürekli bir ağrı ile yaşıyorum diyebilirim. iş yoğunluğundan fırsat bulup kaç aydır gidemedim kısmetse cuma gidicem işte

Skm canlarim.moralin.çok bozuk....hafta sonu annemlerde kaldik...musti c.tesi gecesi hastalandı burnu tikandi...pazar acike gittik burnu tiksli damla damlatin dediler... Pazar aksam.öksürük başladı pazartesi dr umuza gittik grip olmuşyavrum sşükür cigerlerde yok..ilaç vermedi.. En iyi ilaç anne şutu bol.emzir dedi...birde sivil tuketsin su bitki csyi dedi..bugün biraz daha iyiyiz..

Denizden haberim var dava acilmis..deniz evinde yalniz yasio...yemeği annegilde yetip evine gelip durum bu

Bu sirada lohusa iken herkesin sorunu oldu..benim.Kv yapti yaoacagini...ben onu aramamiorum.diye kustu olay cikardi..detayli anlayicam size Misti iyi olsun..opuldunuz

Bu sirada lohusa iken herkesin sorunu oldu..benim.Kv yapti yaoacagini...ben onu aramamiorum.diye kustu olay cikardi..detayli anlayicam size Misti iyi olsun..opuldunuz

hepsi manyak yapmayan varmı isyan ya sorma benimkide hastanede yattı filan eve çıktı habire arasın die dusunuyo ben dourduktan sonra kaç kere aradıysa naptın die pazar oradaydık kendini övuyo su bu hergun arıo dıyoo gecen hatta eşimle bu konu ustune kavga etti annemi arabilmem ne bende annenin elinden telefon dusmuyo beni kaç kere arıo dedim bide hastaneye gelmişler gecen bana haber vermden geliyo yatarım filan demio allahtan o sabah kalkmıştım

gittik yılbaşındada gelin diyo arabam yok bende gelemem ototbusten in dolmuşa bin 2 saate zor geliyortum buraya ço uk hasta olur dedim bide AYAGINA ÇAĞIRIYO DELİ OLUYORUM GİTTİK İŞTE PAZAR GUNU ÇOCUGUN BURNU TIKANTI BOĞAZI AĞRIYODU GELDİĞİNDE VARDI DİYO BENDE ÇOCUGUN BİŞEYI YOKTU NOLCK BURAYA GELİNCE OLDU DEDİM DELİ OLUYORUM YAA BİDE HERGİTTĞİMDE TEYZESİ OLUYO SİNİR OLUYORUM KIZI İLE HEP ORDALARR

Skm canlarim.moralin.çok bozuk....hafta sonu annemlerde kaldik...musti c.tesi gecesi hastalandı burnu tikandi...pazar acike gittik burnu tiksli damla damlatin dediler... Pazar aksam.öksürük başladı pazartesi dr umuza gittik grip olmuşyavrum sşükür cigerlerde yok..ilaç vermedi.. En iyi ilaç anne şutu bol.emzir dedi...birde sivil tuketsin su bitki csyi dedi..bugün biraz daha iyiyiz..

İSYAN GECMİŞ OLSUN BOL BOL EMZİR KUCUK DAHA YA KIYAMAM

kuzum neden alınmış olabilri ki
ben oı sıra topiğe pek girmedim
inş döner ama

burası sanal ortam cabuk unutuluyo hersey yazmış.bız onun yarasını desmemek adına sormadık o yanlış anladı sanırım

Efulim neden alindiki ayrica sana yazdim ama gormedin sanirim canim

nerelerdesın sen...esınle durumu naptınız.akıllanmıştır ınş cnm

Denizden haberim var dava acilmis..deniz evinde yalniz yasio...yemeği annegilde yetip evine gelip durum bu

cnm gecmış olsun burnu tıkalı bırakma.otrıbebenın burun aspirtorunu al once serum fızyolojık sık sonra onla temızle.ama en kolay yontem paravanayla temızlemek haberın olsun.yatarken yanına soğan kes bırak burnunu acsınbızım bı ara yatak odası sırf soğan kokuyordu bu yuzden:KK70:

yapmasaydı şaşaıdım hepsı aynı

hepsi manyak yapmayan varmı isyan ya sorma benimkide hastanede yattı filan eve çıktı habire arasın die dusunuyo ben dourduktan sonra kaç kere aradıysa naptın die pazar oradaydık kendini övuyo su bu hergun arıo dıyoo gecen hatta eşimle bu konu ustune kavga etti annemi arabilmem ne bende annenin elinden telefon dusmuyo beni kaç kere arıo dedim bide hastaneye gelmişler gecen bana haber vermden geliyo yatarım filan demio allahtan o sabah kalkmıştım

gittik yılbaşındada gelin diyo arabam yok bende gelemem ototbusten in dolmuşa bin 2 saate zor geliyortum buraya ço uk hasta olur dedim bide AYAGINA ÇAĞIRIYO DELİ OLUYORUM GİTTİK İŞTE PAZAR GUNU ÇOCUGUN BURNU TIKANTI BOĞAZI AĞRIYODU GELDİĞİNDE VARDI DİYO BENDE ÇOCUGUN BİŞEYI YOKTU NOLCK BURAYA GELİNCE OLDU DEDİM DELİ OLUYORUM YAA BİDE HERGİTTĞİMDE TEYZESİ OLUYO SİNİR OLUYORUM KIZI İLE HEP ORDALARR

ben yılbasında kımseye gıtmıyoruz basbasa olalım dedım.ssnede oyle de zaten araba yoksa ne işiniz var.bız gecen sene araba varken her ıkı tarafında gönlunu yaptık ama bu sene araba yok bu soğukta kızımı dısarı cıkaramam basbasayız yanı

Back