• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kız sana cok söyledık her sorumlulugu ustune alma azcık yerını bıl kocanda bılsın dıye...bundan sonra oyle davran barı aklıllı ol
Yok anam hayatta benim salak kafam iste
Sibelim ne geliyosa hep bu safkigimdan geliyo simdi kilimi kibirdatmiyorum calla bugun sabah
Kalkmis hayatim buronun burasini dur alayim halilari posetlerim dur yememgimi yapayim oha dedim demekki aslinda suc bendeymiss iyilik yap cok marazlik bul simdi hic ole deil
Bensiz uyumaya git iyo bee
Valla cok hemde cok hakliymissiniz

canlar merhaba ben deniz :)
nasılsınız bakalım
kuzenim almıştı bu nicki kullanmadı hiç ben kullanayım bari dedim
eeee anlatın bakalım ne var ne yok güzeller :KK39::KK39:
bende pek bir değişiklik yok şöyle ki
biliyorsunuz boşanma davası sürüyor duruşma tarihi belli değil
250.000 maddi 250.000 manevi tazminat davası vede aylık 1.500 tl nafaka talep ettik bakalım hakim hanım ne verecek :)
kızlar bundan bir kaç hafta önce o adi adam arayıp tehdit etti
beni aldatıyorsun vazgeç tazminattan nafakadan yoksa yapacağımı bilirim ailenin de elimde kayıtları var.
rezzil edicem sizleri vs.. diye zırvaladı
tabi ben durur muyum..2 gün sonra karakola gidip şikayetçi oldum.
evliliğimde şiddet gördüğümden zaten koruma kararı verilmişti buna rağmen tehdit etti düşünün gözü ne kadar kararmış.
neyse şikayetten sonra günlerce polisler gelip gitti.
ve dün arabamı gayrı resmi sattığı kişilerden avukat vesilesiyle çekip aldım tabi onlar o öfkeyle aeabayı hırpalamışlar biraz ama olsun sonuçta geldi ya arabam sıkıntı yok..
veee gelelim dün akşama
çekişmeli boşanma davası,arabayı aldık (arabayı sattığı kişilerde o adamın tepesine binmişler haliyle)
vede şikayetim üzerine savcılık dava açmış bu adama yani devlet
hakaret ve tehditten hapse kadar yolu varmış..
bu adam da dün akşam numaramı bulmuş işte
whatsapptan yazıyor
yalvarış yakarış pişmanlık
şikayetini geri çek öğretmenliğim biter hapse girerim
sen bu kadar kötü değilsin cahillik ettim
diye yazdı durdu.
tabi ben geri adım atmadım.
bunu başta düşünecektin dedim.
işte böyle canlar

şimdilik en önemli işim araba işlemlerini halletmek
sonra ya binerim yada satarım kararsızım
evimde kalıyorum
kızlar hiç boş bırakmıyor hep alem var :)
bide yılbaşı partimiz var tabi haftaya
heyecanla bekliyoruz:)

eeee sizlerde ne var ne yok
geçmişi okuyamıyorum
işe şimdi geldim azcuk çalışmak gerek:)
Sen hani benim tanidigim denizsin dmi kiz ben karstirmiyim simdi sen bosanmayami karar verdin hayirli olsun kuzum hakkinda

Yazmıyorum diye unuttum sanmayın sizi sakın
eflinam hayırlı olsun canım benim
rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin
sibel avukat istedi o kadar tazminatı
yoksa ben parasında pulunda değilim aslında
tek derdim köpek gibi sürünsün o yani
bize bi açıklama yapmadı bununla ilgilide bilemiyorum ki
ben sadece 2,000tl avukata para verdiğini biliyorum babamın o kadar.
zaten gidip gelip abinin arkadaşıyım ondan az aldım deyip duruyor.
yaa bu satten sonra masraflar falan pek önemli değil hak yerini bulsun yeter
para için yuvasını yıkan adamın parasını alacaksın yani
hem hakim o kadarını vermez veremez çünkü sadece bir öğretmen
evi yok bişeysi yok
50.000tl olsa da kabulüm artı nafaka tabi
aslında anlaşmaya varsa salak sürünmeyecek boşuna oda karşı dava açmış
bakalım kim kazanacak

cnm ısteklerınde haklısın sürünsün serefsız beter olsun ugrassın dursunda hanı ben hukukı olarak okuyunca dırek aklıma uyarmak geldı...ama iş işten gecmış tabı aynen bosver verecegın bı avukatlık ucretı olur o kadar....hakım kazanamadığın ısteklerın oranında karsı tarafın avukatına senın odemen sartıyla ucret takdım eder ...neyse boşver kurtuldunya sen artık o düşünsün sonuçlarını...ben senın adına cok mutluyum senı haketmıyordu pislik

Yok anam hayatta benim salak kafam iste
Sibelim ne geliyosa hep bu safkigimdan geliyo simdi kilimi kibirdatmiyorum calla bugun sabah
Kalkmis hayatim buronun burasini dur alayim halilari posetlerim dur yememgimi yapayim oha dedim demekki aslinda suc bendeymiss iyilik yap cok marazlik bul simdi hic ole deil
Bensiz uyumaya git iyo bee
Valla cok hemde cok hakliymissiniz

haklıydık tabı buyuk sozu dınlıcektın sen:KK70: bak ben evde perde bıle asmam banane benım işimmi kocam dururken hıh:KK11: tabı benım kocayada ellı kere soylemek gerekıyo bışeyıde neyse....

Canlar nerdesiniz ya
Topige giriyorum kimse yok yazmak istemiyoruim hic

ben anca kızı uyuttum sadece o uyurken gırebılıyorum yoks abılgısayarı ıstıyo cadı.uyuttum fırına bırşeyler attım akşama arkadasıma gıdıcemde ama ayagımda ındırsem şimdi uyanırsa hersey yarım kalcak gene.mutfak savaş alanı gbı:KK14:

[Qi="Sibelim84, post: 38535178, member: 299493"]ben anca kızı uyuttum sadece o uyurken gırebılıyorum yoks abılgısayarı ıstıyo cadı.uyuttum fırına bırşeyler attım akşama arkadasıma gıdıcemde ama ayagımda ındırsem şimdi uyanırsa hersey yarım kalcak gene.mutfak savaş alanı gbı:KK14:[/QUOTE]

Bİzde aksama kv gidficez
Ama gitmek istemiyorum hic
Gittiginden beri beni 1 kere bile aramadi
İnsan merak etmez mi ya

[Qi="Sibelim84, post: 38535178, member: 299493"]ben anca kızı uyuttum sadece o uyurken gırebılıyorum yoks abılgısayarı ıstıyo cadı.uyuttum fırına bırşeyler attım akşama arkadasıma gıdıcemde ama ayagımda ındırsem şimdi uyanırsa hersey yarım kalcak gene.mutfak savaş alanı gbı:KK14:

Bİzde aksama kv gidficez
İnsan merak etmez mi ya[/QUOTE]

etmez sen gelınsın kızı degıl hepsı aynı anacım bunların.mecbur yuzyuze bakıyoz işte.
nasıl gıdyo bakalım kaçıncı haftadasın şimdi

yok be kuzum haystta yapmam artik artik cumartesi gunleri is yerine gelmicem zaten hafta ici calisicam sadece yarin evse bir suru isim var ama pzar gunu gezmelere gidicez yurucez gezicez ole kararlastrdik tabi hava yi olursa
Artik hoc bir seyi takmaz oldum soluyorum da ben elimi cektim burayi batrrsan senden bilirim diye kendi bilir umrumda deil
Durumunu duzelt yaza dogru ehliyet parami bozdurdugun yuzuk bileziklerimi hepsini hazirla desm bolesi yaraniliyo kaldim senin arkadani toplamaktan dersimde okuluma sinavlara girip tekrar yaxilicam dersane para ida hazirla dedim hepsi i kabul etti salak kafam iste sibelim simdi ne yapiyosa yapsin
Dun dedim benim cocugum olcak yok elektirik kesildi yok mamasi yok yok bu yok anlamam dedim ben cektim cocugu, cekerse seni mafederi dedim

yok be kuzum haystta yapmam artik artik cumartesi gunleri is yerine gelmicem zaten hafta ici calisicam sadece yarin evse bir suru isim var ama pzar gunu gezmelere gidicez yurucez gezicez ole kararlastrdik tabi hava yi olursa
Artik hoc bir seyi takmaz oldum soluyorum da ben elimi cektim burayi batrrsan senden bilirim diye kendi bilir umrumda deil
Durumunu duzelt yaza dogru ehliyet parami bozdurdugun yuzuk bileziklerimi hepsini hazirla desm bolesi yaraniliyo kaldim senin arkadani toplamaktan dersimde okuluma sinavlara girip tekrar yaxilicam dersane para ida hazirla dedim hepsi i kabul etti salak kafam iste sibelim simdi ne yapiyosa yapsin
Dun dedim benim cocugum olcak yok elektirik kesildi yok mamasi yok yok bu yok anlamam dedim ben cektim cocugu, cekerse seni mafederi dedim

zaten çoçuk dusunme derım esının burnunu surttugunden emın ol ıyıce....dedıklerındede haklısın boylesı yaranıyo ınsana

Bİzde aksama kv gidficez
İnsan merak etmez mi ya

etmez sen gelınsın kızı degıl hepsı aynı anacım bunların.mecbur yuzyuze bakıyoz işte.
nasıl gıdyo bakalım kaçıncı haftadasın şimdi[/QUOTE]

Diyoki iste ben kizlarimdan ayirt etmiyorum
Duyda inanma 25 gun oldu insan arama mi

Ben 3 kere aradim buyuktur diye
Esime kaksa anasi hep iyi hep hakli

Hiz istemiyorum ama esim icin gitmem lazim

Canim biz 9+4 olduk bugun itibari ile ins

Canim biz 9+4 olduk bugun itibari ile ins[/QUOTE]

aynen esımız için gıdıyoruz hepımız zaten canım...sen takma boşver.hashas dönemdesın tabı ılgılenılmek ıstyosun ama esın ılgılensın yeter....
maşallah maşallah ....oyle akıp gıdecekkı ne zaman bıttı anlamıcan valla

Canim biz 9+4 olduk bugun itibari ile ins[/QUOTE]
Hehe herkez zaten kigi sever arkasindan da tekme atacak yer arar

bu uzuntulu zamanlarimlarimd biliyosun evlendigimden beri cok sikintilar cektim ve bir dusuk yaptim dusuk yaptigimdan beri ne zaman eaimle yakinlassam kan geldi gittim bisey cikmadi kist cikti kani sordum gelmesi gereken neden yok dendi
Zaten duzensiz adet oluyorum canim hemde bu sikintilarim cocuk yapmam icin tedavi olmamin gostergesi
Allah tabiki beni cocuksuz birakmasin hayirlisini versin ama ne bilim iste her turlu zamana ihtiyacim var zaten canim

bu uzuntulu zamanlarimlarimd biliyosun evlendigimden beri cok sikintilar cektim ve bir dusuk yaptim dusuk yaptigimdan beri ne zaman eaimle yakinlassam kan geldi gittim bisey cikmadi kist cikti kani sordum gelmesi gereken neden yok dendi
Zaten duzensiz adet oluyorum canim hemde bu sikintilarim cocuk yapmam icin tedavi olmamin gostergesi
Allah tabiki beni cocuksuz birakmasin hayirlisini versin ama ne bilim iste her turlu zamana ihtiyacim var zaten canim

bende kurtulamadım o kıstlerden gebe kaldım vardı hala var bırbırımıze fena ısındık galıba kopamıyoruz:KK70:sıkma canını tedavını olursun.Rabbım aratmadan versın ınş cnm

Back