• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yuruyuncede iş yapamayacaksın cıtl butun gun bıyerlerı kurcalayaxcak:KK70:

bende dun arkadasıma gıttım kızlar akşamda esımle sınemaya gıttık delıhaya.basbasa bırseylşer yapmayı cok ozluyo ınsan bebek oluncva

sibel ben biyere gidemiyorum öle tek ancak sınava gidiyorum biizmkiler öle keyfi gezme için bakmaz yanıı

buarada canım sıkkın eşim ilk işe girdiği vakit işte hata yapmış gecende bişey olmuş patronu diyomş biz bu işi bilmyosak bırakalım filan demiş eşim canım sıkıldı dio bende uzuluyorum ya ya işten çıkarırsa kılş gunu bide yaz olsa neyseee inş çıkarmaz ya kaç gundur canı sıkılıyooo sıkıntıdan beli arıyo bacağına vurdu ağrı dun akşamdaa gece hiç uyumayamdımm[/QUOTE]

bızımkıler bıraksam gece bıle bakarlar ama ben vermıyorum ..hatta daha dune kadar bılıyosunuz onlarla yalnız bırakmıyodum kızımı..bakamayacaklarından degıl tamamen ıntıkam amaçlı:KK45: ama mecburum esımle gezmek basbasa çıkmak ıstıyorum annem bakamıyo peşinde koşamıyo yaslandı ıyıce mecbur onlara bırakıyorum.hem halasına bayılıyo benımde görumcemle sorunum yok ıcım rahat bırakıyorum cnm
uzulme cnm herkes hata yapabılır ama herkesın patronu ınsan olamaz işte.kötu dusunme uyarı amaçlı soylemıştır

Canim cikarmazlar ins
Valla indan imkanlari nasil ise ona alisiyor
Kimi aile2000 ile geconirken kimi ile 6000 ile zor geciniyor
İnsan maddi durumuna gore idare ediyor iste

Bizimde 2800 tl sirf ev krefisi ile dugun krefisdi var her ay
Dogalgaz 100
Elektirik +su ortalama 100
Aidat 40
İnternet ve dsmart 80
Cep tel fat ikimizin 60
Mutfak market 400
Mutfak pazar 200
Gunluk ekmek+su+sut ivir zivir 200
Disarda yemek sinema gezmek vs vs 300
Birde dugun oluyor dogum oluyo taki en az 100
Birde apartman cevresi icin 5 ay boyunca 100 toplaniyor
Bana harclik veriyor kahvalti yol kendfi masraflarim icin 200
Ay sonunda pej bisi kalmiyor
Su krediler bir bitse cok daha guzel olacak ins

Esime ins guzelbir zam yaparlar
Bu sefer resti cekicemfiyor ama bilmiyotum
Bebek masrafimizda olacak
Allshim yarfim etsin ons

sizin ev kresi bitse çok çok rahatlarsınnızzz esin baya alıyomus kredinizde çokmuş ya esin ii öduyo masallah ne kadar kldı bitmesine

Herkese gunaydinlar hanimlar
Sanbah gittim aile hekimine gittim kan ve idrar tahlili verdim
Yarin cikicakmis soinuclar

Simdide arkadas jahvaltiya cagirdi oraya gidicem ins
Biraz soihbet iyi gelir
Bu arada geceleri erkenden uykum geliyor ya

Herkese gunaydinlar hanimlar
Sanbah gittim aile hekimine gittim kan ve idrar tahlili verdim
Yarin cikicakmis soinuclar

Simdide arkadas jahvaltiya cagirdi oraya gidicem ins
Biraz soihbet iyi gelir
Bu arada geceleri erkenden uykum geliyor ya

hamilelikten cnmmmm:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:şimdi uyu sonra hasret kalcan kesintisiz uykuyaaa

tunaydın canlar.fena hastayım ustune akşama mısafırlerım gelecek bışeyler hazırlamam lazım...
bu arada evlenırken salona aldıgımız halıları degıştırıyoruz kötu çıktılar malesef.zaten ucuz almıştık...elımız rahatlasda degıştırsek dıyodum.esım dedıkı ben sana yılbası hedıyesı alacaktım ıstıyosan halıları degıstıreyım sen bılırsın dedı....pahalı bı hedıye olur ama dedım olsun zaten alcaktım dedı:KK22: 750 tlye antıbakterıyel halı aldım...içime sındı salonumu canlı gösterecek artık..diğerlerı cok kotu oldu 2 senede.....bu pahalı ama ıyı bırşey....inş işman olmayız
bu akşam yetışseydı ıyı olcaktı ama hafta sonu teslımmış....
sızlerde ne var ne yok

tunaydın canlar.fena hastayım ustune akşama mısafırlerım gelecek bışeyler hazırlamam lazım...
bu arada evlenırken salona aldıgımız halıları degıştırıyoruz kötu çıktılar malesef.zaten ucuz almıştık...elımız rahatlasda degıştırsek dıyodum.esım dedıkı ben sana yılbası hedıyesı alacaktım ıstıyosan halıları degıstıreyım sen bılırsın dedı....pahalı bı hedıye olur ama dedım olsun zaten alcaktım dedı:KK22: 750 tlye antıbakterıyel halı aldım...içime sındı salonumu canlı gösterecek artık..diğerlerı cok kotu oldu 2 senede.....bu pahalı ama ıyı bırşey....inş işman olmayız
bu akşam yetışseydı ıyı olcaktı ama hafta sonu teslımmış....
sızlerde ne var ne yok

Gule gule kullan canim
Ne marka aldiniz
Ben halilarimdan cpok memnunum cok sukur
Hele yikamaya verdfikten sonra yeni alinmis gibi oldular
Kaliteli hali yikaninca bile cok guxel duruyo

Yilbasi hediyesini kaptin desene

Gule gule kullan canim
Ne marka aldiniz
Ben halilarimdan cpok memnunum cok sukur
Hele yikamaya verdfikten sonra yeni alinmis gibi oldular
Kaliteli hali yikaninca bile cok guxel duruyo

Yilbasi hediyesini kaptin desene

canım saray festıval halı aldık.içime sındı çok.salon halılarımdan nefret edıyodum.çunku salonum sıyah beyazya esım o donemde demıştıkı"bak aksesuarları kırmızı kullanacaksan halıdada kırmızı olsun renk katar dedı"dınlemedım sayıha beyaz grı aldım.salonu çok renksız gösterdı.bırde ucuz almıştık cunku durumlar bellıydı 1 halı 1 paspas yetıyordu odaya.sonra tasındık salon daha buyuk oldugu ıcın 2 halı 2 paspas anca yettı.hıç sevmıyordum oyle çok duruyodu.şimdi 6 mt bı halı bırde paspas cok ıyı oldu.ama bana ders oldu mutlaka ustunu ortcem.mısafır gelınce accam.yoksa kızım 1 haftyaya halleder:KK70:

güle güle kullan sibelcim dun benm kız beşikten atlamış resmen yuvatlanmıs yerre nasıl korktummm yanından geldim uyuyodu bide baktımmm ses geliyo çocuk yerde nasıl dsutu anlamıyorum gunduzleri yere yatak serip öle yatırfam aklım çıktı çok sukur bişeyi yokk öldüm resmen elim kolum tutmadı:KK17::KK17::KK17:

güle güle kullan sibelcim dun benm kız beşikten atlamış resmen yuvatlanmıs yerre nasıl korktummm yanından geldim uyuyodu bide baktımmm ses geliyo çocuk yerde nasıl dsutu anlamıyorum gunduzleri yere yatak serip öle yatırfam aklım çıktı çok sukur bişeyi yokk öldüm resmen elim kolum tutmadı:KK17::KK17::KK17:

ay kıyamam gecmış olsslun cnm.nerde yatıyokı dustu.yataktamı yatıyo kenarlığı yok muydu...benımkı hep yerde ytar aman dıkkat et

ay kıyamam gecmış olsslun cnm.nerde yatıyokı dustu.yataktamı yatıyo kenarlığı yok muydu...benımkı hep yerde ytar aman dıkkat et

var canım buyuk besik yakalkmış nasıl kalktıysa bızım yataga yakın emzıgı dusmuzs yere oda atlmışş elim ayagım ttredı bıgun öncede esım ruyasında gormuss

var canım buyuk besik yakalkmış nasıl kalktıysa bızım yataga yakın emzıgı dusmuzs yere oda atlmışş elim ayagım ttredı bıgun öncede esım ruyasında gormuss

cok gecmış olsun cnm ben hep yerde yatırırım.uyurkende yun doşek yaptırdık.gunduzde park yatak buyujkluğunde yer döşeği var ayagımda uyutur ona bırakırım.zaten benım sıpa yatakta yatmıyo oyle donuyorkı sıgmıyo yataga
yuksekmıydı yatak doktora göturdunuz mu

cok gecmış olsun cnm ben hep yerde yatırırım.uyurkende yun doşek yaptırdık.gunduzde park yatak buyujkluğunde yer döşeği var ayagımda uyutur ona bırakırım.zaten benım sıpa yatakta yatmıyo oyle donuyorkı sıgmıyo yataga
yuksekmıydı yatak doktora göturdunuz mu

buyuk besiklerden goturmedim doktora bişey yok ama baktım heryerine ayaga kalkıyo sıpa ya durmuyo artıkk ç sımasık oldu ben gelene kadar ayaktahemen

Selam güzeller
Adanaya geldim bir haftalığına pazartesi gece,,
Bayramdan beri gelmemiştim iyi oldu
Sibel halın hayırlı olsun canım güzelmiş hem de enerjik renk
Kaliteli halı farkediyor bizim halılar hep pahalıydı zaten mobilya yoktu ki sadece halı vardı evimde bir zamanlar hahaha :D

Eflinam başladın heyecanlara hadi bakalım kucagına alısın sağlıkla inşallah
İsyan nasıl gidiyor annelik zorlanıyosun heralde canım Allah yardımcın olsun şükür anneleriniz var böyle bi durumda ben ne yapcam hiç bilmiyorum valla anne de yok
Allah büyük,
Öpüyorum hepinizi güzeller yazarım yine :)

Slm canlarim... Hic böyle olxagim aklima gelmemişti..betbatbuykusuz günler deyim.. Musti uyuduğu anda bende uyuyorum hic bos vaktim.olmuo...gazli bir bebek.birde misafir falan gelip...pazartesi kirkikiz cikacsk inş biraz daha düzene girerix..hepinizi optum

Selam güzeller
Kaliteli halı farkediyor bizim halılar hep pahalıydı zaten mobilya yoktu ki sadece halı vardı evimde bir zamanlar hahaha :D

İsyan nasıl gidiyor annelik zorlanıyosun heralde canım Allah yardımcın olsun şükür anneleriniz var böyle bi durumda ben ne yapcam hiç bilmiyorum valla anne de yok
Allah büyük,

Canim ins darisi sanada olsun
O bebek gelsinde allah yardim eder mutlaka
Sanada iyi gelir biraz degisiklik olur

Slm canlarim... Hic böyle olxagim aklima gelmemişti..betbatbuykusuz günler deyim.. Musti uyuduğu
anda bende uyuyorum hic bos vaktim.olmuo...gazli bir
bebek.birde misafir falan gelip...pazartesi kirkikiz cikacsk
inş biraz daha düzene girerix..hepinizi optum

Canim gcecek bunlar az sabir
Gazli bebek cok zor
Gecen ikudum anne cok gazli icecek icerse bebede gazli olurmus sen icmemistin degil mi

buyuk besiklerden goturmedim doktora bişey yok ama baktım heryerine ayaga kalkıyo sıpa ya durmuyo artıkk ç sımasık oldu ben gelene kadar ayaktahemen

benımkıde butun gun peşimde cadı

hepinizi cok oxledim kzlar yakinda yaza dogru ye i pc alinacak ozaman sizinle gene rahat rahat konudma firsatim olucak

oo sen artık bızı unuttun dıyosum bende...nerlerdesın...

Selam güzeller

Allah büyük,
sagol cnm bız salon halısını ucuz almıştık....2 sene zor dayandı

Slm canlarim... Hic böyle olxagim aklima gelmemişti..betbatbuykusuz günler deyim.. Musti uyuduğu anda bende uyuyorum hic bos vaktim.olmuo...gazli bir bebek.birde misafir falan gelip...pazartesi kirkikiz cikacsk inş biraz daha düzene girerix..hepinizi optum

canım benım az cok sana demıştım....ılk aylarda uyuyan bebek cok az....o şanslı annelerden olamadık malesef..olsun napalım saglık olsun.....senınkıde duzelır ınş.3 aydan sonra hersey daha rahat oluyo az sabret cnm
bızde cadımızı doktora göturcez bugun.butun gece uyumaı kulaklarını tutmaktan.gunduz ıyı gece fena.bı baksın bakalım

Back