- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.141
yuruyuncede iş yapamayacaksın cıtl butun gun bıyerlerı kurcalayaxcak
bende dun arkadasıma gıttım kızlar akşamda esımle sınemaya gıttık delıhaya.basbasa bırseylşer yapmayı cok ozluyo ınsan bebek oluncva
sibel ben biyere gidemiyorum öle tek ancak sınava gidiyorum biizmkiler öle keyfi gezme için bakmaz yanıı
buarada canım sıkkın eşim ilk işe girdiği vakit işte hata yapmış gecende bişey olmuş patronu diyomş biz bu işi bilmyosak bırakalım filan demiş eşim canım sıkıldı dio bende uzuluyorum ya ya işten çıkarırsa kılş gunu bide yaz olsa neyseee inş çıkarmaz ya kaç gundur canı sıkılıyooo sıkıntıdan beli arıyo bacağına vurdu ağrı dun akşamdaa gece hiç uyumayamdımm[/QUOTE]
bızımkıler bıraksam gece bıle bakarlar ama ben vermıyorum ..hatta daha dune kadar bılıyosunuz onlarla yalnız bırakmıyodum kızımı..bakamayacaklarından degıl tamamen ıntıkam amaçlı ama mecburum esımle gezmek basbasa çıkmak ıstıyorum annem bakamıyo peşinde koşamıyo yaslandı ıyıce mecbur onlara bırakıyorum.hem halasına bayılıyo benımde görumcemle sorunum yok ıcım rahat bırakıyorum cnm
uzulme cnm herkes hata yapabılır ama herkesın patronu ınsan olamaz işte.kötu dusunme uyarı amaçlı soylemıştır