• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Gunaydun şekerlerin...
Kizlar topigimiz canlansin.biz yavaş yavaş düzenooturtuoruz artik daha sik girmeye Caliscam..
bayan_akilli bayan_akilli canim.saol.mustim dogdu sonunda gaz ve uyku problemimiz var..uykuya dalamiyor oglum..
canım dalar zamanla onlarda alışamıyorlar dış dünyaya zaman gerektirecekk dicemde benim kızda geceleri 4-5 kere kalkıyor..

cnm aslında artık gaz olmaması lazım nıye oluyorkı....çok haeketlıler cunku gaz çıkarıyorlar....yurumeye basladımı...

canım baklagiller geçmiş şükür mercimek yiyoruz artık .. birde süt kaldı onuda deniyoruz oda geçecek inşallahh.. çok hareketliyiz ama oluyor özellikle akşam içince.. yürüyoruz sayılır.. uzun mesafeler aradan araya gidiyor.. bugün yerden kendisi kalktı... peşimizden daha gelmiyor.. kısmetse yürüyecek yaşında.. senin fıstık nasıll :)

canım günün geçtiyse test yap bende hep ha oldum olucam derken hamile olduğumu öğredim :KK66:

ayyyyyyyy mouseee çokk sevindimmmm.... hayırlı uğurlu olsunnnn.. rabbimm kucağına almaya nasip etsin sağlıklı olsunn inşallahhhh

günaydın kızlarrr sanırım yanlış anlaşılma olmuş ben ilk gebeliğimde yaşamıştım yani onun için demiştim (:
batıma 2 gün var ama belkide hamileyimdir :D

mouse test yaptın mı canım mben hamile kalmadan önce 5 tane idrar testi yapmıstım ::))))))))) sonrada 2 gün kala kan testine gitmiştim hem sen de yaptır sevinelim

Kizlar hepinize hayirli haftalarnolsun ins
Persembe gunu ablkam gelirken test getirmis
Hemen yaptik cok sukur pozitif cikti
Dunde kanamam oldu hemen acile gittik
Kese var ama bebek gorunmuyor dedi
10 gun sonra gelin dedi
Kan ve idrar tahlili yaptilar
Beta hcg testine gore 5/6haftalik gorunuyor
Aglamaktan icim cikti kekeyi gortunce
Su an salak goibiyim resmen
Bu arada kv ile eltimin ogluda cumadan beri bende
Haberim yok hicbiseden eltim tasiniyor diye bana kslmaya gelmidler nada sinir oldum dun edimke cok kotu kavga ettik ondan sonra janamam oldu zaten bisi olursa esime sen afetmem dedim dunum cok kotu idi
Kv bende halka ne zaman gidicek bolmiyorum kadin hic sormuyor ben geldim ama musait misin isin var mi diye esimde ne var kjadin gelmis diyo ya gelmedi dert degilki hem oglani getiroyo hemde plkan yapiyo 1hafta kalcakmis oglunun evi ya ben kimim ki

10 gun sonra gelin dedi
Haberim yok hicbiseden eltim tasiniyor diye bana kslmaya gelmidler nada sinir oldum dun edimke cok kotu kavga ettik ondan sonra janamam oldu zaten bisi olursa esime sen afetmem dedim dunum cok kotu idi
Kv bende halka ne zaman gidicek bolmiyorum kadin hic sormuyor ben geldim ama musait misin isin var mi diye esimde ne var kjadin gelmis diyo ya gelmedi dert degilki hem oglani getiroyo hemde plkan yapiyo 1hafta kalcakmis oglunun evi ya ben kimim ki

boşver sıkma canını erkekler dusunmuyo cnm sıkma canını

canım dalar zamanla onlarda alışamıyorlar dış dünyaya zaman gerektirecekk dicemde benim kızda geceleri 4-5 kere kalkıyor..

canım baklagiller geçmiş şükür mercimek yiyoruz artık .. birde süt kaldı onuda deniyoruz oda geçecek inşallahh.. çok hareketliyiz ama oluyor özellikle akşam içince.. yürüyoruz sayılır.. uzun mesafeler aradan araya gidiyor.. bugün yerden kendisi kalktı... peşimizden daha gelmiyor.. kısmetse yürüyecek yaşında.. senin fıstık nasıll :)

ayyyyyyyy mouseee çokk sevindimmmm.... hayırlı uğurlu olsunnnn.. rabbimm kucağına almaya nasip etsin sağlıklı olsunn inşallahhhh

benımkı tam sıpa oldu butun gun cekmece kurcalıyo...tahta kaşıklarımı arka odamdan topluyorum dusun:KK47:
Brn gece nobetindeyimm iyi uykulsr canlarimm
günaydın kızlarrr sanırım yanlış anlaşılma olmuş ben ilk gebeliğimde yaşamıştım yani onun için demiştim :-)
batıma 2 gün var ama belkide hamileyimdir :D

ınş mouse hayırlı haberlerıunı beklıyoruz
10 gun sonra gelin dedi
oğlunun evıya tabı sormaya tenezzul etmıyo ..sen o evın hanımı degılsın sankı....
canım çok sevındım dur hemen korkma bakalım içini ferah tut bırde tek doktora gorunme ılk zamanlar bı kışıye daha gıtseydın

oğlunun evıya tabı sormaya tenezzul etmıyo ..sen o evın hanımı degılsın sankı....
canım çok sevındım dur hemen korkma bakalım içini ferah tut bırde tek doktora gorunme ılk zamanlar bı kışıye daha gıtseydın​
Canim sinir olmuyorum artik
Yatiyorum vallahi karnim agriyor halsizlik o bicim
Zaten 10 gun sonra falan uzm.dr gidicem ins
Moralimi bozmak istemiyorum
Simdulik cok heveslenmekte istemiyoirum acikcasi
Cunku abkamdada/annemdede ilkleri dustu hep
İrsi olabiliyormus nasipo ins ekmegi var ise gelir zaten ama coj karisik duygular icindeyim bildigin gibi degil

canım çok sevındım dur hemen korkma bakalım içini ferah tut bırde tek doktora gorunme ılk zamanlar bı kışıye daha gıtseydın
Canim sinir olmuyorum artik
Yatiyorum vallahi karnim agriyor halsizlik o bicim
Zaten 10 gun sonra falan uzm.dr gidicem ins
Moralimi bozmak istemiyorum
Simdulik cok heveslenmekte istemiyoirum acikcasi
Cunku abkamdada/annemdede ilkleri dustu hep
İrsi olabiliyormus nasipo ins ekmegi var ise gelir zaten ama coj karisik duygular icindeyim bildigin gibi degil
tahmın edıyorum cnm dr bana bebek görunmuyo aşagıda ultrasona gıt baksınlar dedıgınde esımın ve benım surat ıfademı o anda neler hıssettıgımı hıç unutmuyorum.oyuzden senı anlıyorum....hazırlıklı ol herseye ama çok karamsar olma.....yanlış anlama ama 5-6 haftalık görunuyosa kanda başka bı dokotrada gorunseydın 10 gunu beklemeden

mouse test yaptın mı canım mben hamile kalmadan önce 5 tane idrar testi yapmıstım ::))))))))) sonrada 2 gün kala kan testine gitmiştim hem sen de yaptır sevinelim
efdgbn
10 gun sonra gelin dedi

şirinem test yapmadım 2 gün daha bekliyim diyorum.
eflinam ilk okuyunca nasıl sevindim ama sende benimle aynı şeyi yaşıcaksın diye çk korktum inan. ama üzülme herşey zamanla yoluna giriyo bebişin seninleyse ne mutlu ama değilsede bu kadar yıpratma kendini ve sakın bu durum için hiçkimseyi sorumlu tutma. ağıza alınan sözlerin bazen dönüşü olmaz. belkide sende benim gibi boş gebelik geçiriyosun ama sorumlusunu eşin yada ailen tutman geriye dönemicen sonuçlar çıkarabilir eşin unutamayabilir bunlar çok ince çizgiler

eflinam eflinam canimm ilk okudum nasil sevinduim sonra bos gebelik falan olabilir deyince üzüldüm ama inş bebisin seninledir.. Beta HCG değerini yazsaydin sans birseysoyeleyebilirdim

Gunaydinnn hatunlar...
Bu bebisin gazi ins 40 inşa gecer yaww artik ciddi ciddi Yoruldum bebiste yoruldu kiyamsm yavruma...
Sizler nasilsiniz

Back