• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın kızlarrr
isyanım Allah sana kolaylık versin canım. hep bebişi soruyoruz ama sen nasılsın bu arada dikişlerin falan ağrın oluyomu..

Kizlar ben geldim
Benim yaxdiklarim hc gitmemis ya neden acaba
İsyannnnn kuzum dun ust dubleksteki bayana ciktim 3 hafta oldu dogum yapali oglu oldu onunda sanagelicaz apartmandaki 3 bayan ile dedim yarin aksamicin kapida konustuk 2 dk diyoki oglan hic uyumuyo ve surekli agliyo sanki cimdik atiyorsun gibi agliyo dedi oda

mmousee mmousee canim.ilk hafta baya acidindikisler simdi kasiniyor artik... Şükür iiyiyim ama uykusuzluk etkilio iste.... Lohusa bunalimina girmezsem iyidir

mouse haklı hep bebişi soruyoruz dun benımde aklıma geldı ısyanın dıkışlerı gectımı acaba dıye....sevındım cnm cabuk toparlandı demek....

Oyu canim çok güzel ama çok zor banyo bile zor yspiorum düşün halimi...
Su 40 cildin diye 4 gözle bekliyorum

herkes 40ın cıksa derya benım kızım 41 gün baya guzel uyumuştu ana dedım varmış demek bı hıkmet bu sozde:KK64: sonra 42.gun zombılığe devam:KK70: şaka yaptı kızım bıze galıba.....
oyle bunalıma gırmek yok canım evet ılk 3 ay cok daha zor.....ama hepsı gececek.....uykusuzluk cok kotu bırşey ama sonuçta bu sekılde devam etmeyebılır....coğu bebek guzel uyuyo bakma benım cadı gecede 5-6 kez kalkıyo....sen şu gunlerı bı atlat ınan daha kolay olcak herşey....

Sibelim84 Sibelim84 canim.evetnins geçecek bu günler...bugün bebeğimbiraz uyudu metsil ddamla aldik..aile hrkimimiz önerdi..yyarin da kontrol var bakalim dr ne diyecek..
Dikiş yerinde dağ tarafında yumurt gibi şişlik.oldu... Aci yok agri yok...doktorumi aradim tek tarafli ise sorun yok dikişlerin baglandigi yer yavasbyavas inecek bazi kişilerde olur dedi..dun arkadasim.geldi 2 kizi var ondads olmus aynisi bskti zamanla geçiyor dikiş bağlama yeri dedi.içim rahatladi..

eflinam eflinam csnim rahim kalinlasmasi vardi adet oldunmu

Kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi
Efulim gitti sanirim aradim ama acmamisti telini
Mausem cocuk calismalari devam mi
Sibelim sennasilsin
evt canım çalışmalar devam bu ay nedens eiçimde bir umut var sol kasığımda sürekli ağrım var baş ağrım halsziliğim var buda biraz ümitlendirdi beni bakalım hayırlısı..
sende naısl durumlar..

Sibelim84 Sibelim84 canim.evetnins geçecek bu günler...bugün bebeğimbiraz uyudu metsil ddamla aldik..aile hrkimimiz önerdi..yyarin da kontrol var bakalim dr ne diyecek..
Dikiş yerinde dağ tarafında yumurt gibi şişlik.oldu... Aci yok agri yok...doktorumi aradim tek tarafli ise sorun yok dikişlerin baglandigi yer yavasbyavas inecek bazi kişilerde olur dedi..dun arkadasim.geldi 2 kizi var ondads olmus aynisi bskti zamanla geçiyor dikiş bağlama yeri dedi.içim rahatladi..

Canim valla adet olmadim ama bilmiyorum bekliyorum
Bugunde is gorusmedine gittim evime cok yakin gozukuyorresmen nasip ins

evt canım çalışmalar devam bu ay nedens eiçimde bir umut var sol kasığımda sürekli ağrım var baş ağrım halsziliğim var buda biraz ümitlendirdi beni bakalım hayırlısı..
sende naısl durumlar..

Kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi
Efulim gitti sanirim aradim ama acmamisti telini
Mausem cocuk calismalari devam mi
Sibelim sennasilsin

sağol cnm ıyıyım ben hep bakıyorum ama kımseler yok ısyan gıttı forumun demırbasları gırmıyosunuz artık hep....

benım şişlik oldu daha dogrusu kabarma oldu ve gecmedı malesef sol tarafı kabarık.doktorum gördugunde dedıkı cıldın hashasmış bı dahakıne krem yazalım dedı. hakkatende ızı kaldı sezeryanın bende....senınde cıldın hashassa krem al derım

Selam kizlar
Nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inşallah

İsyancim bebiş büyüdü mü nasil gidiyor
Ben kurstan kursa koşturuyorum bi de üniversite okuyorum demiştim ya sınavlar var 10 gün sonra ders çalişiyorum yogunumm

Hepinizi öptümm

Herkese hayirli sabahlar olsun hatunlar
Ablamlar geliyor yoldalar bende kahvalti hazirlicam simdi 3gece kalacaklar ins.yigenimin okulunda sinav varmis tatilmis bebde bana gelin dedim.

Sizden ne var ne yok hatunlar
Bu arada ben adet olmadim ama karnim agriyor deli gibi

Selam kizlar
Nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inşallah

İsyancim bebiş büyüdü mü nasil gidiyor
Ben kurstan kursa koşturuyorum bi de üniversite okuyorum demiştim ya sınavlar var 10 gün sonra ders çalişiyorum yogunumm

Hepinizi öptümm

cnm ınş guzel gecer...ben ıyıyım sıpamla uğrasıyorum

Ablamlar geliyor yoldalar bende kahvalti hazirlicam simdi 3gece kalacaklar ins.yigenimin okulunda sinav varmis tatilmis bebde bana gelin dedim.

test yaptınmı cnm

Canim test yapsana bendede çok agri olmuştu...haber ver bize

canım günün geçtiyse test yap bende hep ha oldum olucam derken hamile olduğumu öğredim ;)

Back