• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
İSYANNN doğum yapmışsınn canımm hayırlı olsunnnnn çok sevindimm.. pc yoktu giremedim uzun zamandırrr.. nasılsın oğlun nasılll... gaz sorununuz var sanırımm.. yediklerinle alakalıdır cnm.. benim kızım 1 yaşına girecek inan hala süt içemiyorum .. o da içemiyor inek sütü gaz yapıyor.. mercimek yiyemiyorum onun dışında gaz yapan birşey yok. diğer kızlar siz nasılsınız.. benim pek keyfim yok kv ve kb var.. kvden dolayı keyifsizim..

Gunaydun şekerlerin...
Kizlar topigimiz canlansin.biz yavaş yavaş düzenooturtuoruz artik daha sik girmeye Caliscam..
bayan_akilli bayan_akilli canim.saol.mustim dogdu sonunda gaz ve uyku problemimiz var..uykuya dalamiyor oglum..

mmousee mmousee mmm canim.kolay gelsin sanada

İSYANNN doğum yapmışsınn canımm hayırlı olsunnnnn çok sevindimm.. pc yoktu giremedim uzun zamandırrr.. nasılsın oğlun nasılll... gaz sorununuz var sanırımm.. yediklerinle alakalıdır cnm.. benim kızım 1 yaşına girecek inan hala süt içemiyorum .. o da içemiyor inek sütü gaz yapıyor.. mercimek yiyemiyorum onun dışında gaz yapan birşey yok. diğer kızlar siz nasılsınız.. benim pek keyfim yok kv ve kb var.. kvden dolayı keyifsizim..

cnm aslında artık gaz olmaması lazım nıye oluyorkı....çok haeketlıler cunku gaz çıkarıyorlar....yurumeye basladımı...

Gunaydun şekerlerin...
Kizlar topigimiz canlansin.biz yavaş yavaş düzenooturtuoruz artik daha sik girmeye Caliscam..
bayan_akilli bayan_akilli canim.saol.mustim dogdu sonunda gaz ve uyku problemimiz var..uykuya dalamiyor oglum..

bebiş nasıl canım...mesajıma cevap vermedın musaıt degıldın herhalde..
kv ile durumlar nasıl çok karışmıyo ınş:KK11:

Gunaydun şekerlerin...

sağol kuzucum asıl sana kolay gelsin bebiş çok tatlıııı :D
ilk 3 ay hep sıkıntı oluyomuş canım biraz kendine gelsin de ondan sonra sevilme kıvamında olur (:

Back