- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #61.961
Herşeyi demedim.bunuda denetim canim
o zaman damla yazsın dr canım baya gecıyo gazı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi demedim.bunuda denetim canim
İSYANNN doğum yapmışsınn canımm hayırlı olsunnnnn çok sevindimm.. pc yoktu giremedim uzun zamandırrr.. nasılsın oğlun nasılll... gaz sorununuz var sanırımm.. yediklerinle alakalıdır cnm.. benim kızım 1 yaşına girecek inan hala süt içemiyorum .. o da içemiyor inek sütü gaz yapıyor.. mercimek yiyemiyorum onun dışında gaz yapan birşey yok. diğer kızlar siz nasılsınız.. benim pek keyfim yok kv ve kb var.. kvden dolayı keyifsizim..
Gunaydun şekerlerin...
Kizlar topigimiz canlansin.biz yavaş yavaş düzenooturtuoruz artik daha sik girmeye Caliscam..
bayan_akilli canim.saol.mustim dogdu sonunda gaz ve uyku problemimiz var..uykuya dalamiyor oglum..
mmousee mmm canim.kolay gelsin sanada
sağol kuzucum asıl sana kolay gelsin bebiş çok tatlııııGunaydun şekerlerin...
Kizlar topigimiz canlansin.biz yavaş yavaş düzenooturtuoruz artik daha sik girmeye Caliscam..
bayan_akilli canim.saol.mustim dogdu sonunda gaz ve uyku problemimiz var..uykuya dalamiyor oglum..
mmousee mmm canim.kolay gelsin sanada
isyancım evde yalnız kaldınızmı artık
aa nedenkı artık gıtsın bence evıne bebısle beraber basbasa kalırsınız ne guzel <3Hayir canim annem.kalio bizde
nıye kı yavrum 40 gun yanında bırımı kalacakçok şukur cnm
kız daha kırkı cıkmadı yahu
nıye kı yavrum 40 gun yanında bırımı kalacak
Gunaydun güzeller...bugün oğlum biraz uyudu çok şükür... Ama kurulmuş saat gibi saat 7-7 buçuk arasinuyaniyor...anne karninda alismis gsliba
kız bızde ole kalkıyos hepppp
yanlıs yazmayada baslamıs aceledenBebeknhic uyuşmuyor yanindan ayrilamiyorum...annem olmasa aç kaliriz...zombi gibiyim.artik