• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yarin icin bizim burda ozelbir hastaneden randvu alfim
Kadin icin baya olumlu seyler okudum ust komdumda orsa yaspmis memnun jalmis operator hemde bayan pna bir gorunucem ama bizim burda devlkette bir dr var herkes diyor ki bir numara arada onada gozxukucem ins

Kizkar esimde bir hasller oldu dun diyoki bebisi duyduktan sonra cok tuhaf oldum degisik duygular icindeyim anlatamiyorum diyor sizdede oldu mu oyle

Kadin icin baya olumlu seyler okudum ust komdumda orsa yaspmis memnun jalmis operator hemde bayan pna bir gorunucem ama bizim burda devlkette bir dr var herkes diyor ki bir numara arada onada gozxukucem ins

Kizkar esimde bir hasller oldu dun diyoki bebisi duyduktan sonra cok tuhaf oldum degisik duygular icindeyim anlatamiyorum diyor sizdede oldu mu oyle
canım ne gibi değişik duygular yani olumlu yöndemi yoksa olumsuz yöndemi. yarın tekrardan bir görün dr a değerin iyi gibi geldi bana ama benim gibi boş gebelik geçiriyorsan zaten hcg normal seyirinde gider. önemli olan ultrasonda bebişi görmen ki inş rabbim size göstersin o sıkıntıyı üzüntüyü yaşamanı asla istemem..

Gunaydinnn hatunlar...
Bu bebisin gazi ins 40 inşa gecer yaww artik ciddi ciddi Yoruldum bebiste yoruldu kiyamsm yavruma...
Sizler nasilsiniz
canım inş düzelir 40 ına kadar daha alışmaya çalışıyo annesi onun içinde kolay değil elbet. sende oda alışacaksınız. eşinle aran nasıl yardımcı oluyomu sana :D

Gunaydinnn hatunlar...
Bu bebisin gazi ins 40 inşa gecer yaww artik ciddi ciddi Yoruldum bebiste yoruldu kiyamsm yavruma...
Sizler nasilsiniz

her karnını doyurdugunda mutlaka sırtına koy gazını al cnm.bıze sab sımxlex damlası cok ıyı geldı doktorum vermıştı tavsıye ederım

ne gbı cnm ..olumlumu olumsuzmu....

eflinam eflinam caınım bu değer baya yükek yani kesenin kesin görünmesi lazımdı değer 1000 olduğunda kese oluşur..ama inş normal gebeliktir..eşininde garipleşmesi normal benim eşim bunaşıma girmiş hamile iken şimdi anlıorum..bebek doğuduğundn beri baöbaşka adam oldu masşallah oğlundan ötesi yok..erkeklerin buna adapte olması farklı bir durum canım..

mmousee mmousee canım alışma dönemi evet biraz zor ama olsun herşeye değer..eşimde maşallah düzeldi canım..musti dogduğundan beri farklı biri oldu...

Sibelim84 Sibelim84 canım dr çok küçük dedi metsil verdi eğer az gelirse 30 günlük olunca sap a geçeriz dedi kuzumm

eflinam eflinam caınım bu değer baya yükek yani kesenin kesin görünmesi lazımdı değer 1000 olduğunda kese oluşur..ama inş normal gebeliktir..eşininde garipleşmesi normal benim eşim bunaşıma girmiş hamile iken şimdi anlıorum..bebek doğuduğundn beri baöbaşka adam oldu masşallah oğlundan ötesi yok..erkeklerin buna adapte olması farklı bir durum canım..

mmousee mmousee canım alışma dönemi evet biraz zor ama olsun herşeye değer..eşimde maşallah düzeldi canım..musti dogduğundan beri farklı biri oldu...

Sibelim84 Sibelim84 canım dr çok küçük dedi metsil verdi eğer az gelirse 30 günlük olunca sap a geçeriz dedi kuzumm

anladım cnm ınş gerek kalmaz....mevlut ne zaman yapıyon

mevlüt yapmıcam sanırım canım..yaparsamda 40 ı çıkınca yapıcam..

neden yapmıyorsun ısyancım yanı ne bıleyım bebek mevludsuz olmaz gbıme gelıyor....benımkıde cok gec olmuştu kaynanam hastaydıya 3 aylıktı kızım mevlut oldugundaç..... ama olmalı cnm ya mutlaka okunmalı bence

neden yapmıyorsun ısyancım yanı ne bıleyım bebek mevludsuz olmaz gbıme gelıyor....benımkıde cok gec olmuştu kaynanam hastaydıya 3 aylıktı kızım mevlut oldugundaç..... ama olmalı cnm ya mutlaka okunmalı bence

aaa neden yapmıyosun ki bence yapmalısın çocuğuna okut bi dua isyancım yani çok kalabalık olmasa bile ufak bir grupla okumasını yap :KK66:
valla kızlar şu anda çok yorgunum halsizimm hiç böle birşey yapabilcek halim yok.. ama 40 ı çıksın belki 5-10 kişi iile bir dua okuturum canlarım

İsyancım bence hiç 4*0 bekleme hap bu hafta sonu gelen gelsin giden gitsin sende bi kendi haline kal
buarada gaz muhabbetı 3 ayda bitiyor derler
cogunluklada biter degedede bitmişti 3.5 aylıkken fılan

İsyancım bence hiç 4*0 bekleme hap bu hafta sonu gelen gelsin giden gitsin sende bi kendi haline kal
buarada gaz muhabbetı 3 ayda bitiyor derler
cogunluklada biter degedede bitmişti 3.5 aylıkken fılan
ayy yandıkk 3 aymıı amaninnn
yok canım hiç halim yok görseniz hortlak gibiyim valla..
zaten artık yalnızı annem gündüz geliyoe akşamları yalnızı oğlumla ve eşimle

ayy yandıkk 3 aymıı amaninnn
yok canım hiç halim yok görseniz hortlak gibiyim valla..
zaten artık yalnızı annem gündüz geliyoe akşamları yalnızı oğlumla ve eşimle
aman canım gıtsınler ne guzel
aglıyormu durmadan
valla ımrenıyorum yanı hıc fesatlık olarak dusunme
suanda dunayakı en guzel zamanları yasıyorsun
kanaman fılan varmı nasıl

aman canım gıtsınler ne guzel
aglıyormu durmadan
valla ımrenıyorum yanı hıc fesatlık olarak dusunme
suanda dunayakı en guzel zamanları yasıyorsun
kanaman fılan varmı nasıl

ayy canımm fesatlık ve sen asla düşünmem öle şey...
yok canım sürekli ağlamıo ama mıkırdanıp duruo uyuyamıo gazdan dolayı yavrucum..
evet cnım çok güzel zamanlar Rabbim hepinize nasip etsinn inş..
kanamam çok yok canım günde 2 ped değiştiyiorum ama tam dolmuo yanii..

ayy canımm fesatlık ve sen asla düşünmem öle şey...
yok canım sürekli ağlamıo ama mıkırdanıp duruo uyuyamıo gazdan dolayı yavrucum..
evet cnım çok güzel zamanlar Rabbim hepinize nasip etsinn inş..
kanamam çok yok canım günde 2 ped değiştiyiorum ama tam dolmuo yanii..
O genede kan var yani canım
anladım be caım
kılolar ne alemde?

O genede kan var yani canım
anladım be caım
kılolar ne alemde?

cute valla hiç tartılmadım desemmm hahahaha...
göbek gitti ama kilolar duruo..
birde süt olsun diye habire yedirdiler 15 gün..yemicem desemde tıktılar ağzıma kilo bile almış olabilirim...
foto çekyim bakın hlime

IMG_20141202_153402-1.jpg

Back