baska care yok napalım kızlar. su kadın borcu ustune alcakda arabadakı haczı kaldırcaz ınş.arabasız zor olcak tamda kışın kızımda kuçuk ama çıkış yolu yok baska
canım bizim araba muhabbetini biliyorsun
maalesef bizde arabasısız şu an hadi çocuk yok ama ilerde lazım
biz arabamıza aşıktık resmen aklımıza gelmezdi böyle bir olay ama rabbim beterinden saklasın .amin
bir müddet idare edicez yapacak bişi yok artık
hoşgeldin canım sanırım oradan tanışıyoruz seninle..
evet canım kv epey sorunlu kendini en yüksekte görüo herşeyi o bilio zannedio..ve herşey onun istediği doğrultuda olması için diretio...eşimde ana kuzucu olunca iş böle çıkmaza girio..
şu anda rolda yapamıyorum moralim bozuk ve gülemiyorum malesef canım
canım konuşmuyorum muhatap olmuoyorum..
dün aynı evde iki yabancıydık..
o kadar canım sıkkınki..
hhayır kendimizle alakalı bir sorun olsa üzülmücem bu kadar..sırf anası için böle yapıo ya daha bir gücüme gidio..
dün gece uyandım uyandım kadına beddua etttim valla ne yalan söyleyim
günaydınn canlarım...
dün eve gittim arakdaşımın işi varmış gidemedik sinemaya..
eve gitim yemek yaptım tam pişti o anda geldi eşim..kapıda karşılamadım bile masayı kurmaya gittim mutfağa..sonra o üstünü değiştirdi yemek hazır diye seslendim geldi..
yemeği yedik projemi yetiştirmem lazım ben çalışcam dedi gitti çalışma odasına..normalda oturma odasında çalışır ben yalnız kalmayım diye..
bende kalktım bir duş falan aldım..
sonra gittim oturma odasına uzandım birde çay demledim içermisin diye sordum yok dedi..bende aldım kendime çayımı burçağımı o ses türkiyeyi izlemeye başladım..baktım bu geldi..yüzüme bakıo sürekli bende hiç umursamadım..
bir yarım saate yakın oturdu gittti...
sonra wc ye gittim telde konuşuo annesi ile annecim falan böle neşeli neşeli..kardeşi yurt dışından geldi annesi onu almaya gitmiş..
eğerki aramız iyi olsa bizde gidelim derdim..hoş ben onun gitmesini bekliodum ama gitmedi..
sonra baktım oturma odasına yine geldi yarım saat daha tv izledik oldu saat 11..
hiç yüzüne bile bakmadın kuşumuzu öptüm gittim odaya yattım..
yarım saat sonra falanda o geldi..ikimizde kıçımızı döndük yattık..
gece zaten hiç uyuyamadım baş ağrısı ve bel ağrısından o oda bu oda gezdim en son arka odada sızmış kalmışım..
sabah servisle gelcektim onun beni bırakmasını istemiodum ama uyanamamışım..
el mahkum bıraktı beni tabi hiç konuşmadık..
bakalım nereye kadar gitcek böle
şimdi aradı eşim..
kardeşi dün yurt dışında geldi yaa..akşam anneme uğrada beraber gidin dedi..
bende gitmem onunla sen nasıl birşey yok gibi anneme uğra beraber gidin diosun dedim..
ortada büyütülcek birşey yok diye beyfendi bana..
bende gelmiyorum dedi..
kardeşime ayıp olur hediye almış sana mustafaya o davet etti yoksa zaten seni götürmezdim onun için gel dedi..
bende annenle falan gitmem keyfin yetiosa beni evden alır kendin götürürsün dedim..
aslında gitmemeliyim bunu çok iyi biliyorum..
off napsam gitmesememmi acaba
yavrumnada üzülüyorumm yaaa...
acaba diyorum bizi daha kendi ailesinden koruyamayan böle durumda bizi üzen adam nasıl baba olacakkk..
Allahım bilio kalbimi..
dua edin bana kızlarr
canım kaynının hatırı iç gitmelisin bence
seviyorum onunla orunum yok diyotsun
ama kv ile gitme ve evindede muhatap olma çok
çokta oturma karnıma ağrı girdi de uzan ve kalkalım de eşine
birde eşin için çok karamsar gmördüm seni
böyle bileme kendini
eşin çok iyi bir baba olacak eflinam dedi dersin
şimdi o karnında iken anlamıyor erkeklerde eline alınca anlıyorlar
eşin tabiki iyi bir baba olacak inş
dürü olayınıda yap kv söleme kendi tarafını çağır eğlen ye iç
gerisini düşünme
InşaAllah herşey düzelicek isyancım eşinde Allahın izniyle çok iyi bi baba olacak bebeğiniz doğunca inşaAllah sizin kıymetinizi daha çok anlayacak..
Masatakvimi hayırlı olsun saglıcakla kavuşursun bebeğine inşaAllah.. darısı mouse eflinam deniz benim ve tüm bekleyenlerin başina..
Yarin ucuyoruuuuz : ) inşaAllah güzel bi tatil olur morale ihtiyacimız var : )
canım amin inş
masatakviminede çok sevindim rabbim hayrlusu ile kucağın almayı nasip etsin inş
siz avusturyaya mı gidiyorsunuz kuzum