• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Ve sonunda bütün cesaretimi toplayıp randevuyu aldım.
öncelikle özel sigortanın %100 karşıladığı hastaneye gitmeyi düşündüm , baktım tüp bebek doktoru bile opr.
daha sonra acıbademmı acaba oldum.
fakat ben yinede tandııgım bir doktora egedeki doktora karar kıldım.
25 ekım hem benim dogum gunum hem gecen senekı kotu gunlerden sonra tam 1 yılmıs olmus oluyor.
randevuyu aldım. 325 tl muaynesi imiş. özel sigortalı oldugum için ödemeyide geri alabileceğim. maddi olarakta bir sorun gözükmüyor.
içimde kelebekler kanat filan cırptı.
hazıran ayında bebek düşünüyorum hazır onumde hala vakıt varken gidip bir fikir almak istiyorum. ama öncesined gebeliği sonlandıran doktordan rapor almayı düşünüyorum tam olarak plesanta privanın hangi çeşidiydi bu önemli benim için.
öyle yani.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Allah bir kere daha gönlümdekini,ömrüme nasip etsin

canım ben hep öle yapıyorum ama benim kv kötü kalpli..
her türlü sorun çıkarabilcek kapasitede bir insan..
o yüzden alttan aldıkça daha çok kabarıyor

haklısın cnm senınkı az degıl. ALLAH yardımcın olsun

Selam guzeller..

İsyancim hicbisey icin canini sikma bu guzel sureci zehir etmelerine izin de verme kocan bile olsa...Rabbim yardimcin olsun..

Ben giremiyorum kizlar pek.Kafami toparlamaya calisiyorum canim sıkkın kendimi ise veriyorum yalan yok...
Pek tat almiyorum isten gucten..

Bayramin 1. gunu aksam adanaya gitcem bayram icin.
Simdiden hepinize guzel bir bayram diliyorum canlarim..
Akliniza gelirsem de lutfen bana dua eder misiniz cok ihtiyacim var...
Opuyorumm

cnm dualarımız senınle sıkma canını elbet gececek bu gunler.sende gayret et nolur

Ve sonunda bütün cesaretimi toplayıp randevuyu aldım.
öncelikle özel sigortanın %100 karşıladığı hastaneye gitmeyi düşündüm , baktım tüp bebek doktoru bile opr.
daha sonra acıbademmı acaba oldum.
fakat ben yinede tandııgım bir doktora egedeki doktora karar kıldım.
25 ekım hem benim dogum gunum hem gecen senekı kotu gunlerden sonra tam 1 yılmıs olmus oluyor.
randevuyu aldım. 325 tl muaynesi imiş. özel sigortalı oldugum için ödemeyide geri alabileceğim. maddi olarakta bir sorun gözükmüyor.
içimde kelebekler kanat filan cırptı.
hazıran ayında bebek düşünüyorum hazır onumde hala vakıt varken gidip bir fikir almak istiyorum. ama öncesined gebeliği sonlandıran doktordan rapor almayı düşünüyorum tam olarak plesanta privanın hangi çeşidiydi bu önemli benim için.
öyle yani.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Allah bir kere daha gönlümdekini,ömrüme nasip etsin

hadı hayırlısı cnm ALLAH karsına ıyı doktorlar cıkarsın.gönlundekını tez nasıp etsın ınş

yarın kurban bayramı malumunuz ben bu bayramı sevmıyorum heryer kan gölu olcak gene.hepınıze hayırlı bayramlar kızlar

günaydın herkeze
bayram sonrakı ılk gun gayet zınde olmam gerekırdı ama
ortalık cok karısık malum
bızde olayların tam ortasındayız
yanı ust semt ve alt semt karısık bırlesık semtler degıl arada baska semtler var ama o ıc goturen gaz kokuları bızım oraya kadar var
ve basımızdakı helikopterler.
ayrıca bugun babam 2.stent ıcın hastaneye yatacak egeyı amcamlara emanet ettık okula ya goturecek ya goturmeyecek 11 gıbı karar verıcez buna. oyle yanı.

günaydınn kuzular..
geçmiş bayramınız kutlu olsun..
yatttık kalktık tatil bitti valla..
bu bayram bir yeri gezmedim desem yeri var..
zaten bir mide ağrısı musallat oldu ne uyutuo ne oturtuo..sanırım hereketsiz kaldım ondan oldu..
çalışmak daha iyiymiş evde resmen şiştimm...
CuteMom CuteMom canım babana geçmiş olsun..o olaylar size yakınmı yaa..türkiyenin her yeri karıştı Allah sonumuzu jhayır etsin..egeyide emanet edeceğin birini bulmuşsun canım sevindim

günaydın kızlar her tatil dönüşü olduğu gibi bugünde uykusuz ve yorgunum. tatilden hiçbişey anlamadım desem yeridir. bizde her bayram abimler ablmalar geldiği için hiç dinlenemiyorum maalesef uyku düzenide şaşınca uykusuz ilk iş günü oluyo.
CuteMom CuteMom canım artık ciddi ciddi karar vermene sevindim git tabi öncesinde dr a kafan rahat olsun. bende regl yim şu anda bitsin gidicem kısmetse.
isyan123 isyan123 canım eşinle aran nasıl düzeldimi bayramda barıştınız gibi sanki (:

günaydın kızlar her tatil dönüşü olduğu gibi bugünde uykusuz ve yorgunum. tatilden hiçbişey anlamadım desem yeridir. bizde her bayram abimler ablmalar geldiği için hiç dinlenemiyorum maalesef uyku düzenide şaşınca uykusuz ilk iş günü oluyo.
CuteMom CuteMom canım artık ciddi ciddi karar vermene sevindim git tabi öncesinde dr a kafan rahat olsun. bende regl yim şu anda bitsin gidicem kısmetse.
isyan123 isyan123 canım eşinle aran nasıl düzeldimi bayramda barıştınız gibi sanki :-)

eşimle barıştık sayılır canım...
daha doğrusu ben dürüyü yapıcam dedim o da ses etmedi..
sonra bayramda sabah bizi öperek uyandırdı bugün bayram yüzümüz gülsün oğlumuzda bayram görsün dedi..
o öyle dediğinden beri bizim oğlana bir hal oldu içerde hiç durmuo..
sanırım vallahi çıkmak istio..
ama kv ile oldukça hala mesafaliyimm

sonra bayramda sabah bizi öperek uyandırdı bugün bayram yüzümüz gülsün oğlumuzda bayram görsün dedi..
oh çok sevindm canım bak eşin bi adım atmış olay bitmiştir (: kv boşver yaa sen yine mesafeyi koru bunlara iyi olmaya gelmez en güzelindende dürünü yap oda çatlasın patlasın :D

oh çok sevindm canım bak eşin bi adım atmış olay bitmiştir :-) kv boşver yaa sen yine mesafeyi koru bunlara iyi olmaya gelmez en güzelindende dürünü yap oda çatlasın patlasın :D

şimdi ayın 18 ine diye karar verdik..
ama dün kuzenlerim karnımı görünce kızım sen 18 ine kalmazsın bebiş inmiş doğurursun dedilerrr..
bol bol mide ve bel ağrım var..
şimdi kontrole gidioz biz teyzoşlarrr

şimdi ayın 18 ine diye karar verdik..
ama dün kuzenlerim karnımı görünce kızım sen 18 ine kalmazsın bebiş inmiş doğurursun dedilerrr..
bol bol mide ve bel ağrım var..
şimdi kontrole gidioz biz teyzoşlarrr
oyy bişey kalmadı karnınn kocaman olmuş zaten gördüm fotodan rabbim hayırlısıyla sağlıkla verir kucağına inşşş :KK6:
CuteMom CuteMom canım ekim değildir kasımdır bencede :KK33:

günaydın herkeze
bayram sonrakı ılk gun gayet zınde olmam gerekırdı ama
ortalık cok karısık malum
bızde olayların tam ortasındayız
yanı ust semt ve alt semt karısık bırlesık semtler degıl arada baska semtler var ama o ıc goturen gaz kokuları bızım oraya kadar var
ve basımızdakı helikopterler.
ayrıca bugun babam 2.stent ıcın hastaneye yatacak egeyı amcamlara emanet ettık okula ya goturecek ya goturmeyecek 11 gıbı karar verıcez buna. oyle yanı.

gecmış olsun cnm

ekım sanırım ama bence erken yanı o zaman doğurmazsın ama nasıpse 25 ı gbı bekle derım.esınle barısmana sevındım cnm kv catlasın patlasın

selammm kıslarrr nasılsınızzz?? isyann canımm doğuma az kalmışş sanırımm... hayırlı doğumlarr canımmm.. hamileliğinin son günlerinin tadını çıkarrr.. herkes birden 360 derece dönüyorr doğumdan sonraa.. bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum kızlarr... bende bayram için adanadayım kısmetse cumartesii dönücez ankaraya.. 2 ay oldu taşınalı ama alışamadım bir türlü sürekli yanımızda biri var kv gidiyor annemler geliyor.. annemler gidiyor kb geliyor yada kv ve kb geliyorr.. bunalıma girmiştim ki adana beni açtı birazz.. eşimlede ister istemez aramız limoli oluyordu.. taşınmakla hiç iyi yapmadık anlayacağınız canım çok sıkkınn.. adanada kv evime gelmedi 6 ay ankaraya gelince kıymetlendi torunu yerleşecek izin versek yanımıza :KK62::KK62:

slm teyzoşklar..
yeni geldikkk..
nst de biraz sancı çıktı ama normalmiş..
çatı falan bakılmadı..
oğlum 2800 gr olmuş..
eskiden 20 gün ilerden gidiomuş şimdi haftası ile uyumlu dedi..sanırım az yedim geriledi..
bizden haberler böle..

neden ta
selammm kıslarrr nasılsınızzz?? isyann canımm doğuma az kalmışş sanırımm... hayırlı doğumlarr canımmm.. hamileliğinin son günlerinin tadını çıkarrr.. herkes birden 360 derece dönüyorr doğumdan sonraa.. bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum kızlarr... bende bayram için adanadayım kısmetse cumartesii dönücez ankaraya.. 2 ay oldu taşınalı ama alışamadım bir türlü sürekli yanımızda biri var kv gidiyor annemler geliyor.. annemler gidiyor kb geliyor yada kv ve kb geliyorr.. bunalıma girmiştim ki adana beni açtı birazz.. eşimlede ister istemez aramız limoli oluyordu.. taşınmakla hiç iyi yapmadık anlayacağınız canım çok sıkkınn.. adanada kv evime gelmedi 6 ay ankaraya gelince kıymetlendi torunu yerleşecek izin versek yanımıza :KK62::KK62:

neden tasındınız cnm ben kacırdım galıba....aynen dedııgn gbı herkesın ıyı yuzu doguma kadar.dogumdan sonra herkesın ıkı yuzunu göruyosun malesef

slm teyzoşklar..
yeni geldikkk..
çatı falan bakılmadı..
oğlum 2800 gr olmuş..
eskiden 20 gün ilerden gidiomuş şimdi haftası ile uyumlu dedi..sanırım az yedim geriledi..
bizden haberler böle..

yok cnm sonlara dogru oyle oluyo.bızde 2 hafta ondeydık son aylarda uyumlu olduk

slm teyzoşklar..
yeni geldikkk..
çatı falan bakılmadı..
oğlum 2800 gr olmuş..
bizden haberler böle..
oy maşalah tosuncuğa (: hayırlısıyla kucağına da alırsın inş kuzucum bişeycik kalmadı zaten. ne yaptın hazırlıklar tamammı

kızlar ben geldim ve bayramda hasta olduk kıızmda bende grip olduk bebişim uyumadı dört gun çlocuk sefil oldu koyde kestiler kurbanı ben gıtmıycem dedim ama benm kaynana gıdıcez illa sinir oluyorum bebe hasta eşimde gidelim dedi mecbur oldum ve deli oldum yanı allahtan beraber ve yakın değiliz ona şükrediyorum yaa iyiki evim uzakta

isyan barışmanıza sevindim boşver tınlama doğum arası zaten bi halt çıkarmazlarsa şaşıyorymmm allah uzak etsin şu kaynanalardannnnn

mousee ,ilk gun zor olur bacım calışmak ya

cutemm gecmiş olsun baban hastaymış bebek konuusnda ins hayırlıaı olur cnm senin için

slm teyzoşklar..
yeni geldikkk..
çatı falan bakılmadı..
oğlum 2800 gr olmuş..
bizden haberler böle..

oo maşallah az kalmış yatamazsın artık geceleri kilosu ii bence benm kızda doğmadı başı yukardaydı sezeryan oldum ya 3640 oldu cnm yaaa ameliyatta zor oluyo inş. normal doğum olur ben yerimden kalkamadımmm biliyosunnn

kızlar tek tek yazamıyorum berbat yoğunumm..evet az kaldı maşallah tosunum hayet iyi bakalım şimdilik...
nst de biraz sancı çıktı ama normalmişş..
hazırlıklarımız tamam küçük şeyler kaldı artık..
dürümüzüde 18 ekimde yapıcaz inşşş..

oo maşallah az kalmış yatamazsın artık geceleri kilosu ii bence benm kızda doğmadı başı yukardaydı sezeryan oldum ya 3640 oldu cnm yaaa ameliyatta zor oluyo inş. normal doğum olur ben yerimden kalkamadımmm biliyosunnn

benımde sezeryan zordu cıtl 14 gunde toparlandım.ama arkadaslarım 2 gune kalktılar ya maşallah.kaç gun surdu senın zorlugu????
ısyan için hangısı hayırlıysa o olsun ınş

Back