- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #61.381
Ve sonunda bütün cesaretimi toplayıp randevuyu aldım.
öncelikle özel sigortanın %100 karşıladığı hastaneye gitmeyi düşündüm , baktım tüp bebek doktoru bile opr.
daha sonra acıbademmı acaba oldum.
fakat ben yinede tandııgım bir doktora egedeki doktora karar kıldım.
25 ekım hem benim dogum gunum hem gecen senekı kotu gunlerden sonra tam 1 yılmıs olmus oluyor.
randevuyu aldım. 325 tl muaynesi imiş. özel sigortalı oldugum için ödemeyide geri alabileceğim. maddi olarakta bir sorun gözükmüyor.
içimde kelebekler kanat filan cırptı.
hazıran ayında bebek düşünüyorum hazır onumde hala vakıt varken gidip bir fikir almak istiyorum. ama öncesined gebeliği sonlandıran doktordan rapor almayı düşünüyorum tam olarak plesanta privanın hangi çeşidiydi bu önemli benim için.
öyle yani.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Allah bir kere daha gönlümdekini,ömrüme nasip etsin
öncelikle özel sigortanın %100 karşıladığı hastaneye gitmeyi düşündüm , baktım tüp bebek doktoru bile opr.
daha sonra acıbademmı acaba oldum.
fakat ben yinede tandııgım bir doktora egedeki doktora karar kıldım.
25 ekım hem benim dogum gunum hem gecen senekı kotu gunlerden sonra tam 1 yılmıs olmus oluyor.
randevuyu aldım. 325 tl muaynesi imiş. özel sigortalı oldugum için ödemeyide geri alabileceğim. maddi olarakta bir sorun gözükmüyor.
içimde kelebekler kanat filan cırptı.
hazıran ayında bebek düşünüyorum hazır onumde hala vakıt varken gidip bir fikir almak istiyorum. ama öncesined gebeliği sonlandıran doktordan rapor almayı düşünüyorum tam olarak plesanta privanın hangi çeşidiydi bu önemli benim için.
öyle yani.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Allah bir kere daha gönlümdekini,ömrüme nasip etsin