• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ıyı barı en azından gıttıgne degmıs dıyorum canım benım.
kaynanaı nasıl öpmedın bu arada on anlamadım yanı operdın soyle bır öpmedınde nasıl öpmeıdn kadında senı hoslamadımı

oraya gittiğimde direk kardeşine yöneldim onu öptüm sonra onla ayak üstü muhabbete başladım..kv de arkamda bekliodu dönmeyince mutfağa gitti..
akşam mecburen öptüm artık çekti kendine çünkü ama soğuk soğuk durdum 1 metre vardı herhalde aramızda..

günaydınn canlarımmm...
bugün ben daha iyiyim en azından daha az umursuyorumm..
dün kv ye gitik ne selam verdim ne sabah..
eşimin kardeşi ile sarıldık ettik hemen onla lafa daldım kv yi görmezden geldim..sonra o yemek yapıodu eşim hemen annesinin yanıda gitti tabi bizde kardeşi ile oturma odasında geçtik sohbet falan ettik..
sonra neyse yemek hazır oldu yedik kalktık bulaşıkları hemen makinaya kaldırıp oturma odasına geçtim arkamı döndüm oturdum tek kelime etmedim kv ile..
çıkarkende kardeşini öptüm ona iyi akşamlar diodum geldi öptü beni uyuz iyi akşamlar kızım diye...,iki yüzlü..
oğlunu aramamış gibi davranıo..
ama ben akşam bariz belli ettim sorun olduğunu anlasınn bu konuda dik durduğumu umurumda değilll..
bugün kesin arar oğlunu yine..
bak isyan yüzüme bakmadı gördünmü akşam nasıl davrandı diyeee...

oğlunun yanında samımı davranıyo ıste ıkıyuzlu

dün akşamda öpmesinin sebebi kendini haklı göstermek içindir kesn bak ben adım attım ama isyan hiç oralı olmadı diye kendini üste çıkarıcak diren isyan :D

aynen doldurusa devam yanı

ıyı barı en azından gıttıgne degmıs dıyorum canım benım.
kaynanaı nasıl öpmedın bu arada on anlamadım yanı operdın soyle bır öpmedınde nasıl öpmeıdn kadında senı hoslamadımı

ben o olaylardan sonra kaynanamı hıç opmedım ayaga kalktıgında gectım koşeye oturdum:KK12: bayram harıc tabı

bu arada kızlar arabayı sattım daha dogrusu parasını aldık esıme arkadası guvendıgı ıçın parayı verdı.esımde bak abı haczı kaldıramazsak nolcak demış.olsun kaldırınca satısı yaparız demış.bayramın ıkıncı gunu arabayı teslım etcez ama nedense ıcım rahat degıl.yanı hala adımıza kayıtlı.esımde dıyo ne yapcaklar arabayla soygunmu yapcaklar dıye dalga gecıyo
kaça sattıgımıza gelınce.13bıne almıştık.10.50ye bıraktık.cunku arabanın eksık yerlerı yapılcak seylerı vardı daha dogrusu adam halletcekmış onları
velhasıl oyle işte...araba gıttı.ama sanırım görumcem yada kaynanama engellı parası baglanırsa kaynanam esıme araba alcak.ha tabıkı esım kredı cekmıcek o konuyu hatırlarsınız asla çekmıcek

oğlunun yanında samımı davranıyo ıste ıkıyuzlu

aynen doldurusa devam yanı

ben o olaylardan sonra kaynanamı hıç opmedım ayaga kalktıgında gectım koşeye oturdum:KK12: bayram harıc tabı

bu arada kızlar arabayı sattım daha dogrusu parasını aldık esıme arkadası guvendıgı ıçın parayı verdı.esımde bak abı haczı kaldıramazsak nolcak demış.olsun kaldırınca satısı yaparız demış.bayramın ıkıncı gunu arabayı teslım etcez ama nedense ıcım rahat degıl.yanı hala adımıza kayıtlı.esımde dıyo ne yapcaklar arabayla soygunmu yapcaklar dıye dalga gecıyo
kaça sattıgımıza gelınce.13bıne almıştık.10.50ye bıraktık.cunku arabanın eksık yerlerı yapılcak seylerı vardı daha dogrusu adam halletcekmış onları
velhasıl oyle işte...araba gıttı.ama sanırım görumcem yada kaynanama engellı parası baglanırsa kaynanam esıme araba alcak.ha tabıkı esım kredı cekmıcek o konuyu hatırlarsınız asla çekmıcek

canım herşeyin hauırlısı..
senn kv nin hiç alcağını zannetmiyorum ama..
valla bende öpmicektim szorunlu kaldı..
dolduruşada devam edeceği kesin..iki yüzlü

canım herşeyin hauırlısı..
senn kv nin hiç alcağını zannetmiyorum ama..
valla bende öpmicektim szorunlu kaldı..
dolduruşada devam edeceği kesin..iki yüzlü

yok kız alır soyle soyleyeyım oğlu onun bıtanesı.ama kızı olsa almaz.kızı desen dunyanın en fedakar ınsanı ama annesıne göre oğlu bas tacı. nasıl uzuluyo engellı maası cıkmadı sana araba alamadım dıye.bılıyorum cıksa alır.görumcemde alır.ben bu kadar fedakar bı ınsan görmedım arkadas.varı yogu alıesı.sanırım o yuzden evlenmeyecek bu kız.
ben bılıyorum ya oyle yada boyle esımın uzlmesıne dayanamayıp alacaklar ılerde.aman banane esım kredı cekmesınde bıze patlamasında alsınlar ıstemem yan cebıme

yok kız alır soyle soyleyeyım oğlu onun bıtanesı.ama kızı olsa almaz.kızı desen dunyanın en fedakar ınsanı ama annesıne göre oğlu bas tacı. nasıl uzuluyo engellı maası cıkmadı sana araba alamadım dıye.bılıyorum cıksa alır.görumcemde alır.ben bu kadar fedakar bı ınsan görmedım arkadas.varı yogu alıesı.sanırım o yuzden evlenmeyecek bu kız.
ben bılıyorum ya oyle yada boyle esımın uzlmesıne dayanamayıp alacaklar ılerde.aman banane esım kredı cekmesınde bıze patlamasında alsınlar ıstemem yan cebıme

aman canım aynen kredi çekip sonra eşin birde kıyamaz kendi öderse daha kötü olur..
benimki kesin öle yapardı..
annem zor durumda kaldı biz ödeyelim derdi krediyi..
kabul etmem ben artık akıllandım..
bizimki değer verir gidi davranıo ama asıl değer verdiği ortanca oğlu..
işte bizim hödük konyada ona mahkum olduğu için iyi avranıyor bizimkide o yüzden pek anneci oldu..kyamıyor annesine..

aman canım aynen kredi çekip sonra eşin birde kıyamaz kendi öderse daha kötü olur..
benimki kesin öle yapardı..
annem zor durumda kaldı biz ödeyelim derdi krediyi..
kabul etmem ben artık akıllandım..
bizimki değer verir gidi davranıo ama asıl değer verdiği ortanca oğlu..
işte bizim hödük konyada ona mahkum olduğu için iyi avranıyor bizimkide o yüzden pek anneci oldu..kyamıyor annesine..

ben esıme acıkca soyledım ısyan.eğer o kredıde beş kuruş paramız gecsın hayatta calışmam borcu bıtesıye kadar.kusura bakma ama senın annenın adına olan araba ıcın calışamam ben dedım. şahsı alınma benım babamın adınada olsa gene clışmam .sonuçta araba bızım degıl nıye emegım gecsın sadece bız kullanıcaz dedım.eğer yarın bırgun boyle bırşey olsun işi mişi unuturum ödesın nasıl oducekse

ben esıme acıkca soyledım ısyan.eğer o kredıde beş kuruş paramız gecsın hayatta calışmam borcu bıtesıye kadar.kusura bakma ama senın annenın adına olan araba ıcın calışamam ben dedım. şahsı alınma benım babamın adınada olsa gene clışmam .sonuçta araba bızım degıl nıye emegım gecsın sadece bız kullanıcaz dedım.eğer yarın bırgun boyle bırşey olsun işi mişi unuturum ödesın nasıl oducekse

işte canım can sıkar birde o durum..o yüzden iyice düşünün ve anlaşın ondan sonra aldırın arabayı çıkarsa rapor..
ben artık bu adamlara zerre güvenmiyorummmmm...
dur bakalım ben doğumdan sonra ne olaylar yaşıcamm kesin ekşınlı geçecek belli oldu..
eşimde bu pasiflik varken gireriz biz kv ile birbirimize..

işte canım can sıkar birde o durum..o yüzden iyice düşünün ve anlaşın ondan sonra aldırın arabayı çıkarsa rapor..
ben artık bu adamlara zerre güvenmiyorummmmm...
dur bakalım ben doğumdan sonra ne olaylar yaşıcamm kesin ekşınlı geçecek belli oldu..
eşimde bu pasiflik varken gireriz biz kv ile birbirimize..

aman ısyan varya ınan cok hashas bı donem.gecen hanı bu mınık doğan prenses varya o benım kuzenımın çoçuğu.kuzenım erkek.kızın annesı artı kuzenımın annesı yyanı teyzem bıde görumcem kaldı basında.neymış guvenemıyolarmış kızın annesıne...şoyleymış boyleymış...sonuçta onlar benm akrabalarım ama gelınımız ıcınde uzuldum yanı dusunsene kocası(kuzenım) hergun annesını yada kardesını arıyo sen gıt yanına yalnız kalmasın dıye.eee kızın annesı var yahu....ıstemıyolar kız analarını....evlenene kadar bastacı sonra umurlarında degıl....
aman dıkkat cnm hashas bı donem kımse kırılmadan atlatırsın ınş

aman ısyan varya ınan cok hashas bı donem.gecen hanı bu mınık doğan prenses varya o benım kuzenımın çoçuğu.kuzenım erkek.kızın annesı artı kuzenımın annesı yyanı teyzem bıde görumcem kaldı basında.neymış guvenemıyolarmış kızın annesıne...şoyleymış boyleymış...sonuçta onlar benm akrabalarım ama gelınımız ıcınde uzuldum yanı dusunsene kocası(kuzenım) hergun annesını yada kardesını arıyo sen gıt yanına yalnız kalmasın dıye.eee kızın annesı var yahu....ıstemıyolar kız analarını....evlenene kadar bastacı sonra umurlarında degıl....
aman dıkkat cnm hashas bı donem kımse kırılmadan atlatırsın ınş

işte kızım kendi kardeşinde olsa erkek milleti hepsi aynı...
anneanne öldü bizim ya kv tüm izinlerini kulllandı şimdi hiç izni yok..
en fazla 3-4 gün rapor alabilirim diyor..
akşamları gelir ama kesin..
annemde diyor zaten kv varken ben durmam o kadın beni delirtir diye

işte kızım kendi kardeşinde olsa erkek milleti hepsi aynı...
anneanne öldü bizim ya kv tüm izinlerini kulllandı şimdi hiç izni yok..
en fazla 3-4 gün rapor alabilirim diyor..
akşamları gelir ama kesin..
annemde diyor zaten kv varken ben durmam o kadın beni delirtir diye

hımm senın kaynana calışıyodu...aman ıyı ıyı...annen mecbur durcak ısyan gecelerı 40ın cıkıncaya kadar kım durcak senle

hımm senın kaynana calışıyodu...aman ıyı ıyı...annen mecbur durcak ısyan gecelerı 40ın cıkıncaya kadar kım durcak senle

annem durmam diyor kv gelirse diyor..
sinir ediyor beni ama kadın haklı herşeyine karışcak..
annemde sessiz garibim ezilcek..
bende sinir olcam susmucamm..
annem o yüzden gündüzleri gelirim gece kalmam diyor..
inş kv kalmazda annem kalırr..sonuçta işe gitcek sabah kalmaması lazım ama bırakmaz gibi..

annem durmam diyor kv gelirse diyor..
sinir ediyor beni ama kadın haklı herşeyine karışcak..
annemde sessiz garibim ezilcek..
bende sinir olcam susmucamm..
annem o yüzden gündüzleri gelirim gece kalmam diyor..
inş kv kalmazda annem kalırr..sonuçta işe gitcek sabah kalmaması lazım ama bırakmaz gibi..

benımkı karısmadıda noldu meğer ıcten ıce dolduruyomuş oğlunu pislik ya
annende haklı ne desem...inş en guzel sekılde gecer cnm.

benımkı karısmadıda noldu meğer ıcten ıce dolduruyomuş oğlunu pislik ya
annende haklı ne desem...inş en guzel sekılde gecer cnm.
ben en kötüsüne hazırladım kendimi canım...
ama tek bildiğim alttan falan alamam..
durmak istiosa susmasını bilecek.ç..

benimki oyunbaz seninkide sinsi..

ben en kötüsüne hazırladım kendimi canım...
ama tek bildiğim alttan falan alamam..
durmak istiosa susmasını bilecek.ç..

benimki oyunbaz seninkide sinsi..

cnm bu donemde belkıde bıraz alttan almak gerekıyo ( bunu ben dıyorum dusun ) görmemek,takmamak....çunku olaylar daha kotu şekilde sonuçlandıkça sen etkılenıyosun bebekde etkılenıyo...dlayısıyla sutun etkılenıyo malsefe :(
sana tavsıyem sadece su olabılır.kıskanmasına fırsat verme. annen kalacaksa sende kal dıye teklıf et mesela.bılıyosun bızım olaylar kıskançlıktan oldu.sen buna fırsat verme.eşinin yanında kv nede teklıf et annede ne dıyosan onada de mesela.yoksa çatlıyolar anacım.ınan olan bıze oluyo

cnm bu donemde belkıde bıraz alttan almak gerekıyo ( bunu ben dıyorum dusun ) görmemek,takmamak....çunku olaylar daha kotu şekilde sonuçlandıkça sen etkılenıyosun bebekde etkılenıyo...dlayısıyla sutun etkılenıyo malsefe :KK43:
sana tavsıyem sadece su olabılır.kıskanmasına fırsat verme. annen kalacaksa sende kal dıye teklıf et mesela.bılıyosun bızım olaylar kıskançlıktan oldu.sen buna fırsat verme.eşinin yanında kv nede teklıf et annede ne dıyosan onada de mesela.yoksa çatlıyolar anacım.ınan olan bıze oluyo

canım ben hep öle yapıyorum ama benim kv kötü kalpli..
her türlü sorun çıkarabilcek kapasitede bir insan..
o yüzden alttan aldıkça daha çok kabarıyor

kızlar ben geldim
salı günü ablama gitmiştim
yiğenlerimi çok özlemiştim hasret giderdim
annemde orada idi çok güzel geçti eve düm döncektim ama pazara gittik
çok yorulduk birde abalmaın evine temizlikçi memelkete gidiyormuş gelememmiş biz yardım ettik kıza
yorulduk baya bizimkilerde yoruldun yol uzun gitme deyince eşimi aradım oda izin verdi sağolsun
bugünde erkenden geldim evime 12 gibi falandı
evi topladım,bavulumu hazırladım,ütüleri yaptım ama yoruldum baya

biz bayramda annem,babam,eşim ve ben kv yanına gideceğiz inş
inş güzel bir tatil olur bizim içinde
altim işe başladı 1 hafta oldu
oğlu var3,5 yaşında kv demiş bakar mısın diye oda bakarım demiş
gelirkende kv getireceğiz inş
bende bayramdan sonra iş aramalarına başlayacağım inş

Selam guzeller..

İsyancim hicbisey icin canini sikma bu guzel sureci zehir etmelerine izin de verme kocan bile olsa...Rabbim yardimcin olsun..

Ben giremiyorum kizlar pek.Kafami toparlamaya calisiyorum canim sıkkın kendimi ise veriyorum yalan yok...
Pek tat almiyorum isten gucten..

Bayramin 1. gunu aksam adanaya gitcem bayram icin.
Simdiden hepinize guzel bir bayram diliyorum canlarim..
Akliniza gelirsem de lutfen bana dua eder misiniz cok ihtiyacim var...
Opuyorumm

selam kızlarrrr hepinize iyi bayramlar diliyorum bol bol dinlenin gezin mutlu olsun seviyorum sizleri öpüyorum çokkk :D:D:D

Back