- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #61.301
ıyı yapmışsın bılsın hatasını cnm
yetışın ben geldımmmmmmmmmmmmm
cute onun kaynanasın baglayan bırşey yok ama kıskançlık var sekerım.hanı bak hepsını anneanne aldı der gbı bı adetya hanı kadının işine gelmıyor.anneannenın aldıklarına herkes maşallah dıyecek babaanne orda oyle duracakya işte kudurur bunlar duramazlar ılla kıskanacaklar
isyancım kesınlıkle o ıstedıgın adetı yapıyosun. benım mevlut olayı gbı kayınvalıdeni sadece dıl ucuyla çağırıyorsun esınede ben yapıcam gelmezsede kırılmam dıyosun hadu yallah.kızım sanane ısteyen gelır ısteyen gelmez.bırak ALLAH aşkına ısyancım bıkerede ıstedıgın şeyı yap nolur ya....her seyı ıcınde bırakmasına ızın verme.herseye atlamasınada.bak o bebek şeker olayı bıle benı cok kızdırırdı mesela.sanane kardesım sanane az çekıl koşene ya....
sakın yapmaktan vazgecme.ama annene anlatma tartışmanızı.olurda kaynana gelmezse bı kılıf uydurursun.o gunu kımsenın mafetmesıne ızın verme
bu arada bu adet benım kaynanamlardada varmış.doğumdan sonra kaynanam bızde boyle boyle bı adet var işte herşeyı anneanne alır sofralar kurulurdu vs vs dedı hanı yapmadınıza getırdı. ama benım boyle bır adetten haberım bıle yoktuki....ben ne dedım altta kalır mıyım.ona bakarsan bızdede dogum yapan gelıne bılezık takılır dedım sustu kaldı
bu kocalar annelerın dolduruşuna gelıyo hep zaten.bızde arada tartıısırız bılırımkı dolduruşa gelmış.ama iyi huyu var eşim gelır barısır olayı unutur.ha karsı taraf unutturmamak cın uğraşıyodur o ayrı
bu arada sakın oyle evı terketmeye felan kalkma ısyan sacmalama. bugunler hashas gunler. oyle en ufak bı seyde gıdecek olsaydık ooooo
haklısın canım benimde son kararım bu..
eşiminde burnundan fitit fitir getircem..
onu yok saymak ne demekmiş görsün bakalım..
evde yokmuş gibi dsavrancam..gitsin anasının koynunda uyusun çok istiosa..
dürümüde yapıcam..
annemde söleyeceüim benim kv bu tarz şeyleri sevmiyormuş siz yapın dedi dicem..
annemde sallayacak yapacak birşey yok..
yeter artık gari..
şeker konusunda çok büyütmedim yada büyütmek istemedim ama bu farklı birşey..