- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.741
e sen bişey demedinmi onur yıldönümünü unutunca trip falan atmadınmıgünaydın fındıklar
ben geldım
hafta sonue vdeydık
dun evlılık yıldonumuydu 2 sene bıttı cok sukur
ama onur gene ve yıne hatırlamadı
çok şaşırdım bır hedıye fılanda bekledıgım yok asla ama bır hatırlasaydı yok hatırlamadı
bu sabah yagmurlu bır ıstanbula uyandık malum egenın cantasını aksamdan hazırlamıstık ama bus abah sortların yerını esofmanalr aldı ve bıldıgınız dolabı doktum 2 tane esofman cıktı egeye boyu olacakbizi haylı yuklu bır kıs alısverısı beklıyor bellıkı
ve ve ve egenın bıberon curuklerı 3000 tl tutuyor
ozel sıgortayla 2300 tl anestezı altında 8 dıs temızlenıp dolgu olacak , on 4 tanesı cekılecek. yandıkkı ne yandık
ve ben gene ne zaman hamıle kalsam dıye dusunuyorum
yuh diyorum başkada bişey demiyorum. kadın carlamak için anasının ölmesinimi bekliyomuş ne insanlar var uzak tut yarabbim.günaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi..
dedim yatmaya yakın evlilik yıl dönümün kutlu olsun dedim , sok oldu fılan unutmus bırak evlendıgımız tarıhıde 12 eylul olarak hatırlıyormuse sen bişey demedinmi onur yıldönümünü unutunca trip falan atmadınmı
bu arada sana onu dicektim bu konuda sen hiç yorum yapmıyosun diye bencede yavaştan artık düşünün sizde. bugün feci ağrım var regl oluyorum sanırım önümüzdeki ay biz başlarız gibime geliyo bebiş çalışmalarına.
eşinin kuzeninin eşi hamileymiş geçen gün öğrendim çok tuhaf oldum kızı hala arıyamadım hayırlı olsun diye. kıskandığımdan değil ama kendimi çok kötü hissettim arıcak gücü bulamadım kendimde bugün mecbur arıcam tabi ayıp olacak çünkü...
yuh diyorum başkada bişey demiyorum. kadın carlamak için anasının ölmesinimi bekliyomuş ne insanlar var uzak tut yarabbim.
bebişte kocaman oldu. kemikli falna dedi ya dr bence normal doğum biraz zor olur gibime gliyo isyan ama bu sana da bağlı. bol bol yürümen lazım bundan sonra ki çatıların rahat açılsın doğum kolay geçsin. ama ne olursa olsun rabbim en kolay şekilde kurtarsın bebişine kavuştursun seni inşş
e sen bişey demedinmi onur yıldönümünü unutunca trip falan atmadınmı
bu arada sana onu dicektim bu konuda sen hiç yorum yapmıyosun diye bencede yavaştan artık düşünün sizde. bugün feci ağrım var regl oluyorum sanırım önümüzdeki ay biz başlarız gibime geliyo bebiş çalışmalarına.
eşinin kuzeninin eşi hamileymiş geçen gün öğrendim çok tuhaf oldum kızı hala arıyamadım hayırlı olsun diye. kıskandığımdan değil ama kendimi çok kötü hissettim arıcak gücü bulamadım kendimde bugün mecbur arıcam tabi ayıp olacak çünkü...
yuh diyorum başkada bişey demiyorum. kadın carlamak için anasının ölmesinimi bekliyomuş ne insanlar var uzak tut yarabbim.
bebişte kocaman oldu. kemikli falna dedi ya dr bence normal doğum biraz zor olur gibime gliyo isyan ama bu sana da bağlı. bol bol yürümen lazım bundan sonra ki çatıların rahat açılsın doğum kolay geçsin. ama ne olursa olsun rabbim en kolay şekilde kurtarsın bebişine kavuştursun seni inşş
dedim yatmaya yakın evlilik yıl dönümün kutlu olsun dedim , sok oldu fılan unutmus bırak evlendıgımız tarıhıde 12 eylul olarak hatırlıyormus
oyle zorla kendımı uyuttum
halbukı trıp atmalıyım cunku atmaya atmaya onemsemıyorlar
gecen senede malum hem unutmus hemde aksam ustunden sabaha kadar uyumustu
bebek mevzusunu konusuyoruz aslında mousem denk gelmemıs olabılırsın
sımdı ozel sıgorta sartı varmıs 9 ay hamıle kalamıyorum
hazıranda hamıle kalırsam subatta dogacak ocaktan ıtıbaren ızınde oldugumu dusunun ıyı ıhtımalle ben egenın okulunad abı yararı olsun ıstıyorum hanı evde olayım okula yollayabıleyım, ama onun ıcınde agustosta dogması gerekıyor
uzuyorda uzuyor mevzu
sana gelınce dr korunma vermıdmı sıze hıc tatlım
yok kuzum ilk reglinden sonra korunmayı bırakabilrsiniz dedi malum bende hiç bebek oluşmadığ için risk teşkil edecek bir durum yok sanırım. sana gelince bu bebek işi çokta planlı olan bişey değil siz bi çalışmaya başlayın bakalım hemen olup olmucanı bilmiyosun sonuçta.dedim yatmaya yakın evlilik yıl dönümün kutlu olsun dedim , sok oldu fılan unutmus bırak evlendıgımız tarıhıde 12 eylul olarak hatırlıyormus
oyle zorla kendımı uyuttum
halbukı trıp atmalıyım cunku atmaya atmaya onemsemıyorlar
gecen senede malum hem unutmus hemde aksam ustunden sabaha kadar uyumustu
bebek mevzusunu konusuyoruz aslında mousem denk gelmemıs olabılırsın
sımdı ozel sıgorta sartı varmıs 9 ay hamıle kalamıyorum
hazıranda hamıle kalırsam subatta dogacak ocaktan ıtıbaren ızınde oldugumu dusunun ıyı ıhtımalle ben egenın okulunad abı yararı olsun ıstıyorum hanı evde olayım okula yollayabıleyım, ama onun ıcınde agustosta dogması gerekıyor
uzuyorda uzuyor mevzu
sana gelınce dr korunma vermıdmı sıze hıc tatlım
canım eşimde pek yanaşmadı aslnda oda tramvayı kolay atlatamadı hatta geçen dedi ki ben acısını daha yeni yeni yaşıyorum hep sıktım kendimi karşında güçlü olabilmek için dedi. bu böyle hep olacak ama rabbim nasip ederde bebişimiz olana kadar bu sebeple ben beklemeyi uygun görmüyorum artık. önümüzdeki ay çalışmalara başlarızaynen canım annesinin ölmesini bekliyormuş böle birşey olamaz yaa..inan vallla ben utandımm onun yaptıklarından..
eşimde kv dede bana karşı zaten çok mahcuplar şu anda..
böle teyze böle bir kardeşten kim utanmaz..
canım doktorum iri derken kemikleri iriymiş ve boyu uzunmuş normal yapabilirsin şu anda problem yok 3,5 kilo falan doğar muhtemelen böle giderse dedi..
inş normal istiyorum canım ama tabi sağlıkla doğsunda sezeryanda olur fark etmz ben ikisinede hazırladım kendimi..
bebek mevzusuna gelincede bencede bekleme canım bak hamile haberleri üzüyor seni..hem doktorda korunma vermedi uzun bir zaman..
ama sen yinede hamile kalmadan bir dotkora daha git kontrolünü ol..
ben bısı yapmasını beklemedım aslında mousem harbıdenyok kuzum ilk reglinden sonra korunmayı bırakabilrsiniz dedi malum bende hiç bebek oluşmadığ için risk teşkil edecek bir durum yok sanırım. sana gelince bu bebek işi çokta planlı olan bişey değil siz bi çalışmaya başlayın bakalım hemen olup olmucanı bilmiyosun sonuçta.
yıldönümüne gelince bencede trip atmalı yada önemsediğini belli etmelisin dediğin doğru önemsemedikçe hiç sallamıyolar çünkü. daha 2. senenizi doldurdunuz yani çıtırsınızbu ayın 29 unda da bizim 2 senemiz dolacak bakalım benim koca ne yapıcak..
ben esımle bu konuyu hıc konusmadımcanım eşimde pek yanaşmadı aslnda oda tramvayı kolay atlatamadı hatta geçen dedi ki ben acısını daha yeni yeni yaşıyorum hep sıktım kendimi karşında güçlü olabilmek için dedi. bu böyle hep olacak ama rabbim nasip ederde bebişimiz olana kadar bu sebeple ben beklemeyi uygun görmüyorum artık. önümüzdeki ay çalışmalara başlarız
ben esımle bu konuyu hıc konusmadım
ne dusundu ne hıssettı hıc bılmıyorum
bana gelınce ben ılk 3-4 gun o kadar
benımlehamıle kalan arkadaslar dogum yaptıgındada bı trıbe gırdım kendı kendıme ama hemen gectı
ama ben 1 sene olacak yapmam gereken hıcbıseyı yapmadım
ne sıgarayı bıraktım ne spor ne saglıklı yasam ne testler ne psıkolojı uyanı dırek unuttum rafa kaldırdım olayı ama
ıste ben oyle bırıyım adam cok sanslı ama kımle evlı oldugunu bılmıyoraynen canım annesinin ölmesini bekliyormuş böle birşey olamaz yaa..inan vallla ben utandımm onun yaptıklarından..
eşimde kv dede bana karşı zaten çok mahcuplar şu anda..
böle teyze böle bir kardeşten kim utanmaz..
canım doktorum iri derken kemikleri iriymiş ve boyu uzunmuş normal yapabilirsin şu anda problem yok 3,5 kilo falan doğar muhtemelen böle giderse dedi..
inş normal istiyorum canım ama tabi sağlıkla doğsunda sezeryanda olur fark etmz ben ikisinede hazırladım kendimi..
bebek mevzusuna gelincede bencede bekleme canım bak hamile haberleri üzüyor seni..hem doktorda korunma vermedi uzun bir zaman..
ama sen yinede hamile kalmadan bir dotkora daha git kontrolünü ol..
ohoo canımm sen bir sürü bahaneye sığınırsan töbe doğramazsınn kızz..
bu arada onur çok ayıp etmiş onu atlamışım ben..
sende nasıl trip atmadın bilmem..
biz eşimin anneannesi ölmden bi gün önce kutlama yapmıştık eşimin yüksek lisans mühedislik işi olunca ikisini birden kutlamıştık ama ben yinde yarın sözlede olsun kutlamasını beklerin
uzerınde durmadım demek ısterdıma ma oylede degılTekrar hamile kalında o psikoloji geri dönmesin canım ya tekrar oolursa korkusu
ıste ben oyle bırıyım adam cok sanslı ama kımle evlı oldugunu bılmıyor
ayrıca ona bıraz kızgınım
su dun bır dedıkodu gecmıstı anlatmıstım ya sıze
bu lafı bıze tasıyan kısılere gıttık
e bıze kızgınalrdı ben anladım ama konuyu hıc acmadım
herhangı bır savunma yapamazdım cunku ortebılecegım bır konu degıldı
onur kalkmaya yakın
cute sızı sattı bılıyorsunuz dımı dedı kıza, kocasıda telefondaydı
yanı oyle bıraz kızgınım unuttu fılan tamam oldu yanı uzerıne
buarad aonur bu dedıkoduyu yapan kızın sevgılıyle arkadaslıgını hala devam ettırıyor ve ettırmeye devam edecekmıs
sen bı ettır gor o zaman dedım ama neyı gorecekkı napacaksam.
aa olurmu öle şey yaa..
o kıza ben bile sinirliyimm.
onu nasıl böle davranırki..
hem kuzum tribini att..
evililik yol dönümü yanii
yok ısyancan kızla degıl kzıın sevgısıyle onur ılkokul 1den vberı arkadaslar bu olay bızı kapsamıyor sız tartınız dıyor albukı ben kızla muhattap olmadım cocukla konustum
ne bılım kocam oalrak o cocugu arayıp hayıdır nedır bu duyduklarım bıle dıyemedı
bunu beklemem suc degıl sanırım
bıldıgınız ne var ne yok ben kolluyorum kendımı
aynı şey bendede var mesela önce kilo vermem lazım ve tabiki sigara faktörü var hayatımda hamilelik dönemimde sigara beni çok ama çk zorlamıştı . hakkımızda hayırlısı olsun cutem sağlıklı sıhhatli ne zaman gelecekse o zaman olsun sonuçta dediğin doğru daha yeni evli sayılırızben esımle bu konuyu hıc konusmadım
ne dusundu ne hıssettı hıc bılmıyorum
bana gelınce ben ılk 3-4 gun o kadar
benımlehamıle kalan arkadaslar dogum yaptıgındada bı trıbe gırdım kendı kendıme ama hemen gectı
ama ben 1 sene olacak yapmam gereken hıcbıseyı yapmadım
ne sıgarayı bıraktım ne spor ne saglıklı yasam ne testler ne psıkolojı uyanı dırek unuttum rafa kaldırdım olayı ama
onur evet belki arkadaşlığını kesemez sonuçta seneler var arada ama en azından bir konuşma geçebilridi diye düşünüyorum bende.yok ısyancan kızla degıl kzıın sevgısıyle onur ılkokul 1den vberı arkadaslar bu olay bızı kapsamıyor sız tartınız dıyor albukı ben kızla muhattap olmadım cocukla konustum
ne bılım kocam oalrak o cocugu arayıp hayıdır nedır bu duyduklarım bıle dıyemedı
bunu beklemem suc degıl sanırım
bıldıgınız ne var ne yok ben kolluyorum kendımı
bılmıyorum ben nedense kesmesınıb ıle bekledım en nıhayetınde turkıeyde bu yuzden cınayet bıle ıslenıyor ne bılım fazlamı buyututm meseleyı naptım bılmıyorumonur evet belki arkadaşlığını kesemez sonuçta seneler var arada ama en azından bir konuşma geçebilridi diye düşünüyorum bende.
gel bız beraber sıgarayı bıraklım kızım sadece hamıleyken ıcmemek soun degılkı o yumurtalar ne zaman uretılıyor sen sıgara ıcerken dıye dusunmek lazım ben ha bugun y a yarın dıye dıye bırakamadım ınanamıyorum kendımeaynı şey bendede var mesela önce kilo vermem lazım ve tabiki sigara faktörü var hayatımda hamilelik dönemimde sigara beni çok ama çk zorlamıştı . hakkımızda hayırlısı olsun cutem sağlıklı sıhhatli ne zaman gelecekse o zaman olsun sonuçta dediğin doğru daha yeni evli sayılırız
onur meseleye vbenım kadar bıle takılmadı benı sasırtan oYANİ YAPMASI GEREKEN OYMUŞ SONUÇTA CANIM..ama erkekler bi gibi bakmıyor olaylara.
bende seneler oldu içiyorum ve bırakmak o kadar kolay olmuyomuş onu gördüm ve işin kötü tarafı ben bu mereti içmeyi seviyorumgel bız beraber sıgarayı bıraklım kızım sadece hamıleyken ıcmemek soun degılkı o yumurtalar ne zaman uretılıyor sen sıgara ıcerken dıye dusunmek lazım ben ha bugun y a yarın dıye dıye bırakamadım ınanamıyorum kendıme
günaydın fındıklar
ben geldım
hafta sonue vdeydık
dun evlılık yıldonumuydu 2 sene bıttı cok sukur
ama onur gene ve yıne hatırlamadı
çok şaşırdım bır hedıye fılanda bekledıgım yok asla ama bır hatırlasaydı yok hatırlamadı
bu sabah yagmurlu bır ıstanbula uyandık malum egenın cantasını aksamdan hazırlamıstık ama bus abah sortların yerını esofmanalr aldı ve bıldıgınız dolabı doktum 2 tane esofman cıktı egeye boyu olacakbizi haylı yuklu bır kıs alısverısı beklıyor bellıkı
ve ve ve egenın bıberon curuklerı 3000 tl tutuyor
ozel sıgortayla 2300 tl anestezı altında 8 dıs temızlenıp dolgu olacak , on 4 tanesı cekılecek. yandıkkı ne yandık
ve ben gene ne zaman hamıle kalsam dıye dusunuyorum
günaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?