• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar annem cok zayıf 40 kılo kadar hep oyleydı bunyesı bu tempoyu kaldıramaz. kızım yuruyo artık hıç durmuyo...kıpır kıpır masallah... annem sıgara ıcıyo bız olmasak hop annemın peşine mutfaga gıdıyo kızım. hıç yalnız kalmak ıstemıyo odada. annem yapamaz kendıde dıyo zaten.aslında cok ısterım ama olmuyo ıste.kaynanama gelınce zaten hasta zaten ıstemezdımde kendı cocouklarına bıle dogru durust bakamamış benım nezdımde....kızımın elıne bıskuvı ver bırşey olmaz dıyo yanı duşunun gerçi buyukler hep oylede neyse.....hasta o yuzden bakamaz dıyelım kısaca
ben genede ocaga kadar bakmayı dusunuyorum kızlar....içim elvermıyo boyle
bakııcıya guvenemem denız ya...ne bılım evde kızımla tek basına.....
ayy çok sinir senin kayınvaliden de
ne var yani güzelce baksa torununa sizede bu şekilde yardımcı olsa hayret yaa!
senin görümcen vardı sanki oda mı çalışıyor?
durumun gerçekten zor
inşallah şu lanet borç üzerinize kalmazda ordan rahatlarsınız bari
arabanız var mıydı sibel

yok canım büyük konuşmak istemem ama bakıcıya bende veremem..
inş iyi bir yol çıkar canım..inş gerek kalmaz çalışana en az duru 3 yaşına girinceye kadar
aslında bakıcı son seçenek ama bakıcıya bırakan bir sürü anne var
vardır yaa güzenilir aklı başında bakıcı bilemedim ki şimdi:KK51::KK51:o_Oo_O

aslında bakıcı son seçenek ama bakıcıya bırakan bir sürü anne var
vardır yaa güzenilir aklı başında bakıcı bilemedim ki şimdi:KK51::KK51:o_Oo_O

muhakkak avrdır canım..
benim yengem bakıyor mesele..
öle güzel bakıyorki o aile çok şanslı..
ama işte güvenmek nasıl olur bilemiyorumki..

muhakkak avrdır canım..
benim yengem bakıyor mesele..
öle güzel bakıyorki o aile çok şanslı..
ama işte güvenmek nasıl olur bilemiyorumki..
onu diyorum bende muhakkak vardır
çocuğa çok iyi bakacak bakıcılar
ama herkesede güvenilmez tabi
ayyy neler izliyoruz tv de
döven mi dersin zorla yemek yediren mi?,
senin oğlana annen bakacak sen şanslısın ;)

ayy çok sinir senin kayınvaliden de
ne var yani güzelce baksa torununa sizede bu şekilde yardımcı olsa hayret yaa!
senin görümcen vardı sanki oda mı çalışıyor?
durumun gerçekten zor
inşallah şu lanet borç üzerinize kalmazda ordan rahatlarsınız bari
arabanız var mıydı sibel

ay bakmasın kız ıstemem....yanı dusunuyorumda hakketen hasta olmasada ıstemezdım...
görumcem çalışıyor cnm
araba var uzerıne bu borçtan hacız kondu.bakalım şu hafta ınş bellı olcak
zaten o borç bıze kalırsa hıç çalışmam. banane mılletın borcunu ödemek ıçın evlenmedım ben.tamam cok sıkışığız ama gene sıkılırım ama baskasının borcunu ödemem.yaptı bı salaklık odesın o zaman.

onu diyorum bende muhakkak vardır
çocuğa çok iyi bakacak bakıcılar
ama herkesede güvenilmez tabi
ayyy neler izliyoruz tv de
döven mi dersin zorla yemek yediren mi?,
senin oğlana annen bakacak sen şanslısın :KK66:

inş canım Allahtan bir mani çıkmazsa bakacak var benim paşayaa...
aay öle bakıcılardan öle insanlardan uzak tutusun Rabbim hepimizi inşş

ay bakmasın kız ıstemem....yanı dusunuyorumda hakketen hasta olmasada ıstemezdım...
görumcem çalışıyor cnm
zaten o borç bıze kalırsa hıç çalışmam. banane mılletın borcunu ödemek ıçın evlenmedım ben.tamam cok sıkışığız ama gene sıkılırım ama baskasının borcunu ödemem.yaptı bı salaklık odesın o zaman.
borç üzerinize kalmaz canım bence
kadın ödeyecem demiş zaten
elalemin borcunu ödemekte koyar tabi adama
inşallah öyle bişey olmaz
herkes hata yapıyor benimkiler neler etti biliyorsun
aşarsınız inşallah bu zor günleri
ne güzel çocuğun var
allah sana aratmadan nasip etti
dünyada ki en büyük mutluluk bence
ben bazen diyorum bi bebeğim olsa kimse umrumda olmaz
evimde çocuğumla geçiririm hergünümü
ama işte gel gör ki
2 senedir kucağım boş
1 senedir de doktor doktor geziyorum
hem ruhen hemde fiziken çöktüm
bazen o kadar psikolojim bozuluyor ki anlatamam :(

inş canım Allahtan bir mani çıkmazsa bakacak var benim paşayaa...
aay öle bakıcılardan öle insanlardan uzak tutusun Rabbim hepimizi inşş
32. haftada izne çıkılmıyor mu isyan?
sen ne zaman çıkacaksın
herşeyi tamam mı bebeğin?
odası falan
resim eklesene kız

görumcem çalışıyor cnm
ayrıca burda yazmadım ama bi dönem bende kayınvalidem den nefret ettim
kavga falan ettikte kadın hiç bişey olmamış gibi benimle konuşup muhabbet edince çok pişman oldum
ona söylediklerim için :(

32. haftada izne çıkılmıyor mu isyan?
sen ne zaman çıkacaksın
herşeyi tamam mı bebeğin?
odası falan
resim eklesene kız

canım çoğu şeyi hazır sayılır..
kıyafetletri falan tamam..
birtek yatağı be ana kucağı kaldı..
birde banyo küveti falan..
ben ayrı oda yapmıcam canım..
bebeğimle aynı odada yatıcaz..sadece yatak alıcam..
32. haftada izne ayrılınıyor canım ama ben 37 ye kadar çalışabilir alıcam inş haftaya

canım çoğu şeyi hazır sayılır..
kıyafetletri falan tamam..
birtek yatağı be ana kucağı kaldı..
birde banyo küveti falan..
ben ayrı oda yapmıcam canım..
bebeğimle aynı odada yatıcaz..sadece yatak alıcam..
32. haftada izne ayrılınıyor canım ama ben 37 ye kadar çalışabilir alıcam inş haftaya
doğumdan sonraya mı atılmış olacak böylelikle iznin
citl de 37. haftaya kadar çalışmıştı
zor olmaz mı acaba
ağırlaşırsın falan o_O
neden oda kurmadın isyan
dolapta mı almayacaksın?

bence sen söylenenlere aldırma herkesin kocasının huyu farklı. benim kocaya bende trip atamam mesela o benden çok trip atar ve bu böyle gider. seninkide öyle diye düşünüyorum kraldan çok kralcı deniyo böylelerine ama yapacak bişey yok. huzurunu bozmana değmez. sadece kırıldığını yada heves ettiğini falan belirtebilirsin. yadaaa bir gün hazırlk sen yapıp ondan da aynı şeyi beklediğini söyleyebilirsin zira kendiside senden bişeyler bekliyo olabilir sen önemsemeyincede önemsemeyebilr.
evet kendisi h aklı olur cıkar , buarada ben oyle masa bılmem ne hazırlayamam ya bana komık gelıyor yakısmaz bana normalde yemegı zor yetıstıren bırı olaraktan :D mumlar guller fılan bana 2 beden buyuk gelır :D yapıcak bısey yok gectı gecen artık
en azından adam hayatımı maaf ettı bu kadın dıyerekten bıle hatırlamadı evlılık yıldonumunu bırde boyle bakalım :D

ama kızım çok kuçuk denız.kreşe vermeye ıcım elvermıyo 1 yasında daha.Anneanne desen peşinde koşamaz babaanne hasta...of bılmıyorum ama hakketen cok daraldık...napıcaz boyle bılmıyorum....
sıbelcım noldu atladım gormedım
maddı oalrakmı sıkıstınız?

yok cnm patronlarımla hala goruşuyorum ama artık bana ıhtıyacları yok. esıyle ofısı bırleştırdı patronum zaten artık 3 cocukla ofıse pek uğramıyormuş.ee esınınde bı suru elemanı var bana ıhtıyacları yok.ama cıtlatırsam bana iş bulurlar da ben kızım kuçuk dıye ıstemıyorum. verceklerı para en fazla 1000 tl. eee 350si kreşe 650 tl için mi çalışcam...değer mi...kızımın bu zamanları gerı gelmıcek....ama boylede olmuyo...bılmıyorum napıcam
suan cok kucuk yavrun evet ama cogu kısı bu sekılde calısıyor aslında maddı olarak sıkıntılı oluncada anca evde oluyorsunuzdur dıye dusunuyorum bılmıyorum henuz okumadım yazdıklarını ama bır arkadsımız nısanda dogum yaptı persembe ıse baslıyor ve cok uzgun dırek calısmak ıstemıyorum evde olmayada alıstım kızdanda nasıl arılıcam dıyor

bak buda bir mantık ve bence doğru bir mantık..
cute kız bu akşam süslen püslenn..
deki kocacım evilik yıl dönümümüz öle sönük geçmesin bundan sonra böle olmasın ben rahatsız oldum falan de..erkek milleti bazen açık konuşmak gerekebiliyor..
gecen sene sonra soylemıstım o zaman amcam daha yenı vefat etmıstı 4-5 gun olmustu bısı yapmasını zaten beklemıyordumda en azından hatırlayabılırdı dıye dusunmustum sonradan dıger arkadaslar hep otele fılan gıttıler , duyduk halıyle bı dahakı sene bızde boyle yapıcaz dedı ama otel motel bos yaw gerek yok hatırlasa bıle yeterdı
öküz
kızlar annem cok zayıf 40 kılo kadar hep oyleydı bunyesı bu tempoyu kaldıramaz. kızım yuruyo artık hıç durmuyo...kıpır kıpır masallah... annem sıgara ıcıyo bız olmasak hop annemın peşine mutfaga gıdıyo kızım. hıç yalnız kalmak ıstemıyo odada. annem yapamaz kendıde dıyo zaten.aslında cok ısterım ama olmuyo ıste.kaynanama gelınce zaten hasta zaten ıstemezdımde kendı cocouklarına bıle dogru durust bakamamış benım nezdımde....kızımın elıne bıskuvı ver bırşey olmaz dıyo yanı duşunun gerçi buyukler hep oylede neyse.....hasta o yuzden bakamaz dıyelım kısaca
ben genede ocaga kadar bakmayı dusunuyorum kızlar....içim elvermıyo boyle
bakııcıyav enemem denız ya...ne bılım evde kızımla tek basına.....
ha bakıcı ha kres aslında aynı sey ama kreste topluluk ıcınde oluyorlar ozguvenlerı daha gelısıyor duru ocakta tam kac aylık olacak?
borç üzerinize kalmaz canım bence
kadın ödeyecem demiş zaten
elalemin borcunu ödemekte koyar tabi adama
inşallah öyle bişey olmaz
herkes hata yapıyor benimkiler neler etti biliyorsun
aşarsınız inşallah bu zor günleri
ne güzel çocuğun var
allah sana aratmadan nasip etti
dünyada ki en büyük mutluluk bence
ben bazen diyorum bi bebeğim olsa kimse umrumda olmaz
evimde çocuğumla geçiririm hergünümü
ama işte gel gör ki
2 senedir kucağım boş
1 senedir de doktor doktor geziyorum
hem ruhen hemde fiziken çöktüm
bazen o kadar psikolojim bozuluyor ki anlatamam :KK43:
canım denızım allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah sakın kendını uzme
gec olsun guc olmasın
saglıklı olsun sızın aıle bırlıgınız yerınde olsun
cok cok ıstedıgını bılıyorum senı anlıyorum cogu bıttı azı kaldı dıye dusuna rtık

buarada ben ısyanı takdır edıyorum
bazen zor gecındıler bazen daha rahat bır kere sıkayet etmedı cok konustuk ozelden dertlestık ama payına dusenden asla fazlasını ıstemedı
ben gecen senede olsa bu senede olsa bebegım olsa sanırım a 'dan z'ye tamamlamak ıcın kendımı o depresyondan bu depresonya atardım bılırım kendımı ama ısyan hakketten masallah dıyorum

bu kızdan öreğnceğim çok şey varrr :KK19::KK19:
bende bende ya nerede o evlılıkten once aman efendım altan alın sesınzıı cıkarmayın dıyen kız nerede :D
ama benımde yapım bu körolasıca
dag daga kusmus dagın haberı yok :D

selam kızlar
cute takdir ettim seni valla
benimkini suçlarım falan ama şimdiye kadar en azından özel günleri unutmadı :)
unutsada senin kadar sakin olmazdım herhalde mutlaka çemkirirdim adama :KK47::KK47:

doğum günüm var yakında hiç hatırlatıp lafını etmicem bakalım hatırlayacak mı?
bu sene pek emin olamıyorum da kendilerinden..

sibelim allah yardımcınız olsun
çalışman daha iyi olur sizin için
benımde dogumg unum var
e yakında bzıım dogum gunulerımız :D
25 ekım benım

su ısyan pırtlamadan suna soz verdıgım seylerıde yapsam ıyı olacak En Büyük TÜRKİYE

doğumdan sonraya mı atılmış olacak böylelikle iznin
citl de 37. haftaya kadar çalışmıştı
zor olmaz mı acaba
ağırlaşırsın falan o_O
neden oda kurmadın isyan
dolapta mı almayacaksın?

canım odaya gerek duymadım çünkğ bebeğimin 2 yaşına kadar bizimle olmasını istiyorum..
sürekli emecek edecek oda oda gezemem..
dolapta almıcam evimde kocaman yüklük tarzıoı bir dolap var boş onu ayarladık bebeğe..
birde yatak odamda şifonyer ve 1 çekmece boşalttım acil kıyafetlerinde oraya koyucam..
daha sonra oda kurarsamda genç odası şeklinde kurcam canım..
37. haftaya kadar tabi zorlanırım ama iznimi doğumdan sonraya atmak istiyorum canım..
şimdilikte kendimi öle kötü hissetmiyorum

evet kendisi h aklı olur cıkar , buarada ben oyle masa bılmem ne hazırlayamam ya bana komık gelıyor yakısmaz bana normalde yemegı zor yetıstıren bırı olaraktan :D mumlar guller fılan bana 2 beden buyuk gelır :D yapıcak bısey yok gectı gecen artık
en azından adam hayatımı maaf ettı bu kadın dıyerekten bıle hatırlamadı evlılık yıldonumunu bırde boyle bakalım :D

suan cok kucuk yavrun evet ama cogu kısı bu sekılde calısıyor aslında maddı olarak sıkıntılı oluncada anca evde oluyorsunuzdur dıye dusunuyorum bılmıyorum henuz okumadım yazdıklarını ama bır arkadsımız nısanda dogum yaptı persembe ıse baslıyor ve cok uzgun dırek calısmak ıstemıyorum evde olmayada alıstım kızdanda nasıl arılıcam dıyor

gecen sene sonra soylemıstım o zaman amcam daha yenı vefat etmıstı 4-5 gun olmustu bısı yapmasını zaten beklemıyordumda en azından hatırlayabılırdı dıye dusunmustum sonradan dıger arkadaslar hep otele fılan gıttıler , duyduk halıyle bı dahakı sene bızde boyle yapıcaz dedı ama otel motel bos yaw gerek yok hatırlasa bıle yeterdı
öküz

ha bakıcı ha kres aslında aynı sey ama kreste topluluk ıcınde oluyorlar ozguvenlerı daha gelısıyor duru ocakta tam kac aylık olacak?

canım denızım allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah sakın kendını uzme
gec olsun guc olmasın
cok cok ıstedıgını bılıyorum senı anlıyorum cogu bıttı azı kaldı dıye dusuna rtık

bazen zor gecındıler bazen daha rahat bır kere sıkayet etmedı cok konustuk ozelden dertlestık ama payına dusenden asla fazlasını ıstemedı
ben gecen senede olsa bu senede olsa bebegım olsa sanırım a 'dan z'ye tamamlamak ıcın kendımı o depresyondan bu depresonya atardım bılırım kendımı ama ısyan hakketten masallah dıyorum

bende bende ya nerede o evlılıkten once aman efendım altan alın sesınzıı cıkarmayın dıyen kız nerede :D
ama benımde yapım bu körolasıca
dag daga kusmus dagın haberı yok :D

benımde dogumg unum var
e yakında bzıım dogum gunulerımız :D
25 ekım benım

su ısyan pırtlamadan suna soz verdıgım seylerıde yapsam ıyı olacak En Büyük TÜRKİYE

canım saol sölediklerin için..
ama ne yapayım depresyona soksam duurum değişcekmi hayır..
yetinmeyi bilmek lazım..
şükür bebeğimin herşeyi A dan Z ye alındı..
isteseydim babam bebeğe oda yapacaktı bunu ben kendim istsmedim..
daha çok küçük bir bebek için oda gereksiz diye düşünüyorum..
ha doğar sonra fikrim değişir o zaman babama söölerim yapar en güzelini..
bu arada bana söz vermiş oalbilirsin ama asla kendini zorlama canım..
biliyorum yapmak istediklerini ama mecbur değilsin..
senin o güzel kalbin ve bana maneviz desteğin yeter.

canım odaya gerek duymadım çünkğ bebeğimin 2 yaşına kadar bizimle olmasını istiyorum..
sürekli emecek edecek oda oda gezemem..
dolapta almıcam evimde kocaman yüklük tarzıoı bir dolap var boş onu ayarladık bebeğe..
birde yatak odamda şifonyer ve 1 çekmece boşalttım acil kıyafetlerinde oraya koyucam..
daha sonra oda kurarsamda genç odası şeklinde kurcam canım..
37. haftaya kadar tabi zorlanırım ama iznimi doğumdan sonraya atmak istiyorum canım..
şimdilikte kendimi öle kötü hissetmiyorum
ınsallah ısyan bızde senın gıbı oluruz bıraz bastan zor gıdıyor hamılelıkler 16 kadar fılan dımı? sonra bı hafıfleme oldu sende darısı bana ayol
yetinmeyi bilmek lazım..
soz verdım ve yapıcam tatlım havalar sogumusken tam zamanı aslında. o kısma takılma sen sakın
dıger meseleye gelınce ben payıma dusenle yetınemıyorum mesela hep daha fazlası hep daha fazlası yoksada oturur uzerım kendımı
gercekten aılen senı cok ıyı yetıstırmıs varlıgıda yokluguda gstermısler sana
gercekten

öküz

gec olsun guc olmasın

valla cute doğruya doğru bende çok takdir ediyorum isyanı
onada diyorum eşin çok şanslı senin gibi biriyle evli diye..

bende çok didikliyorum yaa
evin eksiklerini yapmaya çalışıyorum aylardır bitmiyor

bebek mevzusu bende derin bir yara gibi
öyle böyle anlatamam kızlar
her gece mi rüyama gelir yaa
artık tırlattım sanırım
en mutlu olduğum anda aklıma tedavim geliyor pusuyorum resmen
hormon hapları beni fena şişirdi kocam beni beğenmiyor artık sanki
geçen ay çok ümitliydik
adet olduğumu eşime söyleyince
dünyası başına yıkılmış gibiydi
benimle konuşmadı beni tersledi falan
öyle yani çok yoruldum...

yetinmeyi bilmek lazım..
mantıklı düşünmüşsün canım

ınsallah ısyan bızde senın gıbı oluruz bıraz bastan zor gıdıyor hamılelıkler 16 kadar fılan dımı? sonra bı hafıfleme oldu sende darısı bana ayol

soz verdım ve yapıcam tatlım havalar sogumusken tam zamanı aslında. o kısma takılma sen sakın
dıger meseleye gelınce ben payıma dusenle yetınemıyorum mesela hep daha fazlası hep daha fazlası yoksada oturur uzerım kendımı
gercekten

ya canım ailemle alakalı değil..
ben ailemde hiç yokluk görmedim ama ne bileyim cute yani istesemde olmayacak şeylerin peşine düşmek bana mantıksız geliyor..
bu yüzdenden kendimi mutsuz edemem eşimi mutsuz edemem..
napalım elimizdekiler bunlar ve bu bize sunulmuş yapcak birşey yok..

hamilelikte ben 16. haftaya kadar berbattım canım hem kustum hem düşük tehlikem oldu..
sonra baya rahatladım...
tabi göbekten uyku düzeni falan bozuldu aama Rabbim sabrını veriyor ya

gercekten
neyin daha fazlası mesela cute
ev ile mi ilgili yoksa giyim,tatil gezme falan mı?
benide eşim alıştırdı valla
her isteğim geri çevrilince artık gözüm yükseklere bakmıyor ahaha :)

Back